Permis suspendat pentru depasire linie continua
![]() ![]() ![]() |
Permis suspendat pentru depasire linie continua
supremeon |
![]()
|
||
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
|
||
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu cred ca retardat e ala ce nu poate lua curbele usoare sau merge in linie dreapta cu o mana pe volan, ce mi ca tin mana stanga pe geam, sau la ureche cu telefonul? Tu stai in permanenta cu ambele maini pe volan?
![]() This post has been edited by argon: 18 Apr 2011, 07:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Draga Argon, in timp ce conduc, pot sa-mi tin ambele maini in pantaloni daca vreau
![]() Hai sa luam exemplul tau, deci sa spunem ca domnul X ar tine mobilul in mana stanga. Cum arata in trafic masina acestui om, cand vii din spatele ei, sau esti langa ea? Nu stii? Este exact genul de masina care schimba banda fara sa semnalizeze, cand te astepti mai putin. Cati din astia nu am vazut in trafic... Este genul de masina care nu demareaza cand te astepti sa demareze (pentru ca soferul nu are ambele maini libere, sa traga de volan, sa schimbe vitezele); este genul de masina care uneori merge nejustificat de lent prin mijlocul drumului (ex: pe banda 3 sau 4, din 6 cum intalnesc uneori), stanjenind circulatia... etc. Discutia nu are sens, eu nu trebuie sa demonstrez nimic: vorbitul la telefon cand conduci este pericol nu pentru ca spun eu, ci pentru ca asa este considerat in legislatia celorlalte tari UE, si pentru ca asa este si in legile noastre, pe care trebuie sa le respectam. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(ritter @ 10 Mar 2011, 14:02) Azi am avut prima infatisare la proces. Politia nu s-a prezentat dar a trimis o solicitare de audiere a soferului de TIR, care nu s-a trecut martor pe PV la data respectiva. Termenul s-a amanat pe 27 Mai si se va delibera dupa audierea acestui martor. Alte probe, normal, nu au avut. Curios este ca judecatorul a admis proba cu martor atata vreme cat a vazut clar ca in zona delimitata in PV nu exista niciun indicator sau marcaj rutier pentru depasirea interzisa de care sunt acuzat. Ma rog... This post has been edited by klaus: 29 Apr 2011, 19:21 |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acceptul sau nu a marturiei este la latitudinea judecatorului (exista doar anumite cazuri specifice in care codul civil spune ca martorul nu e acceptat). Si in general, daca o parte a cerut respectiva proba, judecatorul o accepta ca altfel spune partea ca i-a fost limitat dreptul la aparare si la dovedirea sustinerilor proprii (cum a fost in cazul Anghel, ca nu i-au fost aprobati martorii).
Problema e ca daca nu vine la termenul urmator (foarte probabil), judecatorul nu poate trece la judecata, ci mai da un termen cu aducerea martorului (se prezinta politistul de cartiier la usa si ii inmaneaza citatia). D-abia atunci daca nu vine martorul judecatorul poate trece mai departe fara martor. Iar daca e si un viciu de citare (adresa, nume etc), totul se mai prelungeste cu inca un termen pentru citarea corecta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Si atunci martorul poate sa evite procesul ori de cate ori este chemat ? Eu stiam ca daca nu vine la 1-2 chemari este adus obligatoriu cu mandat, este adevarat ? Sau dupa ce este chemat si nu vine, il lasa in pace ?
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aducerea cu mandat nu inseamna neaparat ca vine politistul si-l ridica pe martor de acasa si-l duce la proces.
In general in procesul civil vine politistul si-i inmaneaza citarea si ii ciripeste la ureche ca ar putea trece sa-l insoteasca la instanta (dar asta nu inseamna ca o si face) Daca politistul nu reuseste sa dea de martor sa-i puna citatia in brate, nu prea are ce-i face. Instanta poate sa-i dea o amenda martorului si cam atat. Agitatia cu aducerea e mai mare in procesele penale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ritter |
![]()
|
Pentru ca martorul este sofer pe tir si face numai extern, nu prea il prinzi pe acasa si a zis ca nu vine...
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
ritter |
![]()
|
A ramas asa:
27/05/2011 Amână cauza Solutie: Acordă termen cauzei pentru lipsa martorului, care va fi citat prin procedura obișnuită și cu mandat de aducere. 24/06/2011 Solutie: |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Cei care vorbesc fara hands free (cand sunt la volan), sunt cat se poate de retardati...
Cine te-a suparat supremeon frate asa tare ? Toti care vorbesc la mobil sunt retardati INSA, DOBITOCII CARE NU SEMNALIZEAZA SCHIMBAREA DIRECTIEI DE MERS, SI MI SE BAGA IN FATA TOATA ZIUA FARA SA SEMNALIZEZE, AR TREBUI ASPRU PEDEPSITI: 90 ZILE FARA PERMIS !! LA FEL SI IDIOTII CARE VORBESC FARA HANDS FREE SI NU SUNT ATENTI LA TRAFIC: 90 ZILE FARA PERMIS! IMI PUN IN PERICOL VIATA MEA! Cati din astia nu am vazut in trafic, inclusiv femei, ca circulau ciudat, nu semnalizau, iar cand le-am vazut fata, am vazut ca tineau mobilul la ureche cu mana stanga... idioti ! Cine te-a suparat frate asa tare ? Toti cei care nu semnalizeaza sunt idioti , dobitoci . Tu n-ai uitat niciodata sa semnalizezi supremeon? Sincer ... Tu nu ai taiat fata niciunuia niciodata supremeon? Sincer .... Cred ca 95 % din soferi au facut acest lucru cel putin o data (cu intentie sau fara) inseamna ca ar trebui sa mai aiba permis doar cativa incepatori , cei care il tin doar de forma si tu ...// . Mi se pare o aberatie This post has been edited by Maxy25: 1 Jun 2011, 20:07 |
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ooaa,maxy,ce suparat esti..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ati dat-o in off-topic total...
