DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Conflict de munca, angajat - angajator

Ake
post 13 Oct 2010, 01:56
Post #91

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Marty @ 12 Oct 2010, 12:27)
N-avem cuptor cu microunde.
*

Da in avioane sigur sunt.

Pe de alta parte..n-ai asa niste firatanii mai vechi? Le pui intr-o punga de-un leu si te duci cu ea in brate la director: Iei fata lu return of the innocents ala din avataru tau...
"-Sefu, de la ultima revizie mi-au ramas fo doo kile de saibe...daca ne dai salariile poate-ti spun si de la care avion sunt"

Mm? Nu crezi c-ar merge? Daca vezi ca se-mpute treaba versi o lacrima si-l iei pe coarda sensibila " Stiti..din cauza lu oboseala..stresu...a trebuit sa-mi iau si-al doilea serviciu ca gemenii mai mananca saracii si paine goala, da nevasta naste saptamana viitoare si nu am cu ce sa platesc la doctor..."

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 13 Oct 2010, 02:02
Post #92

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

QUOTE(Ake @ 13 Oct 2010, 02:56)
" Stiti..din cauza lu oboseala..stresu...a trebuit sa-mi iau si-al doilea serviciu ca gemenii mai mananca saracii si paine goala, da nevasta naste saptamana viitoare si nu am cu ce sa platesc la doctor..."
*

ma Ake, io-n prima clipa chiar am crezut ca-i pe bune, m-am întristat de-am crezut c-am dat în depresie, m-am apucat sa fac pachet pentru aia mici sad.gif (am gasit prin debara trei beri, o sticla de cola pe jumate plina, o punga de seminte si una de cipsuri)

lasa ma glumele-astea sad.gif

This post has been edited by Markos: 13 Oct 2010, 02:02

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bmwh548
post 13 Oct 2010, 02:11
Post #93

Membru cu insomnii

From: Iasi

@Ake: radmasa.gif

--------------------
- - - - -
+
Ake
post 13 Oct 2010, 02:17
Post #94

Morderator

E si-un sambure de adevar in chestia asta. Io cand a trebuit sa fac concedieri, toti fiind cam de aceeasi (non)valoare, i-am pastrat pe cei cu credite. Pe moment nu mi-a venit in cap alt criteriu.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
2xGI
post 13 Oct 2010, 02:22
Post #95

Membru autentic

ai pastrai pe aia mai grasi......sa slabeasca si ei putin 04.gif

--------------------
ex. Dacia 1300 1978 - momentan Treanta 2
niciodata sa nu spui niciodata
+
bmwh548
post 13 Oct 2010, 02:57
Post #96

Membru cu insomnii

From: Iasi

QUOTE(Ake @ 13 Oct 2010, 03:17)
E si-un sambure de adevar in chestia asta. Io cand a trebuit sa fac concedieri, toti fiind cam de aceeasi (non)valoare, i-am pastrat pe cei cu credite. Pe moment nu mi-a venit in cap alt criteriu.
*

Eu radeam de partea cu saibele care mi s-a parut intr-adevar hilara. Cu partea a doua nu e de glumit.

--------------------
- - - - -
+
Marty
post 13 Oct 2010, 06:25
Post #97

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(M.C. @ 12 Oct 2010, 19:03)
Bre,nea Marty,intra un pic pe site-ul de la Etihad Airways,e linia  astora de aici din Abu Dhabi,vezi ca au ceva locuri pentru tehnici.Baga un CV,cine stie.
La fel vezi si pe site la Emirates.
Incearca si pe dubizzle.com sau dubizzle.ae,pe acolo sunt locuri de munca  de pe aici din Emirate.
*

La Etihad nu am incercat, recunosc. Da' cu Emirates ma tot intretin la un pahar de vorba din cind in cind. Nu sunt tehnic d-ala de care pune mina pe avion, sunt alt fel de tehnic!

QUOTE(Filip @ 12 Oct 2010, 21:01)
On topic: Marty, imi pare rau! Iata ca nu e niciodata prea tarziu ca viata sa dea lovituri sub centura!
*

Lasa-ma-n plm ca de vreo 3 ani numa' suturi in coae-mi iau.

