Probleme Tehnice - Topic general DSN, intrebari + raspunsuri rapide
![]() ![]() ![]() |
Probleme Tehnice - Topic general DSN, intrebari + raspunsuri rapide
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
(50) De la un timp am observat ca de cate ori "mai bag piciorul in ea " parca se mai "ineaca" , am incercat sa bag benzina mai buna dar tot asa face, nu face rau dar se simpte ca nu mai trage rotund ca inainte ...ce sa fie?? Precizez ca la motor nu sa umblat absolut deloc
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
(50) In prima faza schimba filtrele (ulei, aer, benzina). Nu ar strica un set de bujii mai calitative... eu am mers pe ngk dar cred ca gasesti ceva mai bun decat eyquem, care sa fie mai ieftin.
Apoi daca problema persista, curata motorasul pas cu pas, senzorul de clapte, verifica corpul clapeta sa fie montat corect, astfel incat sa nu traga aer fals. Daca problema tot nu se rezolva, situatia devine maro'! Mai exact, vorbim despre rampa injectoare, pompa de benzina sau catalizatorul. Citeste si topicul acesta pentru mai multe detalii. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
(50) salut tuturor!!
se poate ca masina sa nu traga din cauza catalizatorului ; sau sa se incalzeasca motorul tot din cauza aceasta. ca masura de protectie eu i-am montat un al 2-lea ventilator pt radiator si acum nu mai am probleme. cam la ce pret pot gasi un catalizator? ms anticipat:D |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
salut.un catalizator nou e vreo 8 mil ,la sh cred ca poti sa-l scoti si la 1 mil cu proba pt ca nu prea se vand si baietii de la dezmembrari cam au colectii de catalizatoare...ca idee poti sa cauti unul operat la dezmembrari si sa-i faci o proba.
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
clima/rapsodie
- GL-06-YIV/GL-..-...
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
(51) salut! m-a rugat un prieten sa va intreb care sunt simptomele cand este dus catalizatorul? ms!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
(51) imagineazati ca nu mai au pe unde sa iasa gazele arse si iti dai seama ce se intampla.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
salut toata lumea
imi sta becul de la benzina mereu aprins. care ar fi cauza? si cine a mai patit asa ceva ms |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
gabilungu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 12 January 10 ![]() |
Salutare!
(52) In urma cu vreo 8 luni am schimbat bucsele bratului stanga. In urma cu 2 luni le-am schimbat si pe cele din dreapta iar acum cam vreo luna am schimbat si capatul bara dreapta (cu numararea spirelor piesei vechi). Dat fiind ca dupa aceste operatiuni masina nu tragea stanga-drepta mi-am zis ca nu este necesara o geometrie. Am observat insa zilele trecute o uzura neuniforma la cauciucul dreapta fata in sensul ca e mai uzat inspre exterior. Acum sincer nu stiu daca nu cumva cauciucul era uzat dinainte de operatiunile astea... Insa e un comportament specific ce a aparut de curand: la viraje stranse scartaie cauciucurile. E necesara o geometrie sau e normala acea uzura? |
--------------------
dacia / nissan
supernova / qashqai
2002 Confort /2010 Acenta
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
( 52 ) Salut,
Am patit exact acelasi lucru ca si tine atunci cand am schimbat capatul de bara, aceleasi simptome ca si cele descrise de tine ( scartait pe viraje si uzura neuniforma anvelopa). Sincer sa fiu am facut din nou unghiul de fuga si de atunci nu mai am probleme ! Concluzie : este necesara o geometrie ! This post has been edited by Ampt: 2 Aug 2010, 16:24 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
(53) am si eu o mica problema
![]() This post has been edited by dan supernova: 4 Aug 2010, 10:09 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
(53) Parca era asa :
- Desfaci cele 4 suruburi de la oglinda retrovizoare si cu un teu de 10 sau 8 stragi piulita de la antena |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
(53) pai si daca o invart nu se strange singura ?
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
(53) nu , dar ce iti e asa de greu sa dai jos oglinda si sa strangi cu o tubulara de 10 surubul ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dan supernova |
![]()
|
(53 ) nu imi este greu am si stranso
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
Acristi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 April 10 From: mizil/prahova ![]() |
(54) ce capacitate are rezervorul, parca in carte scrie 45 asa sa fie? |
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- PH 12 KBT
|
|
djasu82 |
![]()
|
(54) scrie 44L in talon .
This post has been edited by djasu82: 6 Aug 2010, 22:01 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Acristi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 April 10 From: mizil/prahova ![]() |
(54) multumesc . nu scrie in talon (am talon nou)
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- PH 12 KBT
|
|
djasu82 |
![]()
|
(54) te asigur ca atata are rezervorul 44L plus cat mai intra pe cotul de alimentare cam 1L .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
am o supernova rapsodie 2001 si nu mai merg luminile de la numar stie cineva care sunt cuile pt lumini nr
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Togmai am schinbat bucsele la brat,in tinp ce lucram am virat directia pentru a avea acces la surubuti am observat un lucru curios.In tinp ce se vira(altcineva era inauntru)am observat ca arcul sa rotit din partea de jos nu de sus cum mi se parea normal.Care sa fie cauza,are cunva rulment sus si este blocat,daca da cum se ajunge acolo,operatiunile iar daca trebuie schinbat rulmentul care ar fi pretul(rulmentului).
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
justin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 September 07 From: bacau ![]() |
55
QUOTE(mx_ady @ 10 Aug 2010, 18:49) Togmai am schinbat bucsele la brat,in tinp ce lucram am virat directia pentru a avea acces la surubuti am observat un lucru curios.In tinp ce se vira(altcineva era inauntru)am observat ca arcul sa rotit din partea de jos nu de sus cum mi se parea normal.Care sa fie cauza,are cunva rulment sus si este blocat,daca da cum se ajunge acolo,operatiunile iar daca trebuie schinbat rulmentul care ar fi pretul(rulmentului). este un rulment sus care probabil k a ruginit si nu se mai misca operatiunea de schimbare nu e dificila trebuie sa desfaci telescopul de jos de langa planetara e prins in 2 suruburi care le desfaci cu cheia de 19 parca nu iti fie frica nu iti sare nik in cap si mai ai 2 suruburi sus care le desfaci cu cheia de 13 dupa ce il scoto de acolo iti trebuie o presa cu 2 ghiare si poti desface telescopul si ramane arcul cu rulmentul de pret nu pot sa iti zic nimic nu cunosc ;)bafta dar este normal sa se miste de jos mai mult ....sus are o miscare foarte mica <span class='edit'>10 Aug 2010, 19:41:</span> (55) salutare baieti nu prea cred k o sa reusiti sa ma ajutati dar totusi hai sa intreb : am schimbat toate bucsile posibile pe fatza capete de bare pivoti inferiori k atat avem la sn bucsa caseta aia din teflon si spre surprinderea mea tot trancane in gauri am mai schimbat si telescoape totul nou dar ... nimic nici mecanicii nu au stiut sa imi dea un raspuns plauzibil va rog poate stiti vreo rezolvare la aceasta problema ![]() This post has been edited by justin: 10 Aug 2010, 19:48 |
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
- bc-20-yus
|
|
djasu82 |
![]()
|
(55) ba ia cititi voi mai jos ce scrie cu rosu si completati cu 55.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
justin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 September 07 From: bacau ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
- bc-20-yus
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
(55) s-a putea sa nu ai siguranele toate la placutele de frana, alea tacane
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
justin |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
- bc-20-yus
|
|
dan supernova |
![]()
|
(56) iarasi m isa slabit antena
![]() ![]() This post has been edited by dan supernova: 11 Aug 2010, 09:53 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
(57) am si eu o problema care se manifesta in felul urmator: cand merg mai mult cu masina prin oras, dupa mai multe franari(propabil cand se incalzeste), imi scartaie rau placutele de frana.cand e rece nu se aude nimic.pana acum nu mi s-a mai intamplat lucrul asta.placutele nu sunt uzate, le-am verificat acum vre-o luna.oricum tind sa cred ca parca se aude mai mult pe partea dreapta.o fi materialul prost la placute sau care e treaba de scartaie?
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
58 am o supernova rapsodie 2001 si nu mai merg luminile de la numar stie cineva care sunt cuile pt lumini nr
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
harry |
![]() ![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru o buna urmarire a ideilor, incepand de astazi (25.05.2010):
Precedati fiecare intrebare cu un numar (urmatorul numar nefolosit). Precedati raspunsul la intrebare cu numarul corespunzator. ***ATENTIE, CINE NU PUNE NUMAR INAINTE DE CEEA CE RASPUNDE SAU INTREABA, PRIMESTE DIN OFICIU 10% WARN. LA 3 ABATERI CONSECUTIVE, RESPECTIVULUI I SE RESTRICTIONEAZA ACCESUL PE FORUM TIMP DE O SAPTAMANA. Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact, aici puteti lansa intrebari legate de diferite probleme tehnice, si cu putin noroc, veti primi un raspuns, in cel mai scurt timp, de la alti utilizatori, care au intampinat probleme similare, sau care cunosc rezolvarea problemei Dvs. Desi majoritatea problemelor tehnice aparute pe parcursul vietii dsn-ului, au fost publicate pe forum, avand fiecare topic separat, sau chiar mai multe topicuri, se accepta intrebari legate despre subiecte deja dezbatute. Topicul nu trebuie confundat cu un loc de vanzari, drept urmare, anunturile ce contin oferte comerciale directe (persoane fizice/juridice) vor fi sterse imediat, fara o notificare in prealabil. Topicul este "lipicios", astfel incat va ramane "sus" sub linia de demarcatie (fata de topicurile importante) chiar daca nu se adauga mesaje noi. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:41 |