DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ion Iliescu, scarbit de atata publicitate

brunner
post 24 May 2005, 12:42
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: ...

QUOTE(body @ 24 May 2005, 12:53)
Cu flota te aberezi de la un cap la altul !Stii cine a vandut flota ( am vazut acte semnate) Nea Vacaroiu , Nea Micki zis Spaga si Nea hrebenciuc!REPET , AM VAZUT ACTE SEMNATE!

In cazul asta de ce nu te-ai dus pe la parchet, sa depui marturie? Se chinuie saracii sa ancheteze problema, si tu le faci in ciuda ca ai vazut actele semnate si nu zici nimica unsure.gif

--------------------
M M 1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 24 May 2005, 12:48
Post #122

dilbert.com

From: Bucuresti

mai brunner, ancheta aia e o facatura. De ce crezi ca nu e condamnat Basexu? Ca n-au nimic impotriva lui! Asta nu o stiu numai de la body, o stiu din multe surse. Printre altele, mai sunt persoane de pe forum care pot sa-ti confirme asta din experienta directa - probabil toti cei care au avut o vaga legatura cu flota. Si o ruda de-a mea a lucrat cu Basescu in minister, si el mi-a zis ca Basescu e nevinovat la faza asta.
Ia spune-mi tu o singura proba impotriva lui Basescu din dosarul 'Flota' (o proba, da? Nu scoate asa dosarul la inaintare, pe principiul "e anchetat deci sigur e vinovat")

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
madalina
post 24 May 2005, 13:13
Post #123

Membru autentic

Cea mai clara dovada ca e nevinovat in dosarul flota e ca nu l-au condamnat pana acum. Tinand cont de cate belele le-a provocat Basescu si cata mizerie este in Justitia romaneasca, daca era vinovat pana acum era condamnat.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
dantes
post 24 May 2005, 13:23
Post #124

Membru

From: Tzaranoaia

Si o ruda de-a mea a lucrat cu Basescu in minister, si el mi-a zis ca Basescu e nevinovat la faza asta.

...hmmm...eu am "prieteni" destui pe acolo...pot sa zic doar ca lucrez in cladire...
Acuma...base are implicare destula, DAR nu el e capul..doar executant/mijlocitor/nefericit care se afla in locul nepotrivit la locul nepotrivit.....nu are rost sa mai discutam...in principiu nu e vinovat... Oricum acest topic e despre nea ilici...
Acuma...nenea asta e CAPUL...il CAPO di tutti cappi! Mie unu' mi-a furat multe...era (si sper sa nu mai fie) o perioada in care trebuia sa o ducem mult mai bine... A supt el tot! Ptr. buzunarele lui si ale clicii lui! Pai de unde puii mei si-au facut astia palate? Din salariu? Pai sa-mi ziceti si mie ca imi fac si eu..macar juma' din cat au facut ei!

Dupa cum am spus mai inainte...vreu sa traiasca in mizeri, in gaura de sobolani..etc... NU sa moara! Am mai explicat de ce mai sus! Nu e crestineste asa ceva!

Problema a ramas ca asta tot bine o va duce...si nu prea e solutie....DOAR ASTA! Prin spitale tot timpul! Sa nu moara ca nu e bine...dar sa se chinuie! Asa cum ne-a chinuit si pe noi, si a nenorocit o tara intreaga!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
brunner
post 24 May 2005, 14:06
Post #125

Membru autentic

QUOTE(vv @ 24 May 2005, 14:48)
mai brunner, ancheta aia e o facatura. De ce crezi ca nu e condamnat Basexu?

Voi aveti niste fixuuuuri...
Ce-am zis io de Base?

Oricum, e de apreciat ce informata e lumea de pe daciaclub. Aia care ancheteaza se chinuie de ani de zile sa descalceasca povestea, cand puteau sa vina sa intrebe aici. Gaseau de la oameni carora o ruda le-a zis ca stie cine-i vinovat, pana la oameni care au vazut actele. ph34r.gif

--------------------
M M 1
+
madalina
post 24 May 2005, 14:20
Post #126

Membru autentic

O ancheta poate fi intinsa pe ani si ani de zile, mai ales cand cel anchetat nu este vinovat si se incearca doar discreditarea sa - daca s-ar face un proces repede, ar afla oamenii mult prea devreme ca dosarul e fals si omul nevinovat, in situatia in care cel anchetat este vinovat, dar se fac presiuni sa se tergiverseze lucrurile, poate se prescriu faptele si scapa, in schimb cel anchetat cotizeaza bine sau se incearca un sataj: faci ca noi si te scoatem nevinovat, nu faci ca noi si te scoatem vinovat.

