DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 144 145 146 147 148 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

ramm
post 13 Jul 2007, 15:35
Post #4351

Membru autentic

Group: Members

Pe mine ma supara aia care nu stiu sa semnalizeze si aia care se bazeaza pe masina ca franeaza singura...deci looooooserii aia 2 din cauza carora masina mea va fi marti la vizita in service. Multa 251.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 13 Jul 2007, 17:22
Post #4352

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(thecagero @ 13 Jul 2007, 15:00)
Am iesit pe balcon, nu intelegeam ce-i cu claxoanele alea prelungite, ca fix acolo m-a pocnit unul si aveam emotii.

Scuze ca ti-am dat emotii! blush.gif Eram fotogenic? rolleyes.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
CriSTI68
post 13 Jul 2007, 21:14
Post #4353

Membru Valvos

From: Bucuresti

Respecte TARANULUI cu BMW CJ 10325 ca ma aruncat de pe banda 2 pe banda 3 ca sa se bage el repede ca deh am dacie care era sa il faca cu o zgarietura cat e de mare masina aia 251.gif 022.gif

--------------------
Dacia Logan - EDH 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Kojak
post 14 Jul 2007, 21:05
Post #4354

Membru autentic

Multa carne in frigider(e) sa-i ajunga toata vara, eventual si la iarna, INCONSTIENTULUI de la volanul unei skoda octavia 2, culoare gri metalizat cu nr. B 59 CHG, care nu s-a asigurat si nu a invatat ce inseamna acordarea de prioritate, intrandu-mi direct in fata brusc, eu ruland pe DN3 cu aprox. 90-100Km/h, dinspre Fundulea spre Bucuresti la coborarea de pe pasajul peste centura, individu' inscriindu-se de pe o ruptura de drum lateral.
Noroc ca m-au ajutat franele, am oprit la mai putin de 1m de spoileru' lui. (pe contrasens veneau masini) Accident evitat la limita...
Unde dreq e politia cand ai nevoie de ea? A vrut sa gasesc un echipaj sa-l reclam pe bolovan ptr. ceea ce era sa faca, dar pustiu...
Intamplator (sau nu) l-am gasit in parcare la cora, era un ins pe la vreo 50 ani cu nevasta si fiica (cred), deci om in toata firea. Cand l-am apostrofat si l-am intrebat daca a realizat vreun moment ce era sa faca, zice:" eu(!),da' ce am facut"? (cu juma' de gura), "aa, ptr. asta, scuzati-ma atunci". Ce puteam sa mai zic, decat sa-l bag in origini si sa zica mersi ca nu m-am dus la politie.

Sper, pentru binele tuturor ca individul asta sa ramana fara carnet, nu 3 luni, forever! gun3.gif

This post has been edited by Kojak: 14 Jul 2007, 21:06

--------------------
Dacia Logan 2006
+
LemonDemon
post 15 Jul 2007, 17:31
Post #4355

Membru autentic

Astazi dupa o plimbare pana la Govora am ajuns la concluzia ca unii traiesc periculos , sau macar la place sa faca asta.Nu inteleg cum poti sa incepi sa depasesti coloana pe mai multi km cand din fata vin masini?Si mai ales ce castiga? Fara sa exagerez de la intrarea in Draganu si pana la Pitesti au ajuns cu 5-7 masini in fata mea , care mergeam cu 60 la ora.Inconstienti! Oricum am bagat de seama ca on proportii de 80% sunt posesorii de buburuze care pe drum intins nu au ce sa faca si cred ca acum se razbuna , alaturi de fericitii posesori de Passat TeDeII care trebuie sa faca si ei ceva daca la deal nu pot.

--------------------
None None N/A
+
Sony
post 15 Jul 2007, 19:35
Post #4356

Membru autentic

QUOTE(LemonDemon @ 15 Jul 2007, 18:31)
Oricum am bagat de seama ca on proportii de 80% sunt posesorii de buburuze care pe drum intins nu au ce sa faca si cred ca acum se razbuna , alaturi de fericitii posesori de Passat TeDeII care trebuie sa faca si ei ceva daca la deal nu pot.
*

Obsesia revine! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
BlaueCorsa
post 16 Jul 2007, 01:38
Post #4357

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

1. toti smecherii care se baga aiurea in depasire pe segmentul Albesti-Paleologu - Buzau si te forteaza sa franezi. Ca deh, estimarea timpului si distantei e o chestie foarte complicata.
2. soferii de TIR cu numere de Suceava, Ucraina si Republica Moldova. Aveti grija, merg fix cum au chef. Si-i doare-n basca de restul.
3. toti cei care nu sunt in stare sa-si inlocuiasca becurile arse. Si toti cei care merg cu proiectoarele de ceata atunci cand nu e nevoie.
4. Politia Rutiera, ca vaneaza vitezomani, dar nu vede carutele care circula pe drumuri europene.
5. meseriasii care parcheaza pe str. Palat si bd. Copou. Iesenii stiu de ce.
6. don'soara cu Fiat Punto vechi care mi-a taiat fata in rond la Podu Ros, venind dinspre CUG. Premiul "vaca cu cabina", cum laudae.
7. eu, c-am luat amenda pentru exces de viteza la Barcanesti.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
Marius81
post 16 Jul 2007, 07:53
Post #4358

Membru autentic

From: -

Ma enerveaza rau retarzii care se baga in depasiri total sinucigase. Pe o distanta de 120km (Pitesti-Slatina si retur) am fost fortat sa franez puternic de 6 ori si sa ma duc cat am putut mai in dreapta pentru a evita 6 tamponari iminente cu cei care intrasera in depasire din sens opus.
Le doresc sa se opreasca in primul pom si sa scapam de nenorociti ca ei inainte sa omoare si oameni nevinovati. showfinger.gif

--------------------
- - - - -
+
cata87
post 16 Jul 2007, 08:00
Post #4359

membru alb-violet

From: Timisoara

sambata pe drumul timisoara-sandra,am intrat intr-o depasire,iar inaintea golfului din fata mea mai era o masina,aveam timp sa-i depasesc pe amandoi ca mergeau cu max 80-90. cand am ajuns paralel cu golful,se baga si asta in depasire.s-a apropiat la 5-10 cm de mine,daca oglinzile erau paralel se loveau.am tras stanga si l-am claxonat bine...
ma enerveaza astia care se baga in depasiri fara sa se asigure din spate,nu e prima oara cand era s-o patesc din cauza aceasta

--------------------
Dacia Logan 2008
+
cosm!n
post 16 Jul 2007, 11:39
Post #4360

Membru incepator

"desteptii" cu masini inteligente care pe A2 depasesc pe banda de urgenta...

--------------------
dacia 1310 L '99
+
bj
post 16 Jul 2007, 15:23
Post #4361

membru de nevoie

QUOTE(hadessutzu @ 16 Jul 2007, 07:53)
Ma enerveaza rau retarzii care se baga in depasiri total sinucigase. Pe o distanta de 120km (Pitesti-Slatina si retur) am fost fortat sa franez puternic de 6 ori si sa ma duc cat am putut mai in dreapta pentru a evita 6 tamponari iminente cu cei care intrasera in depasire din sens opus.
Le doresc sa se opreasca in primul pom si sa scapam de nenorociti ca ei inainte sa omoare si oameni nevinovati. showfinger.gif
*

hehe, pe acolo, datorita faptului ca mai e asfaltata jumatate de banda dupa dunga care delimiteaza soseaua, se obisnuieste sa mergi cat mai pe dreapta astfel incat au loc 3 masini pe sens, si se mai pot face dpasiri din astea "clandestine". Dar pentru cine nu stie smile.gif e o adevarata belea. Problema e ca si oltenii astia incearca sa te invete cu forta (dupa cum vad ca ai patit icon_mrgreen.gif )

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
florinvfd
post 17 Jul 2007, 10:14
Post #4362

florinvfd

QUOTE(BlaueCorsa @ 16 Jul 2007, 00:38)
7. eu, c-am luat amenda pentru exces de viteza la Barcanesti.
*

In Barcanesti va sugerez sa mergeti sub viteza legala. E ceva in neregula, e o zona mai 'ciudata' sau mai ..sensibila la viteza smile.gif. Stiu pe multi care au amenzi venite de la barcanesti (inclusiv eu).
Unii sunt enervati pe tiristi...dar la cat merg tiristii eu zic ca au intalnit destui prosti cat sa nu le mai pese de nimic.
Nu tin cu ei dar am vazut pe un disperat cu opel astra care depasea numai la limita, asa incat ala pe care il depasea trebuia sa puna frana sa aiba loc. Asa m-a depasit si pe mine si pe cel din fata mea, dar cand sa depaseasca un tir...nu si-a dat seama ca e mai lung si ca nu are timp si a pus tirul o frana de s-a pus de-a lungul pe sosea, iar cel care venea din sens opus aproape ca a iesit de pe strada... Ala merita dat prin statie la colegii tiristi sa ii dea o lectie de condus.

This post has been edited by florinvfd: 17 Jul 2007, 10:16

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2006, Laureate
bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
+
sinaxis
post 17 Jul 2007, 20:52
Post #4363

Membru autentic

Pana acum ma enervam pe mine. Dar acum... Am fost seara/noaptea pe racoare (lipsa aer conditionat) Petrosani-Arad. Cea mai mare greseala a mea. Trafic infernal!
1 Multumesc tuturor celor care atunci cand vad un Logan trebuie sa demonstreze cu dinadinsul ca masina lor non/logan e mai buna!
2 Multumesc soferului de pe un wv care m-a depasit pe mine si tirul din fata mea apoi a franat brusc. Tirul avea ABS, eu nu... si putin a lipsit sa ii iau numarul cu dintii. A fost a 2-a oara in 2 ani jumate cand am regretat ca nu am abs... Dupa 100 de metri "soferul" de pe wv a intrat la un Peco iar cel cu Tirul s-a luat dupa el. Sper sa fi primit ce a merita! Nu am stat sa vad urmarea...
3 Multumesc tiristului (altul) ca m-a iertat si nu s-a urcat pe mine dupa ce am oprit pe jumatate in sant!

Doamne ai mila si de mine si de ei...

This post has been edited by sinaxis: 18 Jul 2007, 08:08

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
Sony
post 17 Jul 2007, 21:10
Post #4364

Membru autentic

QUOTE(sinaxis @ 17 Jul 2007, 21:52)
Pana acum ma enervam pe mine.
*

S-o crezi tu! cool.gif

--------------------
+
sinaxis
post 19 Jul 2007, 14:47
Post #4365

Membru autentic

Sony, prompt ca de obicei aplauze.gif

Doamne ai mila si de el popa.gif rugaciune.gif

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
hash
post 20 Jul 2007, 13:44
Post #4366

calculatorist

QUOTE(florinvfd @ 17 Jul 2007, 10:14)
In Barcanesti va sugerez sa mergeti sub viteza legala. E ceva in neregula, e o zona mai 'ciudata' sau mai ..sensibila la viteza smile.gif. Stiu pe multi care au amenzi venite de la barcanesti (inclusiv eu).
*

Nu, nu e aia. Se numeste Puchenii Mosneni, sau Puchenii Mari .. in sfarsit, ceva cu "Puchenii" (ar fi interesant de aflat de unde vine toponimul asta, e tare haios)

--------------------
- - -
+
marksman
post 22 Jul 2007, 10:45
Post #4367

Post mortem nihil est

From: sat

Nu ma enerveaza, dar trebuie povestita, pentru aia care atunci cand vad ca ii depaseste o masina "ieftina" accelereaza.
E incredibil cati frustrati gasesti pe soselele patriei! Mai ales din aia cu Passat TeDeI. Ma grabeam, trebuia sa ajung azi dimineata la ora 10.30 intr-un loc si din pacate n-am auzit ceasul, asa ca in loc sa plec lejer la 9.30, am plecat in tromba la 10.00. La semafor, unul din categoria mai sus amintita. N-am crezut ca e asa, pana cand s-a facut verde si am plecat cat de repede am putut. L-am depasit, m-am pregatit sa ma inscriu pe a treia banda... deja o lasasem mai moale, aveam 90 kmph in oras si venea semaforul. Ei bine, pe ultimii 30-50 m chiar inainte de semafor ala cu Passatul mi-a "luat fata" (da, Loganul are frane bune) si s-a oprit pe trecerea de pietoni (eu oricum eram deja in proces de franare, ca semaforul era rosu).
Poveste valabila si pentru cei cu masini vechi si "cazute" care atunci cand vad ca ii depasesti calca acceleratia la podea. (aviz conducatorului Seat Toledo rosu, gaurit de rugina si mare consumator de ulei -- judecand dupa fumul albastru care-l scotea, care se taraia in afara localitatii cu 70, iar cand am intrat in depasire a tinut sa-mi arate ca el nu are Dacia)

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
BlaueCorsa
post 23 Jul 2007, 07:02
Post #4368

Membru cu Prafuitor

QUOTE(hash @ 20 Jul 2007, 13:44)
Nu, nu e aia. Se numeste Puchenii Mosneni, sau Puchenii Mari .. in sfarsit, ceva cu "Puchenii" (ar fi interesant de aflat de unde vine toponimul asta, e tare haios)
*

Pe procesul verbal scrie "in localitatea Barcanesti". Camera e la vreo 20m de iesirea din Barcanesti spre Bucuresti. E adevarat ca exista si o camera in Puchenii Mari.

PS: exista si Puchenii Mari, si Puchenii Mosneni... vin unul dupa altul smile.gif

This post has been edited by BlaueCorsa: 23 Jul 2007, 07:03

--------------------
+
Sony
post 23 Jul 2007, 07:22
Post #4369

Membru autentic

In Barcanesti mai este si alta camera in afara de aia din intersectia de la Lukoil?

--------------------
+
BlaueCorsa
post 23 Jul 2007, 08:26
Post #4370

Membru cu Prafuitor

Cica nu, desi nu cred ca am avut halucinatii cand am vazut una la iesirea spre Bucuresti...

