Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt f multumit de FarEst. Am montat recent si un geam la buc+sufr. Montajul a fost super-profesionist. Rapid si precis, fara ezitari.
Daca vrei izolare fonica buna, recomand F6+F4+argon. Alfel e bun si F4+F4. Evident LOW-E. Profilele de 5 camere sunt in mod normal mai butucanoase, par mai solide. Adancimea lor totala e de vreo 7 cm si de aceea au acest aspect, fata de cele de 6.3cm sau chiar 5.4. Puiu, caracteristicile de care zici mi se par cam depasite de vremurile noastre - anul 2007. Acum 4 ani erau OK. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Mi-am pus si eu termopane tot de la Far Est in Decembrie 2006. Inainte cu 1 luna mi-am pus si usa metalica tot de la ei. Nu sunt perfecti, dar pana la urma a iesit totul bine. Eu cel putin sunt multumit.
1) Usa metalica nu se inchidea perfect la inceput (trebuia sa o trantesc sau sa imping eu in ea). Am rezolvat eu problema in 30 min cu o pila... 2) Unele geamuri sunt zgariate sau murdare pe interior. Am observat unul cand am facut receptia iar alte cateva dupa aceea. Ei m-au sunat sa vina sa-l schimbe pe cel pe care l-am vazut imediat dupa montaj insa i-am refuzat momentan, pentru ca nu e as vizibil defectul si trebuie sa fi foarte atent ca sa observi ceva. Daca ma razgandesc in perioada de garantie o sa mi le schimbe. 3) O plasa era rupta. S-a rezolvat pe loc (aveau tot ce le trebuie sa lipeasca). 4) Unul dintre "suruburile" folosite pentru a prinde tamplaria de perete e pus cam in bataie de joc. Altul, folosit pentru a prinde glaful de tamplarie l-au pus prea in interor si cam este vizibil. 5) Cred ca au masurat gresit la balcon si glaful din interior are intre 6 si 8 cm fata de perete (o diferenta de 2 cm). Ei s-au justificat ca e peretele stramb si cand am masurat si eu n-am putut decat sa le dau dreptate. Cam atat am observat eu pana acum. Angajatii Far Est care au venit la masuratori/montaj mi s-au parut ok. La vanzari insa sunt cam slabi, sau am avut eu ghinionul sa nu nimeresc peste cine trebuie, pentru ca mai multe informatii am gasit pe site-ul lor sau pe net. In plus erau erori prin contract, cu deschiderile gemurilor puse aiurea etc... Ce m-a deranjat cu adevarat e mizeria care o lasa dupa ei cei care monteaza termopanele: 2 zile am muncit non stop sa fac curatenie ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu ma intereseaza pentru ca nu sunt intr-un stadiu avansat de finisare deci curatenia e pe ultimul loc.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am oferte speciale de iarna!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Astept cu mare nerabdare.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Va rog sa-mi spune-ti parerile dvs referitor la calitatea profilelor Rehau,Gealan si Trocal.
Care e mai bun? Multumesc. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
puiu82
1. Trocal 2. Rehau 3. Altele. Gealan nu le bagam...nu-s profile... |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Parca-mi par mai bune alea de la Trocal decit Aluplast...
Si ideea era la cele date de puiu82 |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Profile bune mai sunt si SALAMANDER,KOMMERLING.
Rehau vinde multe profile clasa B - nu inseamna ca daca sunt peste tot panouri cu reclame,tot ce are Rehau este bun. Fiecare producator are profile si profile.(mai bune/solide sau mai putin bune/solide). Un profil cat de bun ar fi,daca este prost executat lumea zice ca e prost profilul...nu zice ca e prost tamplarul. Si un profil mai slab calitativ ,dar bine lucrat si echipat cu o feronerie de calitate,poate sa-si faca treaba foarte bine. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
puiu82 |
![]()
|
Oameni buni,am ametit de tot.
