Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa da!
|
--------------------
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Matalutza crezi ca arati mai bine cand dai din buci ca sa nu mi zic de viteza de reactie si de executie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Ba as pune ramasag ca e si mai distractiv. This post has been edited by Victoras2001: 13 Jul 2012, 18:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mda, cu public si comisie si in loc de gagica cracu presedintelui
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Boris a vazut marea..si nisipu'..
P8250048.JPG ( Size: 150.33k ) Number of downloads: 272 P8240032.JPG ( Size: 160.13k ) Number of downloads: 299 P8250046.JPG ( Size: 167.37k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu te-a intrebat ce-ti venii sa bagi atata sare in valaul asta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
sa-l fi vazut ce musca
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Are cineva ciobanesc german la partament de camere pe aici? Cam cum se simte respectivu in spatiul respectiv? Ma bate un gand, da' nici n-as vrea sa chinui cainele ca mi s-a pus mie pata.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Orice ciine mai mare se plictiseste intr-o casa. Are cine-l scoate afara, de 3-4 ori pe zi? Daca nu, nu-ti lua, chinui un animal. Sau ia-ti unul de buzunar. Sai ia-ti o nevasta
![]() This post has been edited by corbex: 31 Aug 2012, 12:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ia-ti ma motan daca vrei animal de apartament. Serios acum!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vin si direct fara coaSTE, sau tre sa ii tunezi tu?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 31 Aug 2012, 13:30) Orice ciine mai mare se plictiseste intr-o casa. Are cine-l scoate afara, de 3-4 ori pe zi? Daca nu, nu-ti lua, chinui un animal. Sau ia-ti unul de buzunar. Sai ia-ti o nevasta ![]() Nefasta sa-si ia altii, eu prefer sa o imprumut pe-a lor in cel mai rau caz de betie grava. De scos afara are cine sa-l scoata, chiar imi facea placere sa ies cu cainele la plimbare, mai ales seara. Da' precedentul era de talie mica, de asta intreb cum se simte un caine de talia ciobanescului intr-un apartament (mai ales ca astia au si un nivel de energie mult mai ridicat ca stapanii de obicei). QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 13:41) Zise vajnicul posesor de pisica. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te gandesti doar la confortul lui ? La al tau nu te gandesti ?
Oricat l-ai spala si ingriji fiind un caine foarte mare va lasa par peste tot si o sa puta ca dracu in casa aia. E adevarat ca dupa un timp te obisnuiesti si nu mai simti mirosul ala specific, dar nu poti spune acelasi lucru despre oamenii care vor veni in vizita. Sa nu mai spun ca niciun covor, corp de mobila, bucatica de parchet nu vor scapa neatinse ![]() This post has been edited by Shush: 31 Aug 2012, 14:08 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu mi-e lene sa folosesc aspiratorul, praful oricum il sterg des din cauza machetelor. Cum spuneam am convietuit alaturi de un caine deja, vara au nevoie de dusuri mai dese, dar in rest chiar sunt relativ ok. Aici depinde si de cum intelege stapanul sa intretina cainele.
Celalalt a avut la inceput o obsesie cu papucii de casa, mobila si covoarele nu au fost maltratate vreodata. Si problema cu papucii se putea rezolva usor daca i-am fi oferit o alternativa pentru consumarea energiei. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Ma rog, cum zici tu, esti prea irascibil zilele astea ca sa incerc sa-ti explic ca a fost o gluma.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Am inteles gluma. Voiam si eu sa bat șaua...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 31 Aug 2012, 12:56) Are cineva ciobanesc german la partament de camere pe aici? Cam cum se simte respectivu in spatiul respectiv? Ma bate un gand, da' nici n-as vrea sa chinui cainele ca mi s-a pus mie pata. Un vecin din blocu' de vis-a-vis are 3; cand nu-i p-afara cu ei, al' mai tanar se holbeaza pe geam toata ziua. Eu n-as tine caine in apartament (si pt. confortul meu, si al lui). Oricum, intreaba-i si pe vecini...mai ales p-aia de dedesupt. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
3 sferturi din vecini au caini (minim unul de apartament). Suntem invatati cu latratul ocazional.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa latratu, sa vezi ce scandal face cand alearga prin casa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Vecina de deasupra are o imensitate de caine (habar n-am ce rasa e) care abia se aude cand alearga pe parchetul gol. Eu mai am si covoare. Plus ca daca am chef sa joc aport cu cainele pot sa ies in fata blocului.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si mai ales, cand la un singur tur de apartament, cu coada iti matura tot ce-i aflat pana la un metru inaltime si nu-i ancorat bine...
Apartametnul in care locuiesc inainte a apartinut unui cetatean in varsta (il cunosteam din vedere, era un profesor universitar iesit la pensie) care avea un ciobanesc german superb. Negru complet. Retin detaliile fiindca la vremea respectiva, student fiind, de cate ori treceam pe drumul de acces spre Universitate il vedeam pe batran cu cainele la plimbare. Ajunseseram sa facem si glume pe seama lui. Puneam pariuri intre noi, in ce zona o sa-l intalnim. Dupa ce am cumparat apartamentul, nu mi-a venit sa cred ce dezastru a putut sa faca cainele ala acolo. Toti peretii, in jurul usilor, erau racaiti cum a dat cu labele. Era tencuiala data jos si mai ales in zona usii de la intrarea in apartament si caramida era racaita in profunzime. De asemenea toate usile din casa era praf. Roase si zgariate. Personal nu m-as incumeta sa tin un caine de talie mare intr-un apartament de bloc. Nici pentru confortul meu personal nici pentru al cainelui. This post has been edited by radian: 31 Aug 2012, 16:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Partea cu distrusul de prin casa se poate rezolva daca ii canalizezi energia spre alte activitati, nu de asta imi faceam probleme. Da' daca zici ca mai bine nu (mai ales ca domnisoara ta nu e chiar talie mica din ce imi aduc aminte) bag la cap si ma orientez spre ceva de talie mica. Pentru un moft de-al meu nu trebuie sa "traga" cainele. Mersi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Ei as. Plimbarea de seara, negresit se finalizeaza cu o pauza de o bere pe terasa. Asa cuminte sta pe bancuta langa mine. E chiar incantata sa pozeze pe post de vedeta, nicidecum nu se da distrusa pe motiv de papile olfactive iritate.
BMWule nu se compara la talie. De curand obraznica a avut tupeul sa-si arate coltii la un ciobanesc german. Vazandu-i unul langa altul, a mea era cam un sfert cat ala. Sufera de sindromul de piticanie. Nu-i suporta pe cei mai mari ca ea... This post has been edited by radian: 31 Aug 2012, 17:37 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Si fosta patrupeda avea obiceiul sa faca scandal la cainii de 3-4 ori mai mari, am reusit pana la urma sa o dezvat, cel putin cand era cu mine.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Ai invatat-o si pe ea cu beutura.
![]() Am imbatat o data teckelu unui coleg cu rom cubanez. Potaia nu vroia sa-l bea asa ca i-am pus intr-un bol ingust plin cu rom jucaria preferata. Pana s-a chinuit sa scoata guma a lins si romu. Bietu Pluto s-a facut manga: bora, schelalaia, cadea in kur ,pana la urma a adormit pe scari . Sforaia, ragaia si besea in somn.. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 02:19 |