DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Closed TopicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988

teoX
post 5 Aug 2010, 09:14
Post #601

Membru incepator

Group: Banned
From: Iasi

QUOTE(Merced @ 5 Aug 2010, 09:57)
Ce urmeaza acum, mers la politie pentru radiere, sau mers la primarie? Ca sa nu mai umblu inutil, sa merg direct la tinta.
*

1) te duci cu voucherul si celelalte hirtii care tin de Dacie si faci copii legalizate la un notar - asta e prima miscare musai.
2) primarie/finante - viza ca nu ai datorii;
3) politia rutiera.

--------------------
ex-Dacia 1300 1982
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 5 Aug 2010, 09:17
Post #602

Mesaj semiautomat

Group: Members

ultima oara era la finante, sa o radieze fiscal..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Merced
post 5 Aug 2010, 09:19
Post #603

No fear. No limit. No equal.

Hai, hotarati-va, ca nu stiu in care sa am incredere. 04.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
argon
post 5 Aug 2010, 09:20
Post #604

Mesaj semiautomat

poate trebuie 2 drumuri la finante ph34r.gif

--------------------
+
Merced
post 5 Aug 2010, 09:20
Post #605

Marlani.

--------------------
it's a kind of peace.
+
teoX
post 5 Aug 2010, 09:31
Post #606

Membru incepator

Group: Banned
From: Iasi

Nu faci 2 drumuri la finante. Cind iti pun viza ca nu ai datorii, te si scot din baza lor de date ca propitar
Sa ai bani la tine ca te pun astia sa achiti orice datorii sunt pe numele celui care e pe actele masinii.

Sa nu uit, la pol. rutiera tre' sa se duca musai proprietarul (sau o persoana imputernicita cu act la mina).

This post has been edited by teoX: 5 Aug 2010, 09:35

--------------------
ex-Dacia 1300 1982
+
St
post 5 Aug 2010, 11:00
Post #607

Membru

From: Bucuresti

Cand am fost eu sa o radiez fiscal au verificat si daca alte persoane care stau la adresa la care am domiciliu au datorii la ei.

This post has been edited by St: 5 Aug 2010, 11:01

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Merced
post 5 Aug 2010, 12:00
Post #608

Am rezolvat relativ usor. Am stat la vreo doua cozi, dar ma rog, asta-i viata. Mai bine ca am rezolvat intr-o zi totul.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Muttley
post 5 Aug 2010, 12:23
Post #609

From: -

Si ai plans tare?

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Merced
post 5 Aug 2010, 12:34
Post #610

Eu nu, maica-mii in schimb i s-au umezit ochii un pic. sad.gif Ce-i drept a fost masina asta in familie atatia ani de zile, ne-a purtat vreo 320.000km pe drumurile patriei in 31 de ani. Daca mai avea vreo sansa de reparatie la tabla, o tineam cu mare drag, dar cum nu aveam zeci de milioane pe care le-ar fi inghitit, poate-i mai bine asa.
Cine stie maine in ce stadiu o zaresc p-acolo, cand ma duc sa ma uit la Pejo-ul ala daca mai are pompa de vacuum, poate ma impresioneaza si pe mine, dar de plans nu cred, am cam devenit imun si rece cu timpul.
Apropo, azi ma intrebau aia daca las si Peugeot-ul. blush.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
C@talin
post 5 Aug 2010, 13:07
Post #611

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

radmasa.gif

hai bre ca pejou nu arata asa vechi smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
argon
post 5 Aug 2010, 13:12
Post #612

Mesaj semiautomat

QUOTE(Merced @ 5 Aug 2010, 12:34)
Apropo, azi ma intrebau aia daca las si Peugeot-ul.  blush.gif
*

si ce ai raspuns?

--------------------
+
Merced
post 5 Aug 2010, 13:13
Post #613

Nu. tongue.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Markos
post 5 Aug 2010, 13:28
Post #614

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(argon @ 5 Aug 2010, 14:12)
si ce ai raspuns?
*

QUOTE(Merced @ 5 Aug 2010, 14:13)
Nu. tongue.gif
*

si-a luat doar numar de ordine pentru el.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
argon
post 5 Aug 2010, 13:29
Post #615

Mesaj semiautomat

Le sclipeau ochii ca la cotofene dupa pompa de vacum ce nu stiau ca nu o are...cica are cautare.

