DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 188 189 190 191 192 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

brigada_diverse
post 10 Dec 2007, 20:38
Post #5671

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

Group: Members
From: Constanta

mai bine sa ii amendeze decat sa afle dinainte icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 10 Dec 2007, 20:39
Post #5672

Membru Valvos

From: Bucuresti

QUOTE(nh1980ro @ 10 Dec 2007, 15:04)
Politistii se baga in birou cand incepe sa ploua afara si traficul se duce dracu'.
*

poate nu ai observat acum cand ploua ei stau la caldura in bolidul de serviciu si proastele alea dirijeaza traficul icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
DSN
post 10 Dec 2007, 20:44
Post #5673

Membru

In general, asa este, ai dreptate.

Dar in seara asta, prin Colentina, s-a produs exceptia: gaborii indurau ploaia cu stoicism si dirijau circulatia. Nu mi-a venit sa cred.

--------------------
ex Renault Megane break - RO
+
CriSTI68
post 10 Dec 2007, 20:45
Post #5674

Membru Valvos

de notat in calendar icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
adip
post 10 Dec 2007, 23:36
Post #5675

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(luck33ro @ 10 Dec 2007, 14:36)
Te pisi pe ei...trebuie filmata contraventia (fara dovada politistii nu fac 2 bani)  tongue.gif
Mie mi se pare ca politistii sunt prea multi si nu isi justifica banii pe care-i primesc. Daca ar concedia 90% din agaricii de la circulatie care freaca menta toata ziua si ar pune in loc camere de supraveghere cu sprijinul carora sa primesti acasa instiintarea de suspendare a permisului + poza ar fi mult mai bine.
Politia e platita degeaba. Sunt prea multi gabori care consuma prea mult de la buget de pomana. Cel mai cras exemplu in seara asta: pe Spatarul Preda semafor cu Calea Ferentari coloana stationa la rosu. Vine un gaozar si depaseste coloana (pe contrasens, evident), iar din sens opus venea agale un Logan pe care scria "Politie Putiera". Ce au facut ordinarii din masina de militie? S-au dat intr-o parte sa-l lase pe ciumeg sa treaca, dupa care si-au continuat drumul.
Pai daca nici in situatia asta nu iti faci treaba ca gabor care esti, pai CAND?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
xcss
post 10 Dec 2007, 23:37
Post #5676

Born to Be Epic

adip, bucura-te ca pleci. Punct.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
adip
post 10 Dec 2007, 23:43
Post #5677

Banned

QUOTE(xcss @ 10 Dec 2007, 23:37)
adip, bucura-te ca pleci. Punct.
Asta nu rezolva problema sad.gif

--------------------
* * *
+
xcss
post 10 Dec 2007, 23:46
Post #5678

Born to Be Epic

Nu, bineinteles. Dar tu va trebui sa inveti prioritatea de stanga... 04.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 11 Dec 2007, 00:17
Post #5679

Banned

--------------------
* * *
+
xcss
post 11 Dec 2007, 00:19
Post #5680

Born to Be Epic

04.gif Mult succes!... Si la confundatul semnalizatorului cu satergatorul de parbriz...

--------------------
- - -
+
Cocojambo
post 11 Dec 2007, 00:25
Post #5681

Membru autentic

da de ce trebuie sa complice asa mult virajul ala la dreapta?
nu oa' sal faca si eu cum facem noi stanga?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
adip
post 11 Dec 2007, 00:39
Post #5682

Banned

Ideea ar fi sa lase liber centrul intersectiei pentru cei care merg inainte. Mai ales tramvaiele trebuie sa aiba drumul liber in orice conditii.
Mie personal mi se pare o tampenie deocamdata, o sa aflu acolo cat e de eficienta regula asta.

This post has been edited by adip: 11 Dec 2007, 00:44

--------------------
* * *
+
Cocojambo
post 11 Dec 2007, 01:29
Post #5683

Membru autentic

iti dai seama ce s-a intampla acolo in intersectia aia daca se intalnesc o duzina de romani smile.gif nu vreau sa ma gandesc, oricum aiurea idee mai ales daca sunt vreo 3-4 masini la rand care vor sa faca manevra, i-ar bloca pe cei care vor sa faca stanga....

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
adip
post 11 Dec 2007, 01:48
Post #5684

Banned

Pai cred ca mai important e sa treaca tramvaiul smile.gif

--------------------
* * *
+
luck33ro
post 11 Dec 2007, 10:52
Post #5685

Membru autentic

Mare minune hook-turn...si la noi se face manevra asta doar ca nu este reglementata legal. Un exemplu: ai obligatoriu inainte si vrei sa faci stanga ....faci hook-turn fara sa incurci circulatia, astepti sa schimbe verdele semaforul perpendicular pe fosta directie de mers (eu folosesc asta cand merg pe MAgheru si vreau sa o iau stanga pe langa cofetaria Scala). wink.gif

--------------------
+
eurro
post 11 Dec 2007, 12:34
Post #5686

Membru autentic

am vazut ieri un nfs live pe la palatul parlamentului la nivelul profi, un nene, de fapt cred ca era pusti dupa stil, cu o laguna break, dupa fum si diesel, nu a realizat ca dupa ce da quit la nfs a iesit cu totul din joc, si credea ca astia de la ea au faut un upgrade la nfs, nivel bonus sa faci asa si pe strada ca in joc buun, trece el de mine in tromba la semaforul de stanga de la palatul paralamentului, la urmatorul semafor fac dreapta pe langa palat sa ajung la linia lui 32, buun, l-am prins la semafor pe nefesist, cu tot fumul lui, am facut dreapta, eu m-am incadrat pe banda a 3-a, laguna pe 1, cand deodata imi tasneste ceva alb-murdar in fata, intr-un nor de fum negru, ozene? nuuu, nefese, pun un pic de frana, trece, ajungem la urmatorul semafor, asta ajunsese iar pe banda 1, pe banda 2 un passat, la verde passa-tul mai sa se urce pe un break din fata mea pe banda 3, il inghesuia nefese-ul cred, se redreseaza passat-ul si CINE revine in mare fortaaaaa frate, NEFESE-ul, care, de pe banda 1, imi ia iar mie fata pe banda 2, se duce milimetric de alta masina pe 3, si revine pe 2 intre break si passat, la modul la care daca aia nu puneau ambii frana simultan si nu trageau de volane in parti opuse, ii lua pe amandoi. am ramas tampit, mai mult de cat sunt de obicei, pe cuvantul meu. ala merita blocat si batut sa nu mai poa sa conduca mult timp!

--------------------
Dacia SuperNova Confort
+
tribunul
post 11 Dec 2007, 12:38
Post #5687

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Nu mai bine asculti tu niste muzica in masina, si nu mai bagi in seama toti nefesistii?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
luck33ro
post 11 Dec 2007, 12:47
Post #5688

Membru autentic

QUOTE(eurro @ 11 Dec 2007, 12:34)
am vazut ieri un nfs live pe la palatul parlamentului la nivelul profi, un nene, de fapt cred ca era pusti dupa stil, cu o laguna break, dupa fum si diesel, nu a realizat ca dupa ce da quit la nfs a iesit cu totul din joc, si credea ca astia de la ea au faut un upgrade la nfs, nivel bonus sa faci asa si pe strada ca in joc buun, trece el de mine in tromba la semaforul de stanga de la palatul paralamentului, la urmatorul semafor fac dreapta pe langa palat sa ajung la linia lui 32, buun, l-am prins la semafor pe nefesist, cu tot fumul lui, am facut dreapta, eu m-am incadrat pe banda a 3-a, laguna pe 1, cand deodata imi tasneste ceva alb-murdar in fata, intr-un nor de fum negru, ozene? nuuu, nefese, pun un pic de frana, trece, ajungem la urmatorul semafor, asta ajunsese iar pe banda 1, pe banda 2 un passat, la verde passa-tul mai sa se urce pe un break din fata mea pe banda 3, il inghesuia nefese-ul cred, se redreseaza passat-ul si CINE revine in mare fortaaaaa frate, NEFESE-ul, care, de pe banda 1, imi ia iar mie fata pe banda 2, se duce milimetric de alta masina pe 3, si revine pe 2 intre break si passat, la modul la care daca aia nu puneau ambii frana simultan si nu trageau de volane in parti opuse, ii lua pe amandoi. am ramas tampit, mai mult de cat sunt de obicei, pe cuvantul meu. ala merita blocat si batut sa nu mai poa sa conduca mult timp!
*

Nu mai bine ne faci si niste scheme ?.... ca e cam greu se urmarit filmul actiunii! radmasa.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 11 Dec 2007, 13:15
Post #5689

Membru

From: Togo-Togo.

Eu cred ca prea multi ii lasa sa-si faca de cap pe nfs-istii astia. Daca i-ar mai inghesui cate unii sa nu poata trece s-ar mai domoli putin.

Pe mine ma enerveaza in continuare aia care fac stanga de pe banda 1 (pe strazi cu 2 benzi pe sens). Noi care stam regulamentar pe banda 2 suntem fraieri sau ce?
In fiecare seara tre sa fiu atent sa nu ma pocneasca vreun idiot care face stanga de pe bana 1 pentru ca eu cand fac stanga ma duc pana pe banda 1 (din 3) de pe drumul perpendicular si logic ca-l inchid pe ala care vine pe banda 1 si face stanga.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
xcss
post 11 Dec 2007, 13:18
Post #5690

Born to Be Epic

Pai vezi? Aici cred ca e explicatia... si tu ii lasi, ca toti ceilalti de altfel... ca sa nu ne pocneasca, ca nu ne lipseste...

--------------------
- - -
+
nh1980ro
post 11 Dec 2007, 13:27
Post #5691

Membru

Cel putin pentru facut la stanga de pe Banda 1 exista si niste amenzi si daca garcea si-ar mai face de lucru prin intersectie ar fi bine.
Pe cativa i-am bagat putin prin borduri cand au vazut ca-i inchid.. biggrin.gif

--------------------
+
luck33ro
post 11 Dec 2007, 13:42
Post #5692

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 11 Dec 2007, 13:15)
Eu cred ca prea multi ii lasa sa-si faca de cap pe nfs-istii astia. Daca i-ar mai inghesui cate unii sa nu poata trece s-ar mai domoli putin.

Pe mine ma enerveaza in continuare aia care fac stanga de pe banda 1 (pe strazi cu 2 benzi pe sens). Noi care stam regulamentar pe banda 2 suntem fraieri sau ce?
In fiecare seara tre sa fiu atent sa nu ma pocneasca vreun idiot care face stanga de pe bana 1 pentru ca eu cand fac stanga ma duc pana pe banda 1 (din 3) de pe drumul perpendicular si logic ca-l inchid pe ala care vine pe banda 1 si face stanga.
*

Pai tu esti mai ilegal decat aia, ca nu acorzi prioritate celor care circula pe banda 1 indiferent ce fac ei acolo: merg inainte, inapoi, stau sau fac stanga asa ca daca te pocneste unu o sa-ti repari singurel masinuta... radmasa.gif Deci recunosti si tu ca faci stanga dp. banda 1.... laugh.gif

This post has been edited by luck33ro: 11 Dec 2007, 13:46

--------------------
+
nh1980ro
post 11 Dec 2007, 13:45
Post #5693

Membru

N-ai inteles. Eu faca stanga de pe banda 2 si ma duc pe banda 1 de pe drumul perpendicular. Ala care vine pe banda 1 n-are ce cauta sa faca stanga, deoarece se face stanga de pe banda cea mai apropiata axei drumului.
Si cred ca e culpa comuna mai degraba ..biggrin.gif strict dpdv legal.

This post has been edited by nh1980ro: 11 Dec 2007, 13:47

--------------------
+
luck33ro
post 11 Dec 2007, 13:50
Post #5694

Membru autentic

Hai ca m-am prins ce zici...chestia e alta: ca majoritatea care fac stanga nu se duc/incadreaza la banda aia 1...ci raman la mijlocul intersectiei si atunci ce faci? trebuie sa-i depasesti/ocolesti exact pe banda aia care te oftica ca vin smecherii icon_mrgreen.gif

11 Dec 2007, 13:57:
Pana la urma totul se rezuma la educatie si bunul-simtz...chestie care lipseste cu desavarsire cetateanului mioritic. El prefera sa fie smecher-prost si atat...In rest sa moara si capra vecinului! Cam asta e spiritul neaos romanesc.
Nu conteaza ce vine dupa mine....da-i dreak de prosti, eu sa ma simt boier-smecher! Culmea ca atunci cand o pateste el la randul lui devine f. indignat-suparat...Cum isi permit unii cutare si cutare, numai el are voie sa faca asta biggrin.gif
Si am observat o chestie absolut reala...cel care e cel mai nervos si mai critic in trafic este de fapt acelasi care face cele mai multe prostii si incurcaturi in circulatie!!! Scandalagiul tipic de 2 lei ... Asa ca fratilor nu va mai enervati asa usor ca intru la idei... smile.gif

