Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ea vorbea cu bmwh548, esti de bula
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 2 Sep 2012, 09:16 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ala e bmwh, confuzia e legitima.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu as mai tunde-o putin
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mie așa-mi place, flocoasă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu-mi place coada ei. Nu ai pui? vreau si eu unu'.
This post has been edited by ady77: 8 Sep 2012, 14:29 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Nu-ți dau, că nu-ți place coada ei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Sep 2012, 14:22) nu mere bre PS. cit tine perioada de "calduri" la o catelusa? Ca am o catelusa care cred ca e in calduri si Richi e inebunit din cauza asta. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Markos |
![]()
|
Ba mere.
Fo 2-3 săptămâni. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nik1965 |
![]()
|
nu ruleaza nimic
am rupt-o in fericire ... |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nik1965 |
![]()
|
ho bre, sa termin casa ...
cred ca e din cauza de net cu viteza "la pedale" dupa cu zicea si fiumio mai zilale trecute ... This post has been edited by nik1965: 8 Sep 2012, 15:17 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
poi,vad ca mandra ta e cumintica si merge potolita,la pas..
d-aia va tot legati de mine ca-mi maltratez cainele.. oricum la mine asa ceva nu se ecsista.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Toti cainii merg la pas, doar ca unii il prefera pe cel alergator
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cataua merge la pas de frica lu grecu. N-ati vazut ca i-a stat inima la cel mai mic zgomot?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu cred ca vreun caine ar fi stat impasibil auzind zgomotul ala la doi pasi de el.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
care mai tineti minte sau ati trecut recent cu "animalu" printr-o anestezie totala... cam care-i comportamentul in momentul "ruperii" de realitate?
![]() ma refer la pupile dilatate, respiratie greoaie, agitat, etc.... sa stiu cam la ce sa ma astept ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eram in anticamera, asteptam sa vaccinez patrupedul. Recunosc ca n-am vazut ce se intampla dincolo, dar asistenta m-a rugat sa astept ptca dl doctor e in operatie. Se auzeau niste sunete ciudate din partea potaii. Nici nu stiu cum sa le descriu. Un fel de maraituri mai plangacioase, de ziceai ca viseaza. M-am cam stresat ascultand atent si incercand sa descifrez ce se intampla acolo. Maimutoiul meu se bagase-n mine ca niciodata si tremura ca varga. La un moment dat i se facuse atat de frica auzindu-l p-ala, c-a inceput sa urle de nu stiam cum sa-l mai tin de bot. Pana la urma l-am scos afara ca facea pipi pe mine.
Da nu stiu exact ce s-a intamplat dincolo si daca era anestezie totala. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
kum stie, ca el a facut parca anastezie totala lui leo. da nu spun cu ce ocazie
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
L-a slutit.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
care agitatie,ca-i balega..
al meu horcaia de ziceai ca-l taie..ca pe porc.. ![]() in rest ,vaz ca stii si tu .. la trezire va merge leganat ,cu trenu' posterior impleticit.. dupa vreo juma' de ora este gata.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ce naiba le tot faceti?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
io i-am facut o radiografie pt ca il durea un sold..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cu anestezie totala? Era treaz doctorul? Sau i-ai facut radiografia singura, la soare?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 8 Sep 2012, 21:04) care agitatie,ca-i balega.. al meu horcaia de ziceai ca-l taie..ca pe porc.. ![]() Iulia, probabil ca este si in fc. de varsta si eventual de starea de sanatate a patrupedului... daca are probleme la inima este posibil ca anestezia totala sa-i fie defapt eutanasiere ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 8 Sep 2012, 20:49) care mai tineti minte sau ati trecut recent cu "animalu" printr-o anestezie totala... cam care-i comportamentul in momentul "ruperii" de realitate? ![]() ma refer la pupile dilatate, respiratie greoaie, agitat, etc.... sa stiu cam la ce sa ma astept ![]() Respiratie greoaie ... nu neaparat, agitat ... nu, doar dezorientat pana isi face efectu, si ca sa-si faca mai repede efectul ... scoate-l la plimbare dupa ce-i face injectia. Iar in timpul cat ii anesteziat ... mai este cand scoate ceva sunete, dar daca esti langa el ... se linisteste repede. Io ti-as recomanda sa-i zici sa-i faca anestezie deaia cu trezire rapida, ii ceva mai scumpa, da nu se chinuie atata cand se trezeste. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
cam greu la ce scari am de urcat apoi cu animalu' adormit (~35 kg)
apropo de anestezia cu trezire rapida, treaba e ca tre' sa se trezeasca dupa operatie si dupa ce-i "pune fermoar" doctoru' ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:24 |