QUOTE(Ake @ 12 Oct 2010, 21:14)
Nu stiu unde lucreaza Marty, da daca el o fi ala care a chituit autobuzu ala de 22 ani cu care am zburat eu la Cluj, atunci mai bine il da afara. Si daca o fi firma aia...atunci sora-sa sigur are un postponer (prost) din cate am citit in ultima vreme.
*

Pari desul de aproape de adevar. Oricum, posponeru' ala nu e prost, e de-a dreptu' imbecil din moment ce a omis sa depuna dovada platii la dosar. wink.gif

QUOTE(sorin1983 @ 12 Oct 2010, 21:45)
Eu zic sa faci altfel.... zi-le ca iti dai demisia daca iti dau toti banii datorati odata.
*

Asta ma gindesc sa fac. Daca ne-ntelegem la bani, termin rata la masina si gata (in momentul de fata asta ma trage-n jos si nu mai sunt decit citeva rate).

QUOTE(Richelieu @ 12 Oct 2010, 23:26)
Marty, ce model de Blackberry ti-au dat angajatorii tai? Daca ai 9700 te ajut eu sa le dai inapoi un 8520. biggrin.gif
*

N-ai nimerit, facem schimb tandea pe mandea.

QUOTE(Ake @ 13 Oct 2010, 01:04)
Parerea mea e ca Marty ar face cariera la showuri gen mondenii. Da el nu si nu...batman..plane....brrrum..brrrumm. Acu l-a lovit si pe el vulcanul.
*

Merge o lae! Vezi ca Frankfurt chitzaie dupa un contract de mai bine de un an.

This post has been edited by Marty: 13 Oct 2010, 07:06

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Smiley
post 13 Oct 2010, 08:51
Post #98

Membru autentic

Marty, dar tu acum mai lucrezi?

--------------------
+
corbex
post 13 Oct 2010, 08:52
Post #99

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Din moment ce e pe forum, lucreaza !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
dragoselu
post 13 Oct 2010, 08:59
Post #100

SB-12-UST

From: Sibiu

Situatia e critica, dar poate fi una lucida! Imi pare rau...

Marty, in primul rand concediu medical cat cuprinde pana iti dau salariile... In acest timp, nu stai degeaba, te misti in toate directiile... munca sa fie, chiar daca e platita mai prost! Eu lucrez in fiecare vineri, sambata si duminica la o firma de facut curatenie prin birouri (la Consiliul Judetean si Primaria Galati) si iau cate 100 de lei pe zi: 6 ore de munca. Nu e cine stie ce, dar ma mai salveaza. Cum tu ai masina pe motorina, nu o tine atarnata in cui, pune-o la treaba, da un anunt in Raid de Bucuresti, noi avem www.raidgalati.ro : "Efectuez curse rapide aeroport Bucuresti catre nu stiu unde..." Si fixezi un pret... La cat e Bucurestiul de mare, ar trebui sa ai si ceva clienti... Sau sofer personal pentru persoane care au de mers la o intalnire de afaceri, petrecere, dus-adus copil la scoala, sau pur si simplu sofer la vreo firma... Nu am masina propice pentru a face asa ceva, dar am pus intentionat un anunt pe raidgalati.ro (cursa rapida Galati - Bucuresti aeroport) si crede-ma ca am fost sunat. Un 400 de lei pe zi nu strica!

Daca vezi ca treaba cu salariile e inca "sluta", sari la beregata conducerii de la tine (macar daca stii ca nu vei mai fi la ei din cauza lor, fa-i de kkt ii dai cu fundul de pamant sa fete broaste!) si te duci la: nu stiu daca e chiar potrivit, Protectia Consumatorului, Garda financiara, la ITM, faci sesizari peste sesizari... Nu se rezolva nimic, iei legatura cu toata Presa (inclusiv Cancan si alte publicatii de scandal) si Televiziunile din Bucuresti si le expui intr-un e-mail, tot necazul care s-a abatut asupra ta, iti spun sigur ca daca te vedem la televizor, ne vom bucura si intrista in acelasi timp, te vom sustine, dar vei baga sula in coasta directorului tau... Si il va durea cand se va "vedea" in presa si la televizor! icon_mrgreen.gif
In primi doi ani de invatamant am avut parte de un conflict de munca cu directorul unei scoli gimnaziale: facusem niste activitati deosebite si trebuia sa-mi dea gradatie de merit pe 4 ani, a scris pe tabla din cancelarie numele celor care primisera gradatie, printre care si al meu; am aflat peste 1 luna ca in statele de plata nu figuram cu salariu de gradatie, ceilalti da plus inca unul care avea pila la director. Am mers la ISJ Bacau, le-am explicat de-a fir a par ce activitati am facut si mi-au zis ca sunt altii care au facut si mai multe... icon_mrgreen.gif Am plecat direct acasa si am trimis un e-mail cu o plangere catre toate ziarele si televiziunea din Bacau. Presa si televiziunea au venit... culmea peste 2 zile a si venit un inspector teritorial ISJ si a rezolvat cazul meu, ba l-a si sanctionat pe director. Chiar le promisesem ca ii dau in judecata pe director si pe ISJ. mad.gif

Ca o alta solutie, castigi, dar dureaza, e solutia unui proces, un avocat bun si iscusit te rezolva.
Cu bine si Doamne ajuta sa scapi din impas,

D.

