DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TVA de 24% si comezile existente de Duster

cosmins2000
post 19 Jul 2010, 11:56
Post #211

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(lau2010 @ 19 Jul 2010, 13:04)

Daca ei sunt rezonabili si ofera un discount de 4.2%, cred ca putem fi si noi rezonabili si sa mai avem rabdare cateva zile pana cand se da aprobarea oficiala.
*

Ce inseamna la ei cateva zile, ca eu astept de 2 saptamani ?
Si apoi mie mi-au spus ca fiecare cerere urmeaza a fi solutionata in mod individual....atunci ce rost mai are o aprobare oficiala separata ?

--------------------
Renault Talisman 2017 Intens 1.6 dci EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lau2010
post 19 Jul 2010, 13:18
Post #212

Membru incepator

Din cate stiu eu in Romania pentru a face promotii sau discount-uri in afara sezonului oficial, pentru orice produs, e nevoie de o procedura speciala. (Daca e sa ma intrebi, birocratie inutila.)

In cazul de fata se pare ca e nevoie (printre altele) sa fie discount-urile aprobate/semnate de directorul general (si de asta dureaza).

P.S: Nu garantez ca ce spun eu e 100% corect. Ce stiu cu siguranta e ca in urma cu cativa ani cand am vrut sa fac discount la anumite produse contabila ne-a spus ca e "complicat" asa ca am lasat-o balta smile.gif Sper ca cei de la Dacia sa fie mai perseverenti sio sa ne dea discount-ul. smile.gif

--------------------
Ford Focus - xx 2006
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 21:36
Post #213

Membru incepator

QUOTE(lau2010 @ 19 Jul 2010, 13:18)
Din cate stiu eu in Romania pentru a face promotii sau discount-uri in afara sezonului oficial, pentru orice produs,  e nevoie de o procedura speciala. (Daca e sa ma intrebi, birocratie inutila.)

In cazul de fata se pare ca e nevoie (printre altele) sa fie discount-urile aprobate/semnate de directorul general (si de asta dureaza).

P.S: Nu garantez ca ce spun eu e 100% corect. Ce stiu cu siguranta e ca in urma cu cativa ani cand am vrut sa fac discount la anumite produse contabila ne-a spus ca e "complicat" asa ca am lasat-o balta smile.gif Sper ca cei de la Dacia sa fie mai perseverenti sio sa ne dea discount-ul. smile.gif
*

Mi-a venit benzinarul!!! Factura finala zero,rabat cca1000euro.Ce inseamna sa cunosti putina legislatie si sa ai gura mare cand trebuie radmasa.gif radmasa.gif

19 Jul 2010, 21:39:
QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 21:36)
Mi-a venit benzinarul!!! Factura  finala zero,rabat cca1000euro.Ce inseamna sa cunosti putina legislatie si sa ai gura mare cand trebuie radmasa.gif  radmasa.gif
*

Sa nu mai subestimati niciodata o femeie!!! tongue.gif

This post has been edited by ziapaza: 19 Jul 2010, 21:39

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
IRONICK
post 19 Jul 2010, 21:42
Post #214

-

From: Romania

QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 22:36)
Ce inseamna sa cunosti putina legislatie
Hai nu mai spune. Noroc cu cineva de pe aici de pe forum, ca si acum boceati cu totii la usa Dacia. Vai de capu' nostru.

This post has been edited by IRONICK: 19 Jul 2010, 21:43

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 21:48
Post #215

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 19 Jul 2010, 21:42)
Hai nu mai spune. Noroc cu cineva de pe aici de pe forum, ca si acum boceati cu totii la usa Dacia. Vai de capu' nostru.
*

Noroc cu sotul meu care lucreaza in Concesiunea Dacia .Am stiut si am avut detalii tot timpul si am mai avut noroc cu avocatul meu-mama mea radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
klaus
post 19 Jul 2010, 21:50
Post #216

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 22:36)
Sa nu mai subestimati niciodata o femeie!!! tongue.gif
*

radmasa.gif
Da, cum sa nu...
Tin sa mentionez ca inca de la inceput mi-am dat seama ce puteti.
Ati zis ca dati in judecata. Vrajeala.
Ati zis ca cereti penalitati si dobanzi (?????). Vrajeala.
Ati zis ca faceti reclamatie penala. Vrajeala.
Ati zis ca au clauze abuzive in contract. Vrajeala. Eu macar la viata mea am facut reclamati ela ANPC pentru asa ceva.
Ati zis ca apareti la televizor sa le aratati nu stiu ce pisica. Vrajeala.

