Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ce ziceti, de o chestie...
Mie-mi place leusteanul... Am cumparat din Praktiker un plic cu seminte... si un vas d-ala de flori de circa 2-3-4l. Oare pot sa plantez leusteanul in vasul de flori si sa-l tin in casa si sa am leustean verde si la iarna? |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Leușteanul are și el un ciclu de viață. Eu am în grădină o parcelă de cca 2x2m și primăvară de primăvară iese singur deja.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
auleu mancati leustean cu cilcu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La sfarsit de sezon...
Cu patrujenlul mi-am luat teapa, a ramas pitic desi este foarte aromat, si pe plic era poza cu unul cu frunze lungi si inguste. Ardeii in schimb ![]() Apropos de ardei, ca un cretin, in acea jardiniera am pus tot plicul ![]() La indemnul neveste-mii m-am urnit cu greu sa ii replantez la tara pe majoritatea, a rezultat o parcela de cca. 4mp. cam "inghesuita" dupa spusele celor de acolo. oricum, remarcati paradoxul: P1040272.JPG ( Size: 397.14k ) Number of downloads: 676 P1040273.JPG ( Size: 445.47k ) Number of downloads: 675 P1040274.JPG ( Size: 443.56k ) Number of downloads: 675 vremea s-a racit, dar ei infloresc! O sa pastrez semintele ![]() This post has been edited by Altis: 7 Sep 2010, 18:24 Attached thumbnail(s) P1040271.JPG ( Size: 342.54k ) Number of downloads: 741 P1040270.JPG ( Size: 481.84k ) Number of downloads: 708 P1040269.JPG ( Size: 481.59k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E de nedescris! Toti trageti la patrunjel ! Pacat, sinteti oameni tineri, ati mai putea produce ceva plusvaloare!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Azi am semnat contractul de finantare nerambursabila.
Am un an la dispozitie sa-mi pun panouri solare si sa le cer cei 6000 RON promisi. Incepe "studiul de fezabilitate", apoi "studiul de piata". Sper sa n-ajung la concluzia ca am pierdut timpul degeaba... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
DannyY, poti sa-mi spui si mie (eventual pe PM) care sunt demersurile pe care trebuie sa le faci? Pe mine ma intereseaza pentru o casa de vacanta, nu stiu daca se aplica sau nu aceleasi conditii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si io-s curios... Deci, pe public va rog
![]() Panourile solare sunt fotovotlaice sau d-alea de preincalzire a apei? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 22 Jun 2010, 10:50) Pentru DragosP si toti ceilalti interesati: S-a aprobat Ghidul de finantare pentru "Casa Verde" Detalii in Monitorul Oficial 409/18.06.2010. [attachmentid=1627633421] Mai zice cineva ceva de unguri? Daca se dau si banii, eu s-ar putea sa ma inscriu in UDMR! In documentul atasat mai sus sunt toti pasii. Sau la pagina 7 de aici Eliberarea certificatului de atestare fiscala dureaza vreo 2-3 zile sau 30 minute la urgenta. Dar trebuie platite toate darile catre bugetul local! Extrasul de carte funciara se elibereaza la 4 zile de la cerere, e valabil 5 zile, dar am inteles ca se accepta si unul vechi de cca 30 de zile. Eu am depus unul proaspat. N-am intervenit la nimeni, n-am dat spaga la nimeni. Am depus dosarul la APM si am urmarit pe net daca s-a aprobat sau nu. Bafta multa tuturor! @vis-a-vis: nu vreau sa produc curent, ci as vrea un sistem care sa-mi dea apa calda menajera si - daca e posibil si ma incadrez in buget - sa-mi ajute centrala pe timp de iarna. Deci...nu fotovoltaice. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Ei, cum stai cu incalzirea? Sau te ia cu friguri cand te gandesti la ea
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Tu te iei dupa toti arhitectii?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu pot s-ajung acolo, ca s-a bombardat podu' de peste Olt.
![]() Inca nu am montat panourile. Am timp pana in septembrie 2011 Centrala a mers doar cateva ore si mi-a halit scurt 30 KWh (de noapte). Iarna asta stau la bloc. Partea buna e ca au bagat tuburile de canalizare, tre' sa gasesc un betivan sa sape santu' prin care sa ma racordez... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce panouri iti pui? electrice sau cu apa?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyY |
![]()
|
Cred ca din cele cu glicol (cu tuburi vidate).
Asa am discutat cu instalatorul, dar nu am luat o decizie finala. @Richelieu: pe ala nu-l iau, da-l dracu', se darama santu pe el si intru-n belele. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 8 Dec 2010, 12:07) Ca o paranteza, auzisem ca desi un pic mai scump, incalzirea/racirea cu gicol is the new shit, ca e cea mai eficienta. Ma uitam la un reportaj pe Discovery despre un stadion american intr-o zona foarte calduroasa si se gindeau cum sa scada temperatura intr-un stadion cu plafon mobil (plafonu' acoperind stadionul) cind afara sunt cca. 40 centigrade si au ales solutia de racire cu glicol. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
Iti explica Toma cum se foloseste.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyY |
![]()
|
Am vazut-o in original, pe TV Venus.
Si chiar aveam cateva pliculete din alea de Delikat in casa ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nu expirasera?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai nu mai conta, ca le aveam de bibelou, nu de mancare. Se dadea maica-mea rotunda prin bloc.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tribunul |
![]()
|
Erau alaturi de Kent, BT si sapunurile LUX.
Nu pot sa uit faza din filmul "Secretul lui Bahus" cand ii gaseste militia la sfarsitul filmului ascunzatoarea, si pe langa 1 milion de lei, cateva zeci de kile de aur si ceva valuta, erau si vreo cateva sapunuri LUX. This post has been edited by tribunul: 8 Dec 2010, 16:20 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 7 Sep 2010, 00:49) Oare pot sa plantez leusteanul in vasul de flori si sa-l tin in casa si sa am leustean verde si la iarna? QUOTE(DragosP @ 7 Sep 2010, 06:16) Leușteanul are și el un ciclu de viață. Eu am în grădină o parcelă de cca 2x2m și primăvară de primăvară iese singur deja. Nu stiu daca din seminte iese, dar asta, care are radacina mare, a stat in agonie vre-o 2 saptamani dupa ce la o ciorba l-am tuns in stil barbar apoi a reinceput sa creasca. Attached thumbnail(s) Leustean.jpg ( Size: 440.68k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Chiar este recomandat sa se cheleasca, pt. regenerare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Din graul ala-ti iese de-o paine?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
E pus de Sf. Andrei. Nu apuca sa creasca mai mare de 15 cm. Mai respect si eu cateva traditii, ca deh, oameni (credem ca) suntem...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
De ce nu apuca? il bagi si pe ala la ciorba?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O amica si-a cumparat "sporul casei" pe motiv ca trebuie sa vada cum ii merge. Am ras bine de ea, asta s-a ofticat ca "ce stiu io"... A plecat maimuta din Bucuresti si-a uitat complet de sporu' curului.
![]() Bineinteles ca nu i-a mers deloc rau, ba chiar i-a mers cat se poate de bine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:11 |