Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Scuze,dar nu ma pot abtine
![]() ![]() ![]() Deci ala e post tehnic. ![]() ![]() Azi a reusit sa ma enerveze putin de tot un nene cu un Fiat Albea cu nr B--JAS. Voiam sa ies din parcarea de la serviciu si semnalizam dreapta de vreo 2 minute, ca nu ma lasa nimeni sa intru si eu pe strada. Si cand s-a facut coada la semafor, nenea in loc sa se opreasca si el sa ma lase sa intru, s-a pus la coada, adica a mai mers 5m. Nu era obligat sa faca asta, dar nu cred ca patea nimic daca se oprea ca sa intru si eu. In rest asta e, in Bucuresti ploua si se circula cum se circula cand in Bucuresti ploua, adica aiurea.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 4 Dec 2007, 20:57 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i tehnic e unic...inca il caut pe al doilea...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Stai asa, ca acolo e pentru vehicule lente...deci ai permis ptr. asa ceva? Ca Vader nu are...deci el nu foloseste banda aia ca sa fie legal
![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 4 Dec 2007, 15:42) Pai daca esti incepator parca tre sa mergi mai incet decat 'meseriasii', aka cei care au permis de mai mult de 1 an (nu mai stiu daca cu 10 sau 20km/h mai putin decta viteza maxima legala). Anyway, daca ai permis nu inseamna automat ca esti sofer. : am citit ca ar fi 20 km/h mai putin la incepatori,cea ce mi se bpare o aberatie ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai cand treci de pe banda II pe banda I ca sa-l depasesti pe vader care merge pe banda II cu 90km/h, reduci viteza de la 110km/h cat aveai pe banda II (ca sa fii 'legit'), la 100km/h pe banda I (deci esti mai lent) si in felul asta viteza ta nu e prea mare ca sa poti observa ce are de gand si Vader (care merge cu 90km/h) si sa reactionezi.
E bine asa? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu e bine ca tot nu esti lent ... ca sa fii lent trebuie sa mergi mai incet ca Vader...deci nu mai poti face depasirea in acest caz....
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
Pentru incepatori limitele de viteza sunt:
- in interiorullocalitatilor aceleasi ca pentru toata lumea, - pe drumurile nationale, europene si autostrazi - cu 20 km/h su limitele impuse pe sectoarele respective de drum Stiu ca am dat examen dupa noua legislatie, dar le-am aplicat doar in prima saptamana. In afara localitatilor merg atat cu viteza la care sunt in siguranta si pot controla masina precum si reactiona la diferite evenimente. Inca ceva: dupa noua legislatie, viteza maxima in intersectii (semnalizate si nesemnalizate) in interiorul localitatilor este de 30 km/h, iar in afara localitatilor de 50 km/h. La fel si pentru curbele semnalizate ca fiind curbe periculoase si extrem de periculoase. Iar in curbe se merge cat mai mult pe partea dreapta a partii carosabile. La fel si la intanirea cu un alt vehicul venind din sens opus: se reduce viteza si se cenduce pe marginea din dreapta. Mai ales noaptea si in conditii de vizibilitate redusa. Oare cati aplica aceste reguli? NIMENI!!!! Toti merg cu o roata pe linia continua/intrerupta/dubla, si tu tre sa te dai la o parte. Inclusiv si mai ales tirurile si camioanele. Acu` daca te vad venind si pe tine la fel si nu dai nici un semn cum ca te-ai da la o parte, se dau ei in ultimul moment. Testat, verificat, pe toate tipurile de drum si in conditii de trafic. Periculos si enervant, dar decat sa risc, mai bine ma dau eu la o parte. Si in cazul depasirilor: cel depasit trebuie sa mentina viteza constanta si sa se deplaseze pe marginea din dreapta.... iar cel care depaseste trebuie sa pastreze distanta laterala fata de cel depasit. Nu mai stiu exact acum cat, si cum, dar se specifica in lege. Oare de ce nu raman fara permis toti care nu respecta aceste reguli? de ce trebuie sa ne puna viata in pericol? Si mai cunosc multi ca Vader, care cred ca respecta legea, dar de fapt o incalca in mod grosolan.... This post has been edited by danielliviu: 4 Dec 2007, 21:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Mai erau din astea cu 30 in localitate si 50 in afara localitatii. Parca si la trecerile de pietoni e asta cu 30km/h.
Bineinteles in regulament mai scrie si ca proiectoarele se folosesc numai cand e ceata, dar nu se specifica daca e ceata in capul soferului sau afara .. ![]() Faza scurta se foloseste dupa lasarea intunericului (nu pozitiile si proiectoarele). Oricum ca o paranteza daca mergi mai incet ai mai putine sanse sa patesti ceva decat daca mergi foarte repede, dar ideea e sa stai pe banda I pe cat posibil. L.E: N-am pus toate cazurile in care se folosesc luminile alea. This post has been edited by nh1980ro: 4 Dec 2007, 21:51 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(danielliviu @ 4 Dec 2007, 22:38) Oare cati aplica aceste reguli? NIMENI!!!! Toti merg cu o roata pe linia continua/intrerupta/dubla, si tu tre sa te dai la o parte. Inclusiv si mai ales tirurile si camioanele. Acu` daca te vad venind si pe tine la fel si nu dai nici un semn cum ca te-ai da la o parte, se dau ei in ultimul moment. Testat, verificat, pe toate tipurile de drum si in conditii de trafic. Periculos si enervant, dar decat sa risc, mai bine ma dau eu la o parte. E ceva care imi scapa: 1. de unde sti tu ca nu respecta NIMENI regulile; iar daca ar fi asa, de ce nu le respecti tu? 2.spui ca toti merg cu o roata pe linie si tu trebuie sa te dai la o parte. Tu ce cauti pe linia aia? Scuze, da faci afirmatii prea categorice pentru cineva care abia si-a luat examenul...si partea nasoala ar fi ca cineva ar lua de bun tot ce spui acolo |
--------------------
.
.
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Ma enerveaza boii de gabori care stau degeaba la intersectia de langa cladirea Vodafone de la Pipera. E vorba de intersectia de langa calea ferata. Se creza ambuteiaje si este tot timpul aglomerat acolo, iar ei stau in masina si se uita cum se blocheaza intersectia. Cine are treaba prin zona stie despre ce vorbesc.
|
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai nu vezi ca ploua, vrei sa se ude pe chipiu?
Pe mine ma enerveaza politistii care stau in intersectie si se uita cum depasesc unii coloana pe contrasens, patrund in intersectie taindu-le calea fraierilor care stau in coloana. Eu as trimite cate 2 echipaje: unul sa dirijeze circulatia si inca unul care sa ia permise. ![]() Pentru cei din Bucuresti, exista numarul 9544 pentru politia rutiera si puteti spune acolo diversele probleme pe care le intalniti in trafic, de genul cand stati in coloana si nu se misca nimic in intersectie. Ei vor trimite un echipaj care sa incerce sa restabileasca ordinea. Pentru toti ceilalti exista 112...politia in actiune.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 4 Dec 2007, 22:31 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ai sunat vreodata la 9544 cand sunt ambuteiaje in oras? Iti spun eu ca nu raspunde nimeni...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Dec 2007, 20:52) Off topic: gata! S-a rezolvat ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 5 Dec 2007, 00:21) Ai sunat vreodata la 9544 cand sunt ambuteiaje in oras? Iti spun eu ca nu raspunde nimeni... ![]() ![]() ![]() Ete ca am sunat si la 112 cand nu era 9544 si la 9544 si de fiecare data mi-a raspuns cineva. Din pacate pentru mine rezultatele le-am putut observa abia a doua zi cand treceam pe acolo, pentru ca reuseam sa trec de intersectie pana venea echipajul. UNeori mai suna ocupat la 9544,dar daca esti insistent raspunde cineva. Si chiar mi-au vorbit frumos cei de acolo. Trebuie sa avem putina incredere ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Sa inteleg ca reputatia mea tinde spre negativ sau spre pozitiv ?
Eu am cheie briceag, asa ca nu mi-am dat acolo cu parerea ca sa nu se creda ca la ma laud ![]() Mie mi se pare un lucru firesc, imi place foarte mult cheia asa cum e si ma bucur ca e asa din fabricatie si n-a trebuit sa mai cheltui eu alti bani. Revin la ce spuneam mai devreme, haideti cu totii sa incercam sa ne civilizam. Daca unii intrec masura, trebuiesc cel putin avertizati, dar eu zic ca pentru o iesire mai indrazneata de pe o straduta laturalnica sau pentru o iesire din parcare mai cu tupeu, nu merita sa te enervezi, arata-i celui in cauza ca esti cel putin mai destept si lasa-l sa-si continue manevrele sau drumul, pe tine nu te costa decat cateva secunde in plus. Te vei alege cu niste avarii in semn de multumire si-i vei da de gandit idiotului, de ce nu face si el la fel. Poate data viitoare rolurile se vor inversa. Drum bun tuturor ! ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
xcss |
![]()
|
TFO, cu plus... deci spre pozitiv
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc, dar mai e nevoie de multe + ca sa-si revina la normal
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
OAP |
![]()
|
Pai....convinge-ne
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1. vreau sa il felicit si eu pe tarzy. Mi-e lene sa dau quote! Eu recunosc faptul ca sunt vitezoman. Stiu ca nu e bine (stiu, stiu, stiu)! In plus fac destul de des DN1 cu treaba (asta stiu ca nu justifica graba mea). Oricat de repede merg nu am deranjat niciodata, in nici un fel, nici un sofer pe care l-am ajuns din urma si care depasea. In mai mult de 95% din cazuri, dupa terminarea manevrei am fost lasat sa trec si eu mai departe. Inca un lucru: oricat de repede merg, daca e libera banda 1 o folosesc (si culmea nu mi-e greu).
2. Aseara a fost crima in Bucuresti. Am plecat de pe bulevardul Polizu in ideea sa ajung la Plazza. Povestea a inceput pe bulevarul Polizu, unde meseriasii care veneau dinspre gara au inteles ca e blocat si au intrat si pe contrasens. Asa ca am asteptat jumatate de ora pentru a ajunge la gara (cu facut loc printre imbecilii care erau pe contrasens). O duduie luata la vorbe dulci de ceilalti soferi (inclusiv de cei de pe sensul dinspre gara) a dat inapoi vre-o 200m ca sa pot si eu trece pe banda mea de circulatie. In final dupa ce am incercat diverse rute, mi-am abandonat masina pe Turda si m-am dus cu 41. Surpriza: 41 trecea tot la 2-3 minute aproape gol. Iar pe strada era iadul pe pamant! Masina mi-am recuperat-o pe la ora 10 cand deja se putea circula in Pucurejt! 3. Azi dimineata veneam dinspre calea Calarasilor pe Agricultori. Prima intersectie e cu o strada fara prioritate. Daca in intersectia aia nu incetinesti nu vezi nimic. Instinctiv am incetinit sub 30 km/h (desi aveam prioritate) pentru a constata in ultimul moment inainte de a intra in intersectie ca din dreapta de pe drumul fara prioritate trece un meserias cu 50-60 km/h. N-am avut nici timp sa il injur!!! ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
xcss |
![]()
|
Sincere felicitari taximetristului de ieri care a dat dovada de o profunda cunoastere a cineticii automobilului din dotare, calculandu-si cu precizie traiectoria astfel incat sa treaca prin singura balta de pe strada (el fiind singur-singurel pe partea carosabila). Cred ca detinea si cunostinte avansate de mecanica fluidelor, pentru ca a reusit sa scoata din balta aia cantitatea maxima posibila de lichid pe care a distribuit-o uniform, de sus pana jos, asupra umilei mele persoane in calitate de pieton... Ma bucur intotdeauna atunci cand vad ca scoala n-a fost irosita pe anumite persoane.
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Uite ma ca se fac glumite din astea si prin Ardeal...Eu credeam ca numai jmecherii de ragateni fac din astea
![]() |
--------------------
**
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(xcss @ 5 Dec 2007, 10:54) Sincere felicitari taximetristului de ieri care a dat dovada de o profunda cunoastere a cineticii automobilului din dotare, calculandu-si cu precizie traiectoria astfel incat sa treaca prin singura balta de pe strada (el fiind singur-singurel pe partea carosabila). Cred ca detinea si cunostinte avansate de mecanica fluidelor, pentru ca a reusit sa scoata din balta aia cantitatea maxima posibila de lichid pe care a distribuit-o uniform, de sus pana jos, asupra umilei mele persoane in calitate de pieton... Ma bucur intotdeauna atunci cand vad ca scoala n-a fost irosita pe anumite persoane. am patit de vreo 3 ori intr-o seara asta.......le-am tras niste urari de le-a auzit tot cartieru ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
luck33ro |
![]()
|
Logan cu 50-60km/h?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
OAP |
![]()
|
Loganu` si cand e parcat are mai mult de 60 la ora
|
--------------------
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor, care treceti prin intersectia Mihai Bravu - Baba novac - Dristor?
a fost crima azi, eu am vedere de unde stau, fix in intersectie si 2 ore m-am minunat cum a stat intersectia asta blocata. ma scuzati dar unii sunt pur si simplu CRETINI!!!!!!! BA voi nu stiti ce e ala ROSU?? unde naiba se duceau nu stiu ca ce era aicia Doamneeeee nici dusmanilor nu le doresc... si inca ceva.... daca clanxonati credeti ca va deplasati cu viteza sunetului????care e treaba ca tot acolo ramaneti, poate unii care stau in zona vor sa aibe si ei niste liniste ![]() p.s am scris aceste randuri cu speranta ca cei ce le citesc poate trec prin zona si reusesc sa se abtina sa nu mai CLANXONEZE ca simt ca mor cu descreieratii astia. This post has been edited by Cocojambo: 5 Dec 2007, 21:13 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am trecut prin zona aia dimineață și la prânz și se circula normal. În schimb acum seara la Titan s-au stricat semafoare ... aia da distracție.
This post has been edited by giany911: 5 Dec 2007, 21:27 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Dec 2007, 21:45) E ceva care imi scapa: 1. de unde sti tu ca nu respecta NIMENI regulile; iar daca ar fi asa, de ce nu le respecti tu? 2.spui ca toti merg cu o roata pe linie si tu trebuie sa te dai la o parte. Tu ce cauti pe linia aia? Scuze, da faci afirmatii prea categorice pentru cineva care abia si-a luat examenul...si partea nasoala ar fi ca cineva ar lua de bun tot ce spui acolo Poate ca sunt inca incepator; si voi mai fi pana pe la 150 - 200.000 km. Dar am destul de multe drumuri facute in afara localitatii (aproape saptamanal 200-500 km, depinde) si in 80-90% din cazuri asa se circula. Nu merg pe mijlocul drumului, nu intelegeti gresit. Am mers foarte putin doar sa vad daca ceilalti se dau la o parte. Dar in schimb este necesara pastrarea distantei laterale... iar eu fac asta cu 200-300 m inainte de intalnirea cu celalalt vehicul. Si cand celalti vad asta, ii doare in **** si merg in continuare la fel... Au fost situatii cand a trebuit sa ies in afara drumului din cauza unor idioti care nu stiu sa circule pe partea dreapta. In rest prefer sa respect regulile, dar este foarte dificil sa circuli asa mai ales noaptea si/sau in conditii de ploaie, ninsoare, ceata, etc. Daca ar repecta mai multi legea, atunci ar fi mai usor si mai sigur. Si o motivatie primita de la 15-20 persoane (conducatori auto) care evita partea dreapta a carosabilului: sunt mai multe denivelaturi, gropi, si se uzeaza mai repede amortizoarele!!!! M-a enerva ieri si azi traficul din Galati dar multumesc soferului de microbuz care m-a lasat sa intru si eu in trafic din parcarea din centru de langa statia de autobuz. This post has been edited by danielliviu: 5 Dec 2007, 22:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@giany: trebuia sa incerci sa treci pe aici intre 19 si 21 sa vezi "bairam" dar ce vb ca si acuma e plina intersectia asta:(
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:57 |