Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
teoX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ultima oara era la finante, sa o radieze fiscal..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai, hotarati-va, ca nu stiu in care sa am incredere.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate trebuie 2 drumuri la finante
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Marlani.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
Nu faci 2 drumuri la finante. Cind iti pun viza ca nu ai datorii, te si scot din baza lor de date ca propitar
Sa ai bani la tine ca te pun astia sa achiti orice datorii sunt pe numele celui care e pe actele masinii. Sa nu uit, la pol. rutiera tre' sa se duca musai proprietarul (sau o persoana imputernicita cu act la mina). This post has been edited by teoX: 5 Aug 2010, 09:35 |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand am fost eu sa o radiez fiscal au verificat si daca alte persoane care stau la adresa la care am domiciliu au datorii la ei.
This post has been edited by St: 5 Aug 2010, 11:01 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Merced |
![]()
|
Am rezolvat relativ usor. Am stat la vreo doua cozi, dar ma rog, asta-i viata. Mai bine ca am rezolvat intr-o zi totul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si ai plans tare?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Eu nu, maica-mii in schimb i s-au umezit ochii un pic.
![]() Cine stie maine in ce stadiu o zaresc p-acolo, cand ma duc sa ma uit la Pejo-ul ala daca mai are pompa de vacuum, poate ma impresioneaza si pe mine, dar de plans nu cred, am cam devenit imun si rece cu timpul. Apropo, azi ma intrebau aia daca las si Peugeot-ul. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() hai bre ca pejou nu arata asa vechi ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Nu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
Le sclipeau ochii ca la cotofene dupa pompa de vacum ce nu stiau ca nu o are...cica are cautare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai eu stiu ce e in inima ta. Stiu ca te tii tare si nu vrei sa arati, dar sufletul tau plange. Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine...
Muttley te-a intrebat, vezi Doamne-n gluma... dar si el se pregateste pentru cand va veni momentul. Capul sus, domnilor, viata merge inainte! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Aug 2010, 15:56) Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine... asa e. sunt sanse mari sa devina stalp de semafor prin Pitesti ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Aug 2010, 15:56) Numai eu stiu ce e in inima ta. Stiu ca te tii tare si nu vrei sa arati, dar sufletul tau plange. Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine... Muttley te-a intrebat, vezi Doamne-n gluma... dar si el se pregateste pentru cand va veni momentul. Capul sus, domnilor, viata merge inainte! Tu vorbesti serios? ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Sa completez si p-aici. Nu am plans, am fost un pic trist dar deh, a fost, s-a dus, pana la urma era doar un obiect, am pierdut persoane importante in viata, ar fi culmea sa plang pentru o masina. Eu n-am folosit-o decat in ultima parte a vietii sale, era deja muribunda de cand am preluat-o, coapta de rugina, dar douazeci si ceva de mii de kilometri am mers cu ea si n-am avut chiar probleme majore.
1.jpg ( Size: 119.4k ) Number of downloads: 426 2.jpg ( Size: 72.88k ) Number of downloads: 463 3.jpg ( Size: 147.03k ) Number of downloads: 466 4.jpg ( Size: 83.27k ) Number of downloads: 439 5.JPG ( Size: 526.78k ) Number of downloads: 451 Ieri cand am revenit la remat sa ma uit la acel 405 nu am mai vazut-o acolo. M-am urcat pe gramada de masini sa vad daca prind pompa de vacuum intacta, din nefericire era benzinar. Am luat un semnalizator si cam atat, nu prea aveam ce lua de pe el. Mi-am dat seama dupaia ca ar mai fi mers luata "blana" de pe capota motorului, desi era rupta in multe locuri. M-oi mai duce saptamana viitoare. Iar Dacia n-am mai vazut-o. Nici n-am stat sa ma plimb prea mult prin parc, n-as fi vrut s-o vad chiar aruncata intr-o gramada de fiare. Poze nu i-am facut in starea jalnica in care ajunsese, cel mai de rahat arata in ultima poza atasata, si acum era si mai degradata. N-avea sens. Apare in poze de prin anii '80, cand era mandra cu ornamentele toate pe ea, dupa '89 in prima poza disparusera toate si aparuse la busonul de benzina un antifurt. ![]() Mi-am facut treaba cu ea, de la o masina pe care credeam ca o s-o dau la Remat inca din 2008, cand visam la un Logan nou, am ajuns sa merg aproape zi de zi cu ea timp de trei ani. Cu bune, cu rele. Dar gata, e un capitol deja inchis. Revenind la 405. Ieri am dat o fuga pana la Bucuresti sa livrez bonul lui b76bgaarh caruia ii multumesc ca m-a ajutat, pentru ca bon putea sa ia de la dealer sub suma pe care mi-a dat-o mie. Tot respectul, un om de toata isprava! ![]() Masinuta s-a comportat ok. Insa de la tura pe Transfagarasan cand am luat vreo doua gropi mai zdravene am observat ca acum trebuie tinut volanul un pic inspre stanga pentru ca masina sa mearga drept. Daca-l las asa nu trage intr-o parte, ma rog, nu trage decat putin, inainte nu tragea deloc, chiar ma miram, dar nici acum nu e de speriat. Mai pateam si pe la Dacie. Practic cand "pleaca" volanul de pe punctul central ce s-a distrus pe la directie? Pivoti, capete de bara? La astea chiar nu ma pricep. De roti am tras un pic mai demult si n-aveau niciun fel de joc. Bataile in gropi mai mari erau de la inceput, si nu s-au mai accentuat. Oricum trebuia sa schimb pivotii la un moment dat, dar speram sa ma duca macar pana la sfarsitul toamnei pana imi mai revenem si eu financiar si dupaia ii bagam o revizie. Problema doi, si asta e observata din trecut, practic de pe drumul de intoarcere am vazut, dar am zis ca nu e asa de rau. Insa este. De ce mi-e dat se pare ca nu scap. Acelasi lucru il aveam si la Dacie. Parbrizul e varza, plin de mici zgarieturi si noptea cand am multe lumini din fata imi face vizibilitatea zob. Nu vreau sa ma gandesc cat e altul nou momentan, intreb ca prostu' si eu, daca se pot atenua cumva cu un fel de polish. Macar solutie de avarie. Azi sper sa nu uit sa verific si eu uleiul, am facut cam 2600km de cand am luat-o, si asa pusesem un litru in minus si aveam din start doar 1/4 peste minimul de pe joja indicatia. Sunt curios daca a mai scazut, desi n-ar prea avea de ce, de forjat nu prea am forjat-o. Pe autostrada am mers ieri cu vreo 90-100, estimez si eu, parca vreo 90 aveam cand indica pe bord 80, tre sa mai iau un amic cu GPS-ul sa-mi fac o idee clara. Oricum depasesc tirurile cand am 80 pe ceas, deci ceva, ceva merg si eu. Am trecut si pe la tara si a primit primii litri de motorina la PET. I-a acceptat fara mare stres, arata chiar ok motorina, nu era d-aia de tractor de caut eu sa bag in ea ![]() Alte nimicuri de care ma voi ocupa la un moment dat: - verificare sigurantelor, poate d-aia nu merg proiectoarele si lampile de ceata. N-am avut pana acum nevoie de ele, dar trece vara... - problema de Laguna 2 si la 405. ![]() - cand ajung pe la tara cu maica-mea, sa-i dau sansa sa-si dovedeasca talentul cu ata si acul, sa vedem daca reuseste sa prinda cu rezultate notabile pielea aia descusuta. Si cam atat imi vine in minte momentan. Acum ma duc sa-mi pierd sambata asta facand ordine in boxa de la etajul meu, ca abia mai ai loc sa te strecori printre porcarii. Fac loc pentru stocul de piese pe care trebuie usor-usor sa-l adun. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Breh ce spalatorie auto, ce bani... stai la bloc?
