Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E simplu, e capacul ala de la diferential. Trebuie doar schimbata si o garnitura. Mariane, zau daca nu, dar m-ai ajutat atat de mult inca de data asta te refuz.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai cum sa ma refuzi,bre!
![]() Ce dracu' sa fac io cu uleiul ala! ![]() Troaca mea are in cutie ulei ATF iar la Ford abia l-am schimbat! In consecinta,astept sa revii cu un PM. Imi pare rau ca te cramponezi de amanunte neesentiale! ![]() Atat dom'doctor cat si eu ne-am oferit benevol sa iti intindem cate o mana de ajutor!Nu ne-a obligat nimeni!Asa am vrut noi,nu tu! ![]() Prin urmare nu ai nici o obligatie fatza de nimeni! Imi permit sa ma repet:drum bun si sa va distrati fain de tot! ![]() Transmite respectele mele tuturor participantilor! ![]() This post has been edited by marian-j: 23 Jul 2010, 01:23 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca nu e cooperant, iti dau eu adresa lui. Da' sper sa fie, ca dracu mai stie unde am notat-o
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marian-j |
![]()
|
Coane Muttley,iti multumesc tare mult pentru amabilitate dar prefer sa astept PM-ul lui Merced.
![]() Nu-mi convine sa ma bag cu ciubotele in viata omului! This post has been edited by marian-j: 23 Jul 2010, 01:30 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu urmaream sa-l "stimulez" doar.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
accept io donatii de ATf sa pun in ticosenie intra doar 2 litri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marian-j |
![]()
|
Ma interesez,voi face oarice "presiuni"(data fiindu-mi profesia! ) si te "rezolv"! Ai preferinte asupra marcii? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in tico merge orice
![]() ![]() Ma simt aiurea nu trebuie sa te deranjezi asa, credeam ca sta lumea cu uleiuri prin casa gata sa le arunce ![]() Multumesc . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Jul 2010, 01:05) 305 benzina 1.6 avea carter comun cutie-motor. Era bucurie maxima cand pierdea ulei pe la planetare, scadea nivelul pe joja ![]() am vazut ceva frantuzesc acum 7-8 ani in urma cu carter comun motor-cv...citroen parca,daca nu ma inseala memoria...un model de prin anii 80si...ax/bx...naiba stie... acum,sincer la opel corsa tre sa demontezi juma' de CV ca sa-i pui ulei...un mare capac cu vreo 6 suruburi,paremi-se capacu' la diferential.... asta-i mizerie curata,fabricant tampit,ingineri cretini sau ce avantaje are cutia asta? schimba treptele singura? ca era manuala ![]() care poate sa imi explice si mie ce avantaje are CV asta ? are si vreun filtru ceva? ca alea automate au filtru sub capac !!! This post has been edited by sobolan: 23 Jul 2010, 00:08 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
marian-j |
![]()
|
Nenea C@talin,daca matale iti imaginezi ca eu ii propuneam "olio di sansa" lui Merced,vreau sa-ti spun ca te inseli.Uleiul ce l-am procurat pt dumnealui este unul de top!Inainte de a-i propune ceva cuiva ma ased pe labele dinapoi si ma cujet:pot sa ma tin de cuvant,o ba?Iti dai seama sa nu ma pot tine de cuvant si sa ma ia doftoru',Mutlley,matale,Ironicu',argon,clujanu',grecu'si ceilalti la spitzuri in koor?
Mi-ar crepa obrazu'! ![]() N-am ulei de aruncat ,coane C@line,dar daca iti pot fi de ajutor nu ezita sa ma anunti! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() noio nas putea sa bat obrazu nimanui ![]() acuma e criza si munca ciuciu ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Jul 2010, 01:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@sobolan, nici un avantaj, doar ca nu se schimba uleiul niciodata, cand pierzi, completezi, are buson de prea plin pe laterala ca Dacia, si unul de umplere chiar sus de tot, sub capota.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Marian, iti multumesc si o sa revin cu un PM dupa ce ma intorc.
![]() Cataline, un litru de Elf TRJ 75W80 sigilat am prin Dacie. Ala ti-l dau tie si-ti mai iei si tu un litru si ai rezolvat problema. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-auzi ma ca ti-l trimite prin doctoru' sa-l primesti pe transfagarasan? Cand dupa?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
doctotu ii acolo de mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Exact. Azi din putinu' meu ma duc sa spal troaca, stiu ca va fi atractia principala dupa limuzina
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i dai si cu silicon pe bord si pe fetele de usi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Nu-i dau ca si asa-s naspa, n-am ce sa mai scot in evidenta. O spalare pur si simplu, ca de data asta s-au facut doua saptamani de la ultima, daca am stat prost cu banii. Oricum vine a treia spalare intr-o luna si o spatamana, cam de atatea ori am spalat Dacia din 2007 si pana in 2010.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Vezi poate te ajuta cu ceva asta.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
mersi argon.....
This post has been edited by sobolan: 23 Jul 2010, 14:22 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Merced |
![]()
|
Catalin, imi lasi adresa pe PM de luni incolo si-l trimit prin posta, presupun ca nu te grabesti. Saint, am incercat sa-l sun acum, dar nu raspunde. O sa mai revin cu telefon mai tarziu, poate, cine stie, am noroc.
Edit: Mi-a raspuns pana la urma. Stie ce caut, a avut sigur masina exact pompa de care am eu nevoie, nu celalalt model, daaaar, nu mai stie daca mai e pe masina sau a dat-o mai demult. Aflu maine. Pret 100 de lei. Superb. De-ar mai avea-o. ![]() This post has been edited by Merced: 23 Jul 2010, 15:17 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Abandonata / nemiscata de mult timp. Bucuresti:
DSC05099.JPG ( Size: 773.39k ) Number of downloads: 525 In ce priveste motorul, scrie GR pe spate, tu stii ce-nseamna. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
normal ca sta acolo, nu vezi ca n'are maner la usa soferului? cum sa intre in dansa?
motorul poate fi 1,6, 1,8, 2.0 benzina. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
GR e benzina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
prin br nam mai vazut nici un pejo 405
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Merced, masina asta iti va inghiti ceva mai multi bani decat ai estimat tu, dar daca pasiunea este suficient de mare (si pare a fi) cred ca peste un an negresa ta va arata muuult mai bine decat acum.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
argon |
![]()
|
De ce sa inghita? eu am vazut-o si e OK, ceva timp poate va inghitii, dar bani nu, maruntis eventual, si pasiune pentru ce? nu e vorba de nici o pasiune, ci de o masina sa te duca ieftin si mai bine ca Dacia dintr-un loc in altul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 15:01 |