Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
andreiu77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Adica 300.000 de masini (in zilele bune) tin in viata o firma care face 1 milion si ceva sau cum?
This post has been edited by nh1980ro: 4 Dec 2008, 00:05 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Decat deloc?!
La tine probabil e mai bine 0, decat ceva acolo cat de mic... intreb si eu... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
N-am zis nimic de rau...
![]() Pt. Romania ar fi excelent sa se vanda din grupul Renault doar marca Dacia. Dar strategie se face la nivel de grup si fabrici mai sunt prin lume care fabrica Logan. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Noul Z4 surprins pe un platou de filmare:
Attached thumbnail(s) phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg ( Size: 107.48k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
...inginerii români de la RTR au adaptat un Renault Twingo, echipat cu un motor diesel de 1,5 litri, astfel încît să emită 104 grame dioxid de carbon, valoare apropiată de cea a unei mașini hibride. Modelul urmează să fie comercializat în Franța.
sursa: http://www.curier.ro/index.php?option=com_...2100&Itemid=374 ps: stiu, ma repet... ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Au făcut primul tractor românesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi se pare un titlu exagerat mai multe aici: http://libertatea.ro/stire/au-facut-primul...esc-222914.html |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
se pare ca motorul de 1.4 MPI ce echipeaza Logan/Sandero se apropie de sfarsit..... eram mai devreme la semafor langa un sandel cu numere de PROBE care se auzea cam ciudat la motor (asa gen TICO - MATIZ).... cand s-a facut verde a bagat ala picioru-n pedala si am gasit si explicatia.... Sandero 1.2 16V
![]() ....da, e vorba de motorul ce echipeaza de ceva vreme Twingo, Modus, Symbol, etc.; acum intrebarea e "pe cand un 1.2 16V TURBO pe Sandel?" PS: oare-l vor pune si pe pick-up si MCV ![]() Twingo GT TCE 100hp This post has been edited by Loganel_AG: 4 Dec 2008, 18:34 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
Ford trimite în șomaj tehnic 5.000 de angajați belgieni QUOTE Ford trimite in somaj tehnic 5000 de angajati belgieni 5.000 de angajați de la uzina Ford din Belgia vor fi trimiși în șomaj tehnic pentru 30 de zile, în perioada 11 decembrie - 11 ianuarie, informează AFP. În aceastî perioadă va continua numai producția de jante. Jo Declercq, purtătorul de cuvânt al Ford Belgia, a declarat:""Uzina de asamblare se va închide, ceea ce înseamnă că între 11 decembrie și 11 ianuarie nu va fi produsă nicio mașină în această fabrică". Uzina are aproximativ 5.300 de angajați. Inițial, reprezentanții Ford anunțaseră că fabrica din Gent se va închide temporar pentru 20 de zile. "Conducerea a informat, luni dimineață, sindicatele că adaugă două zile și jumătate în luna decembrie și șapte zile în luna ianuarie", a adăugat purtătorul de cuvânt. În ianuarie, producția de la uzina belgiană Ford va fi redusă la 1.050 unități, de la 1.290 în prezent. Și uzina Ford din Spania are probleme. Săptămâna trecută, reprezentanții Ford au anuțat că, în prima parte a anului 2009, vor trimite în șomaj tehnic 5.000 de angajați. sursa: http://www.antena3.ro/stiri/economic/ford-...ieni_59201.html |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Porsche Panamera: first images
Porsche-Panamera-2.jpg Porsche-Panamera-7.jpg Stiu. Nu mai arata a Porsche dar ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
Skoda oprește producția o lună și va concedia aproape 900 de persoane QUOTE Skoda oprește producția la fabrica din Cehia timp de o lună de zile. Uzina se va închide înainte de sărbătorile de iarnă, în perioada 18 decembrie - 11 ianuarie. Cauza este, cum era de așteptat, criza financiară internațională care a afectat foarte mult industria auto. Vor fi și concedieri, de anul viitor. Deocamdată se vorbește de aproximativ 900 posturi. Compania cehă a programat, pentru ultimul trimestrul al acestui an, mai multe întreruperi și reduceri de activitate, care vor reduce producția cu aproximativ 31.000 de autovehicule. "Încă nu știm dacă este vorba de anularea unor locuri de muncă vacante, demisii sau concedieri", a declarat liderul sindical Jaroslav Povsik pentru ziarul ceh Mlada Fronta Dnes.Un purtător de cuvânt al Skoda a refuzat să confirme informația pentru presa locală. Un purtător de cuvânt al Skoda a refuzat să confirme informația pentru presa locală. Antena3.ro http://antena3.ro/stiri/rutier/skoda-opres...oane_59592.html <span class='edit'>6 Dec 2008, 15:14:</span> kaveo sport ![]() ![]() ![]() aveo5-wild-mods-2.jpg aveo5-wild-mods-1.jpg This post has been edited by aphophis: 6 Dec 2008, 15:14 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
S-ar parea ca razi cam singurel, fericitule posesor de Logan 1.4 MPI fara prize laterale de serie.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
tot nu schimba faptul ca masina e un imens kitch.. rice car
![]() This post has been edited by aphophis: 7 Dec 2008, 14:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
smailmiami |
![]()
|
Adevaru' e ca peste tot am vazut numai Logane tunate cu bun gust, hahaha ... preafericitule posesor de Logan. In afara de abtibildelele alea rosii, mie chiar mi se pare ok, dar probabil te exciti cand vorbesti de rau GM-urile, cum bine mi-a atras atentia un coleg pe un alt topic..
In contiunare vad ca esti tot solo in apecieri, dar cred ca "solo" nu e ceva necunoscut pentru tine, nu ?. ![]() This post has been edited by smailmiami: 7 Dec 2008, 16:03 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
daca ma uit in jurul tau si tu esti cam singurel in a aprecia k acest kitch. Cat despre logane tunate aiurea k, insa dracului asta e masina de serie, oferita in showroom . Oricum de mare efect prizele alea de pe capota, te pomenesti ca o fi avand motor de ferrari sub capota aia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum arata! Ce tuning eficient! Cred ca zboara.
![]() smailmiami> Decat frustrat ca matale, mai bine solo. ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 7 Dec 2008, 18:44 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(smailmiami @ 7 Dec 2008, 16:01) In contiunare vad ca esti tot solo in apecieri, dar cred ca "solo" nu e ceva necunoscut pentru tine, nu ?. ![]() Intradevar, sa ai Logan este o mare rusine. Un citat de pe forum cu masini tunate din fabrica: QUOTE(Tommy @ 3 Dec 2008, 12:20 PM) Este o masina pentru oameni ieftini si atat. Nimeni care iubeste masinile si are ceva bani nu cumpara hidosenia asta facuta pentru tarani |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 7 Dec 2008, 18:39) Cum arata! Ce tuning eficient! Cred ca zboara. ![]() smailmiami> Decat frustrat ca matale, mai bine solo. ![]() ![]() Vorbesti prostii. In viata mea nu am avut masina Chevrolet, cu atat mai putin Aveo. Am Daewoo. Doua. In schimb sunt posesor si de 7 Logan-uri. QUOTE(IRONICK @ 7 Dec 2008, 19:15) Deci te-a recunoscut pe forumul Daewoo, hahaha, tot respectul pentru el, desi ti-ai dat alt nick acolo. Eu macar folosesc axcelasi nick peste tot ... 99% sunt de acord cu Tommy, care recunosc ca e mai dur in apecieri. In plus pe langa aprecierile lui Tommy, eu consider ca Loganul este ideala ca masina de firma, taxi, scoala, etc ... Si eu n-am pretins niciodata ca sa ai Logan este o mare/mica rusine. Apophis, daca esti amabil pune si tu un link catre un site Chevrolet care sa arate ceea ce pretinzio tu. Eu n-am gasit nimic nici pe cel romanesc, nici pe cel international. This post has been edited by smailmiami: 7 Dec 2008, 20:31 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Doi tineri care circulau cu motocicleta au fost raniti, sambata seara, de masina jurnalistului Cornel Nistorescu, anunta Realitatea Tv. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala.
Jurnalistul, care se deplasa dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, a intors masina pe scuarul de pe mijlocul drumului, exact pe trecerea de pietoni. Fara sa se asigure, acesta a intrat pe sensul opus, lovind in plin motocicleta. Potrivit primelor informatii, starea celor doi raniti este grava. Ambii au fost transportati la spitalul Floreasca, tanara cu fractura de bazin, iar tanarul cu hemoragie interna. Timp de 20 de minute pana a venit salvarea si inca 40 minute cat au durat cercetarile la fata locului, Cornel Nistorescu nu s-a dat deloc jos din masina implicata in accident pentru a se interesa de starea tinerilor aflati pe motor. Jurnalistul a fost testat cu etilotestul, dar alcoolemia lui era zero. Politia rutiera a demarat o ancheta pentru a vedea ce pedeapsa merita soferul vinovat. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-52244...motocicleta.htm http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...pic=296591&st=0 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 7 Dec 2008, 20:01) 99% sunt de acord cu Tommy Hai sa te iau altfel. Pentru un venit lunar de 1000Euro (ca acum este un salariu banal, mai toata lumea il castiga), ce masina crezi ca se cumpara? Dar pentru 1500 sau 2000? 3000, etc...This post has been edited by IRONICK: 8 Dec 2008, 10:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
smailmiami |
![]()
|
La 1000 euro pe luna (daca nu dai 500 pe chirie si care oricum nu e salariu chiar asa banal) mie mi se pare ca iti poti permite o masina mai buna decat Loganul (nu ma refer la parte de fiabilitate sau macanica), iar la 3000 deja nu stiu ce ar trebui sa se intample ca sa imi iau Logan. Logan a fost gandita ca o masina pentru oamenii care nu isi pot permite altceva mai scump, si pentru firme.
This post has been edited by smailmiami: 8 Dec 2008, 11:43 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Nu este o stire de ultima ora, dar mi s-a parut interesant. Bunicii lui Panamera:
http://www.autobild.de/artikel/porsche-mit...ren_814109.html |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@smailmiami - daca nu ai bani (sau nu vrei sa dai prea multi bani pe o masina) atunci iti iei Logan sau SH. Daca ai bani iti iei altceva mai bun Renault, Opel, Fiat, Mazda, Toyota, VW, Mitsu, SUBARU etc.
Dar daca nu ai bani decat de Logan si vrei sa arati ca poti mai mult atunci iti iei kalos sau Aveo. De exemplu eu de la Logan nu o sa sar la Aveo/Kalos! |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 8 Dec 2008, 11:42) La 1000 euro pe luna (... si care oricum nu e salariu chiar asa banal) mie mi se pare ca iti poti permite o masina mai buna decat Loganul (nu ma refer la parte de fiabilitate sau macanica) Atunci trebuie sa ai frustrari maxime (nu tu, aia care dau) sa iti cumperi o masina scumpa la venitul ala lunar. Altii au mai mult (sau mult mai mult) si tot Logan au. Referitor la chirie de 500Euro, pentru ce atata chirie? Poate chirie pentru spatiu de firma, nu cred ca exista idioti care dau atata la un venit de 1000Euro. Cand o sa intelegi ca masina personala "scumpa" nu este un scop in viata, probabil o sa fie prea tarziu. Se pot face asa de multe cu restul de bani...Cand te uiti la 100RON (de amortizor) in cazul tau, cum se numeste? This post has been edited by IRONICK: 8 Dec 2008, 13:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(smailmiami @ 8 Dec 2008, 20:42) La 1000 euro pe luna (daca nu dai 500 pe chirie si care oricum nu e salariu chiar asa banal) mie mi se pare ca iti poti permite o masina mai buna decat Loganul Am exemplu concret la mine in familie care castiga - adica BAGA IN BUZUNAR, dupa taxe & sh1t - peste 2000Eu/luna si are acelasi Logan de vreo 3 ani. Si mai am pe cineva, tot la mine in neam, care pe langa un Megane si un VW transporter are si un Logan. Amandoi sunt foarte multumiti de ele, nu au in cap rahati de manelist, dar au preferat sa isi construiasca si sa isi amenajeze case. Ar fi putut ramane binemersi sa locuiasca la bloc, dar sunt genul carora le e scarba sa se certe pe locurile de parcare si prefera sa evite mitocanimea.In ambele cazuri personajele de care vorbesc si-ar putea permite cel putin Golf 2.0TDI "full-opshan manca-ti-as", dar au pur si simplu alte prioritati in viata. In Romania, unul care isi ia masina ultimul racnet ca apoi sa-si manance de sub unghie din pricina ratelor e vazut ca mare smecher la el in cartier. Aici unde sunt acum, un asemenea individ e doar un idiot. QUOTE(smailmiami @ 8 Dec 2008, 20:42) iar la 3000 deja nu stiu ce ar trebui sa se intample ca sa imi iau Logan. Ai putea incepe sa gandesti, ar fi un bun inceput ![]() 8 Dec 2008, 22:16: QUOTE(IRONICK @ 8 Dec 2008, 22:05) Cand te uiti la 100RON (de amortizor) in cazul tau, cum se numeste? CumpatareThis post has been edited by adip: 8 Dec 2008, 13:16 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
1.000 euro in RO nu este deloc un salariu banal, hai sa o lasam moarta pentru ca 90% din romani au salariu mult mai mic. Eu sunt stadiul in care imi permit un Logan dar prefer sa fac altceva cu banii aia si in concluzie merg cu ce am....si am nevoie de masina zilnic.
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
IRONICK |
![]()
|
foarte bine procedezi
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Nu am Logan dar am condus foarte multe mii de km iar parerea mea personala(mai mult obiectiva decat subiectiva)este ca e o masina foarte adaptata drumurilor noastre si destul de OK ca si intretinere.Daca o exploatezi normal si nu o consideri vreun bolid cu care sa faci liniute si alte bazaconii poti sa ai surpriza sa ajungi la 70-100.000 km fara sa schimbi altceva in afara de consumabile,care e drept ca sunt cam scumpe la reprezentanta.In rest sa spunem ca este un pic cam umflat pretul de vanzare dar pentru cineva care vrea o masina noua cu care sa-si faca treaba si nu sa epateze e o optiune rezonabila.
Si daca ai doar o mie de euro sau mai putin pe luna mi se pare snobism sa cumperi altceva decat lucrurile pe care ti le poti permite pentru ca apoi sa stai sa te uiti la ele fiindca ratele iti "deturneaza" tot venitul.(e valabil pentru orice,nu numai pentru autoturisme!).......Se schimba treaba atunci cand ai cu adevarat bani multi si-ti poti permite si "mofturi" costisitoare fara a trece la "cura de iaurt" 84 de luni sau 120! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:05 |