Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Prietena fiului tau?
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce bine s-a format Boro.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vrei sa te iau iar cu Mertanu'?
![]() L-am luat cu un chil patru sute, iar acum are aproape patru chile. ![]() Am mai vazut io catei, am mai si avut, stiu si ca fiecare cioara-si lauda puiul, insa asta percuteaza uimitor de repede. E extrem de receptiv la indicatiile pretioase pe care le primeste. Pregatisem un ziar cu pagini mai multe, da invata piticu' numai din tonul meu. Deja e clar peste vecinii mei la capitolul "ascutimea mintii". PS. Alea-s poze de cateva zile. Acum e si mai mare. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 May 2011, 20:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mi-e asa de drag sa-l privesc cum mananca iar a doua zi sa-l pun pe cantar...
![]() E talentata potaia. Deja si-a luat rolul in serios. Cum simte sau aude ceva latra de rupe. Daca ar sti el ce ma tavalesc io pe jos cand ii aud pitigaielile... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te bagai in invatamint, acum aveai gradul zero. Inspectiile la clasele de catei se lasa cu protocoale modeste, treceai prin gradele didactice ca cateii prin campionatul lui Mitica.
This post has been edited by corbex: 8 May 2011, 20:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred. N-am citit niciodata vreo referire la existenta vreunui grad de inteligenta inferior celui al ciinilor. Era vorba de ciinii mingicari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
El slabeste, si pe caine l-a pus la ingrasat. Saracu' Boro. Pe cand iei si o catea pe care s-o numesti, mai fericit, Barca?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mertane, catelul ala e in crestere. Nu e la ingrasat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Boro, Boro.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bot de cal.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Cap de dropie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre aici e vorba de caini, nu de alte animale
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
L-am dus azi la al doilea vaccin (era sa scriu vagin). Aceeasi moaca distrusa. Tot drumul a stat in cur, s-a uitat la mine si-a plans. La intoarcere nu mai avea nicio greata, se culcase.
Nu-i iau crantanele, desi doctorul mi-a zis sa-i iau Purina jr. Vad ca-i prieste mancarea gatita, asa ca asta o sa manance si in continuare. In schimb am dublat legumele. Doi morcovi imensi, doi pastarnaci la fel, un sfert de telina d-aia imensa, niste rinichi de vitel si orez. Asa cum a zis Vet. Mi se pare mai sanatos ca orice boaba. Pe langa asta, de maine incepem vitaminizarea piticului. Ieri a marait, latrat si alergat prima pisica din viata lui. Vai ce fericit am fost. ![]() De pe drum, la dus 1.JPG ( Size: 861.63k ) Number of downloads: 172 2.JPG ( Size: 849.4k ) Number of downloads: 177 si la intoarcere 3.JPG ( Size: 659.12k ) Number of downloads: 173 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 May 2011, 20:10) Vad ca-i prieste mancarea gatita, asa ca asta o sa manance si in continuare. In schimb am dublat legumele. Doi morcovi imensi, doi pastarnaci la fel, un sfert de telina d-aia imensa, niste rinichi de vitel si orez. Asa cum a zis Vet. Mi se pare mai sanatos ca orice boaba. Nu se compara cu nicio boaba, nici pe departe. E bine ca ai timp sa-i gatesti. Si da, e haios foc Boro ![]() This post has been edited by Markos: 11 May 2011, 19:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
Merced |
![]()
|
Boro!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma gandeam sa-l dau pe niste tuica.
DSC04061.JPG ( Size: 897.44k ) Number of downloads: 158 PS. Ma uitam pe vitaminele astea. Contin 200mg drojdie de bere. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 May 2011, 19:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Ba s-ar putea sa se faca mai mare. Da' nu bag mana in foc. Oricum personalitatea lui conteaza mai mult decat dimensiunile. Ca nu l-ai luat sa-ti pazeasca damigenele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu ma mai intereseaza cat se face si cum se face sau ce se face. E puiul meu drag. E asa de dulce...
![]() Oricum, a facut niste laboante de toata frumusetea. Iar doctorul e convins ca se face ditamai dihania. N-auzi c-a scris in carte "ciobanesc"? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
La gara pe depozit scria "cenzurat" si inauntru erau carbuni.
Am vazut multi caini de genu' asta de-a lungul timpului. Clar nu e rasa pura, asa ca vedem pe parcurs cat se face. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai tu crezi ca-l abandonau daca era rasa pura? Erau doi. Fra-su era tot asa stufos, dar mai deschis la culoare. Nu stiu daca era baiat sau fata, ca io voiam baiat. L-am vazut p-asta c-avea ceva intins de-a lungul burtii si l-am luat instant.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 May 2011, 19:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Tocmai. Oricum intr-un fel e mai bine daca nu creste exagerat ca-l poti lasa liber fara sa te gandesti ca sare dihania pe tine si te darama.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai deja stie ca n-are voie sa sara. Vreau sa-i trag dresajul de bun simt. Ca altfel e jale cu un puricos needucat. Te termina. Nu-l las sa sara pe mine, sa ma muste de picioare... Faza e ca pricepe mai repede decat credeam io.
La "vino aici" vine glont, la "nu" se supune instant, mai lucram. Cate 10-15 minute zilnic, dimineata. Vreau sa invete bine o comanda, apoi trec la alta. Incet, cu rabdare, vad io ce iese. Io stiu ce inseamna caine needucat. Iti face mai mult rau decat bine. Deocamdata-mi place ca n-are rau de masina. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
corbex |
![]()
|
Daca se face mare-mare, se sperie lumea de el si te umple de reclamatii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Reclamatii aici?
![]() Lumea, ca sa nu se sperie de el, sa nu intre in curtea mea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:55 |