V-am zis de la inceput ca toate-s vrajeala.
Deci nu v-am subestimat. Ba cred ca am avut chiar dreptate. Chiar daca modul meu de exprimare nu e pe placul celor ce-l citesc ca au impresia ca-s angajat dacia.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 21:51
Post #217

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 19 Jul 2010, 21:42)
*

Tot Ironik ai ramas!!! Pacat ,as putea sa-i dau oricand in judecata cu rabatul pe care l-au facut,dar nu vreau sa le fac rau colegilor de la VN ,ai sotului meu!!! As avea castig de cauza suta la suta la ce documente detin.

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
IRONICK
post 19 Jul 2010, 21:52
Post #218

-

QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 22:48)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
Persoana mai mincinoasa pe acest forum nu cred ca am vazut. Numai periculosi pe forumul asta, cum vin asa si se duc. Doar gura de ei.

This post has been edited by IRONICK: 19 Jul 2010, 21:53

--------------------
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 21:53
Post #219

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 19 Jul 2010, 21:50)
radmasa.gif
Da, cum sa nu...
Tin sa mentionez ca inca de la inceput mi-am dat seama ce puteti.
Ati zis ca dati in judecata. Vrajeala.
Ati zis ca cereti penalitati si dobanzi (?????). Vrajeala.
Ati zis ca faceti reclamatie penala. Vrajeala.
Ati zis ca au clauze abuzive in contract. Vrajeala. Eu macar la viata mea am facut reclamati ela ANPC pentru asa ceva.
Ati zis ca apareti la televizor sa le aratati nu stiu ce pisica. Vrajeala.

V-am zis de la inceput ca toate-s vrajeala.
Deci nu v-am subestimat. Ba cred ca am avut chiar dreptate. Chiar daca modul meu de exprimare nu e pe placul celor ce-l citesc ca au impresia ca-s angajat dacia.
*

Nu stii ce urmeaza!!!! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

19 Jul 2010, 21:55:
QUOTE(IRONICK @ 19 Jul 2010, 21:52)
Persoana mai mincinoasa pe acest forum nu cred ca am vazut. Numai periculosi pe forumul asta, cum vin asa si se duc. Doar gura de ei.
*

Pai da ,ca atunci cand cunosti legile esti ori nebun ,ori mincinos radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Esti un pupin____ist de-al lor????????? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by ziapaza: 19 Jul 2010, 21:55

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
klaus
post 19 Jul 2010, 21:56
Post #220

步步

E, ce dracu sa urmeze?
Urmeaza sa va bucurati de masina, sa va faceti concediile cum ati dorit si sa nu aveti incidente cu ea! Sa o conduceti bucuroasa! Acum asta e important.

Ironick: nu blasfemia! Se supara modus sau fansuv, ce naiba.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
IRONICK
post 19 Jul 2010, 21:58
Post #221

-

QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 22:53)
Pai da ,ca atunci cand cunosti legile esti ori nebun ,ori mincinos
*
Pai da, dar tu nu cunosti nici o lege. Asta este problema, ca ai avut nevoie de un forum.

PS. Vezi ca l-ai uitat si pe afofis.

This post has been edited by IRONICK: 19 Jul 2010, 21:59

--------------------
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 22:07
Post #222

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 19 Jul 2010, 21:58)
Pai da, dar tu nu cunosti nici o lege. Asta este problema, ca ai avut nevoie de un forum.

PS. Vezi ca l-ai uitat si pe afofis.
*

Am vrut doar sa vad care e atmosfera in tara si sa ajut si pe altii care poate nu-si permiteu sa plateasca diferenta de Tva .Am reusit.Cunosc o persoana care a cumparat masina din aceeasi concesiune,care nu are internet si nici avocat radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Chiar ma bucur din suflet pentru el si altii cu factura ZERO.MESAJ TRIMIS CATRE DEALERII DIN TARA:Incercati sa convingeti clientii sa plateasca majorarea de TVA,iar daca nu reusiti il suporta Dacia.E valabil pentru masinile achitate inegral pina la 1 iulie....... excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
IRONICK
post 19 Jul 2010, 22:09
Post #223

-

Asta este cu adevarat un secret. Nu stiu ce sa facea forumul asta daca nu ne impartaseai asta.

This post has been edited by klaus: 19 Jul 2010, 22:12

--------------------
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 22:13
Post #224

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 19 Jul 2010, 21:52)
*

DE CE PERICULOSI????? PENTRU CA MAI STIM CEVA LEGISLATIE????? PENTRU CA VREAU SA AJUT SI PE ALTII SA NU PATEASCA CE_AM PATIT EU???? excl.gif excl.gif excl.gif Sa-ti fie rusine!!!!!!

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
klaus
post 19 Jul 2010, 22:34
Post #225

步步

ziapaza, parerea mea personala e ca din punct de vedere al dorintei tale de a ajuta si pe altii sa nu pateasca ce ai patit tu (presupun ca asta inseamna sa nu le acorde reducerea de 1000 de euro, adica sa ia masina cu pret majorat...) la nivelul de ajutorare real ai facut zero. Nu chiar zero barat dar pe aproape.

Si ca sa argumentez parerea mea:
Ca sa ajuti pe altul ii spui ce sa faca. De exemplu: le-am dat la aia scrisori scrise, mi-au raspuns prima oara ca refuz, a doua oara ca refuz apoi s-au mai muiat etc.
Am vorbit cu ala si cu ala, am cerut sa vorbesc cu un sef cu capacitate de decizie, nu s-au lasat din prima, am insistat.
La raspunsurile lor le-am atras atentia ca incalca legea nu stiu care, ca bonul de comanda contine clauze abuzive si ca o sa maadresez ANPC si o sa vorbesc cu un avocat etc, etc.
Asta ar insemna sa ajuti, sa le spui ce sa faca. Poate chiar sa pui si niste exemple de scrisori depersonalizate (fara nume si date personale).

Ceea ce ai facut tu ai facut vrajeala. Ai spus doar niste petarde ordinare, cu care nici un alt user nu are ce sa castige, decat poate o experienta de luat in mana.
Ai zis ca-i dai in judecata. Aia e o metoda gresita, cine o apuca din prima pe calea aia e halit. Are numai de pierdut.
Ai zis ca ceri daune morale si dobanzi si penalitati. O prostie. Aia cu daunele morale are sanse zero. Ailalta cu dobanzi si penalitati e iarasi o prostie. Puteai cere daune materiale. Dobanzi nu poti cere, iar penalitati poti cere daca sunt prevazute in contract.
Ai zis ca faci reclamatie penala pentru inselaciune. Iarasi o prostie. Nu rezolvi nimic, plus ca nu exista inselaciunea (de altfel nu ai argumentat care ar fi inselaciunea in intelesul codului penal)
Ai zis ca te duci la TV. Da, ce sa spun, asta poate orice client dacia, un exemplu demn de urmat, ce sa spun!
Ai bagat din fundu' curtii juma' din clauzele abuzive din anexa la lege. Aiurea, multe din ele nu aveau aplicabilitate, ba erau contrazise chiar de continutul cotnractului. Ai enuntat sec citand din lege tipuri de clauze abuzive. Nu ai explicat de ce s-ar incadra unele sau altele din prevederile contractului printre alea. Asta nu e ajutor, e un copy-paste si atat.

Deci ce exemple crezi tu le-ai dat la altii in situatia ta? Ca sa le poata aplica, nu sa dea bine la OTV, vreau sa zic.

Parerea mea: nici unul. Iar alea care le-ai dat au fost PROASTE.

Si nu pot sa nu observ ca ai sotul care "lucreaza in Concesiunea Dacia " . Si ce-i cu asta? Pai macar "Am stiut si am avut detalii tot timpul ". Zici tu ca toti au sotul in "concesiunea dacia" sa stie mersul sforilor?
Apropo, ca care e mersul sforilor intern? Ca nu ai spus NIMIC.

Astea da ajutoare, trebuie sa recunosc. Alea spuse erau proaste iar alea care ar fi putu fi spuse si ar fi fost utile nu au fost spuse.

Ce dracu, daca tot ne laudam sa ne laudam pe fapte reale, nu pe basme.

--------------------
+
ziapaza
post 19 Jul 2010, 23:01
Post #226

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 19 Jul 2010, 22:34)
ziapaza, parerea mea personala e ca din punct de vedere al dorintei tale de a ajuta si pe altii sa nu pateasca ce ai patit tu (presupun ca asta inseamna sa nu le acorde reducerea de 1000 de euro, adica sa ia masina cu pret majorat...) la nivelul de ajutorare real ai facut zero. Nu chiar zero barat dar pe aproape.

Si ca sa argumentez parerea mea:
Ca sa ajuti pe altul ii spui ce sa faca. De exemplu: le-am dat la aia scrisori scrise, mi-au raspuns prima oara ca refuz, a doua oara ca refuz apoi s-au mai muiat etc.
Am vorbit cu ala si cu ala, am cerut sa vorbesc cu un sef cu capacitate de decizie, nu sau lasat din prima, am insistat.
La raspunsurile lor le-am atras atentia ca incalca legea nu stiu care, ca bonul de comanda contine clauze abuzive si ca o sa maadresez ANPC si o sa vorbesc cu un avocat etc, etc.
Asta ar insemna sa ajuti, sa le spui ce sa faca. Poate chiar sa pui si niste exemple de scrisori depersonalizate (fara nume si date personale).

Ceea ce ai facut tu ai facut vrajeala. Ai spus doar niste petarde ordinare, cu care nici un alt user nu are ce sa castige, decat poate o experienta de luat in mana.
Ai zis ca-i dai in judecata. Aia e o metoda gresita, cine o apuca din prima pe calea aia e halit. Are numai de pierdut.
Ai zis ca ceri daune morale si dobanzi si penalitati. O prostie. Aia cu daunele morale are sanse zero. Ailalta cu dobanzi si penalitati e iarasi o prostie. Puteai cere daune materiale. Dobanzi nu poti cere, iar penalitati poti cere daca sunt prevazute in contract.
Ai zis ca faci reclamatie penala pentru inselaciune. Iarasi o prostie. Nu rezolvi nimic, plus ca nu exista inselaciunea (de altfel nu ai argumentat care ar fi inselaciunea in intelesul codului penal)
Ai zis ca te duci la TV. Da, ce sa spun, asta poate orice client dacia, un exemplu demn de urmat, ce sa spun!
Ai bagat din fundu' curtii juma' din clauzele abuzive din anexa la lege. Aiurea, multe din ele nu aveau aplicabilitate, ba erau contrazise chiar de continutul cotnractului. Ai enuntat sec citand din lege tipuri de clauze abuzive. Nu ai explicat de ce s-ar incadra unele sau altele din prevederile contractului printre alea. Asta nu e ajutor, e un copy-paste si atat.

Deci ce exemple crezi tu le-ai dat la altii in situatia ta? Ca sa le poata aplica, nu sa dea bine la OTV, vreau sa zic.

Parerea mea: nici unul. Iar alea care le-ai dat au fost PROASTE.

Si nu pot sa nu observ ca ai sotul care  "lucreaza in Concesiunea Dacia " . Si ce-i cu asta? Pai macar "Am stiut si am avut detalii tot timpul ". Zici tu ca toti au sotul in "concesiunea dacia" sa stie mersul sforilor?
Apropo, ca care e mersul sforilor intern? Ca nu ai spus NIMIC.

Astea da ajutoare, trebuie sa recunosc. Alea spuse erau proaste iar alea care ar fi putu fi spuse si ar fi fost utile nu au fost spuse.

Ce dracu, daca tot ne laudam sa ne laudam pe fapte reale, nu pe basme.
*

Ok Boss fie cum spui tu!!! Dar nu incerca sa ma lamuresti cu niste lucruri ca nu reusesti!Esti un dragut cand vrei,cand nu-ti convine ceva taxezi,Bravo!!!Stii care este culmea culmilor? Ca nu vreau sa fac rau ,nu-mi place sa-mi bat joc de cineva,daca nu as avea documente.Nu esti instanta ca sa-mi ceri sa le prezint.Oricum daca Dacia nu ar fi facut acel rabat iti garantez ca nu mai vindea nici o masina in zona unde sunt stabilita si asta pentru simplul fapt ca sunt o Tipa populara,n-o spun eu ci lumea din comunitatea in care traiesc si-mi place ca asa cum tratez eu lumea asa sa fiu si eu tratata,cu respect!De reclama ai auzit????Nu ceream decat seriozitate,ca masina e si buna si super faina!!!

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
fritzih
post 19 Jul 2010, 23:10
Post #227

Membru

pana la urma asta e solutia ? factura pe 0 ? daca e asa simplu cum ziceti voi de ce mai ne tin masinile la dealeri ?????

--------------------
dacia DUSTER - CL 50 ZIH 2010/ laureate 4x4 1.6 16 V
+
Jack Daniel's
post 20 Jul 2010, 00:06
Post #228

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(ziapaza @ 20 Jul 2010, 00:01)
Ok Boss fie cum spui tu!!! Dar nu incerca sa ma lamuresti cu niste lucruri ca nu reusesti!Esti un dragut cand vrei,cand nu-ti convine ceva taxezi,Bravo!!!Stii care este culmea culmilor? Ca nu vreau sa fac rau ,nu-mi place sa-mi bat joc de cineva,daca nu as avea documente.Nu esti instanta ca sa-mi ceri sa le prezint.Oricum daca Dacia nu ar fi facut acel rabat iti garantez ca nu mai vindea nici o masina in zona unde sunt stabilita si asta pentru simplul fapt ca sunt o Tipa populara,n-o spun eu ci lumea din comunitatea in care traiesc si-mi place ca asa cum tratez eu lumea asa sa fiu si eu tratata,cu respect!De reclama ai auzit????Nu ceream decat seriozitate,ca masina e si buna si super faina!!!
*

Limbaj Ferentari! radmasa.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
jay333
post 20 Jul 2010, 06:07
Post #229

Membru autentic

TVA rămâne la 19% pentru mașinile plătite înainte de 1 iulie
Clienții care și-au achitat mașinile înainte de 1 iulie, dar primesc autoturismele după această dată nu plătesc TVA mărit. Clarificarea vine de la ministerul de Finanțe, după ce firmele de leasing și-au exprimat temerea că taxa de 24% ar putea fi aplicată retroactiv la contractele în derulare. Astfel, pentru rata de leasing având data scadentă pentru efectuarea plății în luna iunie inclusiv se aplică TVA de 19 la sută.
Pentru rata de leasing care trebuie plătită în luna iulie, factura va conține taxa mărită, de 24 la sută. Reprezentanții ministerului au reușit să finalizeze până acum numai normele de aplicare privind modificările Codului Fiscal în privința TVA și accizelor. Ministerul s-a grăbit să finalizeze aceste norme mai ales că produsele accizabile și sfera TVA sunt principalele zone de evaziune fiscală.

http://www.money.ro/fiscalitate/tva-ramane...de-1-iulie.html

--------------------
. . .
+
cosmins2000
post 20 Jul 2010, 06:20
Post #230

Membru incepator

@ziapaza Cine te-a anuntat despre modaliatatea de facturare, agentul local de vanzari sau Vocea clientului ?

