Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
danillo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 June 06 ![]() |
Salutare tuturor!
sunt in faza de a imi comanda termopane si cei la care comand mi-au sugerat ca la balcon sa nu pun geam lowE, cica ar dauna florilor (nu mai patrund raze IR, etc) Imi poate cineva confirma/infirma chestia asta? Multumesc |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b02dlk
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Eu n-am auzit de chestia asta. Foarte putin probabil (filtrare nu-i chiar asa de drastica)
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Poate peste ceva timp se va demonstra ca termopanele sunt si cancerigene
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da, cin' te pune bre sa le mananci?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
Orice geam actioneaza ca un scut contra ultravioletelor.Este exact motivul pentru care nu te poti bronza prin geam.
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Salut,
Am mare nevoie de un sfat! Cu ce sau cum se poate indeparta folia protectoare de pe tamplaria PVC marca Aluplast? Se dezlipeste folia de deasuprea si ramane lipita o folie foarte subtire care se rupe foarte foarte usor facand imposibila dezlipirea ei. Cum pot sa indepartez acea folie? Va multumesc! |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Un alcool slab. Cirpa de sters si putin detergent...etc
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
multumesc! Cu detergent am incercat deja si nu se ia. O sa incerc cu spirt medicinal.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
danillo |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b02dlk
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
danillo in limitele bunului simt. Da, sint OK
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(danillo @ 19 Mar 2007, 13:42) OK, si e cineva care are lowe de ceva timp? au fost ceva probleme? Si poate imi dati un calificativ pt profilele Komerling. Sunt OK? Am eu de vreo 2 ani si nu s-a uscat nicio floare. Aprpopo de geamuri, de sticle, se fac si in geamgerii, se taie 2 bucati de geam, se pune intre ele o rama metalica si apoi se da cu mastic de ala negru pe margine, si gata geamul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
danillo |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 19 Mar 2007, 14:19) Am eu de vreo 2 ani si nu s-a uscat nicio floare. Apropo de geamuri, de sticle, se fac si in geamgerii, se taie 2 bucati de geam, se pune intre ele o rama metalica si apoi se da cu mastic de ala negru pe margine, si gata geamul. OK, multam pt info. Ma gandeam ca asa e pt geamurile obisnuite. Singura problema era daca sunt LowE (astea sunt un tip de geam ceva mai nou, suflate cu un strat de nitrat, si din cauza asta ar fi probleme) |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b02dlk
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Ar trebui sa aleg pentru un geam la bucatarie o firma care lucreaza cu profile Win House seria 5800 (mai ieftin si mai rapizi) si alte cu Gealan (mult mai scumpi). Stiti ceva despre primul profil, degeaba e mai ieftin daca nu e si bun. Multumesc.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca winHouse sunt turcesti, iar alea turcesti in afara ca au intaritura metalica mai subtire, cica nici plasticul nu ar fi de calitate deosebita.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
In situatia ta...eu iti recomand o punga...cam aceasi calitate. Sau mergi la o firma de timplarie care lucreaza cu profile de PVC...
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
Kostica |
![]()
|
Intradevar, vad si eu pe site ca profilul WinHouse e turcesc. Ce sa inteleg din raspunsul tau, ca e asa de prost?
Dati-mi va rog o firma ieftina si de incredere in Iasi. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
FIrma din iasi nu stiu sa-ti spun (deh...doar 800 km departare de mine).
Da, sunt proaste. Recomand firme ce lucreaza cu: VEKA, Rehau, Aluplast, Salamander, Trocal...si mai sint citeva...dar nu-mi vin in minde...sint plecate la piata. |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
Kostica |
![]()
|
Nu-i bun nici Gealan ???
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Gealan ii cam pe acelasi calapod cu profilul turcesc. Ma rog, acum un an...producatorii se cam plingeau de ele.
