Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ati vazut ma cum sta de fapt treaba?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 8 Dec 2010, 22:28) S-o crezi tu cand mi-oi vedea eu ceafa! Tu ai falsa perceptie ca Dragoselu e bufonul care va face pe voi sa radeti pe daciaclub. ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
are dreptate.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu în Galați vor ăștia să bage un fel de inspecții cu ajutorul webcamului?
Dacă da, păi o sa te vedem liniștiți și noi, ce dracu... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
sta mult mai rau
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Mai bine ai fi scos untul din cumnatul tau care nu este in stare sa-si faca singur lucrarea de licenta !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Richelieu |
![]()
|
Cumnatul lui e basarabean. Astora nu prea ai ce sa le ceri.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
l-a scos demult.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dragoselu, tu nu ai dat licenta, nu?
ca altfel ii dadeai lucrarea ta... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Pe cine sa cred oare ?
Cu respectul de rigoare Cardinale, dar cred ca grecii sunt mai informati cand e vorba de bani ! This post has been edited by Ampt: 8 Dec 2010, 22:04 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
701 e salariul?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
Lasa, dragoselu, ca mai scoti destui bani din corigente.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 8 Dec 2010, 22:59) Nu în Galați vor ăștia să bage un fel de inspecții cu ajutorul webcamului? Dacă da, păi o sa te vedem liniștiți și noi, ce dracu... Nu mai pot eu de inspectiile si de webcam-urile lor! Ete fleosc! Atata timp cat sunt la zi cu lectiile din planificari, am fise de lucru, folosesc metode de predare diversificate, nu au ce sa imi faca! Ca eu nu pot sa-i intorc pe copii cu spatele catre webcam?? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
Pui si tu un fular pe webcam cand ii caftesti pe copii.
|
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Dec 2010, 22:08) Nu mai pot eu de inspectiile si de webcam-urile lor! Ete fleosc! Te învat io! Printezi o poza pe un carton bun (nu acasa, exista centre specializate) si o agati în fata uepkemului. Dupa care nu mai ai nicio treaba, faci ce vrei cu aia ![]() elevi1.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Dec 2010, 22:10) Daca nu credeti, va arat fluturasul! chiar trebuie? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 Dec 2010, 23:11) Te învat io! Printezi o poza pe un carton bun (nu acasa, exista centre specializate) si o agati în fata uepkemului. Dupa care nu mai ai nicio treaba, faci ce vrei cu aia ![]() elevi1.jpg ![]() ![]() ![]() Grecule, esti de coma! ![]() ![]() ![]() Iti dai seama, daca se prind aia de la inspektorat ca ai pus un carton cu scena 14 din film, parca ii si aud cum fac nino-nino-nino la poarta liceului!!! ![]() ![]() ![]() PS: Dar ar putea fi si invers, sa creada ca elevii sunt foarte, foarte cuminti! Ai 10 scrumbii babane cu mujdei si mamaliguta pentru aceasta seara, de la mine! ![]() <span class='edit'>8 Dec 2010, 23:23:</span> QUOTE(Richelieu @ 8 Dec 2010, 23:13) Ca mi-o fi frica de DIIICOIOTI sau de Basenkur si Bokapur ca vin la usa mea... Au dovezi ca am carabanit usturoi sau etnobotanice?? Sau arme??? Dovezi! ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Dec 2010, 22:26 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
Cam aceeasi siguranta ca nu va fi prins, a avut-o si Al Capone, iar ala chiar era bazat, nu era un prapadit de traficant de usturoi.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Numai la mancare se gandeste profesorul nostru.
![]() Imi aduce aminte de armata, unde oltenii erau cu gradele si moldovenii cu mancarea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Iar tu numai la bautura! Bine, tine o bere!
![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Dec 2010, 22:28 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
O, pașă, cât de darnic ești!
|
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Armata a facut-o Cuza, nu io. Ar fi trebuit sa stii.
Aporpo de bautura. Io nu cunosc niciun moldovean caruia sa-i placa. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() Atunci eu cred ca io nu-s moldovean ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:41 |