--------------------
+
ziapaza
post 20 Jul 2010, 06:40
Post #231

Membru incepator

QUOTE(cosmins2000 @ 20 Jul 2010, 06:20)
@ziapaza    Cine te-a anuntat despre modaliatatea de facturare, agentul local de vanzari sau Vocea clientului ?
*

dealerul,iar cei de la VC au spus doar ca dosal se analizeaza de catre conducere.Trebuie de insistat,daca ai platit-o integral inainte de 1 iulie wink.gif

--------------------
Daewo Daewo 1998
+
fritzih
post 20 Jul 2010, 07:41
Post #232

Membru

am citit si yo articolul respectiv...mi se pare foarte corect ...dar totusi de ce mai imi tine masina la dealer si nu mi-o livreaza ?sad.gif

--------------------
dacia DUSTER - CL 50 ZIH 2010/ laureate 4x4 1.6 16 V
+
klaus
post 20 Jul 2010, 08:18
Post #233

步步

daca Dacia nu ar fi facut acel rabat iti garantez ca nu mai vindea nici o masina in zona unde sunt stabilita si asta pentru simplul fapt ca sunt o Tipa populara,n-o spun eu ci lumea din comunitatea in care traiesc
*

coffee_spitsk.gif

--------------------
+
Squirrel
post 20 Jul 2010, 08:21
Post #234

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Poate-poate…unora le tremură mâinile de nervi și oboseală, scapă portofelul prin reprezentanțe…chestii de cât ai plăti pentru o utilitate livrată mai devreme…

LE: Oh, comunitatea asta și lidărșipu' ei minunat!

This post has been edited by Squirrel: 20 Jul 2010, 08:23

--------------------
Dacia Duster - RO 44 AWD 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
cosmins2000
post 20 Jul 2010, 08:27
Post #235

Membru incepator

@ziapaza Ok , ti-a venit masina...dar ti-au si livrat-o ? ca aici e problema...nu vor sa o livreze.

--------------------
+
IRONICK
post 20 Jul 2010, 08:28
Post #236

-

sunt o Tipa populara,n-o spun eu ci lumea din comunitatea in care traiesc si-mi place ca asa cum tratez eu lumea asa sa fiu si eu tratata,cu respect
*
Si cand te-ai trezit din lumea ta virtuala????

--------------------
+
klaus
post 20 Jul 2010, 08:29
Post #237

步步

Squirrel, stiu ca sunt acid (asta ca sa nu zic ca sunt porc), insa nu pot rabda ca smecheri cu pile sa vina sa-si rezolve probleme personale (prin reclama pe un mijloc gratuit - forumul) si apoi sa se bata cu caramida in piept ce au facut ei pentru comunitate, cand ei de fapt nu au facut NIMIC. Sa se laude ce ajutor au dat si ala nici macar sa nu existe.

--------------------
+
jay333
post 20 Jul 2010, 08:56
Post #238

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 20 Jul 2010, 08:29)
smecheri cu pile

Eu unul as zice altfel. Ma abtin ca as lua vreo suspendare. smile.gif

--------------------
. . .
+
b76bgaarh
post 20 Jul 2010, 09:13
Post #239

Membru autentic

QUOTE(ziapaza @ 19 Jul 2010, 22:13)
DE CE PERICULOSI????? PENTRU CA MAI STIM CEVA LEGISLATIE????? PENTRU CA VREAU SA AJUT SI PE ALTII SA NU PATEASCA CE_AM PATIT EU???? excl.gif  excl.gif  excl.gif Sa-ti fie rusine!!!!!!
*

sony tu ejti?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Squirrel
post 20 Jul 2010, 09:15
Post #240

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Păi nu cred că a făcut ceva pentru comunitate.
Personal, cred că Dacia a suspendat livrările așteptând să apară Normele metodologice de aplicare a noului TVA(a se vedea postul #229 al lui jay333).

--------------------
Dacia Duster - RO 44 AWD 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
12 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 13:10
Forum Renault