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
A mai auzit cineva ca in ultima vreme a urcat pretul la termopane ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
cosmin1970 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 May 07 ![]() |
Am comandat termopane Trocal la firma Eurotermopan din Galati si va sfatuiesc sa va feriti de aceasta firma!!! Cu mana pe inima va spun ca lucrarea a fost in bataie de joc! Parca ar vrea sa dea faliment! Stau si ma gandesc daca profilul este Trocal sau vrajeala iar despre geamul Low-E la fel! Au ciupit pervazul, au uitat sa vina cu un geam, au intarziat o ora si jumatate, au uitat sa aduca baghetele pentru alt geam, au venit cu un geam zgariat, manerul nu se misca corect la o fereastra, geamurile sunt taiate in PARALELOGRAM etc.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
Sethm1980 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 June 07 ![]() |
Si nu ai sunat la ei?Cum adica au uitat sa vina cu un geam?Angajatii din constructii in general n-au nici o treaba am vazut... Cand ai facut lucrarea?Ce piese ai montat..si mai ales..cat te-a costat?Da-ne si noua amanunte..ca altfel la modul cum ai postat brusc si fara nici o legatura cu ce se discuta..as fi tentat sa cred ca esti icneva din concurenta..totusi am auzit ca profilele astea sunt cele mai bune la ora actuala...si ca sunt ami bune si decat Salamander...mai ales ca Salamander se fac in Polonia... : http://www.sip.de/english/01unternehmen/index.php?ID=010603
This post has been edited by Sethm1980: 20 Jun 2007, 23:36 |
--------------------
Daewoo
Cielo
2005
- b-46-VZK
|
|
tribunul |
![]()
|
cosmin1970, daca tie nu-ti place ceva, vorbeste cu ei sa-ti schimbe, nu accepta ce-ti vara ei pe gat.
Ii chemi in fiecare zi, trebuie sa vina, de obicei iti dau minim 5 ani garantie. Tu inainte ai fost la ei ai vazut firma, ai intrebat unde se fac? Poate eo o firma care le face pe genunchi. Eu am vazut cu se "fac" geamuri termopan la o geamgerie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sethm1980 |
![]()
|
Stai linistit...si eu sunt tot din Galati si am auzit de firma asta, am rude care si-au pus tamplarie de la ei...tocmai de asta m-am bagat si eu in seama
![]() - ori matusha-mea are un mare noroc de a iesit treaba buna la ea... - ori Cosmin are ghinion de nu a iesit treaba buna la el ... Oricum treaba e clara, suna cat mai repede la firma sa vina sa rezolve problemele aparute, am inteles ca patronii de acolo tin foarte mult la respectarea calitatii, insa din pacate angajatii care au venit shi la ea...aratau destul de mult "miserupism" , dar a stat cu bunghiul pe ei...asa ca n-au avut incotro si au facut treaba buna. Oricum sunt curios daca mai sunt si altii din Galati care au lucrat cu firma asta, sa ne spuna si ei o parere.Eu am dat de forumul asta tocmai cautand pe internet date despre cele mai bune firme de tamplarie din Galati. Cosmin daca poti da-mi te rog un numar de telefon pe PM, ma intereseaza mai multe amanunte! |
--------------------
Daewoo
Cielo
2005
- b-46-VZK
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kostica @ 30 Mar 2007, 12:08) Ieftin si bun nu exista. De ce nu intelege nimeni asta?!?! E ca si cum ai vrea sa-ti cumperi o masina buna-buna la 3mii de euro. bolovan_ro: nu stiu de ce pui profilul rehau in fata cand cel putin cel pe 3 camere este cam praf. Ala de 5 camere e ok insa cel de 3 e cu mult mai slab decat cel de la gealan de care spui ca este "prost". |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sethm1980 |
![]()
|
Eh..sa nu vorbim de Rehau totusi.Pe langa faptul ca acum au fabrici de profile si in Cehia...si i nTurcia..si in alte aprti..aucm au scos o serie de profile economice cu camere..efectiv profilul cu 3 camere ca forma la care au marit latimea si au mai adaugat o compartimentare suplimentara..shi gata..au rupt gura lumii cu un pret bun
![]() Later edit: Am avut rabdare si am citit intreg topicul de la inceput. Am cautat pe softpedia penntru ca linnk-ul de ami inainnte nu mergea si am dat de un topic nou deschis: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t=270&start=270 Cat despre Cosmin1970..faza mi se pare mult prea tare.Daca tot laudase matusha-mea atat firma asta..zic hai sa fac un pustiu de bine si sa le dau un telefon sa le zic ca au reclamatii pe internet.Surpriza acum incepe: - mi s-a expliicat foarte frumos ca pentru oriice problema de genul asta clientul trebuia si poate oricand in nperioada de garantie sa se adreseze firmei si orice problema va fi remediata (cred ca am vorbit cu un shef ca spunea ca din pacate nu au posibilitatea sa verifice fiecare lucrare in parte); - apoi...si mai interesant..i-am spus de nick-ul ommului si problema reclamaata si am aflat niste chestiuni innteesante de bucatarie itnerna.Oamenii au suspiciunea ca de fapt Cosmin este...conncurentzza.De ce??Pentru ca in primul rand la problemele reclamate de el in secunnda 2 orice client ar fi suannt sa ceara sa i se rezolve...mai ales ca firma are tot felul de certificari si certificate (sorry dar nu am retinut exact despre ce era vorba....o parte din ele se gasesc pe www.trocal.ro -stergeti va rog daca se considera reclama ).Apoi...inn firma asta au fost 2 asociati, unnul cu munca si celalalt cu banul cand au innceput afacerea.Inntre timp s-au separat iar ala care venise cu banul(el mmai avea firme si inaninte)si-a afcut si el firma de termopane ca sa-i de astuia in cap.Primamiscare...s-a dus la trocal sa-i dea ssi lui marfa...si l-aau refuzat ![]() ![]() ![]() Asa ca pe scurt...cosmin...da-ne tu date clare sau pune aici o copie necenzurata a contractului tau cu firma asta..daca vrei sa te mai creada cineva, ca totusi..comportamentul tau este mult prea bizar (sa nu sesizezi tu firma dupa ce ai dat o groaza de bani?), iar telenovela pe care amm inshirat-o mai sus..e mult prea interesanta ca sa nu ma puna pe ganduri. Mi-au facut si un pret prin telefon la nniste dimensiuni pe care le-am dat eu...cred ca ami astept o luna sa mai strang suficientzi bani...si dupa aia dau comanda...sper sa nu ajung sa regret si sa-i dau dreptate lui Cosmin ![]() This post has been edited by Sethm1980: 21 Jun 2007, 15:15 |
--------------------
Daewoo
Cielo
2005
- b-46-VZK
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE si ca sunt ami bune si decat Salamander...mai ales ca Salamander se fac in Polonia... : http://www.sip.de/english/01unternehmen/index.php?ID=010603 Sa stiti ca Salamander se fabrica DOAR in Germania. E adevarat ca firma a cumparat o alta firma de profile in Polonia. Insa aceasta firma din Polonia (detinuta de Salamander) vinde profile sub al nume (nu l-am retinut exact, ma pot interesa). Asta o stiu din informatii sigure, va pot garanta ca profilele importate in RO vin din Germania si au super calitate. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Sethm1980 |
![]()
|
QUOTE(i96nds @ 6 Jul 2007, 12:22) Sa stiti ca Salamander se fabrica DOAR in Germania. E adevarat ca firma a cumparat o alta firma de profile in Polonia. Insa aceasta firma din Polonia (detinuta de Salamander) vinde profile sub al nume (nu l-am retinut exact, ma pot interesa). Asta o stiu din informatii sigure, va pot garanta ca profilele importate in RO vin din Germania si au super calitate. Esti patron de firma de termopane si lucrezi cu Salamander de stii tu asa din surse sigure?Pai ce rezulta...cei de la Salamander cand au facut site-ul au ales sa ishi dea singuri cu firma in cap si sa afirme ca au 2 fabrici in Germania si una in Polonia?Ia verifica cu atentie ce scrie pe site iar daca nu gasesti trimite un mail la ei..sa vezi ca amre parte din productia de profile cu 3 camere se face acolo .Aici discutam cu argumente clare si logice, link-ul dat de mine nu spune destul de clar ce e cu fabrica din Polonia?Daca nu produceau profile Salamander ci mumu-tzetze mai puneau pe site-ul Salamander fabrica?Nu puneau pe site-ul mumu-tzetze?? |
--------------------
Daewoo
Cielo
2005
- b-46-VZK
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar mai bine de atat, stiu chiar de la tipul care le importa. Adica stie exact ca el isi trimite soferii de TIR in Germania sa aduca acele profile si nu in Polonia. Niciodata nu a adus profile din Polonia. Si de aceea iti ziceam asta cu fabrica lor - vand sub alt nume in Polonia.
Fabrica respectiva are un nume foarte bun in Polonia si nu a avut nevoie de "re-branding" sa isi zica ca face profile Salamander. Pur si simplu Salamander (SIP) a castigat foarte bine in ultimul timp, afacerea mergand bine. Asa ca trebuia sa faca ceva cu banii respectivi. Asa ca au decis sa cumpere din acesti bani aceasta firma in Polonia. Atat. Fara re-branding. Apoi prin aceasta firma isi desfasoara si ei activitatea in Polonia - ca sa fie mai eficienti, sa nu mai aiba alte firme subcontractoare. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:53 |