Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
ROK |
![]()
|
||
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 272043_00_1402_hk50f_511.jpg ( Size: 24.69k ) Number of downloads: 578 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|||
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am lipit acum 5 ani cu adeziv epoxidic, Bison sau Henkel, nu mai stiu care, care sunt in doua tuburi, care se amesteca. Si sunt de aluminiu (jaluzelele).
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
argon, e maxim 1 cm la o aplicare. Asta nu inseamna ca nu poti da mai multe straturi....
Banuiesc ca totusi ai rezolvat intre timp ![]() Dar nu scoateti din calcul sa bagati putin polistiren subtire, de incape in acel loc - ca sa nu umpleti cu mortar. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am luat mortar de granulatie 1,5 si nu se mai crapa, chiar in strat gros, peste dau cu glet de ciment, si lavabil de exterior.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Am de gand sa-mi montez in casa termopane( Beytech 5 camere) produse de Beyler din Galati cu tehnologie germana. Vreau sa aflu urgent cateva pareri despre aceste profile, mai exact daca ma pot risca.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Turcesti cumva?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Nu stiu daca sunt turcesti, asta vreau sa aflu. Ce-mi recomandati sa ma bag sa-mi montez Beytech sau sa caut altceva?
This post has been edited by MARCI: 3 Jun 2008, 19:55 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Beytech de Galati sunt turcesti, are soacra-mea si e multumita. Totusi in banii aia poti gasi ceva mai bun, poate veka.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
VEKA, Salamander si Trocal ar fi top 3 la noi, nu as da banii pe altceva...si Rehau erau buni, dar s-au cam prostit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Dupa o lunga cautare mi-am pus geamuri de la FarEst cu profil Trocal.
Profilul este TRocal si e din ce am vazut eu este importat din Germania. Am mai aflat ca Trocalul a fost prima firma din lume care a produs tamplarie din PVC (nu stiu sigur). Profilul are 5 camere. Geamul este de la o firma belgiana si este LOW-E. Feroneria este de la i firma germana. Garantia pentru tot este de 5 ani. Acum sa va povestesc cum e cu FarEstul. M-am dus la ei am dat un avans de 30% din valoarea intregului contract (am venit eu cu niste masuratori aproximative) Dupa ce am platit la unul din sediile lor 30% a doua zi a venit un domn sa masoare. Profesionist omul a stat aproape 2 ore si a venit cu ceva scule cu ajutorul carora a dar o parte din glaful vechi al geamurilor la o parte sa masoare bine. A treia zi m-am dus cu noile masuratori facute de nenea masuratorul si mi-aui facut o noua calculatie si am platit diferenta. Tot in a treia zi dupa ce am platit am fost sunat sa fiu programat la montaj. Fix intr-o saptamana de cand m-au programat mi-au montat geamurile. MOntajul a durat 6 ore pentru 5 geamuri si din ce am observat eu atat la fata locului cat si dupa geamurile au fost monte super. Per ansamblu sunt foarte multumit de FarEst si ii recomand. Mai nasol a fost ca toata distractia m-a costat 51 de mil pentru 5 geamuri (11 metri patrati) |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe vremuri trocal folosea 3 garnituri, acum din ce am vazut folosesc 2.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
RSV |
![]()
|
CE FEL DE GARNITURI?
la ce anume te referi |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Chedere.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
nu am vazut pana acum nici un geam sa aiba 3
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RSV |
![]()
|
Eu sunt foarte multumit de Trocal si de Farest si nu regret alegerea facuta.
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai cam care crezi ca ar fi scopul? daca sunt mai multe, zic eu, izoleaza mai bine.
Eu am prins modelul de tamplarie cu 3 garnituri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
e nimic izolatia aia suplimentara, (daca exista), geamurile(sticla) sunt baza, daca nu izoleaza cum trebuie poti sa ai 10 camere si 5 garnituri la profil, tot degeaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(RSV @ 4 Jun 2008, 13:34) Orice fereastra se lasa, mai ales daca este folosita des, dupa cateva luni o sa-i chemi sa ti-o regleze. Nici trocal nu face exceptie. La fel, orice fereastra se deformeaza in timp, mai ales daca are suprafata mare. Eu am trocal cu 3 garnituri/chedere, acum am vazut in oferta lor ca au scos modelul cu 3 garnituri/chedere. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
QUOTE(RSV @ 4 Jun 2008, 14:34) n-ai cum sa fii multumit acum, poti a te pronunti abia dupa o iarna de lucrul asta. @tribunul, profilele mele (Veka) au armatura de otel zincat in interior, garanteaza ca nu se lasa/deformeaza 30 de ani. Cert e ca dupa 9 luni sunt ca in prima zi, nu necesita nici un reglaj. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, inainte Far Est vindea si profilele Innonova 2000, care cred ca sunt cele cu 3 garnituri. Acum vinde doar Innonova 70, adica tot 7 cm grosimea totala profilului. Asta are 2 garnituri.
Din cate stiu eu, era cam scump Innonova 2000 si de aia nu prea se mai baga sa il lucreze, ca nu le iese lor malaiul la fel de bine ![]() Pentru RO e totusi OK si Innonova 70, doar la o vila frumoasa poate merita profilul frumos de la Innonova 2000 cu 3 garnituri si cu margini usor rotunjite. www.trocal.ro cred ca are mai multe detalii. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Kommerling va spune ceva.....sunt curios
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cum se poate deosebi, asa la ochiometru. sticla low E de cea normala?
(ma refer la geamurile termopan, desigur) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate : se pot comanda termopane cu geamuri ionizate (gen privacy, ca la masini) ? la mine e prea tarziu, ca nu m-am trezit la timp, da sunt curios. poate merge alternativ cu folie, tot ca la masini, mai ales ca e usor de decupat, alea. doar cu aplicatul mai greu.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
@vi-escu
Nu se poate deosebi la ochiometru @Cornel001 Cele denumite generic "sun reflexive" pot fi comandate in diferite nuante si tonuri de culoare. De ex. la Saint Gobain acest tip este denumit PARSOL. O solutie nu foarte scumpa si cu randament bun este low E pe interior si sun reflexive pe exterior. QUOTE SGG PARSOL Body-tinted glass What is it? SGG PARSOL is a body tinted glass manufactured by the float process. SGG PARSOL has a coloured appearance, as well as basic solar control properties. Advantages Consistency in Color: Saint-Gobain has strict tolerances on its colored glass and ensures through precise quality control that the tinted glass it makes is the same within a batch and across batches- year after year. Cat despre o folie aplicata ulterior, poate stie altcineva. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Am niste hartie cu care am protejat tamplaria de termopan de mizerie si zgarieturi cand am facut curat in casa. Acum dupa ce am dat-o jos a ramas acel lipici de la hartie. Cu ce pot curata fara sa afectez vopseaua?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
koldun |
![]()
|
Daca zici ca e lipiciul de la hartie, atunci apa calda si un burete de vase cred ca va rezolva. Parerea mea...
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Am incercat cu cif si apa rece. Nici un rezultat. Hartia are vreo 2 ani de cand e acolo.
This post has been edited by liviu2004: 17 Jun 2008, 23:17 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() Da', sa nu fie cu banat, nu vad nimic in poza ca e prea mica si de departe! ![]() Sorry. |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:08 |