![]() |
--------------------
**
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Jun 2011, 15:12) ooaa,maxy,ce suparat esti.. ![]() ![]() Esti la inceput ... stai sa vezi cand cu o mana o sa iti pensezi sprancenele si cu cealalta o sa fumezi/bei cafea/mananci o ciorba calda/machezi/vorbesti la telefon in timp ce conduci cu genunchiul ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ritter |
![]()
|
Salut, termenul s-a amanat din nou pentru ca martorul citat de Politie nu a venit din nou. Nu inteleg ce vor sa spuna prin urmatoarea concluzie afisata pe site:
22/07/2011 Amână cauza Solutie: Acordă termen cauzei pentru lipsa martorului ce va fi citat prin procedura obișnuită și cu mda. Se va emite adresă la petent dacă înțelege să propună alte probe în susținerea plângerii. |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mda - mandat de aducere si au cerut alte probe in lipsa martorului cheie
![]() |
--------------------
**
|
|
ritter |
![]()
|
Intrebarea este CUI AU CERUT ALTE PROBE ? Pentru ca din ce stiu, petentul este cel care a facut plangerea adica eu, corect ?
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acolo cred ca e o greseala...
|
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu cred ca ti se cer alte probe, ci ti se da posibilitatea sa aduci unele noi, in completarea celor existente.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ritter |
![]()
|
Pai dar nu eu am cerut proba cu martori ci Politia, mai ales ca respectivul martor nu a semnat PV-ul de contraventie la vremea respectiva.... Deci daca martorul nu a venit, Politia trebuie sa aduca alte probe in dovedirea acuzatiei, nu eu....
In plus eu am atasat poze la dosar care atesta clar lipsa indicatoarelor sau marcajelor de depasire interzisa in zona trecuta pe PV, deci lipseste obiectul contraventiei, ce mai vor de la mine ?! ![]() Iar judecatorul este din localitate si stie clar zona cu pricina.... ![]() This post has been edited by ritter: 27 Jul 2011, 09:12 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Si eu inteleg in acelasi sens ca DannY...poate fi o sansa sa inclini balanta in favoarea ta si sa facilitezi decizia judecatorului.
Mai scormoneste un pic... ![]() LE: @luck33ro: Se pare ca nu destul, cat sa se dea o sentinta ![]() This post has been edited by Madriann: 27 Jul 2011, 11:56 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai el nu are ce sa incline... Ca deja e inclinata
![]() |
--------------------
**
|
|
ritter |
![]()
|
QUOTE(ritter @ 30 May 2011, 07:24) A ramas asa: 27/05/2011 Amână cauza Solutie: Acordă termen cauzei pentru lipsa martorului, care va fi citat prin procedura obișnuită și cu mandat de aducere. 24/06/2011 Solutie: AM CASTIGAAAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() "23/09/2011 admite plângerea Solutie: Admite plângerea . Dispune anularea procesului-verbal de contravenție. Irevocabilă. Pronunțată în ședință publică, la 23.09.2011. " |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari. Sper ca pe nenea Garcea care a facut PV-ul sa-l astepte ceva sanctiuni de serviciu ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ritter |
![]()
|
Pai de asta am eu grija, ca ii deschid plangere penala pentru abuz in serviciu si solicit daune de 40.000 ron.
![]() ![]() ![]() "in curand pe ecrane"... |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
luck33ro |
![]()
|
Felicitari si succes cu plangerea penala. Totusi e cam mare dauna care o ceri si o sa platesti taxa de timbru mare
![]() |
--------------------
**
|
|
ritter |
![]()
|
Pai daca imi da Garcea 20.000 ron nu mai depun plangerea si nici taxa nu o mai platesc...
Daca nu, merg mai departe. Sunt mai hotarat ca niciodata. Daca imi puteti da sfaturi cum s-o fac mai bine, va rog sa-mi spuneti. Merci anticipat. |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chestia cu 40.000 nu-i frumoasa. Sa ceri un 4-5 mii, doar ca sa se invete minte si alti garcea care afla, da! E o cerere educativa. Altfel devine o cerere mercantila. Esti taiat imprejur?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce fel de cerere?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
ritter, vezi ca hotararea e irevocabila, deci nu ti-o comunica. Trebuie sa te duci tu la judecatorie peste 2-3 luni sa o ridici
Si daca ajungi pe acolo sa o ridici, poate o pui si pe aici sa vada si ochiul nostru motivarea. Sa ai grija sa o depersonalizezi (sters date personale etc) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:38 |