MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(skija @ 21 Sep 2010, 12:01) E-te fleosc. Orice decorator se ocupa de sala aia, mesele arata bine pana se aseaza lumea la ele. Moment in care paharele pleaca in toate directiile, scrumierele isi schimba locul, si apar bauturi, cafele, etc. Sticlele alea de doi litri o sa te deranjeze vizual cel mai putin cand te-oi uita la o masa ocupata. Si daca pui sticle de jumate, ar trebui sa pui cate una la fiecare mesean. Pe cand cu cele de doi litri, pui doua in centrul mesei, si se schimba cand se termina. In care caz crezi ca te injura mai mult ospatarii, ca-i pui sa munceasca in zadar, in timp ce freaca menta in bucatarie, iar aia de la mese stau cu gatlejele uscate? Si cel mai ok vizual, cum o zis tatabobu. Intre doua mese, cate o masuta pe care stau apele minerale, sucurile, gheata, chestii de-astea. Dar asta intrebi la "il ristorante", daca se poate / daca au. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O frapiera.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mai bine suc la 1l. E un compromis vizual mai ok intre sticloanta de 2l si sticla de 0.5.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mda.. cred ca asta e solutia
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în peturi de 2 kile poti cumpara berea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un clip cu partile ei mai intelectuale nu exista?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai intrebi..pune-l tu ca eu am 30 % warn.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La celebritati nu se pune, sint valori/bunuri publice
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am 40%, nici nu-l deschid, daca-l puneti
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Tie nici nu-ti plac blondele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Copilasu` asta de se insoara nu realizeaza ca nunta o sa fie cum vrea jupaneasa si mama soacra.El acolo are numai rol decorativ si pentru poze
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
da' neaparat poza aia in care mirele pare ca tinea mireasa in mana
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bioane.. sa stii ca am si eu un cuvant de spus... (da iubita, ai dreptate, facem cum zici tu). Deci nu sunt chiar asa.. de decor...
@slider2 - macar in poza sa para ca o tin in mana, nu?... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
macar in poza ca in rest te tine ea pe tine ... sub papuc
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uaii de capu si de viata ta. Intri la stapan. Cand apare boracul ai trecut pe locul trei
![]() ![]() Oricum e rau cu ele e rau fara ele. Io nici acu` dupa 30 de ani nu pot sa zic ca e bine sau rau100%. Parca totusi balanta inclina catre bine. Daca partile beligerante fac compromisuri e ok altfel iese cu omor. ![]() Cica daca un barbat si o femeie vor sa se urasca sa se casatoreasca. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
skija |
![]()
|
mi-am depus actele ieri.. era un flacau acolo, statea de la ora 5 dimineata... ma gandeam asa.. cata iubire bai nene pe tinerii astia... eu am ajuns la 8.. si eram al 5-lea, se facuse lista... La 8.30 au deschis, si m-am programat fix cand am vrut.. 11.30...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
cred ca se refera la ora nu la data.
daca a depus actele ieri, se insoara weekendul urmator. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
bion |
![]()
|
"cand am vrut "
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
Felicitari! Statul roman sprijina familia - celula de baza a societatii democratice. Sa fie într-un ceas bun. Ura!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Doamne ajuta!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
Poti sa-l chemi si pe Vijelie sa bage o manea cum stie numai el.
|
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 07:56 |