This post has been edited by luck33ro: 11 Dec 2007, 13:57

--------------------
+
eurro
post 11 Dec 2007, 16:31
Post #5695

Membru autentic

tribunul-in general ascult muzica la maxim, tocmai pentru o izolatie suplimentara fata de ww III de afara, dar sunt cazuri in care muzica nu mai ajunge.
luck33ro-nu sunt bun la scheme, dar imi fac acum autocritica ca nu am filmat, tokio drift palea pe langa capodopera mea.
nh1980ro-in general nu ii prea las, dar decat sa fac poc, sa imi zgarie vopseaua cu fir de aur de pe super masina,,, ii las in boii lor, si chiar daca sunt coleric la volan, m-am cam plictisit sa ma cert cu ei si enervez pe ei. stii tu vorba aia o frana la vremea ei face cat 10 accidente! smile.gif

--------------------
Dacia SuperNova Confort
+
giany911
post 11 Dec 2007, 19:13
Post #5696

Aproape util

Eu unul nu pot să blochez, încurc pe cineva, chiar dacă e vina lui, nu îmi stă în fire.
Țin mai mult la biata Dacie, decât să îmi fac înțeles punctul de vedere, mai ales că deobicei cei care încurcă circulația și încalcă regulile nu prea țin la mașinile lor și sunt guralivi.
Exemplu azi, vream să fac stanga de pe o stradă cu sens unic, de pe drumul cu prioritate, Un Fiat Punto a considerat că e cazul să ignore total semnul de cedează trecerea și era să ne pupăm bine. Eu am încercat să îi explic că are cedează trecerea, el nu a vrut să înțeleagă și ... să zicem doar că mi-a arătat...semnul păcii.

Încă ceva, poate mi se pare mie doar, deobicei cei care încalcă regulile de circulație grosolan sunt cei cu mașini scumpe - pe semne că poliția ... nu i-ar putea atinge sau îi doare în cot de câteva zeci sau sute de lei cât ar fii costul amenzii.

This post has been edited by giany911: 11 Dec 2007, 19:17

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
nh1980ro
post 11 Dec 2007, 19:56
Post #5697

Membru

Stai tu linistit ca sunt multe masini "scumpe" aduse de afara. Sunt destui care nu isi permit asa de des sa plateasca amenzile.
Problema e ca politistii au devenit niste papitoi si nu mai fac nimic. Ei stiu doar ca tre sa-si ia salariul la sfarsit de luna si atat. Nu se uita nimeni ca numarul accidentelor e in crestere si doar nu eu ar trebui sa ma ocup de micsorarea acestui numar.

@giany911 nu zice nimeni sa tranformi strada in NFS, dar daca tu iti continui drumul si nu te feredti e suficient ca sa-l inchizi pe bizonul care merge intre benzi sau stiu eu ce manevre mai face. Asta bineinteles cu grija ca sa nu-ti lovesti masina. E o linie destul de fina.. smile.gif

--------------------
+
giany911
post 11 Dec 2007, 20:15
Post #5698

Aproape util

Spre exemplu azi am lovit oglinda unui Logan care staționa, din cauza unei alte Dacii care a preferat să ma împingă pe mine prin bălării pt. ca nu a auzit de punctul mort. Noroc că nu a pățit nimic oglinda Loganului că eram bun de plată, ăla cu Dacia era de mult plecat. M-am oprit și am vb. cu proprietarul Loganului care a văzut manevra celeilalte Dacii și a fost înțelegător.
Dacă eram nesimțit păstram banda și ne ștergeam ușile amandoi, în schimb am preferat să șterg eu oglinda Loganului, ce-i drept trebuia să mă asigur și eu că pot face dreapta, dar pe moment numai de asigurat nu mi-a ars, când am văzut cum trage de volan cel din stânga cu Dacia.

This post has been edited by giany911: 11 Dec 2007, 20:38

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
luck33ro
post 11 Dec 2007, 20:54
Post #5699

Membru autentic

Nh1980ro eu cred ca tu ai o problema...faci pe justitiarul pe tabla ta?! radmasa.gif
Apropos de cate ori pe saptamana carpesti solnita aia? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 11 Dec 2007, 21:06

--------------------
+
Kojak
post 11 Dec 2007, 21:04
Post #5700

Membru autentic

...o singura intrebare (celebra dealtfel dintr-un si mai celebru film) imi vine in minte pentru nh1980ro: "do you fell lucky punk?" biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
315 Pages « < 188 189 190 191 192 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 12:06
Forum Renault