This post has been edited by dragoselu: 13 Oct 2010, 09:02

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:01
Post #101

Dupa cum zice si corbex, da, mai lucrez. Faza e ca azi la 3 ne chemara sa ne dea perversa, sa vedem ce iese. wink.gif Hal de director tehnic ce avem.... l-a luat lumea mai tare aseara (pe la 6), ca sa ne zica si noua daca lista aia ramine in picioare sau nu. Dispare la el in birou si revine dupa 1 minut, cu un meil de la resurse umane-n mina, zicind ca a vorbit si ca maine (azi) TOATA LUMEA de la Tehnic sa se prezinte la ora 3 la sediu' central. Si dispare! unu'si da seama ca el azi e liber si se duce dupa el, sa-l intrebe daca sa vina sau nu. Nu trecusera mai mult de 3 minute si omul.... fugise. Meilu' ala era un pic ciudatel, ca din el nu reiesea clar la cine se referea. Fiind scris la plural, nu reiesea de nicaieri daca-i plural de politete sau nu. Drept pentru care am sunat la HR, aia au zis ca vorbesc cu dir. teh., i-am sunat inapoi si ne-au zis sa-l sunam p-ala sa ne explice, l-am sunat p-asta si ne-a zis ca nu e vorba de toata lumea, e vorba doar de aia de pe lista.
Deci e balamucu' dracu'!

13 Oct 2010, 09:04:
dragoselu,

1. Masina dizal sa-ti iei tu!
2. Nu pot sa fac scandal in presa pentru ca nu-mi sta-n caracter mahalageala si peste asta am contract de confidentialitate.

This post has been edited by Marty: 13 Oct 2010, 09:04

--------------------
+
DragosP
post 13 Oct 2010, 09:06
Post #102

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Da' putem noi să dăm link-ul topicului la ziare? Cu nume, cu tot? nedumerire.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:07
Post #103

Cu care nume? nedumerire.gif

--------------------
+
dragoselu
post 13 Oct 2010, 09:07
Post #104

SB-12-UST

Man, eu ti-am dat niste sfaturi, tu alege ce vrei din ele sau nu alege... Am incercat sa te incurajez cumva... Si eu stiam ca ai masina Diesel. unsure.gif

--------------------
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:08
Post #105

Merci dragoselu!

--------------------
+
tribunul
post 13 Oct 2010, 09:10
Post #106

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

In sitatii de astea iti trebuie cateva zile sa te linistesti ca sa poti gandi logic.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
dragoselu
post 13 Oct 2010, 09:10
Post #107

SB-12-UST

QUOTE(DragosP @ 13 Oct 2010, 10:06)
Da' putem noi să dăm link-ul topicului la ziare? Cu nume, cu tot? nedumerire.gif
*

Stii cumva unde lucreaza Marty? Ce ai rezolva? nedumerire.gif

La fel de bine am putea sa face un site unde sa expunem conflictul de munca si sa-l scriem in Word cu caractere de 72 si sa-l imprimam in 1000 de exemplare si sa-l lipim pe 500 de geamuri si 500 de stalpi si usi de metrou... Omul o sa spuna ca nu el a facut asta ci un nebun...

This post has been edited by dragoselu: 13 Oct 2010, 09:20

--------------------
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:12
Post #108

QUOTE(tribunul @ 13 Oct 2010, 09:10)
In sitatii de astea iti trebuie cateva zile sa te linistesti ca sa poti gandi logic.
*

Sunt f. linistit, crede-ma! smile.gif Doar ca vreau sa-i fac sa-si rupa gitu' singuri. 04.gif

--------------------
+
tribunul
post 13 Oct 2010, 09:14
Post #109

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Daca consideri ca au incalcat cat de putin legea, e suficient sa faci o sesizare scrisa la fortele de munca...garantat se rezolva.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:18
Post #110

tribunule, pai cam asta ma gindeam sa fac, dar cautam si o posibilitate legala prin care sa nu mai vin la munca pina nu-mi primesc salariile restante.

--------------------
+
kum
post 13 Oct 2010, 09:27
Post #111

Banat

Group: Banned
From: Galati

Pai nu prea poti, ca in acel moment ai incalca si tu contractul, nu numai ei! Mergand in continuare la munca, singurii care incalca contractul sunt ei!

