Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ighen!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Cam ai dreptate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ja!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vrei sa zici igen, nu ighen
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu scrie cum vorbeste
![]() Hai ca mi-am adus aminte de ceva mai vechi: "Pe mine au inceput sa ma deranjeze imbecilii nesimtiti care-si cara puradeii urlatori dupa ei prin Carfur si alte magazine de interes comun si, de parca n-ar fi de ajuns ca urla ca dereglatii, mai sunt si intaritati de imbecilitatile care se recomanda a fi parintii respectivei sirene ambulante umplatoare de pemparsi cu rahat. Daca io n-am voie sa fumez linga ei, ei de ce are voie sa urle linga mine si sa-mi violeze timpanele? Nu ar fi mai misto sa-si lase urlatoarele acasa, in felu' asta facind si economie la bani (ca nu mai urla sa le ia bobo sau mai stiu io ce moloz) si neabuzind auditiv oamenii?" (Marty, post 22 Dec 2008, 22:00) Io am parerea ca de fapt isi doreste copii, se apropie de criza varstei mijlocii. ![]() This post has been edited by vijelie: 28 Oct 2009, 19:04 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
ighen
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sunt de acord cu Marty la chestia asta...e enervant sa te duci undeva (supermarket/terasa/etc) si sa iti urle ala in cap. Lasa-l acasa cu un bunic ceva.... oricum nu se pot distra la terasa cum trebuie cu odraslele dupa ei si parinti responsabili nu pot fi numiti; la supermarketuri cel putin e dezastru, daca nu le ia "de aia" incep sa urle de ii auzi din capatul celalalt al magazinului.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vijelie |
![]()
|
Mestere, io de exemplu n-am bunici. Il las cu tine? Te bagi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Arianule ! Neonazistule ! Mizantropule !
DA ! This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 19:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Oct 2009, 18:59) Io am parerea ca de fapt isi doreste copii, se apropie de criza varstei mijlocii. claaaar! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Oct 2009, 20:14) Da' nevasta presupun ca ai nu? Sau fara ea nu stii ce trebuie sa cumperi? Pe la noi se mai aplica si metoda cu lasatul copilului la un vecin cu care te intelegi bine de exemplu. PS: Sa n-aud de copii in grija mea ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se mai poate bea si casa berea, nu la terasa, ca, in calitate de parinte responsabil, nu-ti expui copilul la toti monoxizii de carbon si azot care trec pe strada din fata terasei.
In rest, votez cu vijelie: virsta crizei mijlocii ! ![]() This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 19:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
la tine ma asteptam sa spui asta, parca te si vad pe tine asa in splendoarea spiritului moldovean-oriental-balcanic-stelist.
![]() This post has been edited by verde57: 28 Oct 2009, 19:31 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar tu ce parere ai? Si cam ce inseamna pentru tine ca un loc e public?
|
--------------------
|
verde57 |
![]()
|
nu te mira ca ai si tu dreptatea ta
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Topicul asta il vad cu potential asa ca arunc acum un semnal de alarma pentru eventualii "inflacarati".
Parerea mea este ca fiecare om de pe planeta are aceleasi drepturi. Cum copilul este si el un OM, are aceleasi drepturi de accesa locatiile publice neinterzise minorilor ca si tine. Da, copiii mici pot fi deranjanti si agasanti .. dar este o parte din viata cu care trebuie sa traim cu totii caci si eu sunt oameni. Deja cand spui "copiii sa stea acasa ca mie nu imi convine sa ii am alaturi" e echivalent cu a spune acelasi lucru despre o anume rasa sau o grupare. Este discriminare si asta nu e tolerata intr-o societate civilizata. Nu te obliga nimeni sa stai in apropierea copiilor daca te agaseaza ... esti liber sa pleci in alta parte unde acestia nu sunt. Nu iti convine sa ii vezi in avion ? mergi cu masina personala. Nu iti convine sa ii vezi in supermarket, mergi in supermarketuri din timpul noptii. Nu vrei sa ii auzi in avion, pune-ti casti si asculta muzica. Daca miroase neplacut, cere unei stewardeze sa ia masuri .... Cat timp ai alternative si cat timp nu te obliga nimeni sa stai langa copii, nu ai voie sa te plangi. Nu exista situatie de neevitat daca intr-adevar nu vrei sa ai copii langa tine (indiferent de motiv). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
@Marty: Oricum in principiu cei ce n-au (inca) copii o sa iti dea dreptate, cei ce au copii nu o sa iti dea.
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu cred ca separarea e valabila. Eu aveam aceleasi idei despre copii si pe vremea cand inca nu aveam plod in dotare
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cu avionul sau alte moduri de transport...nu prea ai...
In rest, ce sa zic... poate ii antreneaza la urlat in locuri publice...ii pregatesc pentru cariera de vedeta pentru viitor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
Totul tine de toleranta. Iar toleranta nu este tocmai punctul forte al lui Marty, corect?
Nu e un repros, nici vorba.. Fiecare om e diferit, in felul sau. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Adica vreti sa spuneti ca vi se cam pisca de saracu' copil, voi sa va distrati, ce conteaza ca el se chinuie, nu? Atunci de ce l-ati mai facut? Ii mai trendy sa iesi cu copilu la terasa, sau sa mergi cu avionu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
Un copil sa stii ca plange si acasa nu doar pe terasa.
![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
Si pe avion 7 ore ii o adevarata placere pentru el, nu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca de obicei adevarul e undeva pe la mijloc. sunt momente cand nu ai cu cine lasa copilul si vrei nu vrei il cari dupa tine. pe de alta parte mamele sunt satule de stat cu plozii acasa si vor sa mai umble pe la cumparaturi ( au nu au copii asa inteleg ele relaxarea). din pacate nu se indura sa lase copii acasa ( au cu cine dar nu au incredere din n motive). ca exemplu vezi ce psihoza este ca baby-siterul le maltrateaza plozii. eu am fost pus in pozitia sa ma duc la o terasa cu plodul din dotare. au vrut niste amici sa ne gasim neaparat in oras (era vara, canicula, etc) si doreau sa-mi vada si progenitura. ce era sa fac, sa ma duc cu poza lui? m-am dus, am stat 1 ora si dupa am plecat acasa. ailalti au ramas la bere in continuare. asta este, nu toate sunt cum am dori noi sa fie.
p.s. copii care urla ca nu le cumpara nu stiu ce minune sunt pur si simplu needucati. e vina parintilor. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Tu vorbesti aici principial, si nici n-o poti face altfel, ca moderator. Noi putem avea principii mai personalizate, asa ca vin si completez: ce legatura este intre o terasa, loc care are ca ratiune existentiala bautul si fumatul la greu si un copil mic?
Si un bordel e loc public, s-ar cuveni sa mergem cu copiii acolo? Daca un matur s-ar da deranjat de oracaielile unui copil intr-o cofetarie, n-are decit sa plece el afara! Cofetaria exista, in primul rind, pentru a ne bucura copiii. Exista si locuri care nu sint, pur si simplu, pentru copii, chiar daca nimeni nu interzice parintilor sa si-i duca acolo. Ramine la latitudinea bunului simt. This post has been edited by corbex: 28 Oct 2009, 19:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:29 |