Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
la noi in Constanta erau politisti prin multe intersectii....
dar culmea, cand se muta politisul de pe o strada pe alta soferii incepeau sa nu acorde prioritate las pietoni, sa depaseasca pe banda continua....ca nu ii mai vedea nimeni...deh..... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
deci radian.....hai mai bine sa ne lasam calcati in picioare de toti nemernicii. nu spune nimeni sa devenim de vreo extrema dar nici sa ne lasam scuipati in cap si sa inghitim tot ce ni se serveste . sau in societatea contemporana trebuie sa taci si sa inghiti ???
sa zicem ca un cretin isi lasa masina pe banda 1 langa un loc de parcare liber care este in afara partii carosabile ( trotuar ) si blocheaza traficul pt ca pe banda 2 se merge din sens invers ( strada cu circulatie in ambele sensuri ) atunci inseamna ca toti trebuie sa ocoleasca docili si fara nici o reactie doar pentru ca ala are masina scumpa si eventual cu corpuL diplomatic ?si militia nu are curaj sa il "vada" ca a oprit aiurea acolo.... |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
radian: cel cu ungurii era un exemplu de atitudine noi vs. ei. Pana una alta ungurii ne arata, prin extremistii de care ai pomenit, degetul din mijoc. Arata ca au tupeu, mandrie, tin capul sus. Spre deosebire de noi, obisnuiti s-o luam in c.u.r. metodic si constant. E o mica diferenta. Ei eu ATITUDINE!
Si spre deosebire de tine da, as vrea sa vad si eu niste "extremisti" de dreapta protestand la universitate, ca motive sunt destule. Dar ne lipseste atitudinea, nu suntem decat niste cuvantatoare care nu avem dreptul sa ne uitam in ochii vecinilor unguri |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
subscriu la ce spune adip.
![]() ![]() This post has been edited by han_1.6 mpi: 27 Oct 2007, 20:43 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ce e asta ? disney land ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Oct 2007, 20:17) Daca te referi la recentele manifestatii de strada din Budapesta, eu as zice bine ca nu-i si la noi la fel... Aia is niste exaltati de extrema dreapta. Chiar crezi ca ti-ar placea sa vezi grupuri de legionari romani (echivalentul celor din Garda ungara, sau cum dracu se numeste miscarea lor) manifestand prin Bucuresti cu lozinci extremiste? Abia astept sa-i vad. O sa ma alatur si eu lor. Si poate o sa am astfel ocazia sa fiu printre cei care-i executa in public pe cei "322" sa cati or fi din suprastatul numit "parlament" la noi. De curand au lansat modificari la codul penal , care ar favoriza infractorii. Si in conditiile astea in care structurile supreme de conducere sun populate de infractori, va mai mirati ca aia cu "cd-uri" au tupeul ala si militienii se fac ca nu vad ??? Ia sa vad, care de aici au curajul sa participe la o manifestatie ? Stiu deja, majoritatea or sa faca ca de obicei, or sa bage capu in nisip... cu radian m-am lamurit deja, el prefera sa si-o ia, citez, "in c.u.r. metodic si constant". si ceilalti cam la fel. ooofff cand emigrez si eu ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am facut petitia pentru scoaterea rovignietei si dupa o luna sunt doar 40 de semnaturi. Ce sa mai zic?
![]() Sa mai zic ca primesc reputatie negativa de la unii care nu se semneaza? ![]() This post has been edited by nh1980ro: 28 Oct 2007, 15:37 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
poate daca ai face-o mai vizibila .... eu tot nu stiu unde e petitia, desi te-am si intrebat.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am luat și eu o groapă de toată frumusețea. Un nene mergea pe banda 1,5 iar eu dorind sa intru pe banda a 2 a m - am găsit să il depașesc pe linia de tramvai și poc. Mașina nu a pățit nimic, dar ... Vina totuși mi-a aparținut, dar alternative nu aveam, in spate imi venea tramvaiu si pe banda a 2 a nu puteam intra din cauza domului cu Dacia albă.
This post has been edited by giany911: 28 Oct 2007, 18:41 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 28 Oct 2007, 17:19) http://www.daciaclub.ro/rovinieta-page-4-t87748-s90.html ultima pagina.. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doresc cu aceasta ocazie sa-i transmit multe salutari domnului cu "patruicspatru" care ieri pe Unirii intre fantani si casa popoului s-a gandit ca e prea smecher sa mearga cu noi toti la 60-70 la ora (era aglomerat dar se mergea tare). Asa ca a pus avariile si a inceput sa dea flash-uri si claxoane. S-au dat la o parte 2 masini, mai putin Logan-ul din dotarea subsemnatului. Prostia lui a fost ca s-a proptit ca 30 cm de fundul meu si n-a realizat ca urmeaza sa pun frana cand fac la dreapta. Acum nu zic, este posibil sa fi piscat mai tare frana decat normal
![]() In concluzie am inceput sa ma mai linistesc dupa faza de vineri dimineata, cand mi-am gasit pe Camil Ressu masina impinsa din spate (cu o alta masina) peste bordura si pe spatiul verde. Rezultatul - bara gaurita, zgarieturi, numarul indoit, suport numar spart, un senzor de parcare spart. Si daca tot o sa ma duc la politie in curand, nu iert nimic. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 27 Oct 2007, 20:38) radian: cel cu ungurii era un exemplu de atitudine noi vs. ei. Pana una alta ungurii ne arata, prin extremistii de care ai pomenit, degetul din mijoc. Arata ca au tupeu, mandrie, tin capul sus. Spre deosebire de noi, obisnuiti s-o luam in c.u.r. metodic si constant. E o mica diferenta. Ei eu ATITUDINE! Si spre deosebire de tine da, as vrea sa vad si eu niste "extremisti" de dreapta protestand la universitate, ca motive sunt destule. Dar ne lipseste atitudinea, nu suntem decat niste cuvantatoare care nu avem dreptul sa ne uitam in ochii vecinilor unguri subscriu si eu |
--------------------
**
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am o rugaminte catre concitadinii bucuresteni care isi scurteaza drumul catre servici/zoo dis-de-dimineata pe aleile dintre blocuri: NU MAI CLAXONATI, spre surprinderea voastra unii mai dorm la ora sapte jumate dimineata!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
ma enerveaza (desi incerc sa ma abtin) cei care ies la intimidare de pe stradute laterale..
si una ar fi sa se opreasca atunci cand realizeaza ca nu au timp sau ca cei cu care el urmeaza sa se intersecteze nu il lasa.. dar nu.. prefera sa iasa oricum.. cu o nesimtire incredibila.. multe sunt femei care fac acest lucru.. mai sunt batrani care sincer nu stiu ce cauta in spatele volanului.. si in ultima instanta cei cu masini tari, straine, care se uita cu scarba la unul cu o dacie si se baga in fata fara nici o jena.. nici vorba de mersi dupa ce intra pe banda.. nici vorba.. astazi in drum spre servici eram sa il "ating" pe unul.. el cu un opel astra classic 2.. eu cu masina din semnatura.. eu pe drumul principal.. el pe strada laturalnica.. il vad din timp.. el insa nici macar nu se uita in stanga !! se tot uita in dreapta (desi nu era nimic in respectiva directie).. il claxonez scurt.. nimic.. il claxonez lung.. nimic.. pun frana pentru ca riscam sa il iau frumos lateral.. ma opresc la aprox 2-3 cm de el.. el in continuare uitandu-se in dreapta.. apas si tin mana pe claxon.. in cele din urma se trezeste.. se uita la mine si gesticuleaza.. ca ce am cu el.. ii arat semnul cu cedeaza trecerea.. imi zice ca l-a vazut.. dar.. raman tablou.. cum adica DAR?? plec mai departe in drumul meu intrebandu-ma retoric cum au luat unii permisul de conducere.. This post has been edited by sonycu: 30 Oct 2007, 09:10 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine intreaba-te cum au luat unii testul psihologic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ma enerveaza smecherii cu masini straine cumparate second cu banii dati de parinti ca au vandut pamantul, cu sepci si ochelari de soare, care nu au semnalizaroare, pozitii, lumini in general, nu au notiuni de circulatie, nu cunosc semnificatia semnelor dar au invatat ei ca e jnekereste sa ia fata la fraieri, sa o ia pe contrasens sa se bage in capatul coloanei, sa nu multumeasca si sa ceara scuze cand taie fata cuiva sau sunt lasati sa intre, si dupa ce inteleg ce aberez eu aici sa nu se mai mire ca nu ii las sa imi ia fata si sa nu ma intimidez in nici-un fel. a si un caz special, un taximetrist mi-a multumit astazi ca l-am lasat sa se bage, asta dupa ce un specimen descris mai sus mi-a taiat fata, dupa expresia lui cred ca stia sa citeasca pe buze!
This post has been edited by eurro: 30 Oct 2007, 10:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@sonycu: Intra in ei. Daca il atingi usor cu coltul barii in portiera sau chiar in aripa masina ta nu pateste absolut nimic, el sta cel putin 2-3 zile cu masina in service - indreptat, vopsit. Nu-i bai, ca oricum ii ia carnetul si nu-i trebuie masina
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Hai sa nu fim rai. De multe ori cand intri de pe o straduta laterala nu poti sa te asiguri fara sa iesi putin cu botul in strada mare, pentru ca pe banda I de pe strada mare de obicei sunt parcate masini si nu vezi de ele.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dupa cum ai obs. aici lumea e rea si nervoasa...dam cu coltu (capului), injuram, scuipam, dam acatiste, scoatem batele, lanturile, cutitele, tomfele, manivelele sau orice scule contondente avem prin masina. Nu-i lasam pe altii sa iasa din stradute laterale, blocam intersectiile, punem capre prin parcari, spargem cauciuce, zgariem tabla, indoim stergatoarele . Cu alte cuvinte facem educatie cu ranga celorlalti, dar avem pretentii ca ceilalti sa fie civilizati in trafic
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pe mine au inceput sa ma enerveze soferii care ma claxoneaza cand merg cu bicicleta. Nu sunt multi de altfel, m-a claxonat un mosulica si un nene intr-un Opel Vectra antic visiniu in 4 zile de mers cu bicicleta.
Soferii tre sa inteleaga ca daca nu exista piste pentru biciclisti, acestia sunt obligati sa mearga pe strada impreuna cu ceilalti participanti la trafic (masini, camioane, autobuze, scutere etc). Si asta mai ales ca nu-mi iau si eu masina ca sa mai adaug la cozile de la semafoare. Probabil ca le era ciuda ca la fiecare semafor ii depaseam ![]() P.S: Partea proasta e ca atunci cand ploua sunt obligat sa-mi iau masina si atunci se circula si cel mai prost ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
poarta o vesta verde reflectorizanta. se vezi cum nu te mai claxoneaza nimeni. de fapt 80% din cauzuri claxonam pt ca ne speriem de ce vedem. incercam sa atentionam. mai ar fi si 20% cand suntem smecheri .
ha ha: cand ploua nu doar ca se circula prost, dar ce noroaie sunt.....!!!!! capitala ? ![]() ps: fratilor ce ma enerveaza toate becurile de ceata folosite aiurea................. This post has been edited by han_1.6 mpi: 30 Oct 2007, 20:41 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Vesta inca nu mi-am luat, dar am in spate un stop ROSU cu led-uri care lumineaza intermitent. Iar in fata am Lanterna din aia. Si am pe roti chestii din alea reflectorizante portocalii.
Mosulica m-a claxonat dimineata cand era soare afara, deci nu cred ca se pune problema sa nu ma vada. Si una e sa claxonezi pentru atentionare si alta e sa claxonezi continuu ca sa ma dau la o parte. Eu cand sunt in masina nu claxonez si incerc sa ocolesc cat mai departe biciclistii ca sa nu-i intimidez. Oricum tre sa recunosc ca pana acum s-au purtat destul de frumos majoritatea soferilor, dar n-am decat 4 zile de mers pe 2 roti ![]() 30 Oct 2007, 22:07: QUOTE(han_1.6 mpi @ 30 Oct 2007, 21:31) ps: fratilor ce ma enerveaza toate becurile de ceata folosite aiurea................. Eu le-am trimis astora de la BPR o scrisorica sa mai verifice si ei cum e cu luminile astea, dsar am vazut ca si Loganurile de politie tot cu pozitiile si proiectoarele aprinse merg. Deci ce sa le ceri? This post has been edited by nh1980ro: 30 Oct 2007, 21:07 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
eu cand merg cu bicicleta merg civilizat fara sa incurc dar fara sa uit ca sunt un participant la traficul rutier, deci merg cu incredere pe marginea soselei. semnalizez schimbarea directiei de mers si ma asigur. si nu fac loc aiurea masinilor ca risc sa raman blocat intre masinile parcate pe margine numai ca sa treaca diversi isterici cu covrigu-n mana. si e ok. mai dificil e cu patrupezii, aia sunt belea mare.nu te poti intelege cu ei daca megi pe bicicleta.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
luck33ro |
![]()
|
Te poti intelege si cu patrupezii...ia la tine niste carnati
![]() Eu in vara am incercat mersul pe bicicleta dar e groaznic in Bucuresti ...periculos de aproape trec masinile pe langa tine. Am constatat ca e mai safe sa merg pe contrasens pe langa masinile oprite pe stanga, sa-i vad eu pe cei care vin spre mine si eventual sa ma pot feri de vre-un nebun! Astia cu scuterele macar merg mai tare si nu sunt expusi la depasiri asa des. In Viena am observat ca biciclistii sunt la putere si au prioritate in trafic...dar acolo e o alta tara!!! ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Oct 2007, 21:30 |
--------------------
**
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
mai bine ii ignori. sau folosesti pompa de aer pe post de carnat. problematica figura totusi sunt foarte rapizi puricosii. apropos: cateii vagabonzi sunt si ei participanti la trafic ? eu as spune ca da. cate masini nu fac accidente din cauza javrelor patrupede ???
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Astazi in jurul orei 11:20...eram in intersectie la Nicolae Grigorescu,asteptam sa se faca verde pentru pietoni,eram si cu prietena .Stateam pe trotuar,si semaforul era inca verde pentru masini,iar la dreapta e intotdeauna verde.Un DOB***C cu un clio simbol alb B-X4-CWO,nu mai stiu sigur daca era 04 sau 24,a trecut printr-o balta si nu a ratat nici o picatura din balta aia,toata apa aia jegoasa a venit pe mine ,prietena mea,si altii oameni care asteptau sa se faca verde.Acest fel de om nu pot sa il suport!!!!!!... la fel ca politia romana,au pus camere alea degeaba!!!!As dori sa afle parerea mea despre el,asa ca daca il stiti va rog sa ii spuneti ca i-am bagat FOARTE MULTA carne in frigider!!!sa aibe si pentru la anu si de paste!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() a avut noroc ,ca nu m-am dus la politie This post has been edited by dandrei: 1 Nov 2007, 21:56 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar apa aia (asa jegoasa cum era) de ce stationa pe trecerea de pietoni?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
acum cu ploile sunt soferii din ce in ce mai nesimtiti si trec exact prin baltoace....idioti la greu in lumea asta.....
intrebare: in ce caz poate o masina din constanta numar de bucuresti(inafara de cei veniti in vizita)....ca majoritatea nu opresc la trecerea de pietoni nici daca le sar in fata |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:34 |