MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
. Cind or invata sa nasca, nu mai au nevoie de femei. ''asta da gand pozitiv..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pot sa intreb de ce vrei tu musai biberon de sticla? banuiesc ca te referi la sticla careia i se ataseaza tetina...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(skija @ 21 Mar 2012, 15:35) mda... in sfarsit sfaturi utile pe acest forum... ![]() ... - sterilizator avem, vrem biberoane de sticla, incercam sa nu-i dam suzeta - spalatul, schimbatul, dormitul o sa le reglam pe parcurs... ... - masa de infasat o avem pe lista... restu' om vedea noi ce-o fi... astept in continuare sfaturi si caterninci... salut, pentru biberoane iti recomand sa fie de plasitic, daca trebuie sa stai 15-20 min ca sa manance junioarea o sa te cam doara mana [personal am avent, le-am folosit si la primul, si la al doilea copil, am schimbat doat tetinele] pentru bodyuri exista unele care se desfac de sus pana pe un picior - sunt bune ca scapi de partea stresanta cu introdusul capului in body, sunt si foarte practice masa de infasat e cam degeaba, o sa o poti folosi cam 2-3 luni pana incepe sa dea din maini si din picioare la schimbat - eu am folosit o masa normala pe care am pus un prosop mai gros si peste prosop am pus niste paturici de la happy care au pe o parte plastic si pe cealalta un strat moale si absorbant - se murdareste o arunci si pui alta succes! P.S dormi cat de mult inca mai poti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Daca tot e de ras...
![]() Se spune ca la inceput copilul se poate speria ca are prea mult spatiu in patut. Este indicat sa ii cumperi si un "limitator de spatiu", un fel de colac din carpa. Neaparat sa fie de firma, un prosop mare facut sul nu va face niciodata aceeasi treaba. Perna de sustinere copil in timpul alaptatului. E buna sa nu-i amorteasca mainile doamnei tinand fetita in brate. Utilitatea depinde de tehnica de alaptare. Culoarea e cea mai importanta! Protectii de san. Vezi ce cumperi ca plastice de san sunt multe, au marimi si intrebuintari diferite. Mai bine nu te duci, cu sau fara e la fel si oricum iese rau. Daca doctorul iti spune ca bebelusul nu are nevoie sa manace in primele 24 ore de cand a venit pe lume, nu-l crede. ![]() Habar nu am cum e cu cezariana daca ii dau doamnei copilul inapoi imediat sau ti-l dau tie in grija pana isi revine. In cazul in care vei fi folosit pe post stativ pana isi revine doamna e bine sa ai o camasa cu nasturi sa poti sa o pui cat mai aproape de tine. Din lista ta ai cam tot ce trebuie la inceput. In primele 2 saptamani completezi ce lipseste. Baie totala e indicat sa nu-i faci pana nu-i cade buricul. Nu am vazut ca ai scaun de copil pentru masina, cum o aduci acasa, in carucior? Cat de curand faci un topic... se usureaza in scutec negru, verde, galben! ![]() Fa-ti bagajul si nu-ti uita buletinul. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
Alydor |
![]()
|
Iti doresc sa ai parte de un copil cum am eu. Nu s-au trezit noaptea, dormeau ca ursii... Ii trezeam noi sa manance.
Cat despre sticle... dupa ce o sa mai creasca 5-6-7 luni si o sa tranteasca sticla de pamant dupa ce a terminat de mancat... sa te tii distractie la strans cioburi... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sau pe la un an juma', cand ti-l arunca in cap
![]() This post has been edited by Han Solo: 21 Mar 2012, 17:06 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Alydor |
![]()
|
Piticii au primit de la nasi cate un crocodil de un metru si ceva, luati de prin Ikea. La inceput pe la 2-3 luni le-am pus si papitoi de plus in pat, iar mai tarziu pe la 5-6 luni fiecare si-a ales cate un "pet" Drept urmare Dragos il are pe Dumbo, un elefantel si Vlad il avea pe Marty, un catelus de plus pe care l-a schimbat apoi cu un Tweety si acum cu Tudor, un iepuras. S-au atasat foarte mult de ei si nu vor sa doarma acum fara ei.
Poza de la 6 luni P1170557_Dragos_si_Vlad.JPG ( Size: 70.87k ) Number of downloads: 544 Poza de acu o saptamana P1300385.JPG ( Size: 62.97k ) Number of downloads: 494 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu e Marty asta de pe forum... e al lui personal.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Frumosi pustii,sa-ti traiasca Alydoare !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Multzam. La toata lumea.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Să-ți trăiască comorile, Părinte!
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca tot ne laudam
![]() 419394_336007013112639_100001100284521_990637_1356391248_n.jpg ( Size: 56.79k ) Number of downloads: 409 |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, da io tot n-am inteles. E sau nu tatic? Ca parca ieri mai avea nitel si era.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe 26 o sa fie.
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mort de beat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 21 Mar 2012, 18:18) Poza de la 6 luni P1170557_Dragos_si_Vlad.JPG ( Size: 70.87k ) Number of downloads: 544 Poza de acu o saptamana P1300385.JPG ( Size: 62.97k ) Number of downloads: 494 Suma respectelor, Alydor Ai zis ca ce sa mai muncesti de doo ori, daca tot vrei doi copii, asa ca ai dat CTRL+C, CTRL+V ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru urari. Va doresc si voua la fel
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pe-al meu l-am bagat in productie de mic :
- la 6 luni deja lucra ca dispecer la Markos : 6_luni.jpg ( Size: 110.61k ) Number of downloads: 90 - pe la 8 luni se pregatea pentru atestatul de sofer de tir (a se observa creasta de punkist - Skija beware ![]() 8_luni.jpg ( Size: 95k ) Number of downloads: 131 - la 1 an si-a dat seama ca mai bine se face vanator 1_an.jpg ( Size: 136.3k ) Number of downloads: 134 This post has been edited by Shush: 21 Mar 2012, 19:26 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Fara gluma, oare e bine sa punem poze personale asa la liber?...
E o alta marota a mea ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu intotdeauna am avut o curiozitate: parintii de gemeni identici cum fac sa nu-i incurce intre ei?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Alydor |
![]()
|
Han Solo, fiecare cu Chewbacca lui....
Nu ii incurci.. crede-ma. Sunt diferiti, chiar daca ti se par identici. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Mar 2012, 20:08 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
argon loveste din nou... cata inteligenta...
![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Acum 8 ani (mda, am avut si Woo Cielo
![]() Attached thumbnail(s) 2_mai_2004_001.jpg ( Size: 699.67k ) Number of downloads: 136 2_mai_2004_002.jpg ( Size: 690.6k ) Number of downloads: 151 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
tot degeaba daca nu era cu automata
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 23:58 |