Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă apare condens între foliile de geam, e clar că e defect de fabricație și trebuie înlocuite. Nu trebuie să scrie nicăieri implicit de "garanție de condens".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In orice caz stai bine cu nervii daca zici ca azi o se le faci cea de a 12-a vizita. Banuiesc ca deja esti de-al casei...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Frumos din partea ta ar fi sa le scrii o scrisorica, explicind de-a fir a par tot ce s-a-ntimplat de la montare si pina acu, cu toate plingerile si (ne)rezeolvarile. In incheiere le spui ca astepti un raspuns cu un termen de rezolvare din partea lor in nu mai mult de 7 zile calendaristice. Bagi scrisorica intr-un pliculet, o pui la postica cu confirmare de primire si astepti. Daca la implinirea celei de-a 7-a zi nu ai primit raspuns din partea lor, te infiintezi la OPC cu tot cu scrisorica si dovada primirii, si executi programul artistic numit "Si acum: DANS!".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Se poate numii ca sunt de-al casei si ca stau bine cu nervii ,acum am venit de la ei si au zis ca-mi schimba geamurile(adica sticla) practic la mine toate fac condens .Niste nenorociti i-am zis chiompaliei aleia de la birou ,ca are doi prosti incompetenti care vad ca transpira si tac din gura ,eu nu stiu cum ii poate tine ca angajati cand eu le zic ca e stricat mecanismul si caraie cum caraia cutia de dacie cand e dus sincronul si ei vin cu o surubelnita si le regleaza si la 10 deschideri se deregleaza iarasi .Eu am desfacut putin mecanismul si am vazut ca tijele au 2 dintisori lipsa dar nici d-al dracu nu le zic , sa descopere ca daca nu o sa-si faca si ei abonament la mine ,carpacii dracu' .Astazi ori imi schimba tot mecanismul ori ii ia dracu
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bag sama nu ca sa-ti repare geamu' chemi tu mesterii...
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 28 Feb 2011, 12:29) Exact ! Spre deosebirile de datile trecute cand ii chemam sa le-o bag in gura acum le-o bag si in neamul mamei lor . Broasca de la geam ,nu va ganditi la altceva This post has been edited by vallyyy: 28 Feb 2011, 14:16 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca e adevarata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Feb 2011, 21:36) QUOTE(ady77 @ 28 Feb 2011, 12:07) Sper sa fie ceea ce mi-ai cerut : Brilliant Design - 6 cam izolare - latime toc - 8 cm, latime cercevea - 7,8 cm- coeficient termic - k = 1,2 W/mpK - Si pentru geam: Tabel cu coeficienti termici K-W/m2.k FLOAT + FLOAT 2.7 LOW-E + FLOAT 1.4 PLANITHERM 4S + FLOAT 1,4 LOW-E + FLOAT+ argon* 1,1 PLANITHERM 4S + FLOAT + argon* 1,1 LOW-E + FLOAT + FLOAT 1 PLANITHERM 4S + FLOAT + FLOAT 1 LOW-E + FLOAT + FLOAT + argon 0,8 PLANITHERM 4S + FLOAT + FLOAT + argon 0,8 LOW-E + LOW-E + FLOAT 0,9 LOW-E + PLANITHERM 4S +FLOAT 0,9 LOW-E + LOW-E + FLOAT + argon 0,7 PLANITHERM 4S + LOW-E + FLOAT + argon 0,7 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Valorile is OK, ar mai fi de discutat despre modul de masurare, dar, n-are rost sa complicam prea mult lucrurile. Daca te tine bugetul, opteaza pt. una din variantele cu trei foi si argon.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca argonu-i atit de bun, de ce toata lumea foloseste xenoane?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Mar 2011, 11:24) Nu prea ma tine bugetul, dar cum nu schimb ferestrele in fiecare zi am optat pentru: profil rehau cu 6 camere, iar ca geam: 3 foi cu argon pe 40 mm (una low-e, una 4 seasons si una float). This post has been edited by ady77: 2 Mar 2011, 11:35 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Sa te tina mult si bine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am toate ferestrele cu "fata" la soare, iar iarna beneficiez din plin de soare.
Dupa mine, dacat sa-mi pun n straturi de sticla, mai bine imi pun un rulou. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
Is bune si rulourile evident dar nu in loc de ci in completare.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
radian |
![]()
|
Daca vede J'Argonel ce-ai scris mai sus, ai pus-o...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Il numim Elena Udrea Daciaclub si luam lumina de la dansul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Exact
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
De mine vorbiti?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
radian |
![]()
|
Nu bre, la tine ninge!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |