MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai gresit ordinea . Primele 10 pozitii sunt beutura
Beutura-i tcemelie shi mancarea-i fudulie |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pe principiul ca daca au facut rachiu si din pufoaica, oare ce le trebuia mai mult, sa bea, sau sa le fie cald
![]() Revenind naibii la nunti. Am uitat de o chestie. Veery important. In ziua Z, tratati chestiile cu miserupism maxim, si bucurati-va de ziua aia, nu va enervati pentru naiba-mai-stie-ce. Planificati tot ce puteti in avans, si delegati chestiile clar si in detaliu alora pe care-i platiti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
skija, poate te razgandesti:Pamela Anderson a sosit vineri dupa-amiaza in Romania
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A venit pentru petrecerea burlacului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
pai... iti doresc si eu casa de piatra.....
ma uitam asa prin topicul asta, si la sfaturile "bune" primite de colegii forumisti ![]() ![]() printre altele, ma bate si pe mine gandul sa fac pasul asta si sunt asa .. nedumerit in privinta cum ar trebui sa procedez cand o cer in casatorie ![]() ![]() ![]() normal, trebuie sa fie ceva cat de cat "original" (daca se poate spune asa, ca la numarul populatiei de pe planeta asta, cred ca s-au folosit deja toate mijloacele posibile de a cere in casatorie pe cineva...) dar, poate poate, stiti voi cateva tips-uri pt asta ![]() ![]() ![]() ![]() pentru a fi mai convingator, forumul mi-a dat un sfat... : This post has been edited by harry: 17 Sep 2010, 19:38 Attached thumbnail(s) hm.JPG ( Size: 11.67k ) Number of downloads: 786 |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astepti sa-ti zica ea "puiu, ne ...iubim-ne iubim, da' trece timpul si daca se imbolnaveste popa?". Daca sinteti de destul timp impreuna, iti va da un semn de nerabdare, si atunci sari la cap pur si nevinovat cu intiativa ce-ti va fi scoasa pe sub nas tot restul vietii "daca nu ma maritam cu tine, acum eram nevasta lu' Columbeanu si se bateau sticlele pe mine!".
Dar daca tii cu tot dinadinsul sa fii original, incearca "iubito, ce-ai zice ca, de la toamna, sa tinem banii la comun?" Propunerea asta nu da gres niciodata. This post has been edited by corbex: 17 Sep 2010, 20:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE De asemenea, Pamela Anderson este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor. sunt un animal, da' recunosc! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nasule, cred ca-i mai batrana decat tine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(harry @ 17 Sep 2010, 19:37) dar, poate poate, stiti voi cateva tips-uri pt asta ![]() ![]() ![]() ![]() pai faci pasul cand simti ca ai cam facut tot ce era de facut... in burlacie.. cand te-ai plictisit de golaneala... Daca sunteti impreuna de mult timp, ea o sa accepte... eu am cerut-o la Viena, in curtea palatului Schonbrunn, de ziua ei. Nu se astepta ptr. ca nu discutasem de casatorie decat foarte vag.. a fost funny... si i-am spus foarte elegant asa... "Pepushea.. te fac o nunta?" si a picat pe spate.. iti dai seama... nebunie... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(skija @ 19 Sep 2010, 12:58) eu am cerut-o la Viena peste maxim 10 ani o s-o ceri din nou la Viena. o sa-ti doresti sa plece acolo, adica ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Skija, tine minte: ori te-nsori ori nu te-nsori, peste 5 ani tot regreti
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Totusi sper
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
de ce?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manta B |
![]()
|
Cum adica de ce?
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Lui Filip ce ii urezi ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
I-am urat eu sa nu si-o taie cu flexu'. De ce? Pai habar n-am, ca oricum cica nu-i foloseste la nimic. Poate sa nu se pise imprastiat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Manta B |
![]()
|
Lu Filip.....
![]() ![]() This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 21:45 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Merced |
![]()
|
Ma, tu nu-i ura sa fie fumator, ca pe langa faptu' ca e pacat, ptiu drace si cinci guri de aghiazma, costa nene bani, inseamna sa nu mai bage benzina in auveu' si sa ii cheltuie pe tigari.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
MantaB vrea sa-si schimbe imaginea de recuperator...
merci MantaB... sper si eu sa fie... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
INTREBARE:
cat suc sa iau la 110 persoane? ajunge 1l/om? (vreau sa iau la jumate) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Ajunge tinand cont ca suc o sa bea aia care-s cu masina. Totusi ai putea lua la 2 litri si pui sticla pe masa, serveste fiecare cat vrea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(skija @ 19 Sep 2010, 12:58) pai faci pasul cand simti ca ai cam facut tot ce era de facut... in burlacie.. cand te-eu am cerut-o la Viena, in curtea palatului Schonbrunn, de ziua ei. Nu se astepta ptr. ca nu discutasem de casatorie decat foarte vag.. a fost funny... si i-am spus foarte elegant asa... "Pepushea.. te fac o nunta?" si a picat pe spate.. iti dai seama... nebunie... Da .da si marmota...Probabil ai skjieunat ceva patetic cu iubire ![]() ![]() PS Femeile cad intotdeauna pe spate ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
n-am zis nimic de iubire.. nici macar clasicul: TE IUBESC FA, SA MOARA MAMA... m-am abtinut... si.. deja eram in gradini la palat... si oricum era moca intrarea...
@merced - Nu arata mai bine pe masa suc la jumate decat sucul la 2l? (intreb) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Ma nu stiu ce sa zic, dupa cum spuneam, pe unde am fost mai mult de 2 litri am vazut. Cum arata, e discutabil. Dar macar pui la o masa doua-trei sticle si aia e. Juma' de litru iti bea cineva din prima. Vezi ce zice nevasta mai bine, lasa-ne pe noi.
Ca vorba aia, nunta e a ei. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Skija, varianta cea mai buna e cu suc la 2 litri, dar nu pe masa. Insa ai nevoie de suficienti ospatari, care sa-si faca treaba.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:59 |