Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Dec 2010, 10:07) Eu zic ca epilat si parfumat are toate sansele sa fie mai sexy decat tanti asta. drunk-12398.jpg |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu gingas, ci cam prafuit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 8 Dec 2010, 10:10) Am impresia ca tanti aia are 104 (spre 105) kile, dar vrea sa slabeasca pana la 100... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca-i da drumu' lu' ala micu' ajunge la greutatea dorita!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Aveti riport cu totii ca maniervati!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Hai ca nu ti-l mai luam pe ala mic din gheare. Vad ca faci urat cand iti e foame.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Dupa ce ca aveti una va mai si certati pe ea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
Care prapadit, ca a ajuns sa coordoneze traficul de usturoi pe Moldova, si vrea sa se extinda si-n Muntenia si maine-poimanine vrea sa treaca muntii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A trecut deja Siretul, spre braila, aia nu stiu de ce s-a ieftinit usturoiul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
A trecut șiretul.
|
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te enerva, nu stie ce spune. Mie-ai ies mai multe: Piata Mare, Chiata Marii, Piata de peste, Chiata di Cheshtii, Chiata di Chishuici si cred ca mai sint.
This post has been edited by corbex: 8 Dec 2010, 14:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(yhattori @ 8 Dec 2010, 15:10) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
va întalniti la dragoselu acasa?
![]() This post has been edited by Markos: 8 Dec 2010, 19:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe tine nu te-a chemat? Esti prea serios probabil de aia
![]() ![]() |
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
[quote=Markos,8 Dec 2010, 20:38]
va întalniti la dragoselu acasa? ![]() [/quote L-as chema si pe elen, dar mi-e sa nu se sperie, asa sunt "vesticii", mai circumspecti... daca il invit la un Sirtaki dance ? ![]() 8 Dec 2010, 22:04: QUOTE(tribunul @ 8 Dec 2010, 12:51) Care prapadit, ca a ajuns sa coordoneze traficul de usturoi pe Moldova, si vrea sa se extinda si-n Muntenia si maine-poimanine vrea sa treaca muntii. Intentia mea e sa ajung cu usturoiul pana in Grecia, sa ajut / invat poporul frate grec sa se scoata din criza! ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Dec 2010, 21:04 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu vreau sa va încurc, have fun together
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 8 Dec 2010, 12:43) Ba se spune BA-BA-LAN!!! ![]() ![]() ![]() 8 Dec 2010, 22:21: QUOTE(Markos @ 8 Dec 2010, 22:05) But you could join us? ![]() 8 Dec 2010, 22:24: QUOTE(yhattori @ 8 Dec 2010, 21:16) galofonule, la garlicu' tau ii zice ail in limba lu' cantona. ce furculisioniste prasesti tu la tine-n clasa la galati? Stiu, taticule, dar nu am avut timp sa-ti dau un raspuns complet, eram in pauza (de 5 minute), ore cu seralistii, munca e munca, daciaclub e daciaclub: ca doar nu oi fi vrut sa stau sa-ti dau tie explicatii si directorul sa vina accidental in clasa unde aveam ora si eu sa nu fi fost la datorie??! ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Dec 2010, 21:24 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
de fapt e Bădălan.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre, iesi pe mess sa iti dau o bucata de lucrare? Tine cont ca nu e de licenta, e la nivelul anului 2 sau 3, nu mai stiu cand am facut contabilitate de gestiune.
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
Ies.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Richelieu |
![]()
|
La o simpla cautare cu goagal apare Piata Badalan din Galati, dar Piata Babalan nu apare. Cine o fi agramatul care nu stie sa citeasca denumirea corecta? Nu conteaza, dar ii recomand sa se spele mai des in urechi si poate aude forma corecta.
This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 21:26 |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
face misto, ca mai inainte spusese corect.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:44 |