Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io daca-i zic lu Bonifaciu "mori", se intinde p'o parte si nu se mai misca pana la noi ordine sau pana vede pisica.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
la tine-i mai simplu,deh..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 8 Sep 2012, 21:27) cam greu la ce scari am de urcat apoi cu animalu' adormit (~35 kg) apropo de anestezia cu trezire rapida, treaba e ca tre' sa se trezeasca dupa operatie si dupa ce-i "pune fermoar" doctoru' ![]() Nu adoarme instant, si miscarea face ca efectu sa apara mai repede. Cu trezire rapida ... adica dupa operatie, doctorul ii mai face o injectie, si se trezeste rapid, in cam o ora ii pe picioarele lui, si ... in functie de interventie, poti sa mergi cu el la plimbare. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 8 Sep 2012, 21:00) N-am avut curaj sa stau acolo ![]() L-am predate la doctorita, am plecat si m-am mai intors peste 2 ore (parca). Era adormit saracu'. De-abia acasa s-a trezit din anestezie si nu mai stia cum sa scape de pampersu' de i l-a pus doctorita. Nu se putea tine insa pe picioare ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai ciuntit vietate nevinovata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da n-ar putea sa le impaieze si apoi sa i le lege de coada? Sa dea si el bine la fetite, macar vizual.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma, povestea asta cu oole pisicii a mai fost de 16826 de ori. :plictisit
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-ai telecomanda?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am lasat un ciocan, un patent si-o punga de cuie prin airba. S-a pisat idiotul pe fiecare-n parte.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Observ ca de ceva vreme insistati. Voi chiar n-aveti altceva de lucru? Va lipseste galceava?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ce dracu am mai facut frate?
![]() Am zis si io o vorba, ce-am facut asa de rau? Da-mi report. Asa, la modul general. Daca nu poti purta o discutie civilizata si caterincoasa pe un forum public, nu mai intra si gata. Ia vezi cand mi-a zis grecu, ieri, ca am fata de ospatar. Am luat-o-n gluma. Ma rog, asa sper c-a zis-o ![]() Io scriu ce-mi trece prin cap, ma iau de cine-mi trece prin cap si cum imi trece prin cap si gata. Exista moderatori care sa-mi inchida gura si admini cara sa ma dea afara de pe forum. In rest sa auzim de bine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
S-a potrivit sa postam amandoi la 23:11. Te-ai urzicat (aproape) degeaba.
Inteleg ei, adica aia care se stiu cu musca pe caiula. Tu esti mai la coada listei. Nu zic, si tu o cauti, dar mai elegant, cu manusi. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io intru aici ca sa ma distrez. Iar tu trebuie sa intelegi ca asa cum exista oameni care se aprind repede si fac scandal mare, la fel exista si oameni care nu se pot abtine sa nu-i zgandare pe primii.
![]() Si nu m-am urzicat deloc. Doar ti-am spus parerea mea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Io-s pervers, deci am o scuză
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
din politețe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba n-aude. Ho ca se sperie doctorul. Veni, baga capul pe usa, probabil crezu ca poate fi de vreun folos cuiva, vazu si se tira repede. Cre'ca s-a mai uitat odata la iesire, sa vada unde a intrat si daca n-a gresit cumva.
Dupa '90 era un bar pe Calea Victoriei, Monaco ii zicea. Acolo am scris istorie dupa Revolutie. Intr-o zi, si cum eram mai mereu pusi pe sotii, l-am suit p-unu pe masa, i-am aprins lumanari si ne-am apucat sa-l jelim, cu tavaleli pe jos, tot tacamul. Intra cate un client, belea ochii cat cepele, baiguia un "ma scuzati" si iesea repede. Il vedeam prin geamuri cum se uita sa vada daca n-a gresit intrarea. Asa si cu domn' doctor vet. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din cauza tiglelor. Tocmai si le-a dat jos. I-a ramas casa acoperita cu sipci.
Cum sa nu se pishe ciinele pe scule, daca-i spargi toata ziua urechile cu ele? Crezi ca nu face legatura? Sandokan se razbuna. Poate uiti si masina de facut piine prin curte ![]() This post has been edited by corbex: 10 Sep 2012, 08:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2012, 23:19) ... Cel putin asta era spiritul cafenelei pana intr-un moment din care am ajuns sa ne masuram vorbele bine inainte sa le scoatem, nu care cumva sa le interpreteze vreunul aflat la ciclu. ... Vorbeste in numele tau, te rog! Poate tu iti masori vorbele. Pe altii ii doare la cuc! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Korekt!
Ești cel mai bun exemplu. This post has been edited by Markos: 10 Sep 2012, 08:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:38 |