Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Misiunile apollo n-au nici o legatura cu taranii care merg cu proiectoarele aprinse ziua.
Prietene, noi am mai avut diferende. Din raspunsul tau sarcastic am concluzionat ca tu ori traiesti pe alta planeta, ori nu mergi pe aceleasi drumuri ca si noi ceilalti, ori ai ochelarii aia de soare tot timpul pe nas si-atunci nu te deranjeaza idiotii. Mai trag acum o concluzie. Ai logan nene, si pe langa ca ai logan, mai mergi si cu proiectoarele aprinse crezand ca esti mai interesant asa, sau mai bine vazut, sau vrei sa vada lumea ca tu ai si altii "n-are". Eu te cred ca te simti frustrat cand vezi vitezometrul ala futurist de pe bord care iti indica ca masina ar putea atinge viteza fabuloasa de 180 de km/h. Dar nu te lasa inselat, cifra magica 180 e pusa acolo sa-ti dea incredere ca poti atinge macar viteza maxima cu care se circula in localitate. Stinge proiectoarele alea si foloseste-le cand e ceata afara. This post has been edited by TheFastOne: 7 Sep 2007, 22:04 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Imi pare rau , dar trebuie sa te dezamagesc , personal nu am Logan , insa am la firma , dar sunt coaja , fara proiectoare.
In alta ordine de ideei , un Logan 1.6 16v chiar are nesimtirea sa treaca de cifra magica 180. Nu ma simnt frustrat nici macar cand ma depaseste un mic frustrat cu un mic motoras TDI. Nea cutare , nu zice nimeni ca Loganul este cea mai tare masina din parcare , dar cred ca tu ai ceva probleme cu el.A indraznit sa te depaseasca? |
--------------------
None
None
N/A
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Normal. Doar sunt conduse in majoritate de soferi inconstienti. Daca ala e cretin si vrea sa moara doar n-o sa-l impiedic eu
![]() Sa ne intelegem bine. Nu fac liniute pe sosea, dar daca vreun inconstient din asta ma depaseste si merge dupa aceea in fata mea, o las incet de tot pana se departeaza. Deci lasa vrajeala cu am la firma. Ai logan si cu asta gata. Altfel nu vad de ce ti-ai pierde vremea prin zona. Mic motoras TDI... ![]() ![]() Aici nu vorbim de frustrari ci de frustrati. Frustrati care nu stiu sa foloseasca corect elementele de iluminare ale masinii. Unii din inconstienta, unii din nesimtire sau nepasare, altii din prostie. Tu din care categorie faci parte ? This post has been edited by TheFastOne: 7 Sep 2007, 22:43 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Sincer mai frustrati mi se par posesorii de TDI decat cei cu Logan.Mi se pare total ne impresionant un TDI 1.9 de 105 sau 130 CP , este o masina decenta fara performante sportive notabile.Din ce categorie fac parte? In nici un caz din categoria care au Passat dar merg pe ploaie fara nimic aprins , sau care au cate un stop ars.
In legatura cu vrajeala , nu am Logan , ci am Logane ,datorita raportului pret/calitate/consum foarte bun. In viata particulara imi permit sa conduc alte masini care nu au ce cauta pe langa VAG (cu exceptia Nissanului). |
--------------------
None
None
N/A
|
|
alexstef |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 March 07 From: De unde se da ora exacta ![]() |
1.Pe mine ma enerveaza frustrati pe care ii depasesc decent,doar pt ca(ei) merg prea incet si cand vad ca i-a depasit un Logan dau talpa sa nu ramana in urma.
2.Blondele cu masini scumpe,cu "rasini" in cap,care vb la telefon si conduc varza pt ca le e greu sa faca 2 lucruri deodata,plus ca sunt antitehnica si n-au auzit de minunea tehnologica numita "hands free". 3.Un vecin care parcheaza masina lipita de a mea,si de multe ori cred ca iese prin trapa(o fi tanchist si atunci il inteleg). 4.Taximetristi de la Gara de Nord care te intreaba si daca esti cu masina daca doresti un taxi... This post has been edited by alexstef: 8 Sep 2007, 00:16 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
dCi 2015
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Iti promit ca o sa-l caut. Daca ai rabdare sa citesti noul cod rutier, este specificat acolo in mod clar ca poti fi sanctionat pentru folosirea incorecta a instalatiei de iluminat a autovehiculului.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E bine intai sa-l cauti si apoi sa vorbesti! Eu l-am vazut la tv pe purtatorul de cuvant al politiei, idiotul Ciocan, care afirma ca poti folosi luminile de ceata si cand nu e ceata. Dupa cum s-a mai discutat pe aici partea respectiva din codul rutier este interpretabila.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am participat ieri la o chestie de am ramas
![]() Eram la semafor, masinile pe 2 randuri. La un moment dat simt un puternic miros de gaz. Semana foarte tare cu cel de bricheta. Imediat am luat bricheta mea si-am verificat-o, ca poate scapa gaz si imi sarea in freza. Nu era de la ea. Dup-aia observ ca taxiul de langa mine, o Solenza, scapa gaz pe la busonul de la GPL. Dar scapa asa tare incat se si vedeau vaporii, ca un abur. Ii fac semn ca are o problema la buson. Imi da din umeri ca stie si ca nu poate sa-i faca nimic. L-am lasat sa se duca mai in fata (sau in sus). Avea si client. ![]() |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Trebuia sa-ti aprinzi o tigara
![]() Ce nebun inconstient. Trebuia s-o fi dus intr-un loc izolat. Daca arunca vreunu o tigara aprinsa ? |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() altu tot asera .......dupa ce ca ploua unuuuuuuuu mare si negru de respira greu in spatele meu , un JEEP FARA LUMINI ce chestie mai era si negru hehehee ![]() ![]() ![]() MULTA STIMA DOMNILOR /DOAMNELOR ![]() ![]() aaaaaa si era sa uit tot aseara dar mai pe la 11 o duduie cu o buburuza(dadea sa plece ) ca a mea in beniznarie la Pantelimon cu lampa de ceata aprinsa opresc langa ea deschid geamul ea sa speriat prob eu:si ai zic vedeti ca aveti lampa de ceata aprinsa ea : stiu eu sa cad din masina ![]() pt domnisoara de asera care nu stia ce rol are lampaaaa de ceata cand nu e ceata ![]() ![]() ![]() ps .pacat de ea arata atat de bine ![]() This post has been edited by B-38-NFS: 9 Sep 2007, 08:04 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vineri la big ,unul cu o batrina dacie cu ceva construct pe ea de la o firma probabil ,era sa se urce pe cel din stinga sa ,ala evita ,pune frina ,noi frinam toti,
peste 30 de metri ia stinga iar de volan si imi taie si mie fata ,de am pus masina in cap la frina ce criminali pe sosele...cum e posibil ca oameni ca astia sa circule pe sosele in 30 de metri sa provoci 2 potentiale accidente This post has been edited by FireChief: 9 Sep 2007, 08:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
conducatorului de clio, care are impresia ca semnul "stop" nu este valabil duminica dimineata...
saaaaaanaaaataaaaateeeeeeeeeee ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma enerveaza taic-meu.de un timp incoace conduce ca un tinar si nelinistit , sau ca un furios si iute.cu dacia lui , care e mai batrina ca mine.accelereaza puternic , pune frina , nu lasa pe nimeni sa treca , ce mai , parca a intinerit din nou.mai ca imi vine sa o intreb pe mama cum e la pat
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
LemonDemon |
![]()
|
QUOTE(dariusz @ 9 Sep 2007, 12:17) ma enerveaza taic-meu.de un timp incoace conduce ca un tinar si nelinistit , sau ca un furios si iute.cu dacia lui , care e mai batrina ca mine.accelereaza puternic , pune frina , nu lasa pe nimeni sa treca , ce mai , parca a intinerit din nou.mai ca imi vine sa o intreb pe mama cum e la pat ![]() ![]() Nu , nu a intinerit , pur si simplu nu ii mai pasa de masina , e prea ieftina si perimata moral ca sa il mai intereseaze.Daca loveste o masina mai scumpa de "jmecher" il doare in cur ca a lui costa 9 mil cu totul , in timp ce la masina "nenorocitului parvenit" doar un far costa 40 de milioane. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ne e asa ma. ca si cu masina mea merge la fel.a lui e proaspat vopsita , e intretinuta binisor.ii pasa de ea.atita doar ca acum are stilu de condus pe care il aveam io amu vreo8 ani.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
E posedat
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Alexu7 |
![]()
|
Isi baga Naiba mana printre picioarele lui si ii calca (apasa) acceleratia mai cu tupeu
![]() This post has been edited by Alexu7: 9 Sep 2007, 12:52 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Domonul lamaie loveste din nou cu replicile lui idioate.
Da de unde stii tu ma ca-s parveniti ? Am muncit pentru masina asta si muncesc in continuare. N-am dat in cap la nimeni am muncit cinstit si cand o sa-mi iau A6 tot din munca mea o sa-l iau. Ce tot te bagi tu in seama ? Ai cumva legitimatie de smecher ? |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alexu7 |
![]()
|
nu dar are firma, si daca vrei iti ofera ceva de munca in curtea mariei sale.
Nu demult am avut si eu o disputa cu stimabilul Domn Lamaie, dar se pare ca suntem intr-o lume diferita de-a lui....so let it be ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
LemonDemon |
![]()
|
@ The Fast One : tu ai ceva probleme de intelegerea textului , eu in ce am afirmat mai sus am subliniat ideea ca NU sunt deacord cu modul "mi se rupe" de a conduce o Dacie mai veche.
Personal am un Nissan Primera si un S-350L si imi este frica de astfel de specimane , nu de alta , dar cu banii care i-am dat pe S imi iau o flotila de 1310.... |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Oricum te-ai referit la cei cu masini bune cum ca ar fi cu totii parveniti. Ma rog, fie cum o fi de data asta. Poate n-am inteles eu bine.
Si eu condamn ferm acest stil de condus miserupist al celor cu masini ieftine. Nu de alta da mai adineaori coboram din Poiana si un nene cu o troaca de pe vremea razboiului se tinea aproape de fundu meu. Nu de alta dar pariez ca n-avea frane nici pe jumatate eficienta cat ale mele. Mare atentie la astfel de specimene. Am preferat sa risc oarecum si sa-l depasesc pe cel din fata mea care tot o troaca de-astea de pe timpul razboilul avea ca sa ma pot distanta. Sunt sigur ca am evitat astfel un accident. Nu de alta dar dupa ce-am coborat m-am oprit in Livada la o tigara si cei doi n-au aparut cat am fumat eu tigara. |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Dar de stilul'miserupist' cum ziceti voi ,al celor cu masini tari nu ziceti nimic?
Sau doar cei cu dacii[obosite sau nu] va deranjeaza? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da ,mai ales daca sunt ultrasi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
M-a enervat specimenul blond de origine feminina care, la Grozavesti, a facut stanga de pe banda 1 (venind dinspre Controceni pentru a intra pe Independentei - partea cu Politehnica), si a fortat intrarea in intersectie fara nici o jena. De fapt, nu asta m-a enervat (sunt obisnuit cu situatia asta), dar spre surpriza mea a parcat in aceeasi curte in care isi are sediul firma la care lucrez. Si, pentru ca m-am gandit sa-i luminez putin mintea, am avut tupeul sa-i spun pe un ton civilizat ca nu se face stanga de pe banda aia. Incerc sa recreez conversatia ce a urmat:
Ea: Dar de pe care banda se face stanga? Eu: De pe prima banda din stanga. Ea: Dar nu se poate sa fac stanga de acolo, iar in 20 de metri sa fac dreapta. Eu: Pai in intersectia aia, se mai foloseste si banda din mijloc pentru acest lucru (unde eram si eu). Ea: Dar toata lumea face stanga de pe banda de pe care am facut eu. Daca vrei sa lupti impotriva curentului, lupta! ![]() Mentionez ca am avut tot timpul un ton calm, pe cand ea era foarte artagoasa. Si ca sa nu fiu inteles gresit, n-am nici o problema cu cei care ies din Carrefour si vor sa faca apoi stanga de pe prima banda (cu conditia sa nu forteze intrarea), dar cei care nu au bunul simt sa stea la coada... |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:32 |