Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 3 Sep 2007, 13:29) @Ionut Te enervezi degeaba. 1. Era vina ta 2. Ti-a facut un bine pentru ca in felul asta n-o sa mai uiti niciodata sa-ti pui centura. Nu pot sa conduc fara centura nici 10m, 'lipseste ceva'. Eu sunt oarecum in opozitie fata de asta. Si de ce spun asta: Politia trebuie sa se asigure nu ca umple soferii de puncte ci ca micsoreaza numarul de accidente. E drept ca asta se face prin masuri pecuniare, dar au toate uneltele pentru a aplica aceste masuri pecuniare: de la avertisment pana la anularea carnetului. In cazul de fata cred ca masura care se potrivea cel mai bine ar fi fost ca "agentu" pur si simplu sa ii faca un semn sa isi puna centura si in cel mai rau caz sa il opreasca si sa ii dea un avertisment. Nu comentez faptul ca se satura si ei de mincinosi care le spun ca e prima data, ca au uitat, ca se duc la spital s.a.m.d. dar asta le e meseria: sa evalueze gravitatea faptelor si sa actioneze in consecinta. Chiar si ministrul le-a recomandat chestia asta. Si ei ce fac? Vanatoare cu radarul si la centuri prin intersectii in trafic foarte aglomerat unde oricum centura e aproape egala cu zero. Mersi de astea ma feresc si singur! Pe nesimtitul care depaseste pe linia de tramvai nu l-ar opri sa ii dea 6 puncte, ca vezi domnule incurca circulatia daca il trag pe ala pe dreapta, dar pe un amarat care si-a uitat centura in conditiile de trafic in oras il arde cu 2 puncte! halal tara! vorba bancului cu vulturul si cu vulpea: sus e democratie, jos e fu*aiul! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 70 de agenti de la rutiera cat a declarat un mare gabor la teveu ca sunt zilnic pe strada, vreti cam multe
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Multa.... carne celor care pe timp de ceata, circula fara nici o lumina aprinsa!!!
Si mai au si masini inchise la culoare. Azi dimineata pe ruta Tarnaveni - Blaj! |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Tocmai am asistat (si participat direct) la ceva ciudat...
Eram pe o strada in minunatul oras si vine un semafor pe care reusesc sa-l prind (sau el pe mine). Semaforul era pentru o trecere de pietoni, dar in momentul ala ioc pietoni prin zona. Si atunci incepe... Claxoane peste claxoane! Ma uit in spate, un taxi imi face semn sa plec fiindca stau degeaba la semafor (asta asa e, dar totusi era semafor ![]() ![]() Apoi se face verde si plec ![]() Poate cineva sa ma lumineze si pe mine? ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Poate era un semafor dala cu buton,a apasat vreun copil pe el si a fugit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
ma enerveaza posesorii de passaturi tedei cu apucaturi de crescator de porci...
Attached thumbnail(s) P1150203.JPG ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 214 |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
DAca nare clima sau AC
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ala a trecut pe langa sapun. Scarboasa poza !!
|
--------------------
-
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Sep 2007, 14:30) ...sau intra in el invers, adica pe stanga ![]() ![]() da-o dreq, asta e prea de tot! ![]() ![]() ![]() ...cat de morun sa fii sa te taie in halu' asta capu' ![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 4 Sep 2007, 17:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(FLP @ 4 Sep 2007, 11:22) NU MA MAI ENERVEZ, aplic regula : "E de la ei", "Las-o bai ca merge asa" Si eu sunt mai mult calm la volan, dar in rare momente mai prind cate un troglodit microcefal idiot handicapat pielea-pu!!i din asta care ma aduce la realitate si imi aduce aminte in ce cocina sunt nevoit sa-mi pierd timpul. Si e normal sa ma enervez, nu atat pe el (fiindca e un idiot) ci mai mult pe mine ca ma multumesc sa traiesc intre idioti. Bucurestiul e o cocina imputita locuita de idioti, asta-i sigur. Imi trebuie altceva. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Tampiti am intalnit destui si nu neg ca si eu am fost trecut uneori in categoria lor in trafic.
Oricum am o dedicatie speciala pentru o zdreanta cu un Santa Fe care pe o strada cu sens unic mergea cu 40 la ora pe mijloc blocandu-i intentionat pe cei care vroiau sa o depaseasca. Intr-adevar nu avea de unde sa stie ca aveam in masina sotia cu bebeul de 11 luni care era aproape de sufocare, dar cand vezi in localitate ca vine unu cam cu suta cu faza lunga, proiectoare si proptit in claxon macar din spirit de conservare il lasi naibii sa treaca... Ce-i drept nu pot sa spun ca am pierdut timp din cauza ei, am incetinit doar atat cat sa nu fie impactul lateral la diferenta mare de viteza ca sa raman pe sosea cand ma racai de masina ei. Si un nota 10, tot in aceeasi situatie Politiaii care au venit dupa mine de la Dacia pana la spitalul Judetean (Constanta), care NU au luat nici un fel de masura desi au vazut ca depasesc de mai multe ori pe contrasens (linie dubla continua) si 2 treceri pe rosu. S-au tinut dupa mine pana au vazut ca intru in curte la urgenta si atunci au plecat. Oricum nu imi pasa la momentul respectiv ca imi iau astia carnetul pentru ca faceau asta DUPA ce ajungeam eu la spital cu baietelul Nu am condus stil kamikaze vroiam sa ajungem URGENT la spital, dar SA AJUNGEM. Desi multimirile mele nu ajung la destinatari le multumesc celor ( cred ca cel putin cateva zeci) care vazandu-ma ca vin luminat ca pomul de craciun imi faceau efectiv loc, sau oprind la semafor chiar daca aveau verde. Attached thumbnail(s) 1181169204IMG_0186.JPG ( Size: 17.61k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sper ca i-ai dat ban individului!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Adydum ma ia cu frisoane, mai bine nu mai povesti.. al meu are numa 7 luni..la o faza ca asta sper sa stiu sa reactionez la fel de bine..
in ultimul tp, pt ca sunt pieton.. ![]() ![]() This post has been edited by Braveheart: 5 Sep 2007, 11:35 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Multa, multa carne 'soferilor' care schimba benzile de parca ar fi singuri pe sosea.
Mergeam azi pe o strada cu 3 benzi, eu pe banda 2 iar o Octavia pe banda 1. El era cam cu jumate de masina in avans, jumatatea cealalta fiind in dreptul meu. La un moment dat il vad cum face brusc stinga sa intre pe banda 2, desi nu s-a asigurat deloc, n-a semnalizat nimic, pur si simplu s-a bagat (ulterior l-am bagat si eu...). Primul meu reflex (si unul nu neaparat bun) a fost sa trag stinga ca altfel intra dobitocul in mine; norocul meu a fost ca banda 3 era libera altfel o puneam de mamaliga ca sigur intram eu in cineva si probabil ca tot eu as fi fost singurul vinovat la faza asta. ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
argon.. referitor la povestea cu sensurile giratorii poti sa cauti pe aici pe site un post mai vechi de'a lui Ciombe despre cum poti sa iti repari masina in fiecare zi pe asigurarea unui fraier care nu stie cum sta treaba cu intersectiile astea
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ciombe? Cine e Ciombe?
Cred ca mai nimerit e sa intreb pe unde naiba mai umbla Ciombe? 6 Sep 2007, 14:35: Ma enerveaza dobitocul care si-a lasat 407-le de ieri pe banda a doua a sensului giratoriu de la intrarea in Cora Lujerului. Cum prostia e molipsitoare, se mai gasisera inca doi idioti care sa parcheze paralel cu el, unul pe banda intai, iar celalalt pe banda a treia. Desigur ca politia nu are treaba cu ei! This post has been edited by Sony: 6 Sep 2007, 13:35 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cred ca Ciombe transporta capsuni pe meleaguri Iberice.
|
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
M-o enervat rau de tot, semaforul de la Metro din Constanta. Desi se circula bara la bara, semaforul e pe galben intermitent, iesi din parcarea de la Metro daca mai poti...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
Da la ploiesti cum e in rondou ala mare,unde sunt toate magazinele mari ? LA fel cu semafoarele,macar acolo e mai lejer traficu. This post has been edited by C@talin: 6 Sep 2007, 21:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Bejenaru Ionut @ 2 Sep 2007, 22:38) Ca sa nu va copii stiti ce persoane ma enerveaza cel mai tare acele persoane care fac parte dintr-o institutie menita sa faca ordine pe drumurile publice din our sweet country cu strazi largi si fara gropi.Acele persoane se numesc "POLITISTI" Si daca nu am suparat pe nimeni (daca am suparat chiar nu-mi pasa) si nu o sa iau ban in urmatoarele zile o sa va povestesc cum am incasat 2 puncte pentru ca nu am purtat centura de siguranta. De fiecare data cand plec cu masina nu uit sa imi pun centura dar iata ca in una din zile am uitat.Am plecat din fata blocului si cad sa fac drepta la statuie (venam de pe oituz, cei din bacau stiu despre ce e vorba) ca sa intru pe str n balcesu vad pe nenea gaboru in mijlocul starzii.Prietena mea mi-a atras atentia ca nu am centura si am vrut sa o pun atunci dar bineinteles ca nenea curcanu cum avea ochi de vultur a vazut ca nu o am si m-a oprit si mi-a dat si acest premiu de 2 puncte.Culmea e ca in timp ce nenea scria pv-ul a trecut pe langa mine multi fara centura si multi care vb la tel pe care bineinteles nu i-a bagat in sema. As da un sfat domnilor care ar trebui sa se ocupe de siguranta paticipantilor la trafic: orpiti ma fratilor si masini straine nu numai dacii, ce naiba codul rutier e numai pentru cei cu dacii??????????????? prietene, concetat(z)ene, daca ii oprea pe toti aia care i-ai vazut, iti dai seama cam cat timp dura sa faca, capu de creta atatea PV ? in zona unde zici tu era sa o patesc si eu, era deja un macaronar oprit si cand am trecut incet pe langa militian, ca era trafic mare si avea timp sa caste ochii prin masini, mi-a batut obrazul ca ma chinuiam sa pun centura exact cand eram in dreptul lui. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, bre, cu emceveul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi-era teama sa nu fi patit ceva, dar se pare ca nu, l-am gasit pe forumul de oltcit cu ultima postare pe 3 sept, deci e "alive". Cine stie ce l-o fi suparat de nu ne mai baga in seama
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a uitat parola
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
jargon
![]() This post has been edited by Sony: 7 Sep 2007, 10:22 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
intrarea in buzau dinspre vernesti . 2 benzi . toti mergeau pe banda 2 cu 35-40 km/h . Eu trec pe banda 1 si merg cu 50-55 . Brusc un maxi taxi trece in dreapta si opreste sa o ia pe o tanti . Eu frana brusca . opresc in curul lui .
Cu greu reusesc sa trec inapoi pe banda 2 ... ajung langa maxi taxi si ii urez de bine soferului ... sarmanul avea o fata de nevinovat ... nici macar nu stia ce se intamplase . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Sicer ma enerveaza soferii de logan care daca au avut 1300 inainte si n-aveau pe aia proiectoare de ceata acum le folosesc fie noapte fie zi.
Deci bagati la cap ca este ilegala folosirea acestor lumini pe timp de zi cat si pe timp de noapte cand e vreme frumoasa. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 17:30 |