Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Beleaua cu capusa la caine e reprezentata de posibilitatea transmiterii babesiilor. Chestiile astea paraziteaza celulele sangvine....si e cam naspa. Boala in sine e foarte pacatoasa (parazitii se cantoneaza la nivelul hematiilor pe care le distrug rapid)...iar tratamentul este foarte toxic.
Exista cateva simtome clare ale acestei boli, dar in ultimul timp apar din ce in ce mai multe forme atipice. De aceea se recomanda ca pe perioada sezonului cald sa se faca deparazitarea externa lunar. Ideal este ca substanta antiparazitara utilizata sa aiba efect asupra puricilor, capuselor dar si a tantarilor....care transmit dirofilarioza. Legat de capul capusei care a ramas infipt in animal....in mod normal organismul acestuia o va respinge (apare un mic abces...o umflatura...putin puroi...si gata). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aha. Merci.
Ce produs imi recomanzi, tinand cont ca are blana extrem de deasa? Pur si simplu imi e aproape imposibil sa ajung prin ea la piele. Am incercat azi sa-l caut si de alte capuse, insa e peste puterile unui om. Nu ma intelege gresit, dar prefer sa intreb aici din simplul motiv ca medicul la care-l duc imi recomanda produse care se gasesc numai la farmacia lipita de cabinet. Acum nu stiu daca alea chiar sunt cele mai bune sau are interesul sa cumpar de acolo. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vet |
![]()
|
In functie de banutii disponibili: Parakill-produs romanesc, cu aceeasi substanta activa ca si renumitul Frontline (fipronil) - avantaje -pretul absolut rezonabil, eficacitate buna. Dezavantj- modalitate greoaie de aplicare, cam imbaceste blana la locul aplicarii.
Fiprex - o solutie buna din toate punctele de vedere. Advantix - asta il folosesc eu pe animalele mele- protejeaza si impotriva tantarilor. Am renuntat la utilizarea Frontline-ului datorita rezultatelor inconstante. Indiferent de cat de deasa este blana....daca la nivelul cefei (si continuind pe coloana...catre coada)...dai parul in laterale ... este imposibil sa nu vezi pielea. Aceste substante trebuiesc puse pe piele (acolo unde animalul nu se poate linge). De la nivelul pielii ele sunt absorbite si intra in circulatia sangvina.... . Daca le pui pe blana nu faci nimic. Nu faci o deparazitare la mai putin de 3 zile dupa ce animalul a facut baie....si nu-i faci baie la mai putin de 3 zile dupa deparazitare. Animalul nu este mangaiat in zona aplicarii substante cel putin o zi....si se evita lasarea lui in ploaue timp de 2-3 zile. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am priceput. Saru'mana. Ideea e ca nu i-am facut inca baie. Asteptam sa se mai incalzeasca. Pana acum mi-a fost teama sa nu raceasca. Saptamana viitoare sper sa fie vremea ok.
Ma bucuram ca ii plac vitaminele si nu trebuie sa-l fortez sa le ia. Dupa doua zile in care a halit cu pofta doua jumatati de pastila, azi mi-a facut figuri. A scuipat-o. Am luat-o si io si i-am aruncat-o pana-n stomac. Nici nu si-a dat seama ce i se intampla. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am plimbat blanoasa.
Attached thumbnail(s) 2011_05_14_08.47.00.jpg ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 403 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si cateaua vad.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deci acasa nu-ti merge cu lenevitu' pana la 12.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se destinde si el pe unde poate.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ete fleosc! Doarme de rupe la ora asta!
L-am sunat io si mi-a inchis telefonu' instant. ![]() Si acu ' nu mai poa' sa zicaca din cauza ca nu i-am plati kiria ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai isi face somnu' de ameazama. Il intrerupi de la somnu de frumusete?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si i-a spus toata lumea sa nu plateasca in drahme d'alea, ca nu mai e bune!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 14 May 2011, 14:13) Corect. Azi la 10 eram prin cartier ![]() Attached thumbnail(s) 2011_05_15_10.08.41.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 295 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, vezi ca ti-a ecarit catsaua contu'....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Boro ce-o mai face?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, Boro nu stiu ce face, da' stiu ce face Horeas, daca te intereseaza....
DSC00646.JPG ( Size: 655.1k ) Number of downloads: 287 ... sau Lola DSC00661.JPG ( Size: 636.22k ) Number of downloads: 268 This post has been edited by Marty: 15 May 2011, 18:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai fost sa-l cauti pe tac-su lu' Boro sa-i dai citatia pentru procesul de paternitate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Vrea cineva un ciobanesc romanesc deja crescut. Garantez ca dupa ce va cunoasteti o sa va intelegeti de minune.
Aia batrani la tara nu mai sunt in stare sa aiba grija de el, l-au bagat intr-un tarc de 2 mp, ii dau mancare putina si cand ajung mereu acolo mi-e mila la maxim de el. Saptamana viitoare o sa-i fac si niste poze. Are privirea la fel de inteligenta ca castsaua grecului. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Absolut.
Cand o vede pe maica-mea e criminal, se pune cu labele pe umerii ei, mai s-o darame, ca sa-l mangaie. Ea a avut grija de el cand era pui, si a ramas conectat. Nu mai zic ca simte masina ei din capu' satului. Serios ca l-as da cuiva care are posibilitatea sa aiba grija de el cum se cuvine, sa-i dea haleu cat trebuie, nu jumatati de paine. Imi vine sa-l aduc in apartament, dar eu nu suport parul de caine, de pisica, sa vad peste tot, si nici lui nu stiu cat de bine i-ar face. D-aia mai bine intr-o curte. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo, ca o paranteza: orice caine recunoaste UN SINGUR stapan. Nu conteaza cum îl alege (desi nu e greu de dedus). Ideea e ca de restul i se cam rupe
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 May 2011, 18:51) Credeam ca numai la mine au pus dobitocii limitatoare de viteza pe stradutele din crtier, stradute pline de gropi si pe care oricum nu mergi cu mai mult de 40kmp de obicei. QUOTE(Markos @ 15 May 2011, 19:45) Apropo, ca o paranteza: orice caine recunoaste UN SINGUR stapan. Nu conteaza cum îl alege (desi nu e greu de dedus). Ideea e ca de restul i se cam rupe ![]() De protejat ii protejeaza pe toti membrii familiei, dar e adevarat ca la cineva (in cazul tau fiica ta) tine in mod special. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 15 May 2011, 22:23) Credeam ca numai la mine au pus dobitocii limitatoare de viteza pe stradutele din crtier, stradute pline de gropi si pe care oricum nu mergi cu mai mult de 40kmp de obicei. Povestea e un pic mai complicata. Ca asa e la Romania. Intai au venit si au asfastat stradutele giugiuc. Cu borduri (evident ![]() Dupa care au venit cu limitatoarele astea. Am zis OK - stau si eu mai linistit, pentru fii-mea, mananca si aia o paine. Phase 3: au venit cretinii sa sparga strazile. Aproape noi-noute! Mai o teava de gaze uitata, mai o teava de apa prea veche si care trebuia musai schimbata, samd. Stiti voi... Initial, îmi venea sa plang. Pentru munca alora, pentru banii nostri. Noroc ca nu m-a tinut mult ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 15 May 2011, 21:23) Credeam ca numai la mine au pus dobitocii limitatoare de viteza pe stradutele din crtier, stradute pline de gropi si pe care oricum nu mergi cu mai mult de 40kmp de obicei. Da' in ce zona stai matale de masori viteze asa? This post has been edited by vet: 16 May 2011, 11:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In zona zoster, impreuna cu romeo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
vet, poveste mai lunga.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:52 |