Pe scurt, sunt diferente mari intre profilele cu 3 si cele cu 5 camere? In afara de cativa mm eu n-am priceput mare lucru. Diferenta de pret intre ele este de 10%-15% si acest lucru conteaza . Multumesc anticipat. De profilele Schonline puteti sa-mi spuneti ceva? Sunt turcesti au ba? This post has been edited by puiu82: 25 Jan 2007, 12:01 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Lexy |
![]()
|
Turcesti.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
puiu82 |
![]()
|
@Lexy,multumesc!
Obtinusem un pret prea bun ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu as face clasamentul asa:
1. VEKA (de ALUPLAST nu stiu nimic) 2. TROCAL 3. Rehau - doar cele cu 4-5 camere, nu cele Euroline 4. Salamander 5. Gealan, Rehau Euroline, Suki 6. Alte profile turcesti mai rasarite: UniWin, WinWin, Schonline etc 7. Profile turcesti si grecesti medii - RomSafirPlast 8. Alte bombe turcesti Mai erau unele cu Ramplast sau cam asa ceva. Nu mai tin minte exact. Erau prin locurile 5-7. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Lexy |
![]()
|
Mai pana la urma bun e ce reusesti sa-ti pui...ca si unu care-si pune niste turcisme ordinare o sa zica: fratica e bine in casa! mai bine ca inainte....
La urma urmei decat sa mori de foame mai bine manaci o ciorba rece,nu?Insa fierbinte e fierbinte... Si ieftin si bun hai sa fim seriosi ca nu se poate. i96nds www.aluplast.de |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu uitati de Deceuninck si Kommerling in acest clasament.
O parere - Salamander nu e profil de locul 4,eu l-as pune mult inaintea lui Rehau. Lexy are dreptate - bun e ce poti sa-ti permiti,dar tineti cont ca este o investitie pe termen mai lung(minim 10 ani) si e pacat sa economisesti 2-3-4-5 milioane si apoi sa-ti para rau. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus cu FAR EST termopane TROCAL si usa metalica cu yale MOTTURA. Sint foarte multumit - chiar au lucrat excelent.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
i96nds |
![]()
|
Bogdane, Deceunik i-as pune tot la punctul 6, am uitat de ei. Ai dreptate.
La Rehau ai vazut ca am facut o distinctie si de aceea Salamander e mai tare decat profilele cele mai uzuale Rehau pe piata romaneasca. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Revin cu profilele Teraplast de Bistrita ca vad ca se fac clasamente,sunt curios citi producatori romani mai sunt,mai ales pentacamerale.Deci ce parere aveti ca avem si noi romanii cu ce face geamuri,eu unu sunt multumit de ele,nu am probleme cu geamurile si nici la banii cind le-am cumparat.
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Din experienta proprie, ce firma serioasa din Timisoara mi-ati recomanda?
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu am primit in 2002 o recomandare pt CONSTRUCTA in TM.
o fosta angajata care a plecat furioasa de acolo dar mi a recomandat ca nivel al modului de lucru si a profilelor. foloseste feroneria G-U. Am pus o fereasta cu ei atunci si a fost perfect. dar de atunci poate au mai plecat oameni. am mai pus cu Bauplast. e patron un arab. am pus Rehau cu G-U. dar numai 3 camere in august 2005. masuratorile le facea patronul dar la balcon au dat din perete putin sa incapa. s-o fi apucat de alcool arabu si nu mai vede bine. pretul a fost ok. cam 1400 sau 1500 euro. low-e. Attached thumbnail(s) termopane.JPG ( Size: 7.09k ) Number of downloads: 3549 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Lexy |
![]()
|
Bauplast sunt turcesti.Iar daca ai dat 1500 pe balconul ala puteai sa-ti pui profile mult mai bune la banii astia.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Salutare,sunt din Timisoara.Am citit cam tot ce s-a scris pe acest topic.In sfarsit a venit si la mine ziua cea mare:vreau sa pun termopane la un apartament cu 2 camere si balcon ne iesit in afara(logie).Rugamintea mea este urmatoarea:stie cineva vreo firma serioasa in TIMISOARA cu meseriasi buni(la montaj)si care utilizeaza materiale de calitate respectiv profile PVC,feronerie buna si sticle ca lumea?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Nu ma ajuta nimeni???
