Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
a venit primavara, pana acum geamurile se prezinta ok da'... ar trebui reparat pe langa ele.
Mi-ar trebui un alpinist; ceva recomandari? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am eu un amic care face izolari individuale, l-am vazut de citeva ori atirnind in ham. Daca vrei vorbesc cu el, doar sa-mi zici exact ce ai de facut sau sa-mi lasi nr. de tel. sa-l pun pe om sa te sune, sa va-ntelegeti
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
in principiu nu e mare lucru, trebuie taiata spuma aia din jurul ramei si reparat p-acolo dar nu se poate face decat de pe exterior.
Daca face d-astea si e interesat, lasa-mi numele si numarul lui de tel pe pm si il sun. Multumesc. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are careva profil Roplasto la vreun geam?
E ceva de capul lor pe termen lung? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Vreau sa schimb geamul de la balconul de la bucatarie (de tip loja) ca asta pe care il am acum (termopan cu tamplarie PVC) e destul de vechi.
Ma gandeam la ceva de genul (schita aproximativa, nu am pastrat proportiile ![]() Schita.png ( Size: 21.69k ) Number of downloads: 1056 Se poate sa imi monteze un ventilator acolo ? Vreau tot PVC. Ce profile recomandati ? Si mai ales dupa ce "tehnologii" ar trebui sa ma uit ? Scopul e sa se faca cat mai putin condens (preferabil deloc). Un pret aproximativ ? Multumesc. This post has been edited by Shush: 25 May 2011, 10:27 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Parca am vazut in cateva locatii ventilator montat in geamul termopan, dar cred ca ar fi mai ok sa faci bucata aia din material din ala PVC sau ce e el (cum se monteaza in partea inferioara a usilor).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am intrebat pentru ca la asta pe care il am acum condens se face doar pe rama, pe geam deloc.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Condensul iti poate aparea din multe motive. Poti sa faci o poza cu situatia existenta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
O sa fac maine.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu am geamuri de la APlast și sunt foarte mulțumit de ele.
Am avut geamuri cu profil de aluminiu și le-am schimbat ... condens la greu! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
radian |
![]()
|
Adica ai schimbat tamplaria de aluminu cu tamplarie PVC si ai scapat de condens, interesant...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si eu la fel. Diferenta este enorma fata de vechiul geam.
Această postare a fost editată de Markos: Astăzi, 00:38 This post has been edited by Neagu Ionut: 26 May 2011, 23:38 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
corect se spune "mare diferenta fata de vechiul geam".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
E intre, tamplaria de aluminiu e pe exterior iar la interior e cea de pvc, deci intre ele e o diferenta enorma de vreo 40 cm
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 26 May 2011, 23:35 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
G I M |
![]()
|
Sssssttt
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Shush |
![]()
|
Poze cu situatia actuala (gandita cu fundul de aia care au montat geamul la vremea respectiva) :
2011_06_12_15.01.15.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 729 2011_06_12_15.01.31.jpg ( Size: 1017.9k ) Number of downloads: 754 2011_06_12_15.01.38.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 732 Raman aceleasi intrebari de mai jos : QUOTE(Shush @ 25 May 2011, 10:27) Vreau sa schimb geamul de la balconul de la bucatarie (de tip loja) ca asta pe care il am acum (termopan cu tamplarie PVC) e destul de vechi. Ma gandeam la ceva de genul (schita aproximativa, nu am pastrat proportiile ![]() Schita.png ( Size: 21.69k ) Number of downloads: 1056 Se poate sa imi monteze un ventilator acolo ? Vreau tot PVC. Ce profile recomandati ? Si mai ales dupa ce "tehnologii" ar trebui sa ma uit ? Scopul e sa se faca cat mai putin condens (preferabil deloc). Un pret aproximativ ? Multumesc. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai se poate. bucata de sus o pui panou, din ala din aluminiu sau pvc cu spuma intre straturi, din care se pune de obicei in partea de jos a usilor. in panoul ala poti taia cum vrei, un gol pentru ventilator.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Feb 2011, 00:02) sa renunti la "o camera". Suprafata geamului e mai mare decat a ramei si ai pierderi mai mari pe ea. Plus ca plasticul are pierderi de la mama lui mai mici decat sticla. Heh, se pare ca asta e valabil la chestii gen float+float. Cand pui tripane cu loweuri si argoane, cica e invers, pvc-ul e "punctul slab". QUOTE(ady77 @ 21 Feb 2011, 14:54) Se pare ca nu mai e nevoie sa renunt la nimic, ca mi-a facut o firma oferta cu 6 camere la pret de cinci, profil rehau, trei geamuri (40mm): unul four season, unul lowe, unul float+argon (nu stiu daca e gaz sau fibra, dar intreb ![]() Va multumesc pentru sfaturi. Ce firma e ? Eu am o oferta de la qfort. Am calculat pe perfectview si imi iese sensibil mai ieftin (pt ca am si comanda maricica si se vad diferentele) dar nu stiu nimic de ei, ce calitate etc. Vreau sa vad daca gasesc ceva mai ieftin ca qfort dar raport calitate/pret cel putin la fel de bun, de fapt ar trebui sa fie mai bun ca nu vreau sa fac rabat la calitate decat putin ![]() LE prin calitate nu inteleg doar ce materiale se folosesc, dar si executie, montaj, garantie, seriozitate, alea, alea. This post has been edited by Cornel001: 24 Mar 2012, 00:46 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 24 Mar 2012, 00:41) Cand pui argon, cica e invers. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Neatza. Unde as putea gasi chestia din poza de mai jos? Rolul ei este sa apropie partea mobila de partea fixa, astfel incat atunci cand inchizi geamul, sa fie inchis cat mai "ermetic". Am cautat la cateva firme de termpane dar unii zic ca nu au vazut/ auzit de asa ceva, altii ca sa incerc la feronerii. La o feronerie unde am intrebat, tanti aia nu auzise de asa ceva. Totusi exista...
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0009.jpg ( Size: 398.63k ) Number of downloads: 126 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E vorba de piesa din stanga (de pe geam) sau de aia din dreapta (de pe toc)? Am un magazin in zona unde vazusem tot mecanismul geamului de cumparat, poate au si ce ai tu nevoie, trec maine si ma uit.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am nevoie de ambele. Este un fel de "kit". Impreuna ajuta la apropierea la maxim a partii fixe de cea mobila, sau invers. Daca poti sa afli macar daca are vreo denumire tehnica mai exacta pentru ca eu cand le spuneam astora de anti-flambaje (cum mi-a spus ala de a pus termopanele) se uitau la mine ca la bemfeu x8.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
Ceva de genul asta?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Maskatu |
![]()
|
Alea nu prea seamana cu ce vreau eu. Pe la magazinele mari gen dedeman, hornbach, etc., gasesc feronerie pentru termopane?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
Io zic că da.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |