Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Buna seara. Nenea ala cu copacul a platit copertina si cablurile rupte pana la urma?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu ca fumător sunt totuși sensibil la fum și miros, am evitat să fumez în spații comune și evit să fumez în spațiul de locuit. De asemenea, chiar îmi plac localurile unde nu se fumează, ori dacă sunt mixte, prefer zona de nefumatori.
E super mișto să fumezi afara, în aer curat. Pe bune. De vreun an nu mai fumez în mașină, iar cu ocazia asta le-am mai redus un pic. Ca să scurtez teoriile fără sens, e clar ca vecinul are dreptate și poate fi deranjat de miros. Ca voi aveți niște conturi de rezolvat, asta-i altă problemă. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(kato @ 23 Nov 2015, 22:04) Nu, dar e doar uman sa intelegi si viciile si nevoile celorlalti. Daca mi-ar fuma in casa, i-as rupe capul ... daca ar fuma pe hol in mod frecvent, as face scandal .. dar asa, ca isi aprinde omul o tigara in mers spre afara, da-o'n ceapa ma-sii ... nu crapi si nici nu iti put hainele a tutun dupa aia. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu am fumat 21 de ani. De 2 si ceva m-am oprit. Stiu ce inseamna sa te usture buza dupa o tigara precum stiu si ce inseamna sa nu fumezi si sa ti se pufaie in bot.
Trebuie sa existe decenta in ambele "tabere". Atat. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Filip @ 24 Nov 2015, 00:04) Sa zicem ca in linii mari da. Pe atunci era pe cai mari in Garda Financiara asa ca nu i-a fost greu sa gaseasca cativa meseriasi pe ici pe colo, pusi la dispozitie de vreun patron sau altul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Liviu @ 24 Nov 2015, 00:04) Nu, dar e doar uman sa intelegi si viciile si nevoile celorlalti. Daca mi-ar fuma in casa, i-as rupe capul ... daca ar fuma pe hol in mod frecvent, as face scandal .. dar asa, ca isi aprinde omul o tigara in mers spre afara, da-o'n ceapa ma-sii ... nu crapi si nici nu iti put hainele a tutun dupa aia. nu inteleg de ce te cramponezi..... pai pe principiul asta nu crapi la multe. apropo, cred ca ai scapat un aspect ”Mda, imi formasem un gest reflex cu aprinsul tigarii la iesirea din casa.” daca nu era anuntul ala nici macar nu-si dadea seama ca gestul sau poate deranja. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hei, dureaza cca. 20 de secunde din momentul in care ies pe usa apartamentului si pana ies din casa scarii. Dara aia de fum o spulbera repede curentii de aer. Pe vecin l-a deranjat, banuiesc, cum ziceam acum vreo 2 zile s-a nimerit sa plecam de acasa simultan si omul a coborat scarile in spatele meu.
Cum am mai zis, in relatiile cu vecinii niciodata nu am mers pe principiu "o fac pentru ca pot", nu e nicio problema sa ma abtin pana ies in aer liber. In schimb ma deranjeaza modul golanesc in care si-a gasit sa ma atentioneze. Scrie el acolo, strict interzis? Pai cine interzice? Nu-i nicio lege care sa interzica fumatul in scara blocului cel mult vreo hotarare comuna a locatarilor. Puletele asta se crede ca pe vremea cand era in Garda Financiara si nimeni nu indraznea sa-l contrazica de frica sa nu creasca "tariful". This post has been edited by radian: 24 Nov 2015, 07:49 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Data viitoare cand arde frunzele, cheama si tu pompierii. Pun pariu ca n-are nici extinctor, nici galeata cu nisip
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ce-mi plac mie tovarasii acestia care fumau de rupeau inainte,iar acum vin si ne tin noua fumatorilor teoria chibritului.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Moi?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Iu olso
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
radian |
![]()
|
Am luat afisul cu pricina din cuiul din apropierea usii mele si l-am pus la avizier. Daca e atentionare atunci s-o vada toti cei care intra in bloc.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu am fost fumator si mi se par tampite masurile impotriva. Mirosul de tutun imi displace maxim acum, ceea ce e un repelent bun, imi garanteaza ca nu ma apuc din nou. Totusi, mi se par si cam "oparite" remarcile de tip "tre sa simt mirosul lor de tutun". Sper sa nu se supere nimeni pe mine, e doar parerea mea. Insa in acelasi timp, suportam mirosul de transpiratie in transportul in comun si nu vad nicio regula impotriva spalatului la saptamana.
Si se pot gasi o sumedenie de chestii pe care le acceptam, dar avem noi ceva in mod deosebit cu tutunul. Imi plac in deosebi cei care nu fumeaza din ratiuni de sanatate, dar "servesc" cremvusti cu glutamat, rup glicemia in doua in apropierea oricarui tort, etc. This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2015, 10:38 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Luats un alcolcalmin si trece.........
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Nov 2015, 08:48) Hei, dureaza cca. 20 de secunde din momentul in care ies pe usa apartamentului si pana ies din casa scarii. Dara aia de fum o spulbera repede curentii de aer. Pe vecin l-a deranjat, banuiesc, cum ziceam acum vreo 2 zile s-a nimerit sa plecam de acasa simultan si omul a coborat scarile in spatele meu. Cum am mai zis, in relatiile cu vecinii niciodata nu am mers pe principiu "o fac pentru ca pot", nu e nicio problema sa ma abtin pana ies in aer liber. In schimb ma deranjeaza modul golanesc in care si-a gasit sa ma atentioneze. Scrie el acolo, strict interzis? Pai cine interzice? Nu-i nicio lege care sa interzica fumatul in scara blocului cel mult vreo hotarare comuna a locatarilor. Puletele asta se crede ca pe vremea cand era in Garda Financiara si nimeni nu indraznea sa-l contrazica de frica sa nu creasca "tariful". Radiane, io sunt absolut precis si sigur ca in alea 20 de secunde nu crapa fierea-n tine daca nu iti aprindeai tigara. Marlan sau nu, vecinu' tau cam are dreptate... Exista norme care interzic fumatul in spatiile inchise. Scara blocului (ca si liftul) este un spatiu inchis. Daca ar fi dupa mine, nici pe strada nu v-as lasa sa fumati. De ce trebuie eu (care merg in urma ta) sa inhalez fumul de tigara? Libertatile altora se termina unde incep ale mele ![]() @Mucixe, intre neplacut si daunator exista o oarece diferenta. La fel si intre ce imi fac eu cu mana mea si ce imi face altu'. EU VREAU sa crap in mine tort. Da' nu te fortez si pe tine sa gusti. This post has been edited by kum: 24 Nov 2015, 14:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
radiane, n-ai avut ce face..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(kum @ 24 Nov 2015, 14:27) Parol! Vorbeam de lispa igiena in locuri publice, i-auzi ce se intampla pe la noi in tara. Cica se raspandeste fericit in locuri aglomerate. Exemplul alimentar era dat pentru ca e clar ca unora nu le pasa atat de mult de sanatate, dar ca le place sa fie victime. Plus de asta, fumul expirat in aer liber e ca pisatul in marea neagra, unii o fac, ceilalti nu se imbolnavesc. |
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
MuciX |
![]()
|
Diferenta?
![]() P.S. epidemiologic vorbind. This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2015, 15:43 |
--------------------
-
-
|
|
M.C. |
![]()
|
Niciuna.
E cam tot aia cu a taia un castravete cu cutitul sau cu geamul de la honda. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MuciX |
![]()
|
Cica e mit.
This post has been edited by MuciX: 24 Nov 2015, 16:24 |
--------------------
-
-
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 24 Nov 2015, 10:38) Eu am fost fumator si mi se par tampite masurile impotriva. Mirosul de tutun imi displace maxim acum, ceea ce e un repelent bun, imi garanteaza ca nu ma apuc din nou. Totusi, mi se par si cam "oparite" remarcile de tip "tre sa simt mirosul lor de tutun". Sper sa nu se supere nimeni pe mine, e doar parerea mea. Insa in acelasi timp, suportam mirosul de transpiratie in transportul in comun si nu vad nicio regula impotriva spalatului la saptamana. Si se pot gasi o sumedenie de chestii pe care le acceptam, dar avem noi ceva in mod deosebit cu tutunul. Imi plac in deosebi cei care nu fumeaza din ratiuni de sanatate, dar "servesc" cremvusti cu glutamat, rup glicemia in doua in apropierea oricarui tort, etc. sa fii sanatos. io nu am fost si nici nu vreau sa fiu fumator. in alta ordine de idei faptul ca unii sunt certati cu igiena personala nu face acceptabil fumatul pe scara. si da, cu tutunul este bine sa avem ceva impotriva la fel cum e bine sa avem cu multe altele. mai ales ca adultii servesc de exemplu celor mici... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 09:58 |