DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ion Iliescu, scarbit de atata publicitate

horsewhisperer27
post 25 May 2005, 02:20
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

[quote=Bobo,25 May 2005, 02:56]

si argumentele cu "flota", "casa lu basescu".. astea sunt ca proverbul cu paiul si barna..
banuiesc ca nu mai e nimeni naiv sa creada in fat frumos si balaurul cu 7 capete;

corect, dar ai cu cine sa vorbesti crezi?

--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 25 May 2005, 07:36
Post #152

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Hahaha, l-au dat jos din fruntea partidului si a inceput sa tipe ca sunt corupti in partid. Pana acum nu stia de ei. Ia ganditi-va la un aspect...cum a meritat sifonul asta sa fie Presedinte 10 ani ??? E jalnic Iliescu : "Cad io, cadeti si voi"... mentalitatea lui de militian. Si-a creat o imagine de Dumnezeu in special printre tarani si pensionari. Daca nu era el, nu ajungeau mascaricii aia de Nastase, Mitrea, Popescu, Ponta...si multi altii sa fure in halul asta.

Apropos...ca nu pot sa ma abtin biggrin.gif Nastase si-a declarat si el averea de 1 apartament, 1 casa, 1 masina si 2 tablouri biggrin.gif:D:D Bwuhaahaha

--------------------
- - -
+
LucVer
post 25 May 2005, 09:19
Post #153

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Mare pacat ca acest personaj continua sa creeze controverse si sa produca dispute intre oameni care, vreu sa cred, nu a creierul odihnit smile.gif .
Dati-mi voie sa il consider un om terminat (atat politic cat si fizic), un rau care va disparea ca si maseaua stricata de prea multe bomboane mancate. Influenta care o mai are acum acest "cancelar Palpatine" smile.gif al Romaniei asupra vietii nostre incepe sa diminueze (din pacate, aceasta influenta, nu va disparea prea curand) iar pentru cei care inca nu sunt constienti de asta le spun: Domnilor, in Romania, comunismul este pe cale de disparitie!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
vv
post 25 May 2005, 09:58
Post #154

dilbert.com

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
maddan
post 25 May 2005, 10:00
Post #155

Speedy Gonzales

"cancelar Palpatine"...

mnu, e deja senator... tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Bobo
post 25 May 2005, 12:59
Post #156

Membru autentic

vad ca se sparge buba in psd, care mai de care incepe sa toarne.. talpes a fost la basescu, hehe...
cica vrea sa divulge una,alta.. e, sa nu-ti fie sila..
musetescu (care i-a daruit lui oma iprs baneasa) e de negasit de cateva sapt... hehe...

--------------------
+
Bobo
post 25 May 2005, 13:20
Post #157

Membru autentic

cred ca inteleg de ce unii tineri nu inteleg raul psdist.... las' la o parte ca probabil multi sunt boemi, neinformati si isi dau cu parerea asa, dupa ce vad la tv..

problema e ca ei netraind inainte de '89, cred ca sunt mult mai usor manipulabili;
pentru noi astia care am prins ceva, manipularea asta comunista e prea evidenta, jenibil de clara, te pufneste si rasul..

de cum deschid gura cei din psd mi se face greata..

si nu numai ei, sa fim seriosi..
cred ca avem simtul ridicolului mai dezvoltat...tocami ca ai fost supus unui circ, unei manipulari grosolane, unei societati cretine, duale, una se vorbea pe fata alta pe la spate...

--------------------
+
Bobo
post 25 May 2005, 13:26
Post #158

Membru autentic

recapitulare ilici:
-revolutia
-transformarea fsn in partid;
-manipulare prostime cu sperietoarea mosierimii;
-mineriade;
-tg. mures
-3 mandate;
-perioada neagra, ev mediu '90-'96;
-proprietatea facuta varza;
-neprimirea in tara a regelui.. cine pm esti tu ba sa nu-i dai voie regelui sa intre in tara, ca iar ma umplu de spume.... ca de nu era regalitatea, era vai de steaua noastra...
-privatizare facuta praf, jaf la nivel national;
-graba cu care a semnat tratat cu urss cand peste peste putin timp s-a destramat;
-protector al tuturor jegosilor;
-final apoteotic, premierea lui cozma; vorba lu' base, a intrat cu el de mana, cu el de mana iese;

zi mai steph, ce poti sa mai zici?

aa, si stai ca mai urmeaza, sa vedem concluziile cu omar, cu terorism, alea, alea... numai sa-l tina Dumnezeu sanatos, sa poa' sa vada cu ochii lui si "return of the jedi"...

--------------------
+
madalina
post 25 May 2005, 13:36
Post #159

Membru autentic

Off-topic: am vazut aseara filmul despre Revolutie si mineriada, ce se gaseste pe DC++, in afara de secventele cu iliescu, pe care le stiam, l-am vazut pe marele "analist" Brucan spunad cu sictir ca nu se poate discuta cu un om ce nu mananca, iar la insistenta reporterului, le-ar fi spus grevistilor foamei , daca ar fi discutat cu ei, sa manance. Mi-a provocat scarba. Acum da lectii de democratie la postul lui Sarbu, al personaj implicat din plin in Mineriada din 13-15.06.'90.

Documentarele prezentate la TVR in seria "Memorialul Durerii" se gasesc pe undeva?

This post has been edited by madalina: 25 May 2005, 13:37

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
OCEBE
post 25 May 2005, 14:02
Post #160

Membru autentic

From: galati

as mai adauga:
- intoxicarea constanta a societatii cu texte de genul: punctul 8 nu-i bun ca se destrama tara; sarac si cinstit; daca nu s-a aflat cine l-a omorat pe JFK, cum sa aflam cine-s "teroristii"?; etc;
- influentarea clara a justitiei privind procesele proprietatilor;
- scaparile din ce in ce mai dese care de fapt ii tradau caracterul si gandirea: "mai animalule!" (acu daca ma gandesc mai bine, aici parca a cam nimerit-o) "proprietatea e un moft" , "blegovan", " tovarase" (nu ca AN n-ar fi vreun tovaras), etc;
- tolerarea tuturor abuzurilor si impunerea unor actiuni clar anticonstitutionale: nr de mandate, utilizarea unei parti a societatii contra unei alte parti a societatii si infiintarea de facto a trupelor paramilitare (Revolutie (?!), Tg. Ms., mineriade), debarcarea lui Roman, ultimele alegeri cand a candidat din partea PSD-ului si a facut campanie electorala desantata;
Cu siguranta ca mai sunt si altele dar mai las si pe altii sa enumere.
Oare omul asta n-a facut chiar nimic bun?

P.S. chiar ii simt lipsa lui misterb care a aparut chiar inainte de alegerile locale si a disparut imediat dupa alegerile generale; sa fie o coincidenta?

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
costi
post 25 May 2005, 14:37
Post #161

Membru autentic

misuna pe Reno dar e cuminte (vorbeste de masini ) smile.gif

Sa-l chem ?

This post has been edited by costi: 25 May 2005, 14:43

--------------------
DSN/SLZ
+
paulp
post 25 May 2005, 14:42
Post #162

Bagator de seama!

From: Iasi

Eu unu n-am nimic cu Ilici, doar ca imi pare tare rau ca a existat.
In rest, ii urez doar sanatate, cit mai multa, sa poata vedea cum se face democratia cu adevarat, si cum trebuia sa ajunga tara asta acum 10 ani.

Nu vorbesc mai mult, ca ma aprind si-o iau si eu pe coaja, mai rau ca Golanii din Universitatii wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
OCEBE
post 25 May 2005, 14:50
Post #163

Membru autentic

From: galati

@costi,

lasa-l in pace; daca o avea ceva de zis pro cauza, poa' sa vina si singur!

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
kukuruz
post 25 May 2005, 15:12
Post #164

Membru

si uite-asa, in inegalabilul nostru stil mioritic (capu' plecat sabia nu-l taie, mai rau ca acuma sa nu ne fie, ciocu' mic, a'ta e - caragatza laxativa gen divertis, vacanta mare, carcotasii, florin calinescu, etc, etc, etc) inca o generatie de romani isi contempla viitorul imputzit. ca sa nu zic de-a dreptul ratat...

spasiba, tavarish ilici!

--------------------
+
horsewhisperer27
post 25 May 2005, 21:37
Post #165

Membru autentic

propun sa inchidem topicu, sa nu se mai gaseasca vreun destept care, in virtutea dreptului la libera exprimare, prost inteles de altfel de UNII, SA VINA si sa debiteze iar aberatii...

caci am putea sa ne aprindem din nou, si nu facem decat sa ne consumam energia in lupta cu cei care, intr-adevar, au mintea prea odihnita, si carora le urez :SUCCES LA STUDII!

--------------------
fan VAG!
+
steph
post 25 May 2005, 21:58
Post #166

Membru autentic

incepi sa ma calci pe nervi cu atitudinea asta de om incapabil intelegi???

hai sa ne punem face 2 face si atunci sa vedem cine are mintea odihnita

... scuteste-ma cu faze gen ``in virtutea dreptului la libera exprimare, prost inteles de altfel de UNII, SA VINA si sa debiteze iar aberatii...``

daca mai stau mult incep sa incalc regulamentu asa ca ma abtin ...

Adaugat de Moderator :

Warn marit cu 10%.
WARN total: 30%
Inca un warn = BAN o saptamana

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
ashu
post 25 May 2005, 23:24
Post #167

Membru erectil

Io-te-al drecu bosorog, cica s-a deconectat singur de la perfuzii si a plecat pe sestache din spital de capul lui. Propun ca data viitoare sa-l interneze undeva mai sigur, la Spitalul 9 de pilda. smile.gif Cica a vorbit azi cu doua veverite in curtea spitalului, deci e clar, propunerea mea e potrivita.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
horsewhisperer27
post 26 May 2005, 01:58
Post #168

Membru autentic

auzi, da de fapt, de ce sa nu-l lase sa se duca pe pustii?

Interventie moderator :

Nu mai citati TOT mesajul pus de cineva daca vreti sa subliniati numai o idee. Pentru asta exista tastele "backspace" si "delete" la tastatura !

--------------------
fan VAG!
+
costi
post 9 Jun 2005, 11:48
Post #169

Membru autentic

Uite de ce :
"Fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, i-au fost aduse la cunostinta invinuirile in dosarul mineriadei din iunie 1990 de catre procurorii Parchetului Militar, conform Realitatea TV.

Acest lucru inseamna ca Ion Iliescu a fost instiintat despre acuzatiile ce i se aduc, fara a fi inca inculpat in acest dosar.

..................
Avocatul lui Ion Iliescu a declarat ca fostul sef al statului face obiectul unui dosar penal in ceea ce priveste mineriada din iunie 1990, soldata cu uciderea citorva persoane si cu distrugeri materiale"

Hotnews.

--------------------
DSN/SLZ
+
..IcemaN..
post 9 Jun 2005, 12:46
Post #170

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

Filmul respectiv il am si eu de 1 an si ceva ...tras de pe net , ma intreb oare de ce au asteptat astia de la TVR1 15 ani ca sa-l difuzeze + ca ce au ei este mai elaborat decat ce este pe net......si pe mine m-au orpilat spusele lui Brucan..... un comunist si ala , care acum abereaza pe la TV despre (ne)dezvoltarea Romaniei

This post has been edited by ..IcemaN..: 9 Jun 2005, 12:47

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
maxiK
post 9 Jun 2005, 13:11
Post #171

Membru autentic

dupa parerea mea ilici ar trebui sa faca o vizita pe pe la rahova si sa ramana acolo cativa ani buni. aici nu mai trebuie sa argumentez pentru ca s-a facut asta mai sus (revolutie, mineriade, etc).
o alta opinie ar fi aceea ca prima mare "greseala" pe care a facut-o a fost aceea ca Romania a fost, prin glasul tovarasului presedinte, prima tara care a recunoscut independenta "statului" Moldova - "greseala" ireparabila, nu credeti?

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
kukuruz
post 9 Jun 2005, 15:22
Post #172

Membru

QUOTE(costi @ 9 Jun 2005, 12:48)
Uite de ce :
"Fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, i-au fost aduse la cunostinta invinuirile in dosarul mineriadei din iunie 1990 de catre procurorii Parchetului Militar, conform Realitatea TV.
Hotnews.

Si, mai departe, din aceeasi sursa:
Printre incriminari figureaza si "crime impotriva umanitatii" si "subminarea puterii de stat". Reamintim ca una dintre figurile-cheie a acestui dosar este Miron Cozma, care a cerut chiar o confruntare cu Ion Iliescu.

Ha! Cre'ca de data asta i se-nfunda lu' papa Ilici! happy.gif

--------------------
+
J o h n n y
post 9 Jun 2005, 18:19
Post #173

Membru autentic

From: Cluj

Iliescu da vina pe studenti... wacko.gif cica aia i-ar fi chemat pe mineri si "vinovatii trebuie cautati in alta parte". Tot studentii erau cei care le-au multumit minerilor, pentru "spritul cetatenesc" cu care bateau oamenii?
God, cat tupeu... 022.gif

This post has been edited by Johnny_Bravo: 9 Jun 2005, 18:21

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
Lolek
post 9 Jun 2005, 22:19
Post #174

Ignorog

QUOTE(kukuruz @ 9 Jun 2005, 15:22)
Ha! Cre'ca de data asta i se-nfunda lu' papa Ilici!  happy.gif
*

Din moment ce nu e inca inculpat, cred ca mai avem de asteptat. Ba chiar era destul de vivace si vesel cand l-am auzit eu pe BBC, ceva la modul "niste badarani si-au permis sa interpreteze cum ca eu as fi acuzat ca...e o inscenare, prin urmare nu trebuie bagati in seama, asa a fost si pana acuma" (nu e citat, e asa cum mi-aduc eu aminte declaratia).

In rest...scapa curat Zaher Iscandarani si nu scapa Iliescu? Sa fim seriosi. Vorbim despre tatuca lor.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
madalina
post 9 Jun 2005, 22:29
Post #175

Membru autentic

Are tupeul sa spuna ca "actele de vandalism" i-au determina pe mineri sa vina... 022.gif 022.gif 022.gif

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Vlad Georgescu
post 9 Jun 2005, 22:34
Post #176

/----\ <--- Logan

iLiescu nu va intra la insectar. De ce? Pentru ca dupa o anumita virsta NU se mai face puscarie.

Dar ar fi bine sa-l judece si sa-l condamne, ca sa ramina in istorie pentru ce a facut.

--------------------
Volțvagãn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Lolek
post 9 Jun 2005, 22:37
Post #177

Ignorog

QUOTE(madalina @ 9 Jun 2005, 22:29)
Are tupeul sa spuna ca "actele de vandalism" i-au determina pe mineri sa vina... 022.gif  022.gif  022.gif
*

o anume chemare i-a determinat pe mineri sa vina.

Iliescu -> Miron Prostma -> organizare -> gloata de gorile injectate la rupt de oase si spart de capete -> Iliescu : "va multumesc foarte mult"...ca i-ati omorat pe aia, i-ati lasat invalizi pe astia si le-ati rupt maxilarele alorlalti, ca erau de-astia, cum le zice? studenti. da. agenturili straini, aia "iesti studentii". hai ca injur dupa ce dau "Add Reply"

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
dragos.avramescu
post 9 Jun 2005, 22:49
Post #178

Membru autentic

QUOTE(Vlad Georgescu @ 9 Jun 2005, 22:34)
iLiescu nu va intra la insectar. De ce? Pentru ca dupa o anumita virsta NU se mai face puscarie.

Cum mah, dupa 45 de ani nu se mai face puscarie ? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
marksman
post 9 Jun 2005, 22:50
Post #179

Post mortem nihil est

From: sat

Dupa 75

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
maddan
post 10 Jun 2005, 09:01
Post #180

Speedy Gonzales

De la un cititor al EvZ De dat mai departe.

"Da, domnule Iliescu, aveati dreptate in iunie 1990.
Tinerii din Piata Universitatii se drogau. Cu libertate se drogau. Ei chiar CREDEAU ca a cazut comunismul. Visau, fraierii de ei, cu ochii deschisi, la vremurile cand mutrele acre si prefacute, de diavoli cu fata umana, ale fostilor activisti si directori de editura tehnica nu le vor mai hotarâ soarta. Isi spalau creierele unii altora de gunoaiele si veninul pe care sefii cu propaganda comunista au incercat zeci de ani sa le inoculeze romanilor.

Erau verzi domnule Iliescu. Dar nu legionari, ci cruzi. Necopti erau la minte cäci mai credeau îngereste in basmele voastre, pungasii revolutiei, basme despre dreptate si egalitate de sanse. I-ati maturizat inainte de vreme si le-ati ars visele, ticälosilor! La focurile iadului din voi le-ati ars. De aceea au plecat unde au vazut cu ochii, caci ei au vazut iadul, caci au vazut tradätori si vânzätori de tarä acolo unde mai toti fraierii, cu mintile spälate de lacrimile atâtor ani de comunism, vedeau oameni saraci si cinstiti.

Cu ei nu v-a mers. Ei nu voiau diplome de revolutionar, ei nu voiau spatii comerciale, ei nu voiau nimic pentru ei. Ei chiar aveau idealuri, ei chiar se scrificau pentru noi si asta v-a descumpanit. Nu mai vazuserati asemenea oameni pe la CC al PCR sau pe la judetenele de partid. Ati adus, prin urmare, fiii intunericului sa-i omoare si sa planteze flori de minä pe pämantul ale cärui flori erau chiar tinerii insisi, fiii luminii, iar daca scapati de mandatul procurorului Voinea, de mandatul lor vä este imposibil sa scapati.

Uitati-vä peste umarul dvs domnule Iliescu. Pe cine lasati in urma? Tradatori si lingai ca Nastase si Mitrea, cameleoni si moluste fara coloana vertebrala ca Geoana, vipere mari cât conductele "Conpetului" ca Dan Ion Popescu. Asta este ce-a reusit sa creasca in jurul dumneavoastra. Aceasta este mostenirea pe care o lasati Romaniei. Social-democrati cu scalpuri de muncitori si tarani fericiti la cingatoare, caci cei cu adevarat ghinionisti au träit in Romania de cumetrie pe care cu onor ati nasit-o.

Ma iertati, dar de ce nu aveti copii domnule Iliescu? De de nu ati infiat?
Nu conteaza, poate faptul ca nu aveti urmasi este singurul lucru bun pe care l-ati facut pentru Romania.

Lasati partidele, domnule Iliescu, lasati razbunarea. La CV-ul dumneavoastra si diavolul ar fi indreptätit la o vacanta. Luati-va o oglinda si, dupa ce va obisnuiti cu imaginea, in timpul care v-a mai ramas incercati, cu ochii plecati( e ca atunci cand vä priviti pantofii, daca nu stiti), sa pronuntati un simplu "iertati-mä!".
Daca nu noi, poate cä Dumnezeu vä va auzi. La El, genocidul se prescrie.

P.S.
Vazand-l pe dl Iliescu cât de ingenuu poate raspunde "Cine, eu vinovat !?", la o intrebare despre vinovatia domniei sale in mineriada din 13-15 Iunie 1990, imi vine sa-l acuz pe profesorul Sorin Oprescu de malpraxis, pentru ca, in mod evident, dl Iliescu nu este posesorul unei inimi.

Cezarn."

==================

Amin.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
11 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 13:46
Forum Renault