MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
De dus acasa o sa o duca in landou.
Biberoane - dintre cele de sticla nu mai avem niciunul din 5 bucati Scutece - am incerca mai multe firme, dar numai in Pampers nu s-a oparit. "Batista bebelusului" - noi am folosit unai din aia cu un furtun din care tragi cu gura pt ca se speria de aspirator, iar cea cu para nu a dat rezultate. Lantisorul pt suzeta - foate practic pentru ca arunca suzeta din carut (am pierdut vreo 2 bucati) NU luat piureurile alea din comert la borcanase - sunt o prostie plina de chimicale. Cel mai bine un blander si ii faceti voi piureuri de fructe sau legume. Ea e gargarita noastra ![]() 419696_323338894385495_100001281621749_1055891_4903546_n.jpg ( Size: 77.35k ) Number of downloads: 496 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pana nu au pus Markos si Catalin-g3 poze ma luase de inima... cand am vazut numai baieti deja voiam sa-mi sterg contul... deci nu va jucati cu inima mea...
acasa o aduc in landou, dar am si scoica/scaun de masina si suport de bicicleta daca e nevoie... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@cdadan
1.Ex-popa - la beraria germana. Deoarece s-a inchis, am fost nevoit sa ma reprofilez. 2.Exact. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Piureurile la borcanase sunt bune in caz de il prinde foamea neprevazuta si ai fost talamb si ai uitat sa iei mancare cu tine. Mai merg si daca planuiesti vreo calatorie, ceva, si ti-e teama ca se altereaza mancarea naturala. Daca i-oi da 5 borcanale intr-un an stai linistit ca nu ii cade smaltul dintilor.
Tu sa nu mananci din mancarea aia ca-ti strici parerea despre copil. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
pana pe la 4-5 luni nu are treaba cu borcanase. e suficient sa care dupa el o cutie de lapte praf si un termos cu apa calda. Dupa poate, dupa aia sa se inarmeze cu biscuiti.. Piticii mei in 3 ani de zile nu au vazut mancare din borcanas...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru ai mei pana la vreun an jumate a fost suficient sa fie nevasta-mea cu ei
![]() Pe asta mic, de altfel, nu l-a intarcat nici acum (are un an si sapte luni), ca il linisteste mai usor dupa chimioterapie. |
--------------------
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cica fetele tin cu tatii
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sper...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
up de la inca unu care a tinut gura deschisa
![]() This post has been edited by l@u: 23 Mar 2012, 08:29 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skija |
![]()
|
gata... e bine.. Erica este online de la ora 12.00...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Sa-ti traiasca.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Hai doamne-ajuta! Nastere normala sau taietura?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
saru' mana... taietura... (asa a fost mai indicat dpdv medical)
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa-ti creasca mare.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
skija |
![]()
|
bucurie sa-mi aduca, sa nu-mi aduca golani, pankisti, tatuati...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bravo skijoooo... sa curga bautura... sa danseze femeile,stai ca tu nu ai baiat... una peste alta sa te bucuri de ea si tu si doamna skija.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Trăiască Erica!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Traiasca Erica! Si mama si tata ei pe langa ea.
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
Doamneajuta, saru'mana, sa traiti si voi fericiti alaturi de aia micii... care aveti...
ea este: Attached thumbnail(s) erica_1.jpg ( Size: 45.19k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
Hmm ... pentru un bebel de cateva ore, arata foarte bine! Seamana cu tac'su?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
Sa-ti traiasca. S-a nascut de ziua nevestii.
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
skija |
![]()
|
lumea zice ca seamana cu mine...
sa-ti traiasca Alydor! partea funny e ca miercuri e ziua mea ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hai sa-ti traiasca dom'le si sa aveti grija de ea!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Skijo, la copii, un singur lucru e sigur - mama; cateodata si tata, dar ala nu-i neaparat sotu' mamei.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa traiasca junioara si sa fie sanatoasa!
Erica ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 16:49 |