Top Gear la Discovery Channel
![]() ![]() ![]() |
Top Gear la Discovery Channel
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sunt parti mai tehnice legate de domeniu auto pe care un traducator oricat de bun nu le cunoaste....Dar macar sa fie corectate alea de bun simt.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 May 2010, 16:34) daca nu imi lipseste mie un episod, diseara se trece la seria a 8a si episodul va contine: micra cc, espace cabrio construit de cei trei prezentatori, koenigsegg CCx (mi se pare ca asta este episodul in care ei recomandat montarea eleronului pe acest model, ceea ce se si intampla), honda civic, si "new rpc", care banuiesc ca se refera la schimbarea masinii in care se dau o tura vedetele, adica se inlocuieste suzuki liana cu chevrolet lacetti/daewoo nubira 3 acum continutul episodului bineinteles ca nu va fi asta, dat fiind faptul ca se va taia din el, pentru a face loc publicitatii ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
aaaa, micra ala roz
![]() Desi masina aia ii gay-mobil in orice culoare ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ar putea fi masina oficiala pentru gay parade, dar sincer la ce dotari are pe ea, la cati bani costa... nu mi-as lua-o din cauza designului
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare mie sau saptamana asta sunt aceleasi episoade ca si acum 2 saptamani?
Astia sunt cu capu`? |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Si eu sunt zapacit. Episodul de azi l-am vazut de curand. Da' oare pe Discovery sau pe Antena3?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
slider2 |
![]()
|
am impresia ca se reia seria...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu se repeta episoadele, cred ca e un fel de "best of top gear"
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Discovery Romania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 April 10 ![]() |
|
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Pai nici nu au inceput bine seria si au si inceput cu"best of top gear"??
Si eu care credeam ca au si ei serile noi ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
slider2 |
![]()
|
pai o serie dureaza 7 zile, pentru ca se difuseaza cate un episod in fiecare zi...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bucatzel |
![]()
|
Pai la sfarsitul fiecarui sezon, s-a cam scos un "best of" cu sezonul in cauza.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
|
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nesimtit poate fi Clarkson... si cand ma gandesc ca pt. multi e un fel de "living idol"...
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Am dat drumul si la o campanie prin oras. Ati vazut?
|
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu sigur nu am vazut.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
slider2 |
![]()
|
eu am vazut o oarece campanie, dar nu stiu daca la asta se refera. pe toate ecranele din statiile de metrou, ruleaza o reclama la emisiunea top gear difuzata de discovery channel.
apropos de emisiune, s-a inceput serie noua sau este tot best of, ca sa stiu daca sa ma uit?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Au umblat niste 'Stigi' prin Bucuresti care au impartit stickere cu Top Gear.
![]() Binenteles ca nu doar Bucurestiul e oras...dar campania s-a desfasurat doar aici. Imi pare rau daca am adus vreo ofensa cuiva. |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Super tare ideea cu Stigii
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
apropos...Stig cel real cine este de fapt...am vazut ca cica ar fi Schumi...dar nu prea cred...este cumva una din acele intrebari in care nu vom stii prea curand raspunsul?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
slider2 |
![]()
|
probabil raspunsul acestei intrebari il vom afla cand se va termina emisiunea in sine, ceea ce eu nu imi doresc sa se intample, desi sunt constient ca la un moment dat prezentatorii vor fi inlocuiti din cauza varstei...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si atunci chiar nu va mai avea farmec....chiar si daca mai ramad doi si vin altul in locul oricaruia dintre ei nu cred ca va mai avea succes emisiunea...fiecare prezentator are felul lui amuzant de a fi si de a-si castiga fanii.
pana atunci...vedem ce e in seara asta ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
ce e aia toyota aygo are un salanger?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
slider2 |
![]()
|
daca este vreo greseala din episodul din seara asta, nu m-am uitat, deci nu stiu la ce faci tu referire. de fapt in ultimul timp nu prea m-am mai uitat la emisiunea si n-am mai gasit greseli. ce am vazut au fost franturi din episodul de aseara, si am reperat doar doua erori:
- builder's launch = pranz englezesc ![]() - MOT = RAR, desi in situatia prezentata era vorba de ITP |
--------------------
symboala
neagra
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
ȘALÁNGER, șalangeri, s.m. Sportiv care, în urma unei întreceri preliminare, a obținut dreptul de a-și disputa un titlu de campion în meci direct cu deținătorul titlului. – Din engl., fr. challenger.
f tare ![]() Faceti-va testul pe facebook - sa vedeti in pielea carui personaj va regasiti ![]() http://apps.facebook.com/discovery-topgear/quiz.php This post has been edited by Discovery Romania: 21 May 2010, 09:15 |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 06:55 |