--------------------
+
vis-a-vis
post 5 Aug 2010, 14:56
Post #616

DaciaClubber

Numai eu stiu ce e in inima ta. Stiu ca te tii tare si nu vrei sa arati, dar sufletul tau plange. Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine...
Muttley te-a intrebat, vezi Doamne-n gluma... dar si el se pregateste pentru cand va veni momentul.
Capul sus, domnilor, viata merge inainte!

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Markos
post 5 Aug 2010, 15:04
Post #617

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(vis-a-vis @ 5 Aug 2010, 15:56)
Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine...

asa e. sunt sanse mari sa devina stalp de semafor prin Pitesti sleep.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
BZN
post 5 Aug 2010, 15:17
Post #618

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

QUOTE(vis-a-vis @ 5 Aug 2010, 15:56)
Numai eu stiu ce e in inima ta. Stiu ca te tii tare si nu vrei sa arati, dar sufletul tau plange. Nu fii trist, se va odihni acum si va ramane mereu undeva aproape de tine...
Muttley te-a intrebat, vezi Doamne-n gluma... dar si el se pregateste pentru cand va veni momentul.
Capul sus, domnilor, viata merge inainte!
*

Tu vorbesti serios? unsure.gif

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
vis-a-vis
post 5 Aug 2010, 15:19
Post #619

DaciaClubber

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Merced
post 7 Aug 2010, 08:17
Post #620

Sa completez si p-aici. Nu am plans, am fost un pic trist dar deh, a fost, s-a dus, pana la urma era doar un obiect, am pierdut persoane importante in viata, ar fi culmea sa plang pentru o masina. Eu n-am folosit-o decat in ultima parte a vietii sale, era deja muribunda de cand am preluat-o, coapta de rugina, dar douazeci si ceva de mii de kilometri am mers cu ea si n-am avut chiar probleme majore.

1.jpg ( Size: 119.4k ) Number of downloads: 426

2.jpg ( Size: 72.88k ) Number of downloads: 463

3.jpg ( Size: 147.03k ) Number of downloads: 466

4.jpg ( Size: 83.27k ) Number of downloads: 439

5.JPG ( Size: 526.78k ) Number of downloads: 451

Ieri cand am revenit la remat sa ma uit la acel 405 nu am mai vazut-o acolo. M-am urcat pe gramada de masini sa vad daca prind pompa de vacuum intacta, din nefericire era benzinar. Am luat un semnalizator si cam atat, nu prea aveam ce lua de pe el. Mi-am dat seama dupaia ca ar mai fi mers luata "blana" de pe capota motorului, desi era rupta in multe locuri. M-oi mai duce saptamana viitoare.
Iar Dacia n-am mai vazut-o. Nici n-am stat sa ma plimb prea mult prin parc, n-as fi vrut s-o vad chiar aruncata intr-o gramada de fiare. Poze nu i-am facut in starea jalnica in care ajunsese, cel mai de rahat arata in ultima poza atasata, si acum era si mai degradata. N-avea sens. Apare in poze de prin anii '80, cand era mandra cu ornamentele toate pe ea, dupa '89 in prima poza disparusera toate si aparuse la busonul de benzina un antifurt. sad.gif O am si pe un film facut la tara prin '95, plus poze recente de la ultima carpeala, cateva am si atasat.
Mi-am facut treaba cu ea, de la o masina pe care credeam ca o s-o dau la Remat inca din 2008, cand visam la un Logan nou, am ajuns sa merg aproape zi de zi cu ea timp de trei ani. Cu bune, cu rele.
Dar gata, e un capitol deja inchis.
Revenind la 405. Ieri am dat o fuga pana la Bucuresti sa livrez bonul lui b76bgaarh caruia ii multumesc ca m-a ajutat, pentru ca bon putea sa ia de la dealer sub suma pe care mi-a dat-o mie. Tot respectul, un om de toata isprava! worship.gif
Masinuta s-a comportat ok. Insa de la tura pe Transfagarasan cand am luat vreo doua gropi mai zdravene am observat ca acum trebuie tinut volanul un pic inspre stanga pentru ca masina sa mearga drept. Daca-l las asa nu trage intr-o parte, ma rog, nu trage decat putin, inainte nu tragea deloc, chiar ma miram, dar nici acum nu e de speriat. Mai pateam si pe la Dacie. Practic cand "pleaca" volanul de pe punctul central ce s-a distrus pe la directie? Pivoti, capete de bara? La astea chiar nu ma pricep. De roti am tras un pic mai demult si n-aveau niciun fel de joc. Bataile in gropi mai mari erau de la inceput, si nu s-au mai accentuat. Oricum trebuia sa schimb pivotii la un moment dat, dar speram sa ma duca macar pana la sfarsitul toamnei pana imi mai revenem si eu financiar si dupaia ii bagam o revizie.
Problema doi, si asta e observata din trecut, practic de pe drumul de intoarcere am vazut, dar am zis ca nu e asa de rau. Insa este. De ce mi-e dat se pare ca nu scap. Acelasi lucru il aveam si la Dacie.
Parbrizul e varza, plin de mici zgarieturi si noptea cand am multe lumini din fata imi face vizibilitatea zob. Nu vreau sa ma gandesc cat e altul nou momentan, intreb ca prostu' si eu, daca se pot atenua cumva cu un fel de polish. Macar solutie de avarie.
Azi sper sa nu uit sa verific si eu uleiul, am facut cam 2600km de cand am luat-o, si asa pusesem un litru in minus si aveam din start doar 1/4 peste minimul de pe joja indicatia. Sunt curios daca a mai scazut, desi n-ar prea avea de ce, de forjat nu prea am forjat-o. Pe autostrada am mers ieri cu vreo 90-100, estimez si eu, parca vreo 90 aveam cand indica pe bord 80, tre sa mai iau un amic cu GPS-ul sa-mi fac o idee clara. Oricum depasesc tirurile cand am 80 pe ceas, deci ceva, ceva merg si eu. Am trecut si pe la tara si a primit primii litri de motorina la PET. I-a acceptat fara mare stres, arata chiar ok motorina, nu era d-aia de tractor de caut eu sa bag in ea laugh.gif , la 3.5 lei/litrul cat a dat bunica-mea pe ea nici nu ma asteptam sa fie naspa rau.

Alte nimicuri de care ma voi ocupa la un moment dat:
- verificare sigurantelor, poate d-aia nu merg proiectoarele si lampile de ceata. N-am avut pana acum nevoie de ele, dar trece vara...
- problema de Laguna 2 si la 405. radmasa.gif Nu-mi mai merg intrerupatoarele de la usi, nu se mai aprinde lumina in masina cand le deschid. Si ma enerveaza la culme ca mergea tun. Cu cat am dus-o la spalatorie mai mult, cu atat n-au mai mers. Mai merge pe dreapta cand isi mai aduce aminte, in rest mormant. Trebuie sa le scot, sa le curat bine, sa le ung cu ceva vaselina dupaia.
- cand ajung pe la tara cu maica-mea, sa-i dau sansa sa-si dovedeasca talentul cu ata si acul, sa vedem daca reuseste sa prinda cu rezultate notabile pielea aia descusuta.

Si cam atat imi vine in minte momentan.
Acum ma duc sa-mi pierd sambata asta facand ordine in boxa de la etajul meu, ca abia mai ai loc sa te strecori printre porcarii. Fac loc pentru stocul de piese pe care trebuie usor-usor sa-l adun. laugh.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Filip
post 7 Aug 2010, 11:52
Post #621

Forumist

Breh ce spalatorie auto, ce bani... stai la bloc? blink.gif
Pai ia nene un burete auto, (d-ala mare sa retina apa), o galeata de 10 litri, o umpli cu apa calda, torni niste sampon auto (de preferinta de la CHIMOPAR, foarte ieftin si bun, protejeaza ulterior vopseaua asupra factorilor de agresiune externa), deci recomand CHIMOPAR, poti sa iei de acolo si antigel, si lichid de spalare parbriz, au chiar si o gama de produse de spalat vase etc., asa torni samponu in galeata (da putin ca face o spuma... mama mama), asa te duci si aplici abundent solutia pe masina incepand cu plafonul - parbriz/luneta - capota motor/portbagaj - laterale, si ce mai ramane, roti. Asta pana epuizezi toata solutia din galeata, as insista la plafon/capota motor-portbagaj, deoarece factorii de agresiune externa actioneaza mai mult asupra suprafetelor plane. Dupa ce ai terminat de aplicat solutia apa/sampon, te duci in apartament, mai iei o galeata de 10 litri pe langa prima, si le umplii pe amandoua cu apa. Pana urci tu la etaj, pana le umplii, pana cobori, solutia are timp sa isi faca efectul pe masina (sa inmoaie toata mizeria, gainatul, panza de paianjen etc.), apoi CLATESTI masina. 20 de litri ar trebui sa ajunga chiar si pentru masina ta (cu o suprafata un pic mai mare decat D1300). Un kil de sampon auto CHIMOPAR (eu am luat varsat de la @yDaniel) ar trebui sa-ti ajunga muuulte spalari. Recomand. Pai de ce sa mai dai domne` bani la spalatorie, cand poti sa faci sa-ti luceasca automobilul nota 10 singur. Si mai ai si satisfactia in suflet ca ai facut o treaba buna! smile.gif

This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 11:54

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
maryus_83
post 7 Aug 2010, 12:02
Post #622

Membru autentic

From: Brasov

Si s-o spele unde? In fata blocului? Hai ca esti culmea...

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
Filip
post 7 Aug 2010, 12:04
Post #623

Forumist

Pai eu asa fac. Ce-are? Eu am intrebat-o pe doamna administrator si a zis: Spal-o domle ca doar se mai spala si asfaltul asta plin de praf. Ce-are? Stiu ca se poate da amenda de la politia comunitara, dar... hai sa fim seriosi. Numai daca te dujmaneste un vecin poti sa fii reclamat. Si eu n-am probleme. biggrin.gif

This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 12:05

--------------------
+
CGDBZ
post 7 Aug 2010, 12:09
Post #624

Membru autentic

From: BZ

In fata blocului ,cu sampon ? , cam greu .Trebuie o gramada de apa sa o clatesti plus ca-ti poti lua si amenda . O mai spal si eu in fata blocului dar numai cu apa atunci cand e murdara mai rau si nu am timp sa merg la tara .

--------------------
- - -
+
Filip
post 7 Aug 2010, 12:14
Post #625

Forumist

20 litri sunt arhi-suficienti. Oricum, partea cu amenda, este abuziva. Sa-i amendeze pe-aia care-si plimba cainii si fac mizerie pe strazi de mi-e scarba sa mai merg pe drum, si dup-aia sa comenteze la samponu` meu. Oricum la mine in spate e ferit, nu e pericol de amenda. smile.gif

This post has been edited by Filip: 7 Aug 2010, 12:14

--------------------
+
dr_mKe
post 7 Aug 2010, 12:16
Post #626

Membru cu stetoscop

From: Deva

Pilife, se vede ca te pricepi la distrus vopseaua pe masini. Pentru o masina de asemenea talie este nevoie in principiu de 10 litri de apa / panou in medie. Pe vremea regretatului maret conducator, se spala masina in fata blocului. Caram apa de sus in fiecare saptamana de-mi venea acru, cam 80 de litri/spalare. D-asta masina avea luciu si dupa 10 ani tongue.gif A se intelege Dashia 1310 TLX rosu 28.
Lasa tu Chimoparu', zici ca esti angajat sa le faci reclama radmasa.gif
Sa speli masina cu sampon si apa putina este crima curata excl.gif
Machina lui Mershed chiar are vopseaua ok pe ea, fiind revopsita destul de bine acum 3 ani de zile, dupa spusele proprietarului anterior.

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
Andy_ACS
post 7 Aug 2010, 12:18
Post #627

Yes, I'm not!

From: Craiova

Sa speli masina in fata blocului sau sa faci gratar in fata blocului mi se pare marlanie. Insa fiecare are conceptiile lui. Daca nu iti permiti spalatorie mergi si o curata undeva la vreo cismea in afara orasului.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
dr_mKe
post 7 Aug 2010, 12:24
Post #628

Membru cu stetoscop

Pe vremea ciuruitului toata lumea spala masina la galeata in fata blocului, cu apa chioara.

--------------------
+
Andy_ACS
post 7 Aug 2010, 12:42
Post #629

Yes, I'm not!

From: Craiova

Atunci nu erau spalatorii, azi s-au mai schimbat lucrurile

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
dr_mKe
post 7 Aug 2010, 12:50
Post #630

Membru cu stetoscop

Unii prefera sa distruga vopseaua masinii fracand-o in propria mizerie. Este mai ieftin s-o lase murdara decat s-o chinuie in asa hal !
Pe vremea ciuruitului masina primea tratamente speciale cand mergeam la bunici la tara unde aveam furtun si o spalam frumos si pe dedesubt, plus ca o gratulam si cu o galeata de apa cu sampon d-ala "la plic" patrat, cum se gasea pe vremurile alea. O aspiram frumos cu aspiratoru' "Ideal" si spalam jamurile cu spirt diluat in apa tongue.gif

--------------------
+
57 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 19:11
Forum Renault