Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
![]() ![]() ![]() |
Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
La mine in manual scrie (e si un desen) ca dupa fiecare spalare sa fie intins pe jos furtunul de evacuare a apei, ca sa se scurga apa. Si eu prefer sa scot apa pe la valva aia, nu sa-mi fac lac pe jos. E o chestie mai ciudata stiu.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia sa nu mai faci asa data viitoare, sa vezi, explodeaza? In mod normal daca ai furtunul de evacuare pus cum trebuie intr-un segment al lui o sa ramana niste apa. Care nu incurca cu nimic, cum nu incurca nici aia ramasa in masina pe care o scoti tu cu tava. Bine, daca folosesti masina periodic zic, ca daca maine as pleca de acasa pentru doi ani, poate as scurge-o si eu bine, sa nu se imputa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Poate nu a fost facut de nimeni un ,,pariu" sa caute o marca anume...
Eu m-am dus la service-uri (cateva ![]() Nu conteaza ceea ce am luat, am avut noroc sa nu aibe un ,,viciu" de executie sau montaj. Am robinetul de la alimentare cu apa (la a mea este apa rece) inchis cand nu folosesc masina de spalat ca sa nu stea in presiune de retea cand nu este folosita. This post has been edited by rodi: 12 Dec 2010, 13:31 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
multumesc mult de sfaturi...mi-au fost de folos....si am decis sa fac in felul urmator...nu mai duc masina in service....chem service la domiciliu in speranta ca o poate repara acasa....cat sa treaca sarbatorile....dupa care cumparam alta ceva mai serioasa....ma gandesc la gorenje ca am auzit ca sunt foarte bune....dar nu e exclus si un daewoo...ceva model mai de top....nu mai vreau sa bag bani in ea dar cred ca aceasta ultima investitie se merita.....ca avem multe planuri de sarbatori si o gaura in bugat de 1000-2000 ron se simte serios....dar nici nu putem sta fara masina de spalat o luna...deci asta ar fi solutia de mijloc.....un compromis....si ultimii bani aruncati in aceasta masina cat despre calgon....la noi e apa destul de dura...stiu ca am facut testul la apa cand am cumparat masina de spalat si apa avea "o duritate" intre mediu si mare....pe o scala care continea cuvintele foarte mic-mic-mediu-mare-foarte mare....adica era dupa jumatatea....si la noi se si vede ca cel putin o data pe an trebuie sa demontam robinetii si sa curatam sitele pe care tot apar depuneri de calcar...pana la punctul in care nu mai are apa presiune.....si da...bem doar apa plata |
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la multe masini in manual am citit ca furtunul de evacuare sa nu fie permanent vertical!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Desigur ca cea mai buna evacuare este cea situata la cea mai mica inaltime posibila.
Dar verticalitatea permanenta a furtunului de evacuare duce si la altceva : Apa ,,murdara" ramasa pe verticala furtunului de evacuare decanteaza spre ,,inapoi " si colmateaza refularea prin depuneri aderente... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
- 5.01.2011 - masina de spalat Daewoo a cedat inexplicabil. am sunat la service unde am obtinut o programare pentru zilele urmatoare; mi s-a spus ca va veni cineva la domiciliu in termen de 2-5 zile lucratoare;
- 12.01.2010; a venit tipul respectiv ... s-a uitat la ea si a zis sec: "placa ... trebuie sa comandam alta"... si a plecat spunand ca va reveni dupa ce vin placa respectiva de la fabricant; - 17.01.2011: sun pe tipul respectiv: - eu: bah frate ... ai comandat placa aia? - el: da ... dar nu stiu cand soseste; - eu: bah frate ... da o aduce pe jos coreeanu ?? - el: nu stim .. ne pare rau ... nu putem stii cand vine. - eu: bine ... atunci mai astept. - 19.01.2011 (dimineata) : primesc telefon de la magazinul de unde am cumparat-o (Auchan) spunandu-mi sa vin sa iau alta masina noua (de care vreau eu) deoarece pt cea veche nu au piese; - 19.01.2011 (seara) : am mers la magazin cu DW sa iau alta noua; acolo aveau printre altele si un INDESIT WIN121 care era in programul ala rabla (buy back). ; mers acasa si luat din uscatorie "rabla" servis washer dryer (a dracului cred ca avea 100 kile ... cred ca am facut si un pic hernie de la ea) ... si du-o si pe aia la magazin. am primit un cupon de reducere de 80 lei. am mai pus 140 lei si am luat Indesitul mai sus mentionat. Sa vedem si asta cat tine ... PS: are vreunu animal d-asta Indesit? win 121 ? This post has been edited by ionut.tanase: 20 Jan 2011, 10:02 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
MIELE
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Da! Dacia 1310.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cumetre, Dacia 1310 nu are program de spalare? Adica trebuie sa stea jegoasa daca e mai ieftina?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Masinile noi se strica repede.
Tot alea mai vechi sunt mai bune. Esther-Baxter-sitting-on-top-of-the-washing-machine-modeling-a-sexy-purple-top-for-BlackMen-SSX.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 20 Jan 2011, 09:59) - 5.01.2011 - masina de spalat Daewoo a cedat inexplicabil. am sunat la service unde am obtinut o programare pentru zilele urmatoare; mi s-a spus ca va veni cineva la domiciliu in termen de 2-5 zile lucratoare; - 12.01.2010; a venit tipul respectiv ... s-a uitat la ea si a zis sec: "placa ... trebuie sa comandam alta"... si a plecat spunand ca va reveni dupa ce vin placa respectiva de la fabricant; - 17.01.2011: sun pe tipul respectiv: - eu: bah frate ... ai comandat placa aia? - el: da ... dar nu stiu cand soseste; - eu: bah frate ... da o aduce pe jos coreeanu ?? - el: nu stim .. ne pare rau ... nu putem stii cand vine. - eu: bine ... atunci mai astept. - 19.01.2011 (dimineata) : primesc telefon de la magazinul de unde am cumparat-o (Auchan) spunandu-mi sa vin sa iau alta masina noua (de care vreau eu) deoarece pt cea veche nu au piese; - 19.01.2011 (seara) : am mers la magazin cu DW sa iau alta noua; acolo aveau printre altele si un INDESIT WIN121 care era in programul ala rabla (buy back). ; mers acasa si luat din uscatorie "rabla" servis washer dryer (a dracului cred ca avea 100 kile ... cred ca am facut si un pic hernie de la ea) ... si du-o si pe aia la magazin. am primit un cupon de reducere de 80 lei. am mai pus 140 lei si am luat Indesitul mai sus mentionat. Sa vedem si asta cat tine ... PS: are vreunu animal d-asta Indesit? win 121 ? Ai facut o prostie ca ai cumparat Indesit, vrei sa iti zic de ce? |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Uitati de Arctic! Nimic nu se compara cu o limuzina de calitate.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
Are si indesit mecanica buna
wenn_t_laundrette-party-151010f.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 20 Jan 2011, 09:59) printre altele si un INDESIT WIN121 care era in programul ala rabla (buy back). ; mers acasa si luat din uscatorie "rabla" servis washer dryer (a dracului cred ca avea 100 kile ... cred ca am facut si un pic hernie de la ea) ... si du-o si pe aia la magazin. am primit un cupon de reducere de 80 lei. am mai pus 140 lei si am luat Indesitul mai sus mentionat. Sa vedem si asta cat tine ... PS: are vreunu animal d-asta Indesit? win 121 ? dupa mine asta este foarte ok |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
kxz |
![]()
|
Vezi ca topicul cu rugina e la sectiunea Logan. http://www.daciaclub.ro/RUGINA-si-Loganul-...ina-t36746.html
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricare dintre ele, important e sa folosesti Calgon
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
atunci poate sa isi ia si albalux ca si aia e buna.
reclama_masina_albalux.jpg ( Size: 264.69k ) Number of downloads: 707 This post has been edited by sorin1983: 10 May 2011, 23:16 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau d-asta !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sau limuzina http://domo.ro/Electrocasnice/Masini_spala...ewoo_DWF-806MPS
, daca poti sa-i tragi si teava de apa calda. Io pe asta-s tintit s-o iau. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kxz |
![]()
|
130 de litri consum de apa???
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |