Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Jun 2007, 02:19) Asa ca am petrecut azi o minunata zi de vara la sectia de politie 21, mai exact de la orele 10.30 pana un pic dupa 15... QUOTE(Sony @ 15 Jun 2007, 08:19) Alaltaieri am avut noroc, dar ieri nu am mai avut! Am petrecut aproape 5 ore la acea sectie de politie din cauza unui idiot cu un Ford de drive-test de la Colina Motors. Pe Podul Grozavesti a incercat sa-mi ia fața venind pe linia de tramvai, dar nu l-am lasat, iar dupa intersectie, in timp ce urcam spre Apaca m-a depasit in tromba, desigur ca tot pe linia de tramvai, si mi-a aruncat o pietricica in parbriz. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 09:02) Azi n-am fost departe sa dea peste mine o 1310 care a fortat rosul pe oltenitei. cred ca m-a ajutat Dumnezeu de a pus langa mine o Primera ce vroia sa intre pe aceeasi banda cu mine dupa intersectie (sunt un pic mai ciudat marcate benzile acolo) si am incetinit sa vad ce face ala... dar eram si atent mai mult la el. "Cine, organele genitale ale mamei tale, te-a invatat sa conduci?" Asta ai zis-o tu sau ea ca nu m-am prins ? am vazut o primera azi ...verde inchis...fata era intacta...daor fata...farurile,bara,capota si parbrizul...in rest toate era sifonata rau! |
--------------------
dacia
solenza
- bxxxxx
2004 1,4 mpi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 10:02) "Cine, organele genitale ale mamei tale, te-a invatat sa conduci?" Asta ai zis-o tu sau ea ca nu m-am prins ? Iti dai seama ca eu, numai ca un pic mai scurt. ![]() <span class='edit'>17 Jun 2007, 10:14:</span> QUOTE(Sony @ 16 Jun 2007, 08:51) Alaltaieri am avut noroc, dar ieri nu am mai avut! Am petrecut aproape 5 ore la acea sectie de politie din cauza unui idiot cu un Ford de drive-test de la Colina Motors. Nici aseara nu am avut noroc. Inainte sa ma culc am iesit un pic la fereastra. M-am uitat sa-l vad pe un papugiu cum parcheaza si cu surpriza am vazut cum imi loveste masina si o intinde. ![]() ![]() M-am schimbat si am ajuns iar la sectia 21 din Militari. Acolo papugiul a incercat sa impresioneze audienta si sa arate ca eu sunt al naibii ca l-am adus pe el la politie pentru atata lucru. L-am intrebat: - Cati ani ai? - 19 ani si jumatate. - Daca esti major asuma-ti raspunderea faptelor tale si nu fugi ca o gaina de langa masina pe care ai lovit-o! Am boala pe astia ca tine! (si ca Adrian Solenza!) Un tip mai in varsta care statea la masa a preluat ideea din mers si i-a cerut si el sa-si asume responsabilitatea. ![]() Dupa numai doua ore si jumatate petrecute la politie am plecat si eu spre casa cu inca o autorizatie de reparatie in buzunar. This post has been edited by Sony: 17 Jun 2007, 09:16 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Incredibil,ieri in mai putin de o ora au reusit sa ma enerveze 4 masini,toate acelasi motiv,parca eram blestemat,plecau de la semafor sau mergeau si dintr-o data puneau avariile in fata mea si blocau banda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Taximetristii sunt cei mai imbecili soferi. Azi pe Mosilor la intersectia cu Eminescu unul se baga de pe prima banda pe a doua, fara semnal, doar din volan. Logic il injur cum fac de obicei. Merge in fata mea si ajungem la Bucur Obor venind pe Mosilor, eu ma bag pe prima banda ca era liber si el ramane pe a doua. Cand ajung in dreptul lui trage de volan fara semnal(logic) si se baga in fata mea. Se opreste la stop si trag in dreptul lui, ca era loc. Se intoarce spre mine, si il intreb de ce nu da semnal. El imi spune ca s-a hotarat clientul sa coboare si ca la prima faza cand mi-a taiat fata l-am injurat si ca de ce. Eu ii raspund cu "De ce nu dati semnal?" El imi raspunde ca pot sa il injur cat vreau ca nu il intereseaza. Eu il mai intreb o data "E chiar asa de greu sa dati un semnal?" Raspuns "PENTRU MINE E".
![]() This post has been edited by 2dor: 19 Jun 2007, 16:57 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
tin sa mentionez ca am tatia fata la un taxi azi in stil taxi, opreste taximetristu langa mine si imi zice "asa sa faci mereu" la care eu "nu iti place nu ? mersi, asa o sa fac la taximetristi de acum in colo"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Mult 'respect' celor 2 motociclisti ,care acum o ora puteau sa moara de mana mea pe Dn 1.[poate si eu]
Tineti-o tot asa fratilor ,ca multe zile nu mai traiti ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mult respect domnisoarei blonde cu X5 care mesteca guma si vorbea la telefon (fara handsfree) in timp de parca cu delicatete sus-numita masina pe doua locuri de handicapat in parcare la Cora Pantelimon azi pe la 10:30. Ora la care erau mii de locuri libere, eu parcasem imediat dupa ce se termina locurile de handicapati si mai erau 2 locuri exact langa mine, plus vreo 2 pe partea opusa.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Sony |
![]()
|
Domnisoara a parcat pe locurile adecvate!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
corect ca doar are un handicap, defapt mai multe fitele si culoarea parului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
apparte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 20 December 06 From: Bucuresti.RO ![]() |
de obicei cei care nu isi adapteaza viteza la drum si merg cu 30 la ora...ma mai enerveaza si "soferii" de scutere si toti daciotii de prahova cu dacii albe si vechi
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
- B56YPD
decembrie 2006 1.5 DCI
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Si din pacate taximetristii au avut de unde invata cum sa stea pe doua benzi si sa vorbeasca intre ei
![]() In alta ordine de idei..revenind, din pacate, la prob proiectoarelor..multi au spus ca nu scrie nicaieri ca acele proiectoare ar fi neaparat doar pt ceata. Am observat, daca va uitati si voi pe paginile de masini cu configurator, ca acelei optiuni ii spune "proiectoare de ceata pe bara din fata". M-am uitat pe pagina la puegeout..si la volvo. Volvo nu are configurator dar are fisa tehnica unde la dotari scrie "proiectoare de ceata fata" This post has been edited by micutu82: 20 Jun 2007, 09:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
- 123135
Scala 2004
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pazea ca mi-am pus proiectoare!
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sunt si proiectoare de ceata spate???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre Alydor daca isi pune omul proiectoare in spate atunci o sa existe.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu pe cineva care si-a pus un proiector in spate. Avea un bec de vreo 50w si il folosea pt cei care mergeau cu faza lunga, proiectoare aprinse sau faruri prost reglate. Logic ca acel proiector era reglat sa bata in sus
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si politia ce parere avea?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi parere pe care o avea si in cazul celor vizati de acel proiector.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
era un dobitoc prin oras cu un papuc ruginit care avea un proiector pe bara spate ... defapt era stopul de ceata la care-i lipsea capacul ala rosu. Si mai mergea si cu el aprins in plina zi, cu soare. Abea puteam sa ma apropii de masina lui ca-mi prajea retina ... nici nu vreau sa ma gandesc cum era noaptea.
|
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
acum o ora stateam in fata la metrou aviatorilor de imi asteptam "SEFA" cand ma uit in oglinda si il vad pe ala din spatele meu ca vrea sa iasa din parcare, se da prea aproape si isi face toata usa pe spate de cauciuc de la plasticul de la bara mea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Aseara pe la 22:30 cand veneam acasa s-a trezit un "copilot" dintr-o rabla de camion DAC sa imi tina morala in cel mai nepoliticos mod ca merg prea incet cu 20km/h si n-aveau baietii lu' Schumacher loc sa alerge de mine. Un jeg uman...
Eram in curba unde urca drumul pe langa parcul Carol si am incetinit putin pentru ca erau gropi pe langa linia de tramvai si 2 guri de canal scufundate in asfalt.... Dupa ce m-a depasit(ca deh, avea cu ce), l-am prins din urma si i-am explicat in cel mai nepoliticos mod ca nu imi fac eu masina varza pentru el, fapt care m-a ajutat sa ma mai racoresc ![]() Sunt total impotriva violentei si nervilor la volan dar......"he was asking for it". Imi cer scuze SI pe aceasta cale prietenei mele care se afla pe locul din dreapta. ![]() This post has been edited by hadessutzu: 21 Jun 2007, 15:54 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine in dreapta sta sotia...de regula zice
draga , nu te enerva,lasa ca ma cert eu cu ei ![]() si i-a zis unui taximetrist care ,mi-a taiat fata in intersectia de la mihai bravu cu pache ....mi-a taiat fata,de am pus masina in cap sa nu intru in el... sotia mea i-a zis ca e nesimtit,si ca nu se uita... ala ,gorila, vinovat 100% zice...cucoana ce frumos vorbesti....atunci am explodat eu,ca si asa tremuram de draci,ca era sa ne facem praf,si i-am demonstrat ca... sotia vorbea frumos,eu nu,....recunosc ![]() fratilor cumnatilor,care mergeti pe mihai bravu si vacaresti....nu-i mai lasati mai pe porcii care merg numai pe linia de tramvai,in conditiile in care toata lumea asteapta cuminte in coloana,deci nu-i mai lasati sa intre in coloana la semafor...ce dracu ,aia ne sfideaza si noi baieti buni ...ii lasam sa intre????????????????? This post has been edited by FireChief: 21 Jun 2007, 18:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
De parca numai acolo este situatia asta! Acum doua seri pe splai, in Regie eram sa ma lovesc de masina politiei care mergea pe contrasens. Tot idiotii comentau ca de ce ii orbesc cu farurile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Multa carne in frigider (ca in alta parte nu mai are loc) papagalului cu dacia B-43-WFI care m-a depasit exact in curba din centrul orasului Sinaia in timp ce din contrasens venea o coloana
![]() ![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
- PH-04-xxx
1998/2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 21 Jun 2007, 18:19) De parca numai acolo este situatia asta! Acum doua seri pe splai, in Regie eram sa ma lovesc de masina politiei care mergea pe contrasens. Tot idiotii comentau ca de ce ii orbesc cu farurile. Nu le-ai zis nimi de familii? Eu le faceam poze instant ca am aparatul la mine mereu...sa vad ce faceau atunci ![]() |
--------------------
**
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Domnul sofer de autobuz ROMAN din 1900 toamna cu palaria de paie in cap din Bacau ce era sa ma ia din plin el efectuand o manevra de depasire fara semnal pe strada principala (care se identifica cu europeana) din Bacau.
De asemenea soferului de tir din acelasi oras care efectua o depasire pe contrasens pe linie dubla continua, fiind nevoit sa franez in ultima "suta de metri" - folosita ca expresia consacrata deoarece nu ne desparteau mai mult de 10 metri. Sincere multumiri prietenilor din masina care mi-au suportat injuraturile. Numai bine, Alex This post has been edited by Alex G.: 21 Jun 2007, 22:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:26 |