MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Eu am fost la o nunta cu mici, gratar si dozator de bere si a fost bestial, distractie ca atunci mai rar!
e un pic ciudat fata de protocolara ciorba de potroace dar dozator cu bere free.. era visul meu din copilarie ![]() |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vijelie e ocupat s-a schimbat sefa la drumuri tre` sa caute cu GPS adresa noului sef sa-i duca drepturile
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
...intr-un portbagaj de logan.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am un fost coleg care in prima locuinta in care a locuit cand a emigrat in Germania avea la bucatarie 3 robinete. Apa calda,apa rece ,bere. Avea contor pe fiecare. Berea venea de la o fabrica de bere aflata in vecini. Toate casele din jur erau racordate la rezevoarele fabricii.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am reluat confirmarile si listele de invitati si s-au adunat 145 de persoane.. mai scad vreo 10 si ies mai bine decat imi propusesem (120)... acu 2 saptamani nu stiam daca se strang 100... ma rog.. e bine... doar ca tre' sa iau mai multa bautura...
@bion - da ma.. si la mine la buzau, la cada am 3 robinete.. apa calda, apa rece si apa de trandafiri... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Daca iti vin mai multi invitati ar fi bine sa verifici ca au loc in sala, sa n-ai surprize.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e suficienta bautura, unii ajung repede in locul gol de sub mese si cedeaza locurile pe scaun altora.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mda.. am fost la restaurant, am aranjat mesele acolo, am facut schite, scheme, planuri (ziceai ca-s designer)... sa vedem ce-o fi...
au crescut si cantitatile de bautura in conditiile date... 140l - vin, 20l tuica, 15l wisky... + tequila, absith, vodca, garone... 70/70l minerala/plata, 70/70l cola/fanta sa bea lumea, sa se simte bine... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca tu ai o viata intreaga inainte
sa regreti ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 27 Sep 2010, 15:45 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
Cat e AMR
![]() Mireasa: Mi-ai promis ca o sa-mi indeplinesti si cea mai mica dorinta care o ghicesti in ochii mei. Mirele:Pana acuma nu era nici unamica. Mirele beat se chinuia sa bage cheia in broasca usii. Mireasa : Mda se pare ca incepe bine ![]() Despre unii barbati despre care se credea ca au murit se afla ca de fapt s-au insurat. In dimineata de dupa nunta. Ea: Faci o cafea sau nici asta nu esti in stare? ![]() El: Vrei sa devii sotia mea? Ea: Dar nu e si o alta solutie? El: Ba da , dar nici aia nu a vrut De ce v-ati casatorit? E clar ca sunteti firi opuse. Ea: E chestia cu atractia contariilor. Eu eram gravida si el nu. E ADEVARAT CA IN UNELE ZONE DIN AFRICA SOTUL ISI CUNOASTE SOTIA ABIA DUPA NUNTA? NU , ASA E PESTE TOT. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
o idee de tort:
[attachmentid=1627660366] |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Mie mi se pare ok aceasta idee de tort:
Altele aici: http://www.squidoo.com/FreeSpiritWeddingCakeToppers Evident , doar pt mireasa Attached thumbnail(s) 010452.jpg ( Size: 7.97k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
skija |
![]()
|
@bion: 5 zile.. cum ar zice Minculescu: Mai e putin, mai e un pic / Pana la marele nimic!...
legat de tort, rahaturile alea de ornamente funny cu mire/mireasa se gasesc greu si sunt relativ scumpe... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
25 milioane sucul cu tariile...
![]() si m-am si spovedit... si imi dau si pierceul jos... care mai vrei bah sa te insori??? bagati-va mintile in cap!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
skija |
![]()
|
e greu man.. da' mai e si funny pe alocuri...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasa omul in pace! Nu s-a putut fara promisiuni ferme si el e baiat de cuvint
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vedeti bine ca are dubii si voi ii dati inainte cu sperietorile !
Nu-i lua in seama, insuratoarea e ce trebuie, cam ca scarlatina, o iei, o suporti si, daca ai constitutie robusta, scapi de ea pina la urma. Daca esti si norocos, cu putine sechele. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(skija @ 30 Sep 2010, 20:30) 25 milioane sucul cu tariile... ![]() si m-am si spovedit... si imi dau si pierceul jos... QUOTE(skija @ 30 Sep 2010, 20:47) e greu man.. da' mai e si funny pe alocuri... Las` ca vezi tu dupa cat o fi de "funny" dupa ce te ia de nevas..., padon, de sot. 4DrVDJcHfto.gif |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
skija |
![]()
|
mda.. doar niste invidiosi ar fi putut face caterinca de un asemenea moment...
![]() cam gata.. mai am 24 de ore... o sa va mai impartasesc impresii de la fata locului... O sa incerc sa fiu primul daciot care transmite impresii de la nunta pe forum (gen: s-a furat mireasaaaa) ![]() Hai Bafta si URA! PS: vinul e FFF TARE!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun! Cat mai multi kilometri fara reparatii!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(skija @ 1 Oct 2010, 09:55) O sa incerc sa fiu primul daciot care transmite impresii de la nunta pe forum (gen: s-a furat mireasaaaa) ![]() s-a furat dar pentru dacia club trebuie sa precizezi cu ce masina, daca e diesel sau benzina...etc. CASA DE PIATRA. si ai grija: http://www.antena3.ro/economic/news/romani...ete_107973.html |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Românii ar putea fi impozitați pentru nunți, botezuri și banchete Si pentru paturi si canapele se plateste impozit sau nu ?This post has been edited by Marty: 1 Oct 2010, 10:26 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Io v-am mai zis ca dezideratul guvernului e sa ajunga la impozitul pe coit
Deja au pus bazele sistemului prin introducerea impozitarii zilierilor. Cica te duci la primarie, iei un carnetel si treci acolo tot ce trebe impozitat. Asa si cu impozitul asta copulativ. Treci in carnetel tot si te duci cu el la fisc.: luni: ..., marti ..., etc... E posibil insa ca ministrii sa sustina varianta mai light, aia in care lucrul manual sa fie scutit de taxe. Altfel cica ar intra cu totii in faliment. This post has been edited by Ake: 1 Oct 2010, 10:48 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 07:56 |