carnet suspendat 30 de zile, depasire pe linie continua
![]() ![]() ![]() |
carnet suspendat 30 de zile, depasire pe linie continua
ecstasy_4u06 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
scrie pe procesul verbal sau in codul rutier!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și de amendă ai scăpat? Ar fi păcat...
This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 Feb 2008, 14:34 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
amenda era 1 mil jumate, si 750 de mii daca o plateam in 24 de ore, sau 48 nu mai stiu k am rupt procesu
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi tu nu știi nici Codul Rutier...
Jumătate din sumă în 2 zile lucrătoare (48 ore)... Bravos, rupi PV, și apoi îți pui întrebări... Tare, impulsivule... ![]() O contestație, ceva? L.E.: Întrebarea era ironică... This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 Feb 2008, 15:52 |
--------------------
-
-
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
ce contestatie sa fac domnu` marinar ca erau 2 politai si eu eram singur.....aveam dovada k nu am depasit linia?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Sincer,n-am mai citit de mult codul rutier.
Dar tu nu ai luat puncte penalizare,tu ai luat puncte amenda.[cred ca 4 pcte.] 1 punct amenda=10% din salariul minim pe economie. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Le-a luat pe ambele...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Macar ai rupt PV in fata lor si l-ai calcat in picioare, sa-ti exprimi dezacordul pentru "legea lor" sau numai acasa ... asa, ca sa-ti versi naduful ?
![]() Si-acum, dupa ce l-ai rupt, esti sigur ca nu era amenda de 250 RON ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Acum nu mai poti face nici contestatie si nici sa platesti amenda !
Puncte de penalizare nu vei mai avea, dupa ce ti-a fost suspendat dreptul de a conduce. |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
6000rpm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 8 February 06 ![]() |
salut!
am si eu o intrebare... fratele meu a facut o depasire pe linia continua, fix in fata echipajului de politie, care statea cu radarul pe marginea drumului... (a fost filmat) a primit amenda 200 lei, 100 in 48 de ore si retinut permisul 30 de zile. intrebarile mele sunt: aceste 30 de zile sunt lucratoare sau calendaristice si daca trebuie sa mai dea examen pentru recuperarea permisului la expirarea celor 30 de zile. se poate face ceva sa il recupereze mai repede? are procesul verbal dar nu intelege nimic din mazgalitura politistului... va multumesc pentru un eventual raspuns ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
zilele sunt caledaristice,iar mai devreme nu se poate recupera decat cu interventii:))....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
claudiu_diu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 17 February 08 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Nu acum nu sa mai da examen pt. redobindire numai in cazul suspendari pe un an de zile. Cit despre relatii nu mai prea tine , depinde de zona ,
|
--------------------
renault clio 1,5 DCI
210 000 KM
2003
|
|
6000rpm |
![]()
|
ok... va multumesc... este bine ca nu mai da examen iar
![]() pana la urma 30 de zile nu este asa mult ![]() inca o intrebare... dupa ce se plateste amenda, trebuie trimisa copia chitantei si copia procesului verbal la politia din judetul unde s-a retinut permisul... se poate face prin posta, sau trebuie mers personal acolo? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie trimis nimic, dar e recomandat. Fa copie dupa PV si chitanta daca le predai (fratele, intelegi tu...), chiar si asa au fost cazuri in care s-au primit somatii de plata, aceasta fiind efectuata. E foarte greu sa dovedesti ca ai platit daca nu ai copiile.
Off: nu mai depasiti nene pe linie continua, ca nu e desenata de frumusete acolo. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(claudiu_diu @ 16 Mar 2008, 20:07) Fals. Un an terestru are 365 zile, 6 ore, 6 min si 9 sec. Daca incidentul s-a petrecut bunaoara pe planeta Mercur, poate ai dreptate caci perioada maxima de suspendare nu poate depasi 90 zile! QUOTE(claudiu_diu @ 16 Mar 2008, 20:07) Gresit, depinde de relatii! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
6000rpm |
![]()
|
in situatia descrisa de mine, daca face contestatie, are sanse sa castige?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce sa castige?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
6000rpm |
![]()
|
din cate am inteles se face contestatie si incepe un proces, in care politia trebuie sa dovedeasca fapta.
dar intai trebuie facuta o poveste frumoasa, in care a fost silit sa efectueze manevra si este nevinovat. oare sunt sanse sa castige procesul si sa recupereze permisul. This post has been edited by 6000rpm: 19 Mar 2008, 19:38 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai daca spui c-a fost filmat, ce poveste crezi ca ar mai tine?
p.s. hotaraste-te si tu cine a fost la volan. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
6000rpm |
![]()
|
scuze, am corectat greseala
![]() sa spuna ca a ocolit o groapa si asta a intrat in locul lui si era nevoit sa depaseasca, sau ca tipul cu audi-ul tinea in spate o coloana si cei din spate il presau sa merga mai repede si a facut depasirea. dar nu a incurcat pe nimeni din celalat sens si nu a provocat accident... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu iti recomand sa te duci sa faci contestatie.
1. Ca sa observi ca nu politistul trebuie sa demonstreze ca are dreptate, ci ca tu sa demonsrtezi ca el nu are (ma rog, sau frati-tu) 2. Iti recomand de asemenea sa declare in apararea sa treaba aia cu "presatu" de catre cei din spate, de parca era rozeta goala si se apropia scula cu viteza de ea si vroia sa evite touche-ul rectal inevitabil. 3. Sa declare ca a ocolit o groapa, care nu se vede pe caseta si nici la fata locului. 4. Sa declare ca era altcineva la volan 5. Dupa care sa dea cu subsemnatul pentru sperjur si fals in declaratii si sa se captuseasca cu un dosar penal de toata frumusetea. Asezonat gratinat cu o ANULARE de permis (adica sa trebuiasca sa faca scoala de soferi din nou, cu examen, cu tot tacamul), si sa se chinuie apoi ani intregi sa ia permisul (ca au grija examinatorii sa observe tot dupa un astfel de "cazier")... Deci, engage! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
the_cerber |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 March 08 ![]() |
frate sa zici merci c-ai scapat doar cu atat.pentru aceasi chestie mie mi-a daty 300 lei in 48h si 60 zile permisu' suspendat,asa ca dc ii mai vezi sa le spui saru' mana.
--- editat de moderator limbajul trivial ----- si apropo ai luat vreo 6 puncte de amenda,puncte de penalizare nu se dau daca iti suspenda permisu' This post has been edited by klaus: 23 Apr 2008, 08:24 |
--------------------
dacia
1300
1982
- bz-03-eee
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Cum naiba asa putin?Eu l-am bulit pe unu in parcare si tot atat am luat,2 bulioane.(1 in 48h.)
Ce ingaduitori au fost......ar trebui sa le saruti dosul. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ecstasy_4u06, facusi contestatie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alex_sxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 July 08 ![]() |
Si eu am patit-o azi....am depasit o masina incalcand linia continua, aveam 76 km/h(in localitate).......amenda 400 lei plus permisul suspendat 30 de zile
|
--------------------
FIat
Stilo
2001
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Felicitari!
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
o intrebare,va rog:
in 24 ore daca esti surprins incalcand legislatia rutiera in x orase primesti tot atatea amenzi...? |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 06:00 |