Dar de evenimentele din '89, de mineriade ca nici acum nu s-au gasit vinovatii nu zici nimic?

--------------------
+
costi
post 24 May 2005, 14:21
Post #127

Membru autentic

daca-ti spun ca eu am facut parte dintr-o comisie parlamentara de ancheta a dosarului (din partea MT) te multumeste ?

--------------------
DSN/SLZ
+
OCEBE
post 24 May 2005, 14:27
Post #128

Membru autentic

From: galati

QUOTE(brunner @ 24 May 2005, 15:06)
Aia care ancheteaza se chinuie de ani de zile sa descalceasca povestea, cand puteau sa vina sa intrebe aici. Gaseau de la oameni carora o ruda le-a zis ca stie cine-i vinovat, pana la oameni care au vazut actele. ph34r.gif
*

Trecand peste nota usor ironica de mai sus, raspunsul e ca "aia" se chinuiau sa gaseasca ceva impotriva numai si numai lui Basescu; alte nume nu-i prea interesau!

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
brunner
post 24 May 2005, 14:37
Post #129

Membru autentic

Nota ironica era singura esentiala, ca suntem intr-un thread despre Ilici, nu Basescu.

Dar daaca tot am fost etichetat drept comunist imputit pentru ca n-am fost in perfecta congruenta cu voi, hai sa va intreb ceva.
Inteleg sa aiba motive ACUM sa-i caute nod in papura lui Base, dar scandalul cu flota nu e deloc recent, e vechi de vreo zece ani. Tot de atunci e si suspectat Base de implicare. Tinand cont ca pe vremea aia inca era in PDSR, era inca ministru al transporturilor, nu era amenintare pentru baietii astialalti, cum se pupa chestia asta cu teoria conspiratiei impotriva lui basescu?
Intreb la modul cel mai serios....

This post has been edited by brunner: 24 May 2005, 14:39

--------------------
M M 1
+
costi
post 24 May 2005, 14:40
Post #130

Membru autentic

Eu nu cred ca ai intrebat la modul serios ! Mai ai o sansa sa spui ca a fost o gluma !
"Tinand cont ca pe vremea aia inca era in PDSR, era inca " ohmy.gif
blink.gif wacko.gif

This post has been edited by costi: 24 May 2005, 14:41

--------------------
DSN/SLZ
+
maddan
post 24 May 2005, 14:42
Post #131

Speedy Gonzales

Pai brunner, tocmai asta e, ca Base acolo nu poate fi incriminat, iar in al doilea rand daca l-ar incrimina ar trebui sa aplice aceeasi masura si celor care erau sefi peste el dar mai ales celor care i-au urmat la MT si care au dus la bun sfarsit ceea ce doar se incepuse pe vremea lui Base.

Incheind paranteza asta interminabila despre Base intr-un topic despre Ilici, as mai spune ca daca ar lua la puricat ce s-a facut la MT pe partea de CFR cat era Base, s-ar intelege de unde i-au venit banii. Caci lui banii i-au venit de pe partea de transporturi pe calea ferata, nu din vanzarea flotei noastre de doi lei. Si nu lui direct, ca nu e atat de prost, ci prietenilor lui, care apoi l-au ajutat la nevoie.

Revenind la Ilici - se pare ca o pune de un nou partid. Ii propun titulatura de Partidul Cardiac Roman, sau de Partidul Canceros Roman.

Avand drept sigla o secera si un ciocan. Sau, alternativ, o bata si un lampas.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
OCEBE
post 24 May 2005, 14:45
Post #132

Membru autentic

faci multe confuzii d.p.d.v. al cronologiei:
acu zece ani Basescu nu era nici la PDSR si nici ministru;
vezi:
http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4

This post has been edited by OCEBE: 24 May 2005, 14:46

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
madalina
post 24 May 2005, 14:45
Post #133

Membru autentic

Pentru ca intotdeauna trebuie sa existe un tap ispasitor. Era ministrul transporturilor, dam vina pe el. Eu, personal, nu stiu starea tehnica a vaselor vandute, nu stiu cat de rau a fost ca s-a vandut Flota sau nu era inca un episod din ciclul "nu ne vindem tara". Iar pe vremea aia era FSN.

--------------------
+
costi
post 24 May 2005, 14:49
Post #134

Membru autentic

eu zic sa splitam topicul ca nu se mai vede Iliescu de Basescu !

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 24 May 2005, 14:52
Post #135

Membru autentic

Ma intreb daca PC ®-ul (ex PUR) are vreo legatura cu noul partid al tovarasului.

--------------------
+
brunner
post 24 May 2005, 14:53
Post #136

Membru autentic

QUOTE(costi @ 24 May 2005, 16:40)
Eu nu cred ca ai intrebat la modul serios ! Mai ai o sansa sa spui ca a fost o gluma !
"Tinand cont ca pe vremea aia inca era in PDSR, era inca " ohmy.gif
blink.gif  wacko.gif

ASTA ai considerat tu esential?
Primul lui mandat de ministru al transporturilor a fost pe cand era in FSN/PSDR/PSD/whatever, si pe vremea aia a inceput controversa cu flota. La asta ma refeream, si stii foarte bine, dar aveti un stil de a pierde din vedere esentialul...

--------------------
M M 1
+
OCEBE
post 24 May 2005, 14:53
Post #137

Membru autentic

eu ii doresc insanatosire domnului Ilici ca sa poata suporta cu demnitate comunista anchetele ce-l vor privi;

@madalina: cu siguranta da ptr ca ambii sunt "conservatori"

This post has been edited by OCEBE: 24 May 2005, 14:55

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
dantes
post 24 May 2005, 15:02
Post #138

Membru

From: Tzaranoaia

Deja incepe sa devina obositor sa urmaresc ce se spune despre base si ce despre ilici...
Asa ca..

Despre base... @maddan ...rectificare..NU din "transporturi pe calea ferata" CI din "reabilitari ale caii ferate" aka contractate de "diverse" firme pe bani...GREI rau de tot..si acilea se pot spune multe...CFR-infrastructura e pe duca...DAR CFR-marfa o duce chiar bine... Oricum se jumuleste din toate partile...

Despre ilici...cred ca ar merita sa-si faca un partid...Partidul Ciorditorilor Romani...mama lor de pungasi...si sa nu intre nici in parlament sa-si roada unghiile de invidie stand in paturi de spitale 243.gif

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
costi
post 24 May 2005, 15:03
Post #139

Membru autentic

QUOTE(brunner @ 24 May 2005, 15:53)
ASTA ai considerat tu esential?
Primul lui mandat de ministru al transporturilor a fost pe cand era in FSN/PSDR/PSD/whatever, si pe vremea aia a inceput controversa cu flota. La asta ma refeream, si stii foarte bine, dar aveti un stil de a pierde din vedere esentialul...
*

Din punct de vedere al intrebarii tale de mai sus, asta era intr-adevar esential.
Primul lui mandat de deputat (1992-1996) a fost din partea PD. Functiile de ministru al transporturilor la fel. Si de atunci tot asa ...... Altfel nu-l mai atacau.

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 24 May 2005, 15:12
Post #140

Membru autentic

QUOTE(costi @ 24 May 2005, 15:03)
Din punct de vedere al intrebarii tale de mai sus, asta era intr-adevar esential.
Primul lui mandat de deputat (1992-1996) a fost din partea PD. Functiile de ministru al transporturilor la fel. Si de atunci tot asa ......  Altfel nu-l mai atacau.
*

Costi, basescu a fost ministru al transportilor in perioada 1991-1992, in guvernele Roman si Stolojan.

--------------------
+
costi
post 24 May 2005, 15:29
Post #141

Membru autentic

Da stiu dar in afara de anul petrecut sub umbrela FSN (1992-1993) a fost permanent PD-ist. Ca daca raminea in PDSR/PSD nu-l mai intreba nimeni sa sanatate.

This post has been edited by costi: 24 May 2005, 15:30

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 24 May 2005, 15:39
Post #142

Membru erectil

256.gif Putem reveni la bunicuta, pls?!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
vv
post 24 May 2005, 15:46
Post #143

dilbert.com

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
costi
post 24 May 2005, 15:52
Post #144

Membru autentic

Vorbe... Nu-l mai duce corasonul sa o ia de la capat. Si apoi riscul e mare in caz de anticipate. Nu si-l asuma fripturistii din partid. Poate dupa..

Baga Ashu smile.gif

This post has been edited by costi: 24 May 2005, 15:53

--------------------
DSN/SLZ
+
horsewhisperer27
post 24 May 2005, 17:43
Post #145

Membru autentic

daca eu va spun ca nu are nici un rost..
am amintit eu indirect de victimele de la revolutie, cand am spus ca in balconul luminat nu tragea nimeni...
ca si in politica dintre politicieni ala mai putin informat, si care, practica arata, greseste, are gura mai mare, si isi apara cel mai indaratnic parerea...
ati auzit cumva vorba aia "pacat de sangele varsat!"???

acu vin toti cei care la revoluite nu erau nici la scoala si il lauda pe ilici, cu fsn, fdsn, pdsr, psd, si toate cele....

pacat de aia care au murit eroic de fraieri!

--------------------
fan VAG!
+
madalina
post 24 May 2005, 17:53
Post #146

Membru autentic

Iliescu stie ca nu poate fi sigur de oameni si asteapta mai intai sa vada cati demisioneaza si apoi vede daca este mai convenabil sa plece sau sa ramana in PSD. Nu uitati ca Ilici era convins ca va deveni fara emotii presedintele PSD, dar discutiile din culise nu au mai ramas valabile "pe scena".

--------------------
+
costi
post 24 May 2005, 19:14
Post #147

Membru autentic

Nu uitati de factorul "conditie fizica". Intr-o luna Iliescu a trecut de la " ma simt de 45 de ani" la virsta sa biologica adevarat"; si credeti-ma conteaza smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
marksman
post 24 May 2005, 20:02
Post #148

Post mortem nihil est

From: sat

'Mai draga', cert este ca internarea asta face bine la ancheta, care bate pasul pe loc in lipsa lui nea Nelu...

La revolutie au fost niste combinatii de te doare capul; au fost aia din "esalonul 2", care pana mai de curand ne-au condus si acum sunt la spital unii si ambasadori altii; au fost 'agenturili' straine(ale popoarelor 'vecine si pretine') care fie au dat o mana de ajutor fie s-au bagat pentru propriul interes si uite asa, fiind prea multe, s-au calcat pe bataturi si a fost si revolta poporului (spontana sau nu).

Dupa aia, stim cu totii filmul: mare regizor si actor, nea Nelu

This post has been edited by Illusi0n: 24 May 2005, 20:03

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
costi
post 24 May 2005, 20:41
Post #149

Membru autentic

I- au dat drumul din spital........... sad.gif mad.gif

This post has been edited by costi: 24 May 2005, 20:42

--------------------
DSN/SLZ
+
Bobo
post 25 May 2005, 00:56
Post #150

Membru autentic

dragilor psd-isti, problema nu e ca nu are voie omul sa creada in altceva; sau ca "fiecare cu opinia lui"; obiectiv vorbind, super obiectiv, iliescu nu e ceva, un oarecare.. e "ala rau" cauza cu c mic a ce suntem azi... cum sa zic, aduc argumente si io si ceilalti cate-n luna si in stele si voi veniti cu "da' basescu cum e"..
asta ca sa fiu corect, ca iar mi se pare evident ca argumente nu exista; ok, atunci, zi "scuze nu sunt informat", sau "scuze sunt un profitor si am profitat de sistem", si pe cuvantul meu ca asta inteleg, nu e nici o prb.;

da nu veni mai nene sa-mi zici cat de meserias si echilibrat este ca pocnesc in sufragerie la 2 noaptea...

nu suport sa vorbim discutii, si pe chestii grave cum e iliescu; atat de tare vibrez negativ la numele asta ca nu pot accepta discutii relaxate, intr-o doara cu privire la el;

si argumentele cu "flota", "casa lu basescu".. astea sunt ca proverbul cu paiul si barna..
banuiesc ca nu mai e nimeni naiv sa creada in fat frumos si balaurul cu 7 capete; cu atat mai mult la noi unde clasa politica e cea dinainte...

dar o separare evidenta exista si asta incercam sa explicam.. si ne miram de ce unii nu inteleg... ca e asa de clar ....

--------------------
+
11 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 22:40
Forum Renault