Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce modestie, unde? Fii capitanu' nostru!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La tine markose, la tine...
Las-o p-aia cu capitanu', ca aia-i treaba lu' matale. Tu esti ala caruia ii place sa fie gadilat la orgoliu. ![]() Zi cat mai e nivelu', ca astept sa vad: daca a scazut sub jumate' inseamna ca pot sa mai vars si io putin. Ca io nu ma bag peste jumatea ta ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ești incredibil. Ai făcut două persoane pe care le cunosteai personal de cacao, folosind o tonă de epitete cu adevărat jignitoare, suburbane, mizerabile, iar acum te crezi Fecioara Maria, care grăiește ca o floare.
Am scris (la Cafenea) un text în glumă cu referire la nervoasa ta persoană și cu multiple citate ale politologului tonies, și ți-a murit lumea. Dacă te-ai regăsit în expresia "popor de maneliști mămăligari proști" - e numai treaba ta. Nu era cu trimitere directă, a fost introdusă doar ca element artistic. Gata, eu am încheiat subiectul, să fii iubit. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Markos, banuiesc ca una din cele doua persoane sunt eu. In acest caz, cu tot respectul, Kum nu m-a facut de cacao. S-a facut pe sine...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Sep 2012, 10:10) Ești incredibil. Ai făcut două persoane pe care le cunosteai personal de cacao, folosind o tonă de epitete cu adevărat jignitoare, suburbane, mizerabile, iar acum te crezi Fecioara Maria, care grăiește ca o floare. Am scris (la Cafenea) un text în glumă cu referire la nervoasa ta persoană și cu multiple citate ale politologului tonies, și ți-a murit lumea. Dacă te-ai regăsit în expresia "popor de maneliști mămăligari proști" - e numai treaba ta. Nu era cu trimitere directă, a fost introdusă doar ca element artistic. Gata, eu am încheiat subiectul, să fii iubit. Intrebare: ti-am zis tie personal ceva? Te-am jignit pe tine cu ceva? Chiar te crezi asa de important? Chiar crezi ca pe unii nu-i deranjeaza cand tu te iei de altii pe aici? Georgica, afofis, vijelie, tony-s, rodi. Cu ce anume te-au jignit astia pe tine? Ca la toti le-ai dat la teaca la greu. Unora le-ai deschis chiar topic. Sincer sa-ti zic m-a cam deranjat atitudinea asta a ta de vataf. Dar, intrucat nu ma privea, nu am zis nici un cuvintel. Era o chestiune care te privea pe tine, care iti facea tie cinste sau nu. Cine iti da tie dreptul sa faci ordine pe acest forum? Esti cumva modelator/admin si nu stiam eu? Cei cu care m-am certat au la dispozitie o tastatura, un creier, pot riposta sau pot da report. Report in urma caruia pot fi pedepsit. Ca ce chestie iti dai tu cu parerea de cum am fost afectat ca arhitectul m-a facut in mod direct si fara dubii alienat mintal? Ca ce chestie iti dai tu cu parerea despre cum m-am considerat eu jignit cand m-a facut radian mai intai mincinos (la care l-am facut doar nesimtit) si mai apoi papagal schizofrenic (dupa care a urmat bairamu')? Este o treaba pur subiectiva si e numai problema mea si a lor cum anume am reactionat. Te-ai bagat ca musca-n curu' calului intr-o chestiune care nu te priveste. Cat despre "un text în glumă" io te rog politicos sa te duci cu vrajeli din astea prin alte parti. Sau (daca intr-adevar esti atat de imbecil incat sa nu mai stii cum se face o gluma - ceea ce personal nu cred) sa te duci sa faci glume din astea cu altii. Repet: personal eu nu cred nici 1 secunda ca a fost o gluma. Glume sunt alea de le faceai lu' dom'profesor. Si inca ceva: cand m-a deranjat atitudinea ta fata de corbex, am avut decenta si bunul simt sa-ti atrag atentia cinstit si civilizat. Fara "glume" si fara atitudini de 2 lei. De ce nu te-ai basicat si cand au facut astia cerc in juru' meu si dadeau cu totii? Ah... Am uitat: tu erai in acel cerc. Ai acelasi stil de căcat pe care l-ai folosit mereu. Si cand te-ai certat cu mepe la fel ai facut. Nu esti cu nimic mai special fata de altii pe cafenea. Nu ai nici un drept in plus fata de altii. Ca te bucuri de o oarece popularitate e adevarat si se datoreaza faptului ca erai candva un tip haios si simpatic. Da' vremurile alea s-au dus. Mi-o confirma si faptul ca multi imi trimit PM cu pareri de-ale lor si, cand i-am intrebat de ce nu le scriu pe forum mi-au raspuns ca li s-a facut lehamite de tine si de labradorii tai (si nu ma refer aici la Tara). Ca nu mai e cafeneaua ce era candva, ca ne-a tampit politica asta pe toti. Da' tu sa fii sanatos! E bine sa te gandesti ca ar fi timpul sa-ti reconsideri atitudinea. P.S. Si nu am afirmat niciodata ca as fi fecioara Maria. Sunt constient de ce s-a intamplat, de ce anume am facut. Faptul ca am incercat sa nu mai scriu decat pe la jurnal iti spune ceva? Tu manjesti cu rahat si apoi tot tu esti ofuscat ca "m-am urzicat"? Pai sa se intrebe Radian de ce m-am urzicat, ca pe el l-am pizduit. Sau sa zica arhitectu': "ete ma, s-a urzicat kum". Nu ziceam nimic. Ca eu cu ei m-am certat. Da' tu? Care e rolul tau in toate astea? Si, spune-mi te rog inca o data, cine esti tu? This post has been edited by kum: 10 Sep 2012, 16:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Sep 2012, 10:36) Esti cumva modelator/admin si nu stiam eu? Te rog frumos. QUOTE Mi-o confirma si faptul ca multi imi trimit PM cu pareri de-ale lor si, cand i-am intrebat de ce nu le scriu pe forum mi-au raspuns ca li s-a facut lehamite de tine si de labradorii tai (si nu ma refer aici la Tara). Ca nu mai e cafeneaua ce era candva, ca ne-a tampit politica asta pe toti. Iar te rog frumos! El n-are labrador, are golden retriever. Labrador am eu. În altă ordine de idei: vă rog eu frumos, nu puteți să vă ignorați? Să vă ștergeți numerele de telefon, să vă dați ignore pe mess, pe feisbuk, haifaiv și tuiter? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Degeaba, tot Ciac Noris e cel mai tare!
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Sep 2012, 09:36) Te-ai bagat ca musca-n curu' calului intr-o chestiune care nu te priveste. cine vorbeste................................. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Sep 2012, 10:36) Intrebare: ti-am zis tie personal ceva? Te-am jignit pe tine cu ceva? Chiar te crezi asa de important? Chiar crezi ca pe unii nu-i deranjeaza cand tu te iei de altii pe aici? Georgica, afofis, vijelie, tony-s, rodi. Cu ce anume te-au jignit astia pe tine? Ca la toti le-ai dat la teaca la greu. Unora le-ai deschis chiar topic. Sincer sa-ti zic m-a cam deranjat atitudinea asta a ta de vataf. Dar, intrucat nu ma privea, nu am zis nici un cuvintel. Era o chestiune care te privea pe tine, care iti facea tie cinste sau nu. Cine iti da tie dreptul sa faci ordine pe acest forum? Esti cumva modelator/admin si nu stiam eu? Cei cu care m-am certat au la dispozitie o tastatura, un creier, pot riposta sau pot da report. Report in urma caruia pot fi pedepsit. Ca ce chestie iti dai tu cu parerea de cum am fost afectat ca arhitectul m-a facut in mod direct si fara dubii alienat mintal? Ca ce chestie iti dai tu cu parerea despre cum m-am considerat eu jignit cand m-a facut radian mai intai mincinos (la care l-am facut doar nesimtit) si mai apoi papagal schizofrenic (dupa care a urmat bairamu')? Este o treaba pur subiectiva si e numai problema mea si a lor cum anume am reactionat. Te-ai bagat ca musca-n curu' calului intr-o chestiune care nu te priveste. Cat despre "un text în glumă" io te rog politicos sa te duci cu vrajeli din astea prin alte parti. Sau (daca intr-adevar esti atat de imbecil incat sa nu mai stii cum se face o gluma - ceea ce personal nu cred) sa te duci sa faci glume din astea cu altii. Repet: personal eu nu cred nici 1 secunda ca a fost o gluma. Glume sunt alea de le faceai lu' dom'profesor. Si inca ceva: cand m-a deranjat atitudinea ta fata de corbex, am avut decenta si bunul simt sa-ti atrag atentia cinstit si civilizat. Fara "glume" si fara atitudini de 2 lei. De ce nu te-ai basicat si cand au facut astia cerc in juru' meu si dadeau cu totii? Ah... Am uitat: tu erai in acel cerc. Ai acelasi stil de căcat pe care l-ai folosit mereu. Si cand te-ai certat cu mepe la fel ai facut. Nu esti cu nimic mai special fata de altii pe cafenea. Nu ai nici un drept in plus fata de altii. Ca te bucuri de o oarece popularitate e adevarat si se datoreaza faptuui ca erai candva un tip haios si simpatic. Da' vremurile alea s-au dus. Mi-o confirma si faptul ca multi imi trimit PM cu pareri de-ale lor si, cand i-am intrebat de ce nu le scriu pe forum mi-au raspuns ca li s-a facut lehamite de tine si de labradorii tai (si nu ma refer aici la Tara). Ca nu mai e cafeneaua ce era candva, ca ne-a tampit politica asta pe toti. Da' tu sa fii sanatos! E bine sa te gandesti ca ar fi timpul sa-ti reconsideri atitudinea. P.S. Si nu am afirmat niciodata ca as fi fecioara Maria. Sunt constient de ce s-a intamplat, de ce anume am facut. Faptul ca am incercat sa nu mai scriu decat pe la jurnal iti spune ceva? Tu manjesti cu rahat si apoi tot tu esti ofuscat ca "m-am urzicat"? Pai sa se intrebe Radian de ce m-am urzicat, ca pe el l-am pizduit. Sau sa zica arhitectu': "ete ma, s-a urzicat kum". Nu ziceam nimic. Ca eu cu ei m-am certat. Da' tu? Care e rolul tau in toate astea? Si, spune-mi te rog inca o data, cine esti tu? Si nu ne mai tine in suspans, vii la intalnirea de toamna? |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Sep 2012, 10:10) QUOTE(kum @ 10 Sep 2012, 10:36) Please…not again ... not_again_cat.jpg ( Size: 46.62k ) Number of downloads: 426 Kumule, care-s aia care ti-au trimis mesaje antigrec si care-s labradorii? Mie nu-mi plac astea anonime. Daca nu vrei sa-i numesti aici, astept PM. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
M-ai spart cu PM-urile astea! Mai ai loc în căsuța poștală?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ma, da voi lunea nu aveti de obicei mult de munca ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce PM? Daca tot e razbel, razbel sa fie.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 10 Sep 2012, 13:15) Kumule, care-s aia care ti-au trimis mesaje antigrec si care-s labradorii? Mie nu-mi plac astea anonime. Daca nu vrei sa-i numesti aici, astept PM. Vezi poate te plesnesc ![]() Ori crezi ca de cate ori am discutat la telefon, mi-ar fi fost rusine sa-ti spun ceva daca aveam sa-ti spun? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Cine s-a conversat telefonic cu kum nu-i labrador.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Sep 2012, 13:29) Pai stiu si io ... la telefon nu-ti place sa vorbesti de forum. Ce-i drept, nici mie. Nu-i ca ma simt vizat intr-o tabara sau alta. Imi iau bobarnace pe rand, fara discriminare. ![]() Eram si io curos, d-aia intreb. Te doare mana sa raspunzi? This post has been edited by cdadan: 10 Sep 2012, 12:40 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
bag de seama ca ultimile 10-15 postari sunt on-topic
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au scris dinamovistii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Vii vineri seara la meci?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Eu merg la 6-7 meciuri pe sezon, cand nu-i prea cald, nu-i prea frig, se joaca la ore rezonabile si nu-i aglomeratie. Cand sunt meciuri cu miza, inchid astia toata zona si trebuie sa parchez in China.
![]() In deplasare n-am fost nici macar pe Cluj Arena. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
P9150067.JPG ( Size: 163.37k )
Number of downloads: 195
P9150064.JPG ( Size: 162.82k ) Number of downloads: 197 P9150061.JPG ( Size: 164.08k ) Number of downloads: 197 P9150057.JPG ( Size: 168.1k ) Number of downloads: 199 16092012075.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 75 noi am fost pe Borcea.. Boris si-a facut datoria de paznic de noapte..inclusiv in timpu' zilei.. n-a trecut nimic si nimeni pe langa noi.. bietele oi,cand il auzeau pe el latrand,se intorceau din drum rapid.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Atentiune, atentiune!
Incepe sezonul de toamna al capuselor. capusa.jpg ( Size: 43.78k ) Number of downloads: 51 Aceste dragute animalute transmit (pe langa alte nenorociri) si babesioza. babesia.jpg ( Size: 6.89k ) Number of downloads: 49 Iar babesioza aste, duce de multe ori la rest.jpg ( Size: 17.37k ) Number of downloads: 52 Deci nu uitati de deparazitarea externa! 1959_deparazitare.jpg ( Size: 30.79k ) Number of downloads: 55 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
vet,iar??
au aparut cazuri? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, da' tre' să trăiască și ei din ceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
sigur nu duc lipsa de musterii..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:48 |