Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Se pare ca nu mai e nevoie sa renunt la nimic, ca mi-a facut o firma oferta cu 6 camere la pret de cinci, profil rehau, trei geamuri (40mm): unul four season, unul lowe, unul float+argon (nu stiu daca e gaz sau fibra, dar intreb
![]() Va multumesc pentru sfaturi. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fa-mi si mie o favoare, te rog, intreaba-i care-i valoarea R sau U.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ii intreb poimaine si iti spun. Maine ii mai las sa fiarba un pic, poate mai scad la pret, poate mai pun ceva la oferta
![]() |
--------------------
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Ca tot se vorbeste de termopane pe aici ,am montat si eu acum vreo 4 luni 3 ferestre termopan la apartament ,de la o firma cam prastie (greseala mea lipsa experientei cu termopanele) .Problema este ca mi-au adus un geam cu defect la mecanismul de inchidere , dupa doua zile de la montare i-am chemat ,mi-au zis ca o sa vina a doua zi ,nu au venit ,m-am dus iarasi peste ei ,iarasi nu au venit ,dupa vreo 4-5 drumuri(in zile diferite desigur) si timp pierdut au venit si ei intr-un final ,mi-au demontat mecanismul superior cel care face geamul sa se rabateze spre interior ,am asteptat 2 saptamani nu au dat vreun semn ca ar venii cu cel nou ,m-am dus iarasi peste ei ,intr-un final au venit cu mecanismul ala si l-au pus , a fost cat de cat ok .La fix 2 luni a cedat iarasi ,am pus mana pe o surubelnita si am descoperit ca mecanismul de sus nu era vinovat cu nimic ,mecanismul din mijloc avea de cand l-au adus doi dintisori lipsa .Din lipsa de timp nu am mai reusit sa ajung la ei , am fost acum 5 zile , au zis ca o sa vina si uite-o ca nu se vede nimic in orizont ....Pot sesiza OPC-ul in cazul asta ,ca am presimtirea ca vor sa-mi fac abonament la ei ,sa fiu acolo in fiecare zi ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai factura? Ce mai astepti, trimite-le OPCul pe cap.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Am toate factura ,garantie pana si factura de la avans ,absolut toate actele,sunt in ultimul hal de neseriosi ca sa nu mai zic ca aia doi de lucreaza sunt un fel de stan si bran la pricepere , au o jarca de fiat de prin 1900 toamna ,la o comanda li s-a rupt pivotul in drum ,ghinion mare cu firma asta de rahat
This post has been edited by vallyyy: 21 Feb 2011, 23:02 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
radian |
![]()
|
Detaliile de genul asta ar fi trebuit sa le iei in considerare inainte de a le da comanda, dar, acum faptul e consumat. Scaneaza facturile, certificatul de garantie si ce acte mai ai de la ei si trimite-le la OPC impreuna cu o reclamatie prin care soliciti remedierea imediata a defectiunilor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vallyyy |
![]()
|
Stiu ca nu trebuia sa pun de la ei , dar stii cum e la romani cand unu ia teapa da si el mai departe ,mi i-a recomandat cineva si m-am convins de buni ce sunt ,asta e faptul e consumat maine le fac o vizita cu frumosul daca nu se prezinta le fac o prezentare data viitoare cu OPC-ul . Mersi de sfat !
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ady77 |
![]()
|
Intrucat vad ca va pricepeti
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Cel mai ieftin...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Chiar nu conteaza deloc profilul?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Daca esti genul care tine la vedere toate etichetele sa aiba musafirii ce vedea atunci conteaza enorm...
![]() In rest, daca tot ai posiblitatea sa alegi, opteaza, daca ai de unde, pentru varainta care sa includa fante (sau alte disopzitive) pentru ventilare controlata. This post has been edited by radian: 22 Feb 2011, 23:09 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Da-mi un link ceva, ca habar n-am ce vorbesti
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
N-am poze la indemana din pacate. E vorba de niste gauri / fante in tamplarie, cu niste elemente de inchidere (capace / dopuri).
Rolul lor este sa-ti asigure o ventilare a incaperii fara sa fi nevoit pe timp de iarna sa lasi mult timp fereastra intredeschisa. La o locuinta cu tamplarie termoizolanta (PVC) ai avea nevoie de o ventilare care sa-ti asigure un schimb de 0,5 volume aer / ora. Ma refer la volum interior al locuintei. O tamplarie de lemn, noua, cu garnituri de etansare, este mult mai eficienta decat orice profil PVC fie el si cu 15 camere. PVCul asigura o buna izolare doar la circulatia aerului (adica a vaporilor de apa din aer, exact unde n-ar trebui). In rest, izolatia fonica e subtire de tot, izolatia termica modesta. Deci, din punctul meu de vedere, cu cat are mai multe camere cu atat mai bine iti "conserva" vaporii de apa in interiorul locuintei, ceea ce zau ca nu-i deloc un avantaj... Am mai spus si pe un alt topic, la o discutie similara. Ungurii au inceput nebunia cu ferestrele PVC cu vreo 10, 15 ani inaintea noasrta. Datorita aerisirii insuficiente (sa nu se piarda cladura, din comoditate, etc) acum, la ei este o adevarata explozie a bolilor de plamani, in special la copii si la varstnici. This post has been edited by radian: 22 Feb 2011, 23:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci dasta mie mie bine la bucuresti unde am tamplarie de lemn
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 22 Feb 2011, 23:25) O tamplarie de lemn, noua, cu garnituri de etansare, este mult mai eficienta decat orice profil PVC fie el si cu 15 camere. Stiu, da-s cam grele usile exterioare ![]() Bine, la apartamente nu exista asa ceva ![]() This post has been edited by Markos: 23 Feb 2011, 00:00 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si la lemn exista destule probleme. Majoritatea legate de adezivul si lacul folosit, de faptul ca lemnul nu e "uscat" suficient si bineinteles de pretul foarte mare.
Dupa vreo 3 ani am inceput sa am probleme cu unul (lemn stratificat stejar + brad cred) din cauza lacului folosit. Adica in unele zone s-a sters lacul si s-a facut foarte urat lemnul ![]() This post has been edited by Shush: 23 Feb 2011, 00:23 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
Deci m-am hotarat, nu mai imi pun geamuri la casa, ca nu-s bune niciunele
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dau dreptate si lu' radian, si lu' Shush! E mai cul cu timplarie de lemn, da' lemnu' ala se umfla si lucreaza destul de mult, astfel incit vei fi nevoit sa reglezi timplaria aia destul de des. Asta 1 la mina.
Doi la mina, la citiva metri de blocul meu a rasarit un bloc acu' citiva ani. Cu geamuri de lemn ( ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Depande de cum e facuta lemnaria aia. In general in Ro si tamplaria de lemn si aia PVC e fusarita rau de tot.Au aparut tot soiul de " experti" in fabricat care au tras cu ochiul si-au cumparat doua utilaje cumpara in general profile si geamuri rebutate ( dar sa fie de firma).Cele mai bune sunt din lemn dar sunt mult mai scumpe.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Nici cu caldura
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
La vara nu cred
![]() Totusi recomand niste plase de tantari ! This post has been edited by Shush: 23 Feb 2011, 21:11 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
La ce curent se face sigur nu mai simt caldura
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Si plasa aia ce rama sa aiba? Din lemn? Din PVC? Cu cate camere?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
Fara rama, sa fie cu 5-10 cm mai mare atat pe lungime cat si pe latime si prinsa cu "capse" direct de zid >_>
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
Multumesc mult!
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 |