--------------------
+
C@talin
post 23 Jul 2007, 08:29
Post #4371

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Logan de politie cu radar si tuning de pozitii albastre smile.gif mergea prin oras linistit rolleyes.gif ieri seara

This post has been edited by C@talin: 23 Jul 2007, 08:30

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
argon
post 23 Jul 2007, 11:12
Post #4372

Mesaj semiautomat

auleu , au trecut la pozitii colorate?! eu am vazut un Logan de politie cu pleoape rolleyes.gif cercopitecii astia n-au sefi? sau aia sunt mai prosti ca ei!?

Ma mai enerveaza masinile cu numar de MAI, in special SLZ albastre si break-uri albe la volan cu cate un porc umflat si ingrasat din banii nostri, care au impresia ca si-au luat drumul, binenteles nu dau de banuit ca ar fi in misiune, nici nu stiu daca astia pot fi.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
C@talin
post 23 Jul 2007, 12:58
Post #4373

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Nu stiu nici ei daca sunt sau nu in misiune radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
bj
post 23 Jul 2007, 14:18
Post #4374

membru de nevoie

QUOTE(Sony @ 23 Jul 2007, 07:22)
In Barcanesti mai este si alta camera in afara de aia din intersectia de la Lukoil?
*

mai este una intre Barcanesti si Romanesti. Cum vii de la Ploiesti primul "pod pietonal" dupa camera de la Lukoil. Cum vii de la Bucuresti, al doilea pod pietonal dupa ce intri in Romanesti (imediat dupa placuta de intrare in Barcanesti).

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
TMihai
post 23 Jul 2007, 14:19
Post #4375

Membru autentic

Misiunea lor e sa reuseasca sa intre si mai apoi sa se extraga din masina...cu tot cu burta. Sa-si mai puna si centura e deja misiune imposibila.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
dariusz
post 23 Jul 2007, 23:20
Post #4376

Membru autentic

From: baia-mare

viu vineri de la cluj ( fusei dupa sotie , ca a fost operata) cind la un moment dat , uitindu-ma in oglinda il vad pe unu ca se pregatea de depasire.problema era ca din contrasens venea o dubita.dau rapid semnal stinga ca sa il fac pe asta sa se opreasca , ala cu duba blituri fara numar , fara numar da degeaba.intra bouuuuuuuuuuuu in depasire.'nteles ca am pus frina ca sa ii fac loc sa treaca.norocul lui a fost ca nu puteam merge tare , din cauza sotiei , ca sa mor io de nu il faceam praf.
cu ocazia asta m-am gindit ca de acuma o sa umblu tot timpul cu camera video in masina , si filmez tot ce misca.cum atenteaza careva la viata mea , cum duc filmul la politie , iar daca aia nu fac nimic ma jur pe toate crucile ca fac io.

--------------------
dacia supernova - mm 13 ral 2002 europa
membru cooperant
+
Tonyus
post 24 Jul 2007, 01:13
Post #4377

Simply clever...

From: Oradea

Taximetristii "tupeisti" care se baga, taie fata,etc. de parca ei ar fi scutiti de regulile de circulatie.Dar am gasit "solutia" ,temporara, cand am avut conducere cu camionul (MAN cu niste goarne de vapor) la orice schitare ale susnumitilor "maestri" ii mangai timpanele cu "goarna" din dotare.Efectul e garantat, daca era vre-unul mai slab de inima cu siguranta il aveam pe constiinta, la manevrele ce le face dupa aplicarea tratamentului mentionat mai sus.

Daca ma fac mare imi iau camion....frigorific...pentru carne...

This post has been edited by Tonyus: 24 Jul 2007, 01:14

--------------------
Skoda Fabia Combi 1.4 16v 2002
"A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU

Subscriu...
+
maxiK
post 27 Jul 2007, 13:04
Post #4378

Membru autentic

idiotul posesor al skodei fabia albastre cu nr. de inmatriculare B 12 EVA, care in tampenia lui a blocat atat intrarea cat si iesirea din parcare, cu toate ca avea loc sa parcheze si pe drepta si pe stanga strazii.
unii depasesc orice imaginatie ...

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
Sony
post 27 Jul 2007, 13:46
Post #4379

Membru autentic

Mai sunt si idiotii care parcheaza pe soseaua Chitilei fix pe linia de tramvai de ai impresia ca vor sa faca stanga si aproape opresti. Ba, in plus, se mai strecoara si pietoni inconstienti printre masinile alea si o zbughesc prin fata celor aflate in miscare.

--------------------
+
andrei_2006
post 27 Jul 2007, 21:17
Post #4380

Loganist

Pana o sa dea drumul la tramvai asa o sa stea masinile alea acolo. Multe sunt de la firme (de curierat, de consturctii).

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
315 Pages « < 144 145 146 147 148 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 19:58
Forum Renault