Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
k..fiecare cu gustul lui..totusi daca te pupa lateral sau frontal nu ieseai asa de bine... nevasta cum a reactionat.. ?
Tinand cont ca era sa ma dau peste cap cu a mea din lipsa de abs am facut si polul ala..de la statistici.. totusi e bine ca ai ramas un optimist constient de marea sansa pe care a avut-o.. o a doua viata..ai grija motane ca ti-au mai ramas doar 8.. ![]() deci mergi spre prestige sau dieselul ala de 85 ? aa..dauna vad ca zici ca e doar de 5223..deci nu e de 5230.. bai mare ! oare iti mai dau astia.. ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca imi iau masina noua optez si pentru airbaguri laterale.
Nevasta a fost foarte calma si mi-a spus ca se putea intampla oriunde si oricand si ca n-are rost sa ma consum. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Braveheart @ 26 Aug 2007, 10:20) ... nevasta cum a reactionat.. ? Tinand cont ca era sa ma dau peste cap cu a mea din lipsa de abs ... ![]() Lipsa ABS la tine sau la doamna??? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 25 Aug 2007, 09:50) Ieri dupa ce-am iesit din Bucuresti ma deplasam regulamentar intr-o localitate pe banda dinspre axul drumului cu viteza regulamentara de 70 km/h, asta pentru ca pe banda din marginea drumului erau mai multe masini oprite. La un moment dat aud un claxon lung. Ma uit in oglinda, si vad un pejo negru cred ca 207 ![]() In asemenea situatii eu pun frana. Saracu de el n-a stiut cu cine are de-a face asa ca a tras o sperietura zdravana, dupa care a trecut pe cealalta banda si s-a uitat urat la mine si a accelerat mai departe. Mentionez ca am carlig de remorca special montat pentru asemenea situatii ![]() In localitate nu suport sa mi se faca semne sa ma dau la o parte. Asta sa fie clar. Aviz amatorilor ![]() Aceesi situatie parca trasa la indigo am patit-o si alaltaieri in localitatea 23 August din judetul constanta cand un sofer grabit cu un matiz era cat pe-aci sa faca cunostinta cu carligul meu de remorca ![]() eu sper sa dau peste dumneata cand sunt cu aro .... din pacate ... la ala cam trebuie sa stai tu pe loc ca sa te si ajung oricum .... ca sa bagi la cap .... numai meltenii de ultima speta se comporta asa ca tine in trafic |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa traiasca fata cu olcitu care primea flsuri de la unu si eu pe banda unu cat decat paralel cu ea nu ma vazut,si speriata a zis sa intre in mine sal lase pe ala sa se duca ,noroc ca am accelerat mai tare si ca am nimerit claxonu ca altfel ,iar ajungeam in servis :|.
Poarma tot ea la mine ca sunt nebun ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
tin sa le multumest tuturor cretinilor care pe ploaie torentiala merg fara sa aime macar pozitiile aprinse, si mai au si masini inchise la culoare.... abia ii vezi
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
In mama ei de bruneta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cu drag, urmatorilor:
- lu' nenea cu Megane de Bucuresti care aprindea faza lunga in spatele meu cand franam la trecerile de pietoni din jud. Bacau. Se pare ca n-a inteles ca era si in interesul lui, mai ales de cand au pus dungi in relief inainte de trecere. - lu' nenea cu Dacie albastra de Constanta si autocolant cu "69" cat toata luneta, care a mers cu faza lunga in spatele meu de la Otopeni pana la pasarela Baneasa. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
multe felicitari maimutoiului cu Logan cu nr b 64 ppr, care la Razoare, in panta fooooarte mica a uitat sa tina piciorul pe frana si a merg 1 metru juma inapoi oprindu-se in bara mea cu toate ca l-am claxonat pana la impact, noroc ca nu s-a zgariat nimic, cretini sunt oamenii astia e a 3-a oara cand patesc asa cu toate ca nicio-data cat ar fi panta de mica nu las mai putin de 1 metru si intre mine si masina din fata, cat sa fii de dus cu pluta sa observi ca masina o ia inapoi si nici macar sa te uiti in oglinda.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
ieri mergeam linistit pe drumul meu cu prioritate si apare din dreapta intr-un golf V rosu o mimoza..de fapt erau 2 si aratau ca autostopistele..ma vede ca vin..40km/h nu mai mult..aveam vo 5 metri pana in rea..opreste si apoi tasneste in fata mea.. ajung in lateral cu ea si incep sa ii dau multa carne cu geamul jos.. de obicei nu fac faze din astea dar eram stresat rau de altele.. vad ca incepe sa ma injure..nu auzeam da citeam pe buze.. o fac sa se opreasca..sa am o discutie amicala cu ea..si vad ca incepe sa caute cu mana tremuranda telefonul.. le dau pace sa nu imi pun mintea cu femei..autostopiste.. + ca imi adusei aminte ca am permisul suspendat.. altfel chemam eu politia.. mai ales ca aveam cativa taximetristi de partea mea.. am facut faza de coc.. recunosc.. mai bine o faceam la spovedanie.. dar daca era un barbat la volan..probabil ca iesea urat.. deh.. ce sa fac daca imi consum ca blegu neuronu in trafic..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
stai ca n-am inteles. conduceai cu permisul suspendat ?!
|
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Unii e tari cu femeiile, daca vedeai doua dulapuri in loc de 2 piz.e mai faceai pe grozavul?
This post has been edited by tribunul: 27 Aug 2007, 09:43 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Braveheart |
![]()
|
QUOTE(hash @ 27 Aug 2007, 09:10) dap ![]() QUOTE Unii e tari cu femeiile, daca vedei doua dulapuri in loc de 2 piz.e mai faceai pe grozavul? nu cred ca sunt printre ei de felul meu, dimpotriva..le respect sau le ignor.. depinde de situatie.. daca erau 2 dulapi in masina aia si nu eram singur..si nu eram cu loganul , eventual cu o rabla 1310.. nu mai calcam frana si mergeam lejer in ei.. uneori imi pare rau ca nu am 1310..aia sunt cei mai respectati in trafic ![]() oricum mi-am facut mea culpa.. e un exemplu de asa nu.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
braveheart: Nu vreau s-o fac pe moralistul si vei fi fiind tu Richard Inima de Leu - dar esti constient ca faci o infractiune (== de domeniul penalului), da?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Braveheart |
![]()
|
acu..ca sa va perii un pic pe toti.. credeam ca vi se va urca tensiunea rau la ce am postat.. dar vad ca am scapat ieftin..
![]() QUOTE(os @ 27 Aug 2007, 10:52) braveheart: Nu vreau s-o fac pe moralistul si vei fi fiind tu Richard Inima de Leu - dar esti constient ca faci o infractiune (== de domeniul penalului), da? dap ![]() imi dati voie sa ma trag singur de urechi ? ![]() QUOTE(vijelie @ 27 Aug 2007, 10:58) ![]() This post has been edited by Braveheart: 27 Aug 2007, 13:06 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi pe 13 sept pe langa casa poporului.. coloana de masini plecata de la semafor.. eu pe banda 2 (1 e plina cu masini parcate. La un moment dat vad o nubira alba break incercand sa iasa.. incetinesc un pic dar cum eram in coloana si aveam cam 40 nu pun frana. Ei bine boul iese cu spatele. Frana brusca, raman un pic socat, claxon, pun avaria
Boul franeaza dupa care iese nonsalant din parcare si o taie.. Bun.. accelerez dupa el si surpriza dupa 50 de m intra inapoi in parcare. Trag langa sa nu poata sa iasa din masina si trag geamul Surpriza (sau nu ?) E O EA. Mi-am bagat tot ce aveam in dotare... Faza aiurea e ca eram cu sotia in masina, insarcinata in luna a 8-a ![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 Aug 2007, 11:10) Pentru dauna totala trebuie ca valoarea reparatiei sa depaseasca 5230 de euro. Sony, dauna totala poate fi in doua situatii: 1. valoarea reparatiei depaseste valoarea asigurata minus epava, sau 2. masina nu poate fi adusa in parametri (siguranta etc.). Daca nu te incadrezi la 1 poate te incadrezi la 2. Dupa asa lovitura structura e clar afectata, trebuie trasa pentru a fi adusa la cote, aia nu mai e masina. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Sony |
![]()
|
Multam fain!
![]() 27 Aug 2007, 23:32: Maine ajung la service cu mandra. This post has been edited by Sony: 27 Aug 2007, 22:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(b64chr @ 27 Aug 2007, 22:31) Sony, dauna totala poate fi in doua situatii: 1. valoarea reparatiei depaseste valoarea asigurata minus epava, sau 2. masina nu poate fi adusa in parametri (siguranta etc.). Daca nu te incadrezi la 1 poate te incadrezi la 2. Dupa asa lovitura structura e clar afectata, trebuie trasa pentru a fi adusa la cote, aia nu mai e masina. Domnu sony regret ce ti s-a intamplat!Bine ca nu ti-ai rupt nici macar o unghie! Asiguratorul va da din prima dauna totala!Plateste Tucia cu cartea verde si asiguratorul se spala pe maini ca Pilat din Pont doar transfera banii+ca face si o mica afacere cu epava ta.Ia banii si epava las-o nu preferea 75% din valoare si epava in fata casei! Ca sa-i parafrazez pe soferii turci:asa a fost vrerea lui Allah! Niste dobitoci!Eu am de a face cu ei permanent si nu mai zic nimic ca poate ma aude Allah si nu se stie niciodata! |
--------------------
a
b
c
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Bre, suntem o natie nervoasa tare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
TOTI!
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
frate nu stiu au ceva astia cu jeep`urile ceva cu firava si micuta mea dacie ?? aseara al doilea jeep, cu un bou cu numere de germania dadea cu spatele fara sa se uite macar in spate, de strigam la el "Boule OPRESTE!" si calca si el frana tocmai cand bara lui imi inclina masina de aripa al doilea idiot care imi face asa primul in auchan a fost baiat simtit a coborat isi ceru scuze, asta nimic scoase capul pe geam se uita si pleca
![]() This post has been edited by Adrianno: 28 Aug 2007, 16:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Adrianno @ 28 Aug 2007, 16:35) ... cu numere de germania ... "Boule OPRESTE!" ... Invata si tu limba germana, n-o fi inteles omul ce vrei de la sufletul lui... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"Arschloch, halt!"
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mai degraba "Du Ochs, halt!!"
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Sau : Halt, mai boule!
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
![]() ![]() care pe bulevard acu 10 min era sa se urce pe mine ,eu pe banda 2 el pe 3 a tras pur si simplu de volan sa intre in fata mea ,am crezut ca a ocolit pe cineva pe dar nu era nimeni ...........era sa fiu prins intre troleibuz si el ........de unde dracu va luati carnetele domnilor ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Poza799.jpg ( Size: 271.52k ) Number of downloads: 188 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 08:35 |