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
neumann
post 13 Oct 2010, 09:29
Post #112

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Marty @ 13 Oct 2010, 10:18)
tribunule, pai cam asta ma gindeam sa fac, dar cautam si o posibilitate legala prin care sa nu mai vin la munca pina nu-mi primesc salariile restante.
*

Reclama-i peste tot, in primul rand la ITM, si dup'aia negociaza daca ai ceva de negociat. Daca nu, de cate ori te contacteaza le pui placa cu "va rog sa imi platiti urgent banii, deja am deschis actiunea in instanta". Nu pierde timpul aiurea! Eventual fa-le o scrisorica in care le explici ce bani au sa-ti dea, le ceri sa ti-i dea urgent, si la sfarsit pui.. prezenta constituie notificare in vederea bla bla stii tu mai departe.

Cine iti spune ca "e Romania, nu se rezolva nimic, nu poti sa le faci nimic" e ori rau voitor, ori cu creierul spalat.

This post has been edited by cristianco2002: 13 Oct 2010, 09:31

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Shush
post 13 Oct 2010, 09:33
Post #113

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Cu vorba buna s-a incercat ?
Incearca sa vorbesti cu seful sa vezi de ce s-a ajuns in situatia asta. Explica chestia cu ratele poate reusesc cumva sa iti ofere macar un avans.
Sunt de parere ca amenintarile sau scandalurile sunt foarte neproductive in acest caz.
Daca ii dai in judecata risti sa te amane legal cativa ani.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
dragoselu
post 13 Oct 2010, 09:35
Post #114

SB-12-UST

Da eu cum sa-i fac sa-mi dea 50% mariri de salariu, de cand era mama fata mare? Ca lunea asta am luat fluturasul si cand am citit 701 lei, am vazut negru in fata ochilor! Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ies din sindicat, platesc 14 lei degeaba in fiecare luna: se uita aia ca la felul 14 la mine, ca veti pierde procesele pe care le desfasuram... wink.gif) , un alt coleg (mai batran wink.gif imi spune ca de Craciun nu o sa primesc nimic pentru pomul de Craciun, copil (ce mi s-a dat pana acum a fost cate o sampanie si o cutie de bomboane in fiecare an) wink.gif) I-am replicat ca de 14 lei x 10 luni sa zicem, ii iau la copil 14 cutii de bomboane sau 7 sampanii si 7 cutii de bomboane! radmasa.gif

--------------------
+
vis-a-vis
post 13 Oct 2010, 09:36
Post #115

DaciaClubber

Se poate duce vestea-n "sat" ca esti reclamagiu si sa nu te mai angajeze nimeni in domeniu. Cu dreptatea mori de foame. Uite, mie acum imi pare putin rau ca i-am dat-o la supt fostului sef biggrin.gif
Tu insa ai mult mai multe de pierdut decat de castigat.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
DannyY
post 13 Oct 2010, 09:41
Post #116

Marele plictisit

Oferte de job foarte bune aici excl.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
vis-a-vis
post 13 Oct 2010, 09:42
Post #117

DaciaClubber

Deja-l vad pe Marty avand grija de copii radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
neumann
post 13 Oct 2010, 09:42
Post #118

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Shush @ 13 Oct 2010, 10:33)
Daca ii dai in judecata risti sa te amane legal cativa ani.
*

Nici vorba de asa ceva, referitor la conflicte pe codu muncii, in care situatia de aici e clara, drepturi salariale.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
yhattori
post 13 Oct 2010, 09:56
Post #119

*

http://www.mngairlines.com/cont-teknik.asp

pozitiile trei si patru. implica relocare la istanbul.

sau vinzari de chartere. posibila relocare la mama dracului si talpa iadului.

pina la 1 decembrie aduna cv-uri si recomandari si p-orma cern si aleg.

cv depui tu, recomandare ti-oi da eu, in amintirea poll-urilor care le-am impartasit.

--------------------
* * *
+
Marty
post 13 Oct 2010, 09:59
Post #120

QUOTE(yhattori @ 13 Oct 2010, 09:56)
http://www.mngairlines.com/cont-teknik.asp

pozitiile trei si patru. implica relocare la istanbul.
*

Ba, merci! Da' se pare c-am probleme cu numaratu', nu stiu care-i 2 si 3 din "Curently there is no open positions in MNG Airlines."

P.S.: Sa vezi ce haios o sa fie cind vor citi aia c-am lucrat la Jetran. 04.gif Cre' ca nici acu' nu se platira datoriile.

--------------------
+
14 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 05:06
Forum Renault