Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bono doarme-n magazie deocamdata. Ca se caca din ora-n ora.
Azi noapte cred ca i-a cazut un pet in cap. C-a inceput sa urle crunt, asa, deodata, de-am sarit 2 metri in sus. Apoi, brusc, a amutit. Radeam ca boul. Sa fi vazut ce schiorlaiala jalnica a tras. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 May 2011, 22:07) Azi noapte cred ca i-a cazut un pet in cap. rad ca boul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Lu' Victorel ar trebui sa-i faca cineva o gluma mai complexa cu o damigeana d-aia. Cumva sa faca o intrare pentru Boro in ea, da' fara sa se vada. Sa-l gaseasca dimineata intr-o damigeana ar fi foarte amuzant.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Serios?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da ma. Eu mereu imi luam o bucatica si mancam cand facea maica-mea cozonac. Am si crescut, intr-adevar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Da ma, serios. E precum complexul de dinamo, la oi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
asa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pardon, scuzaț!
![]() This post has been edited by Marty: 11 May 2011, 22:05 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai greșit topicul
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ho ba c-ai gresit topicu'. Tarane.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 May 2011, 22:07) Bono doarme-n magazie deocamdata. Ca se caca din ora-n ora. Azi noapte cred ca i-a cazut un pet in cap. C-a inceput sa urle crunt, asa, deodata, de-am sarit 2 metri in sus. Apoi, brusc, a amutit. Radeam ca boul. Sa fi vazut ce schiorlaiala jalnica a tras. ![]() Norocul lui ca esti productiv si apucasesi sa golesti petul ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sincer nu stiu ce-a fost. S-a auzit o pocnitura de sticla de plastic, stii cum fac alea de sari si tu-n sus, dupa care o schelalaialo-urlatura jalnica si din toata inima. Dupa care nu s-a mai auzit nimic.
This post has been edited by Victoras2001: 11 May 2011, 21:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu prea are aspect de ciobanesc uite cum arata al meu la 2 luni (avea 11 kg):
Scai.jpg Scai_cu_Ligia.jpg la trei luni: Sky12sapt.jpg la trei ani Scai-1.jpg Ciobanestii de Bucovina au aspect mai molosoid decat carpatinii si culoare asemanatoare cu al tau. This post has been edited by Wolfman: 12 May 2011, 09:21 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E superb al tau.
![]() Al meu, ce-o vrea sa fie, aia sa fie. Asa mi-a zis ala, metis de ciobanesc. Da nu ma intereseaza. Io l-am luat fiind convins ca-i tomberonez pur. ![]() Faza naspa e ca nu stiu ce rahat de zgarda-i aia, dar i-am gasit o capusa pe burta. Cum dracu' il scap de ea? PS. Tu sigur n-ai incurcat pozele? Stiam ca la 8 saptamani se ia de langa mama. Pai al tau deja era mai mare decat copilul. This post has been edited by Victoras2001: 12 May 2011, 19:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
2 metode pe care le folsesc eu:
1. -dai pe capusa cu un spary deodorant -astepti vreo 10-15 minute -pui un deget pe capusa si incepi sa invarti facand cu ea cercuri mici pina iese de acolo 2. dai cu ulei de gatit in jurul ei si peste ea astepti vreo 10 minute si rasucesti ca mai sus. De obicei functioneaza fara probleme. Cam iau capuse chiar daca au zgarda.Exista un model american care il protejeaza de capuse cel putin o luna numai ca nu e recomandat la puii sub 6 luni. 12 May 2011, 19:29: P.S E foarte simpatic piciul! This post has been edited by eurocristi: 12 May 2011, 19:29 |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mi-e teama ca-i ramane capul in piele. Oricum acum nu mai vad sa i-o scot. Poate se umple cu sange pana maine si pleaca singura.
Merci de sfaturi. Vad maine in ce stadiu e si iau masuri. Plus ca nu-i chiar simplu de scos. Trebuie sa trag bine de par ca sa-i vad pielea. Cum sa tin si catelul, sa trag si de par in toate partile, sa scot si capusa? This post has been edited by Victoras2001: 12 May 2011, 19:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Nu-i asa de grav daca ramane capul sub piele.Cred ca e mai rau daca ramane vie.Daca dai cu spary moare sigur iar daca dai cu ulei s-ar putea sa iasa singura.
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Dar daca o ucid, asa, cu capul in el?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
L-am cumparat la 9 saptamani si aproape 9 kg si lua in greutate foarte rapid (chiar 2-3 kg pe saptamana, i-am dat vitamine si calciu pana la un an la recomandarea medicului, cu pauze de 2-3 saptamani intre cure). Pana pe la 50 de kg (la 10 luni) l-am cantarit pe un cantar digital, il luam in brate si apoi faceam diferenta, dupa aceea n-am mai reusit nici macar pe platforma-cantar de la cabinet, ii scapa tot timpul ba fundul de pe cantar ba labele din fata. Acum are cam 72-73 cm la greaban si vreo 65-70 kg, in doua picioare e aproape cat mine. N-a avut capuse nicodata, din cate stiu astea se iau din iarba, al meu nu iese din curte unde tund regulat gazonul.
Aici avea vreun an si deja isi luase postul de observatie in primire. 1d7cef92.jpg Party-ul de un an: IMG_0329.jpg IMG_0333.jpg @eurocristi: pustiul e celalalt ![]() This post has been edited by Wolfman: 12 May 2011, 19:49 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
Io, la a mea, folosesc smacolina de-aia, Frontline, împotriva puricilor si capuselor. E la pipete, în functie de greutate. Functioneaza ok.
Bine, la tara sunt mai multe nenorociri de-alea. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eurocristi |
![]()
|
Victoras,nu-i o idee buna sa o zdrobesti.Unge in jurul ei ci ulei si mai uitat-te mai incolo sa vezi carei treaba.
12 May 2011, 19:47: Nu e voie sa dai cu Frontline la pui!Cel putin eu asa stiu.Si la tara n-ajuta,vorbesc din experienta proprie. This post has been edited by eurocristi: 12 May 2011, 19:47 |
--------------------
logan
ambition
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 12 May 2011, 20:45) Nu e voie sa dai cu Frontline la pui!Cel putin eu asa stiu. cred ca ai dreptate ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bun. P-asta am vazut-o, ca-i blana mai rara acolo. Dar pe 3/4 din corp pur si simplu nu-i vadpielea oricat m-as stradui. Poate sa aiba 20 p-acolo.
Grecule, cum adica pipeta? Pai ce faci cu ea? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am doar ulei de masline sau de masina. Sper sa mearga cu d-ala de masline. Ma gandesc ca nu prea-i gras. Ii dau si cu spray si cu ulei, il fac muci.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:52 |