Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
cat de lung tre sa fie sa-l poti mura acolo?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
depinde pe unde-l bagi.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Sa vezi faza dura ieri: ma plimbam ieri prin piata Badalan sa dau niste usturoi (50 de plase) cand ma intalnesc cu... o eleva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Dec 2010, 09:03) Sa vezi faza dura ieri: ma plimbam ieri prin piata Badalan sa dau niste usturoi (50 de plase) cand ma intalnesc cu... o eleva... Deja elevii te-ntreaba daca nu vor sa manince, sa bea apa si sa faca pipi....![]() ![]() ![]() QUOTE(dragoselu @ 8 Dec 2010, 09:03) A venit dupa marfa si a dat peste (un) najpa!This post has been edited by Marty: 8 Dec 2010, 09:16 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Imbracat in alendelon e chiar marfa si dragoselu, mai alez cu calasnicovul din dotare.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Chiar inspiri incredere cand apari in alendelon si cu ochelarii aia care iti stau ca lui Ciorbea.
|
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ce vrei man? Abia am facut ochi, tu crezi ca eu dorm noaptea?? Toata noaptea "visez" usturoi, usturoi, usturoi, ustoroi, acum abia mai vad "clapele"...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
E drept ca de un timp visezi numai portocale.
|
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
Portocale, Portocale, Portocale, Portocale!!! Grecia, Elada, Elada!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
E lada cu portocale.
|
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci Vineri seara pleaca tiru', luni dimineata sunt la munca! weeeeeeeeeeeeee....
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io nu inteleg ce naiba esti asa bucuros!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Marty, sa vezi cum te va lovi blestemul usturoiului!
This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 09:41 |
--------------------
0.00
%
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sa bortelesti prelata ca sa poti rasufla, altfel te imputi pana la destinatie si se prind astia ca nu e lucru curat cu TIR-ul ala.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io nu pot sa inteleg cum dracu' de n-au aflat elevii de forumul asta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia umbla pe forumuri sexoase. Aici n-ar prea intelege ce se petrece.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
Hai ca am treaba in Piata Babalan!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kum @ 8 Dec 2010, 09:45) Ba kum, gura mi-o mai tin in friu, da curu'.... ![]() Oricum, stai linistit, am inteles de la inceput care-s clauzele si conditiile sederii mele acolosea, o sa mi le respect! Doar nu crezi c-o sa fac exact lucrurile pentru care a fost exclus celalalt candidat (garlic breath, specula, violenta, etc.) ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 Dec 2010, 10:49) Ba kum, gura mi-o mai tin in friu, da curu'.... ![]() Oricum, stai linistit, am inteles de la inceput care-s clauzele si conditiile sederii mele acolosea, o sa mi le respect! Doar nu crezi c-o sa fac exact lucrurile pentru care a fost exclus celalalt candidat (garlic breath, specula, violenta, etc.) ![]() Las' ca te vedem noi cum ai sa te descurci printre grecotei! ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
Marty, eu cred ca mister kum se gandea ca ai putea fi rapit si in locul tau sa se prezinte la munca tocmai celalalt candidat. In acest caz identificarea poate fi facuta lesne pe baza respiratiei.
This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 09:51 |
--------------------
0.00
%
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 Dec 2010, 10:49) Ba kum, gura mi-o mai tin in friu, da curu'.... ![]() Oricum, stai linistit, am inteles de la inceput care-s clauzele si conditiile sederii mele acolosea, o sa mi le respect! Doar nu crezi c-o sa fac exact lucrurile pentru care a fost exclus celalalt candidat (garlic breath, specula, violenta, etc.) ![]() Asa! Iar problema pasaricilor o discuti ecsclusiv cu mine! Da? Ca sa nu existe neclaritati! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 8 Dec 2010, 09:51) Marty, eu cred ca mister kum se gandea ca ai putea fi rapit si in locul tau sa se prezinte la munca tocmai celalalt candidat. In acest caz identificarea poate fi facuta lesne pe baza respiratiei. Pai tinind cont de faptu' ca io nu port ochelari, identificarea-n cazu' rapirii s-ar face lesne, dupa numaru' de cucuie din fruntea substituentului, ca ala daca n-are ochelari pe mufarina, se da cu capu' de toti peretii ca musca de geam.QUOTE(kum @ 8 Dec 2010, 09:52) Da, sefu', s-a marcat! Nici o problema, po' sa phut si-n alta parte, doar n-o fi prima data cind phut in ghena de gunoi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Da' ce ma! Io ti-am zis ca n-ai voie sa phooti in 'partamentu' de camere?
![]() Ti-am zis ca n-ai voie sa phooti singur, ceiace e o mare diferenta! Io-s prea ocupat cu afacerile sa mai caut si pasarich! Asa ca, daca tot te iau pe langa mine, sa faci si tu ceva util. Ca ai zis ca te ocupi de tot ce tine de gospodarirea casei, nu? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:28 |