![]() Pai ia nene un burete auto, (d-ala mare sa retina apa), o galeata de 10 litri, o umpli cu apa calda, torni niste sampon auto (de preferinta de la CHIMOPAR, foarte ieftin si bun, protejeaza ulterior vopseaua asupra factorilor de agresiune externa), deci recomand CHIMOPAR, poti sa iei de acolo si antigel, si lichid de spalare parbriz, au chiar si o gama de produse de spalat vase etc., asa torni samponu in galeata (da putin ca face o spuma... mama mama), asa te duci si aplici abundent solutia pe masina incepand cu plafonul - parbriz/luneta - capota motor/portbagaj - laterale, si ce mai ramane, roti. Asta pana epuizezi toata solutia din galeata, as insista la plafon/capota motor-portbagaj, deoarece factorii de agresiune externa actioneaza mai mult asupra suprafetelor plane. Dupa ce ai terminat de aplicat solutia apa/sampon, te duci in apartament, mai iei o galeata de 10 litri pe langa prima, si le umplii pe amandoua cu apa. Pana urci tu la etaj, pana le umplii, pana cobori, solutia are timp sa isi faca efectul pe masina (sa inmoaie toata mizeria, gainatul, panza de paianjen etc.), apoi CLATESTI masina. 20 de litri ar trebui sa ajunga chiar si pentru masina ta (cu o suprafata un pic mai mare decat D1300). Un kil de sampon auto CHIMOPAR (eu am luat varsat de la @yDaniel) ar trebui sa-ti ajunga muuulte spalari. Recomand. Pai de ce sa mai dai domne` bani la spalatorie, cand poti sa faci sa-ti luceasca automobilul nota 10 singur. Si mai ai si satisfactia in suflet ca ai facut o treaba buna! ![]() This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 11:54 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Si s-o spele unde? In fata blocului? Hai ca esti culmea...
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Filip |
![]()
|
Pai eu asa fac. Ce-are? Eu am intrebat-o pe doamna administrator si a zis: Spal-o domle ca doar se mai spala si asfaltul asta plin de praf. Ce-are? Stiu ca se poate da amenda de la politia comunitara, dar... hai sa fim seriosi. Numai daca te dujmaneste un vecin poti sa fii reclamat. Si eu n-am probleme.
![]() This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 12:05 |
--------------------
Renault
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
In fata blocului ,cu sampon ? , cam greu .Trebuie o gramada de apa sa o clatesti plus ca-ti poti lua si amenda . O mai spal si eu in fata blocului dar numai cu apa atunci cand e murdara mai rau si nu am timp sa merg la tara .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
20 litri sunt arhi-suficienti. Oricum, partea cu amenda, este abuziva. Sa-i amendeze pe-aia care-si plimba cainii si fac mizerie pe strazi de mi-e scarba sa mai merg pe drum, si dup-aia sa comenteze la samponu` meu. Oricum la mine in spate e ferit, nu e pericol de amenda.
![]() This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 12:14 |
--------------------
Renault
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pilife, se vede ca te pricepi la distrus vopseaua pe masini. Pentru o masina de asemenea talie este nevoie in principiu de 10 litri de apa / panou in medie. Pe vremea regretatului maret conducator, se spala masina in fata blocului. Caram apa de sus in fiecare saptamana de-mi venea acru, cam 80 de litri/spalare. D-asta masina avea luciu si dupa 10 ani
![]() Lasa tu Chimoparu', zici ca esti angajat sa le faci reclama ![]() Sa speli masina cu sampon si apa putina este crima curata ![]() Machina lui Mershed chiar are vopseaua ok pe ea, fiind revopsita destul de bine acum 3 ani de zile, dupa spusele proprietarului anterior. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sa speli masina in fata blocului sau sa faci gratar in fata blocului mi se pare marlanie. Insa fiecare are conceptiile lui. Daca nu iti permiti spalatorie mergi si o curata undeva la vreo cismea in afara orasului.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pe vremea ciuruitului toata lumea spala masina la galeata in fata blocului, cu apa chioara.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Atunci nu erau spalatorii, azi s-au mai schimbat lucrurile
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Unii prefera sa distruga vopseaua masinii fracand-o in propria mizerie. Este mai ieftin s-o lase murdara decat s-o chinuie in asa hal !
Pe vremea ciuruitului masina primea tratamente speciale cand mergeam la bunici la tara unde aveam furtun si o spalam frumos si pe dedesubt, plus ca o gratulam si cu o galeata de apa cu sampon d-ala "la plic" patrat, cum se gasea pe vremurile alea. O aspiram frumos cu aspiratoru' "Ideal" si spalam jamurile cu spirt diluat in apa ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:11 |