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Lexy: Bauplast e firma unui arab, profile Rehau si feronerie G-U
vezi: Deriva are website facut ok, am mai pus si cu Constructa (au fost ok) din zona industriala Buziasului. acum sunt muuulte firme. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Lexy |
![]()
|
E ok, daca scrie pe ele asa o fi.
Stiu multe fime cu nume ce "aduc" asa de un brand si folosesc profile turcesti 100%. Dar imi pastrez parerea ca ptr Rehau 3 camere ai dat mult!Mai ales pe vremea aia. Oricum dupa cum ziceam si mai sus, fiecare e multumit cu ce a resuit sa-si puna si chiar daca-s profile turcesti sau economice tot isi fac treaba fara de o tamplarie de lemn veche si neintretinuta corespunzator. Acum normal ca toti am vrea ce-i mai bun, insa ce e bun costa... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
rue |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 2 Feb 2007, 14:28) E ok, daca scrie pe ele asa o fi. Stiu multe fime cu nume ce "aduc" asa de un brand si folosesc profile turcesti 100%. pai au fost: 1. fereastra de la fosta bucatarie 90x120 oscilobatant (plasa tantari) 2. balcoon fatada si laterale (ca in poa) cu geamuri laterale oscilobatante si in fata 2 mobile din care unul oscilobatant (paravan de ploaie) (plasa tantari la unul frontal si unul lateral parca. 3. geam baie 4. fereastra dormitor cu un oscilobatant si plasa. 5. eu nu am fost acasa in perioada amenajarii si nu pot zice nevestei ca a facut o alegere scumpa. asa a fost si usa la dormitor 5 mil si ceva. noroc ca am cam terminat. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Cristi T @ 28 Jan 2007, 21:23) Salutare,sunt din Timisoara.Am citit cam tot ce s-a scris pe acest topic.In sfarsit a venit si la mine ziua cea mare:vreau sa pun termopane la un apartament cu 2 camere si balcon ne iesit in afara(logie).Rugamintea mea este urmatoarea:stie cineva vreo firma serioasa in TIMISOARA cu meseriasi buni(la montaj)si care utilizeaza materiale de calitate respectiv profile PVC,feronerie buna si sticle ca lumea? ![]() Salut, Eu am lucrat cu Topalumino, mi-au pus profile Deceunink si feronerie Roto, sticla nu stiu ce natie e, am optat insa pentru folie antiefractie; geamurile sunt un pic cu tenta (dintr-un anume unghi nu se vede din strada inauntru). Cam aglomerati (mi-au zis 11 zile dar de fapt era data de 11 a lunii viitoare - ma rog, posibil sa fi inteles eu gresit - a durat cam 16-18 zile de cand am dat comanda si pana la instalare). N-am ce sa le reprosez in afara de o mica greseala la montaj, un surub stramb din cauza caruia se tot rupea un ornament din plastic la o balama. Ultima oara cand l-au inlocuit probabil s-au saturat de cate ornamente mi-au schimbat si au mai insistat cu surubelnita si cu varful unui ciocan ca sa mai bage capul surubului inauntru si au reusit. In rest, s-au miscat repede si profesionist, n-au facut multa mizerie (e drept ca apartamentul era in renovare si nu s-a mai cunoscut si mizeria pe care au facut-o ei). Acum doi ani puteai sa cumperi de la ei in 12 rate cu dobanda zero daca dadeai mai mult de 50% avans (am dat 55%); cand am achitat si ultima rata mi-au spus ca au scos sistemul asta. This post has been edited by Illusi0n: 2 Feb 2007, 15:00 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |