Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Liviu-Razvan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cluj?!?! Craiova?!?!?!
![]() ![]() This post has been edited by xcss: 24 Oct 2007, 09:16 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, daca am putin noroc in maxim un an de zile ma mut in Slobozia. Acolo e mult mai multa liniste.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Ma uit ca si Brasovul se sufoca vazand cu ochii.... Asa aglomeratie ca anul asta n-am vazut de cand sunt. ... E drept ca s-au facut si multe lucrari care au ingreunat traficul, dar si masini cu duiumul.... Cand pleaca lumea de la servici pe la ora 17, mai repede ajungi pe jos din centru la Sp. Judetean....
PS. Ma enerveaza soferii care nu iti dau prioritate cand urci un drum in rampa si ei coboara fara cel mai elementar bun simt... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si, daca ai ghinion? Te muti maine...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sony, te rog frumos, ia-ma si pe mine....
De ceva timp incerc sa evadez ![]() This post has been edited by Cornel001: 24 Oct 2007, 09:52 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca .... te-ai ratacit
![]() ![]() PS: Ai incercat sa sapi un tunel?... ![]() This post has been edited by sebybv: 24 Oct 2007, 10:00 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, am incercat si cu tunelu', da' nu stiu cum naiba ieseam tot in Bucuresti, da' in alt cartier. Imi cam ajunge cat pamant am inghitit.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sebybv |
![]()
|
Eu ma refeream la Cornel001, ca el zicea de evadare... dar vad ca sunteti mai multi....
![]() Apropo de inghitit pamant: In Viena, de ziua mersului pe jos, oamenii au mers la munca cu bicicleta sau cu metroul sau pe jos. In oras s-au depus cu 50 de tone mai putin praf decat intr-o zi obisnuita. 50 de tone intr-o zi.... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Liviu-Razvan @ 24 Oct 2007, 10:04) Cred ca minim 50% dintre soferi s-ar muta imediat (inclusiv eu). Dar nu la tara.. undeva, intr-un oras mai micut... ceva de genu Cluj ... Iasi... Craiova (sa nu ziceti constanta, ca acolo nu e bine... toti din buc trec p'acolo spre mare ![]() Undeva unde sa nu fie si nebuneala asta care e in bucurestiul de astazi... unde lumea conduce relaxat.... nimeni nu se infige doar ca sa nu se bage altu.. etc Iasi? Cred ca glumesti. Aia de acolo sunt disperati. Se baga in fata ta si daca ii claxonezi te ignora total. Fereasca sfantul sa vrei sa intri pe o strada aglomerata. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
In fata blocului am o strada care are o latime de ~3 benzi: una pe care parcheaza toata lumea si restul spatiului unde incap sa circule masinile.
Ma enerveaza soferii care isi lasa masinile parcate de partea cealalta a strazii (probabil nu mai era loc pe banda obisnuita), astfel blocind sau ingreunind calea de acces pe strada, si ma mai enerveaza si soferii care, avind calea aproape blocata de soferii de mai sus, imi acroseaza mie masina parcata ca sa aiba loc sa treaca si imi lasa o minunata zgirietura laterala pe care sa am ocazia sa o vad de dimineata. Pe linga partea estetica, ma intereseaza cit de naspa e situatia? Avind in vedere ca trebuie sa fac ITP-ul in decembrie, o sa am probleme din cauza asta? PS: trebuie sa ma duc la politie cumva sa constate buba? |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da. Te duci la politie si iti da constatare, dar dupa aceea trebuie s-o repari in 30 de zile (daca ai CASCO cumva e ok). Daca nu e o zgarietura prea mare las-o in pace, altfel du-te la constatare sa nu te trezesti ca te ia careva pentru zgarietura ca ai facut vreun accident.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Zgirietaura e doar de suprafata, cred ca n-a fost vorba de mai mult de o simpla atungere, dar a fost suficient cit sa lase urme. Nu ma mai duc la politie fiindca asta ar fi o prea mare bataie de cap, plus ca nici nu am chef sa dau bani pe reparat (adica vopsit) acum, asa ca o sa o las cum e.
![]() Intre timp am aflat si a cui este masina care a fost parcata aiurea (un vecin de la blocul de vizavi) si, daca o mai lasa vreodata asa, cred ca o reactionez cam naspa. ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Azi m-a enervat unu cu un audiu. Eram pe 15 noiembrie, aproape de intersectia cu N.D.Cocea, eu pe banda 3, el pe banda 2, si-mi iese in fata ca nesimtitu, ii dau 2 flashuri scurte asa sa-l cert, el nimic, nici macar o avarie acolo ca-si cere scuze, claxonez luuuuuung si-mi pune frana cretinu si-mi arata semnul ala din degete care vroia sa semnifice probabil "ciocu' mic" Astfel incat m-am enervat la culme, l-am depasit si i-am aplicat tactica carligului de remorca
![]() ![]() Asadar unii nu-si merita masina. Parerea mea ![]() This post has been edited by TheFastOne: 24 Oct 2007, 19:06 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
observ ca ma iei la "ochi" dear The Fast One..
cred ca m-am facut destul de inteles de ce am aplicat respectiva metoda.. l-am pocnit pe imbecilul ala deoarece m-a provocat.. el pe mine si nu invers.. am precizat deasemenea ca nu a crescut inima in mine.. nu sunt mandru de acest lucru.. dar trecut e ce-a fost.. nu stiu unde ai "vazut" "felicitarile" de care vorbesti.. probabil ca ai citit alt post/topic.. on-topic: nu ma mai enerveaza ceilalti soferi.. ma enerveaza persoana mea.. iar motivul e simplu.. in loc sa aleg ca mijloc de transport metroul ma incapatanez sa merg la servici cu masina.. mai dau intr-o groapa.. mai prind 15 semafoare pe rosu.. mai claxoneaza baietii aiurea (desi nu au unde sa ii dea "blana"), mai scuipa unu' pe geam si nu se uita ca in "vecinatatea" lui esti tu care poate ai geamul deschis si iti trimite o flegma de toata frumusetea pe tapiterie.. dar nu.. nu ma enervez.. nici atunci cand il dadeam cu capul de volan.. nu nu.. nu eram nervos.. gata.. de acum merg cu metroul.. This post has been edited by sonycu: 25 Oct 2007, 09:55 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 24 Oct 2007, 17:04) Azi m-a enervat unu cu un audiu. Eram pe 15 noiembrie, aproape de intersectia cu N.D.Cocea, eu pe banda 3, el pe banda 2, si-mi iese in fata ca nesimtitu, ii dau 2 flashuri scurte asa sa-l cert, el nimic, nici macar o avarie acolo ca-si cere scuze, claxonez luuuuuung si-mi pune frana cretinu si-mi arata semnul ala din degete care vroia sa semnifice probabil "ciocu' mic" Astfel incat m-am enervat la culme, l-am depasit si i-am aplicat tactica carligului de remorca ![]() ![]() Asadar unii nu-si merita masina. Parerea mea ![]() In loc sa il lasi in prostia lui si sa te bucuri ca nu te-ai lovit de dobitoc...te duci si ii franezi in bot. Intradevar esti tare frate! ![]() Good thinking! ![]() Daca era unu pe care-l durea in Piua de masina lui iti tragea una in coltul din stanga,iar la politie declara ca ai schimbat banda fara sa te asiguri si te-a pocnit in colt,demonstreaza-i ca nu a fost asa. This post has been edited by LC_TM: 25 Oct 2007, 10:11 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Parcarile sunt facute cu c@ru la Carrefour (ca parca sunt numai pentru Matizuri), dar sa-i vezi pe aia care parcheaza pe cate 2 locuri de parcare si oblic (ca sa te loveasca cand pleaca). Si mai sunt aia care pun mert(z)anul pe locurile de handicapati (nu poti sa-i invonovatesti) si aia care parcheaza efectiv pe stradutele dintre randurile de parcare de la intrarea in magazin, numai ca sa nu mearga prea mult pe jos pana la un loc amenajat de parcare, dar care e mai indepartat putin.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
doru82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 September 07 ![]() |
Eu am facut un mic clasament din punctul meu de vedere:
1) Soferii de maxi taxi...sunt imbecili...cam 80% din ei 2) Taximetristii care sincer cinsidera ca strada e a lor 3) Soferii de RATB pentru care nu conteaza ca esti in depasire ei oricum pleaca ...si mai am o mare mare problema...cu cei care depasesc coloana si apoi trag in fata sa isi faca loc... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mda..
astazi in drum spre servici se intampla "distractia".. eram pe o straduta laterala si vroiam sa ies in bulevard.. multi soferi foloseau aceasta straduta ca alternativa pentru soseaua principala (pana cand inevitabil trebuia sa reintri in bulevard).. stau si astept ca ceilalti soferi din fata mea sa isi "croiasca" drum.. vine randul meu.. unul din spatele meu.. cu o skoda fabia e nerabdator.. foarte nerabdator.. claxoane.. flash-uri.. spume la gura s.a.m.d.. incerc sa nu ma agit deoarece nu aveam unde sa ma bag peste ceilalti participanti la trafic.. omul insista in continuare.. intr-un final reusesc sa intru prin amabilitatea unui alt sofer.. cel din spate nu se bucura de acelasi tratament si "iese" mai tarziu.. depaseste toata coloana pe linia de tramvai.. trece pe rosu.. ajunge in fata la o intersectie unde vrea sa faca stanga (ca si noi dealtfel, cei care stateam in coloana la semafor) in intentia mea de a schimba directia de mers spre stanga ajung in dreptul lui.. sau mai bine zis in dreptul lor.. deoarece erau 2 barbati in masina.. amandoi se uita la mine urat si gesticuleaza.. nu ii inteleg si deschid geamul.. atunci incepe "show-ul".. incep sa ma injure (nu inteleg de ce) le explic ca nu puteam pur si simplu sa ies in strada principala si sa risc un accident doar pentru ca nu au ei rabdare.. primesc alte ofense.. observ ca nu am cu cine discuta (desi oamenii aveau o varsta respectabila zic eu, soferul vreo 30 zic eu iar pasagerul vreo 40) si inchid geamul urandu-le de bine.. soferul se agita rau de tot.. nu accepta sa fie contrariat si cu atat mai mult ignorat.. intra in fata mea.. frana brusca.. avarii.. iese din masina.. il ocolesc si imi vad de drum.. ajung intr-o alta coloana de masini.. acelasi lucru.. depaseste pe contrasens.. se baga in fata mea.. avarii.. iese din masina.. vine cu spume spre mine.. incepe cu injurii.. pumni in geamuri.. picioare in caroserie (ma mir ca nu a si scuipat).. ma uit la el si desi fierbeam si eram cu mana pe bata de baseball ma apuca un ras de toata frumusetea.. ii notez numarul repede si dau sa plec.. mai primesc niste picioare in caroserie.. opresc pe o straduta laterala si "evaluez" pagubele.. nu se observa nimic.. probabil ca a lovit in spoilere.. iar ele fiind de plastic si-au revenit dupa abuz.. sun la politie si il reclam.. politistul imi zice ca nu am nici o sansa de izbanda daca nu depun si o plangere scrisa la udriste.. ii zic ca in mod cert ma voi prezenta in cursul zilei de astazi pentru a face acest lucru.. daca data trecuta am rezolvat-o parte in parte cu celalalt sofer, nu asta mai era insa cursul actiunii de acum pentru ca erau 2.. soferul inalt si slab.. nu era problema.. celalalt insa era destul de solid.. soferul insa s-a dat "cocos" si a facut tot acest teatru deoarece avea "spatele" acoperit.. eu fiind singur si-a permis.. m-a vazut si cu moaca mea de pusti de 18 ani si a zis ca si-a gasit fraierul.. il astept cu drag la politie la confruntare.. vedem atunci care e mai barbat in realitate.. cu stima, cristi ps. sunt foarte curios ce masuri se vor lua impotriva lui.. probabil ca o amenda mult prea mica si o urare de multa sanatate.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Data viitoare filmeaza-l cu telefonul mobil. Sa vezi ce rapid se calmeaza
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu de putine ori am avut si eu in spate d-astia care claxoneaza, dau flash-uri, se agita, cand vad bine ca nu ai unde sa te duci. Si credeti-ma ca nu-s genul care sa astepte sa fie strada liber 2km in ambele sensuri ca sa ma bag.
Nesimtiti... Aaa, si imi mai "plac" aia care pe drumuri cu o singura banda pe sens, vin si flash-uiesc, claxoneaza, desi eu merg cu 60kmh in localitate. Pai ce pana mea sa fac, sa opresc pt. a le face lor loc?! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Din Dr. Taberei mergand spre oras, mi-a dat sa vad cum un Seat rosu cu numar de Arges imi taie fata la Razoare, facand slalom printre masini, apoi la academie la fel a facut la toti cei de la stop. Mai departe ne-am despartit, eu mergand pe langa elefterie, el/ea spre stirbei. Am vazut-o iar pe chei, unde vad ca se calmase cand a vazut ce aglomeratie a prins de la Izvor.
Sunt curios daca fiintele astea realizeaza ca cu tot cu slalomul si NFS-ul lor eu tot am ajuns la 10 masini in fata lor, cu mers normal. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(radian @ 26 Oct 2007, 10:27) Pai parca mijloacele de transport in comun chiar au prioritate la plecarea din statii... Si dca tu esti paralel cu autobuzul nu prea mai e vorba de prioritate. Ca mai zice undeva in carte ca daca esti angajat deja in depasire, ala din fata ta care semnalizeaza tre sa te lase sa treci si apoi sa depaseasca el, in cazul nostru sa plece din statie. Aici vorbim despre statii cu alveola. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
soferii care merg pe linia de tramvai si stau de incurga cersind la refugiu sunt dobitoci
soferii care intra in intersectii desi e blocaj total sunt idioti soferii care merg pe linia de tramvai si stau de incurga cersind la refugiu sunt dobitoci soferii care intra in intersectii desi e blocaj total sunt idioti soferii care merg pe linia de tramvai si stau de incurga cersind la refugiu sunt dobitoci soferii care intra in intersectii desi e blocaj total sunt idioti soferii care merg pe linia de tramvai si stau de incurga cersind la refugiu sunt dobitoci soferii care intra in intersectii desi e blocaj total sunt idioti asta ca sa ma racoresc...e plina lumea de oameni fara creier ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cretinii cu TDI - pe bune, fara apropouri. Mai ales cei ce conduc Skoda Octavia. Care isi inchipuie ca trebuie sa puna o frana catastrofala la un santulet de 3 cm in asfalt... probabil datorita suspensiilor deosebite oferite de grupul VAG la varful de gama.. nu... nu Porsche.... OCTAVIA... Si care cretini se ofusca daca te opresti la un metru de kuru lor (pentru ca respectiva manevra era imposibil de anticipat pentru oricine cu IQ peste temperatura camerei), deschid portiera si mai ca ar dori sa se dea jos sa-ti demonstreze ce inteligenti sunt ei si ce bou esti tu... asta pana realizeaza diferenta dintre fizicul lor lucrat la sala de aerobic pentru oameni veseli si fizicul meu de ghiolban tractorist sofer de Renault, si ulterior isi inchid rapid portiera peste propriile turloaie de frica... sta-v-ar in gat motoru' de 1,9 90 CP... gloria proiectantilor din RDG angajati la masina poporului...
This post has been edited by xcss: 26 Oct 2007, 17:24 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
In momentul de fata ii urez BOULUI sau IDIOATEI care mi-a lovit masina in parcare la serviciu, sa aiba parte numai de fericirea ce mi-a umplut mie sufletul cand am vazut aripa infundata.
![]() Pacat ca n-am vazut-o in timp util (inainte sa plec di n parcare) ca ma razbunam eu (stiu, nu e etic, nu e frumos, nu e demn de un cetatean european...) Simt ca ma urc pe pereti, nu mai pot de nervi. ![]() Tocmai cand ziceam si eu ca dau masina... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=sonycu,26 Oct 2007, 10:28]ps. sunt foarte curios ce masuri se vor lua impotriva lui.. probabil ca o amenda mult prea mica si o urare de multa sanatate../quote]
Ce va pati? Hai sa iti povestesc, cam aceeasi faza ca si tine dar cu un taximetrist, m-am dus la politie, am depus reclamatia cu cele intamplate, vezi sa te duci la sectia de politie pe raza careia s-a intamplat fapta si dupa vreo saptamana ma suna oamenii de la politie ca l-au gasit pe incultul de taximetrist, l-au chemat la politie si si-a recunoscut fapta si m-au intrebat daca baga dosarul mai departe, adica daca il dau in judecata pentru daune morale, dar eu ca prostul am zis ca nu, ca si-a luat lectia. Si acum regret ca nu am mers mai departe ca sa simt eu pe pielea mea, mai bine zis a taximetristului, cat de bun este sistemul judecatoresc romanesc chit ca pierdeam cateva sute de euroi cu avocatul. Mare fraier am fost..... This post has been edited by b-45-wob: 27 Oct 2007, 09:18 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(sonycu @ 26 Oct 2007, 10:28) eu fiind singur si-a permis.. m-a vazut si cu moaca mea de pusti de 18 ani si a zis ca si-a gasit fraierul.. in prima mea saptamana de soferie am patit ceva asemanator..undeva intr-o parcare las masina pentru 5 minute si cand revin eram blocat. Cum eram la inceput ideea de a face manevre la milimetru ca sa ies nu ma incanta. Ma uit in jur dupa taximetristu care ma blocase....pe nicaieri. Incep sa dau cu spatele cate un pic, mai putin in fata..cand la un moment dat vine papitoiu la geam si trage de portiera, ca i-am busit bulshitu de espero. Ma dau jos sa ma uit la "situatie": locul pe care il indica hahalera era indoiat si vopsit cu carpa de mai multe ori ( adica jenant ) ori el sustinea ca eu i-am facut-o atunci si ca am pus-o ca o sa-si ia bara fata noua pe seama mea. Cand s-au coborat si ceilalti 4 baieti din masina( aveam geamuri fumurii nu se vedea inauntru, pe deasupra nu era nici masina mea de altfel )...:- hai ca tura asta te iert ca n-am chef de umblat pe la politie ![]() ps:.. a si am uitat pe importantu cu skoda care iesind din parcare de la stadion crede ca prima banda este destinata cacaciosilor de IF cu octavia ![]() This post has been edited by Alexu7: 27 Oct 2007, 17:05 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
M-a enervat sclavetele cu mercedes de corp diplomatic - CD 130 110 - din piata unirii, de azi la pranz. Handicapatul a gasit de cuviinta sa parcheze, la adapostul imunitatii diplomatice, direct pe banda hasurata, in paralel cu taximetristii din dreptul magazinului, ocupand practic a 3-a(!!!) banda.
Neavand ce face, m-am pus si eu in paralel cu el, in stanga, pe a 4-a banda, am pornit avariile si am inceput sa claxonez. Incet-incet s-a strans lumea ca la circ, lume curioasa, cei care veneau din spate ne claxonau (mai mult pe mine, eu facandu-le prietenos cu mana). Numai garcea cu passat-ul nu dadea nici un semn ca ar veni sa vada despre ce e vorba. Intr-un sfarsit s-a invrednicit sa-si miste tedeii-ul inspre noi. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-mi ceara actele, eu refuzand sa i le "prezint" pana nu discuta dumnealui si cu sclavetele de CD. Intre timp, tot parlamentand noi, a mai venit un fel de sef de-al lui garcea ala mic, pe motor. Amandoi au incercat sa ma convinga ca nu fac bine ceea ce fac (aveau dreptate, evident), vrand sa-mi dea amenda pt. claxonatul interzis (!!?!?!?!!). In cele din urma gaborul cel batran l-a trimis pe cel tanar sa se ocupe de scarba de sofer de CD, care cu greu a catadicsit sa deschida portiera. In momentele alea mi-a fost extrem de ciuda ca nu stiu sa scuip, il faceam numai medalioane pe sclavete de fata cu politia. Macar protestul meu si-a atins scopul in cele din urma, curand au aparut mai mult in fuga un el si-o ea, s-au suit in CD si-au intins-o. Eu m-am ales cu datele notate in carnetel de garcea cel tanar si cu avertisment verbal. Si cand ma gandesc ce diferenta intre noi si unguri ca popor. Aia nu au absolut nici o jena sa blocheze centrul orasului daca nu le convine ceva. Noi ramanem cu mamaliga noastra. Cu fiecare zi traita in bucuresti, intre bucuresteni, trebuie sa maresc doza zilnica de lamaie. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ai facut bine. si pe mine ma calca pe nervi toti nemernicii care isi lasa masinile cum li se scoala pe mijlocul soselei....cand culmea sunt si locuri de parcare de gasit pe acolo.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:26 |