Cainii de pe strazi, bucurestiul ca o jungla
![]() ![]() ![]() |
Cainii de pe strazi, bucurestiul ca o jungla
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Bai io pe astia cu " pai daca ti-a fost frica" sau " a simtit ca ti-e frica" i-as bate numai cu levierul in gura!
Adica javra aia simte ca mie mi-e frica si in loc sa plece fiind sigura ca nu o atac, ea, de-a dracului tot ma musca! Unde e ma "nobletea cainilor"??? Pe astia cu "frica" i-as pune intr-o cusca cu serpi veninosi, scorpioni, si ma mai gndesc ce si sa le spun> ai grija sa nu-ti fie frica! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Este de groaza ce se intampla. Inconstientii aia care ingrijesc cohortele de potai nu ies, in mod evident din casa seara. Chiar i-as invita la niste plimbari per-pedes prin niste locuri, sa vad ce procent din c*rul lor ar ramane intreg.
Eu am avut o scena de toti banii cu o baba care mi s-a pus in fata masinii si urla la mine "Criminalule" si alte tampenii in timp ce eu o impingeam usurel-usurel ![]() ![]() Prin zona in care stau parintii mei, cand plec seara de acolo, dintr-o curte ies o gasca de potai si, credeti-ma, de multe ori aud cum musca din ceva plastice prin spate. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca as fi pe jos. Si o alta faza (oameni milosi, deh ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceva adevar in faza cu simtitul fricii este. Se pare ca in momentul in care ne este frica, emanam niste subsatnete, al caror miros este simtit numai de animale, iar acesea irita cainii.
Cainii (si pisicile - la mine la bloc matele sunt problema) ar trebui sa stea numai in casa sau curtea cuiva, nu pe strada. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(gogu) Am indraznit sa-i dau un sut (cu masina) unei potai care se dadea la un cetatean, cu intentii deloc pasnice. Adica l-ai lovit.Asta mi se pare cruzime. Am vazut si eu un taximetrist care in loc sa franeze cand patrupedul unui vecin a trecut PE TRECEREA DE PIETONI!!!! ,a accelerat si pur si simplu l-a facut bucati.L-am luat cu tata cu masina dar nu au mai putut face nimic veterinarii.Astept sa mai treaca taxiul ala pe acolo ca ii fac cadou o piatra in parbriz.Si daca ii vad masina goala rup tot de pe ea.Totusi ce naiba,caine CU ZGARDA CARE TRAVERSA PE TRECERA DE PIETONI!!!!! Si apropo substanta emanata este adrenalina. This post has been edited by Ciumonk: 4 Jun 2005, 10:11 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
1. Mai citeste odata fraza pe care ai citat-o, poate ai sa intelegi esenta problemei.
2. Cainele ala ce cauta SINGUR pe strada? 3. Iar daca tie adrenalina iti iese prin pori... mergi la un medic. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pieton = caine ???... in ce tara?... nu cumva crezi ca trebuie as te opresti sa acorzi prioritate la caini, pisici etc. daca acestea traverseaza regulamentar?....
![]() partea proasta este ca de cand s-au imputinat cainii maidanezi in Bucuresti au proliferat pisicile... e jale pe la mine la bloc... au napadit deja subsolurile (evident si cu ajutorul unor "ciumonici"...pardon iubitori de animale care "rup totul" pentru mult-mai-binele acestora) si puteeeee..... ca doar vine vara... si se dau hutza pe masini si le zgarie etc... nu mai insist... |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Am inteles esenta,dar nu cred ca trebuia sa ne spui aici pe forum modul in care prapadesti tu cainii.
Si vezi ca ai o greseala in post-ul tau,in acel context trebuia sa scrii "o data" si nu "odata". This post has been edited by Ciumonk: 4 Jun 2005, 11:07 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Bai io pe astia cu " pai daca ti-a fost frica" sau " a simtit ca ti-e frica" i-as bate numai cu levierul in gura! asarban esti fabulos. Ah ce n-as da pe un bull bar sa nu mai trebuiasca sa incetinesc la caini. Zice-ti-mi si mie va rog unde sa fac plangere la ecarisaj. Odata le-am scris un mail dar degeaba. Imi zisesera sa fac sesizare scrisa. Si inca ceva, daca eu fac nenumarate plangeri pana se sinchisesc aia sa vina si cand vin ies nu stiu cati mosi senili si babe tampite ca cum sa ia domne cainii si pana se cearta ei acolo cainii fug in toate directiile care e solutia? |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-au muscat niste caini exact in fata ambasadei Germaniei, la doi metri de cusca jandarmului. A tabarat o haita de vreo zece caini pe mine - ziua!- si m-am lipit cu spatele de un gard sa pot riposta. Boul de jandarm statea si radea de se prapadea fara sa faca nimic. Ma intreb daca in locul meu ar fi fost vreun neamt de la UE cu treburi pe la ambasada ce impresie si-ar fi facut.
P.S.. Si chiar nu am trecut cu frica pe langa ei. Insa de atunci mi se face frica atunci cand vad o haita. Asta e si unul din motivele pentru care merg cu masina si pana in coltul strazii dupa tigari |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Trimite scrisoare cu confirmare de primire, sau mai rau...trimite adresa la OPC
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 4 Jun 2005, 10:09) QUOTE(gogu) Am indraznit sa-i dau un sut (cu masina) unei potai care se dadea la un cetatean, cu intentii deloc pasnice. Adica l-ai lovit.Asta mi se pare cruzime. Da, e o cruzime ingrozitoare. Cum sa dai intr-o biata potaie, ce daca se luase saraca de un om - care trebuie sa fi facut ceva, cu siguranta e vinovat... ![]() Ma enerveaza la culme indivizii (ca babele si mosii de care s-a vorbit) care-s mari "iubitori" de animale, dar nu si-ar asuma vreo responsabilitate, Doamne fereste! |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 4 Jun 2005, 11:09) QUOTE(gogu) Am indraznit sa-i dau un sut (cu masina) unei potai care se dadea la un cetatean, cu intentii deloc pasnice. Adica l-ai lovit.Asta mi se pare cruzime. ![]() ![]() ![]() Revenind, chiar m-a enervat rau imi amintesc cand a venit madam "Brijite" tocmai de la Paris sa ne explice noua ce sa facem cu cainii care ne musca ![]() ![]() De 2 (doua!!!) ori am fost la Spital sa mi se faca injectii antirabice (dintr-alea cate 7 bucati in burta!!). De cate ori a fost muscata madam Brijite, huh? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 4 Jun 2005, 14:31 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
O Doamne da-ne cate un Basescu in fiecare oras.Alta solutie nu vad care sa ne scape de cainii vagabonzi.Eu am un caine deci nu poate spune nimeni ca urasc animalele dar sa nu confundam necesitatea de a avea un prieten necuvantator cu prostia de avea dusmani pe toate strazile,adica animalele fara stapan.Pana acum 1 an in fata unei alimentare de la mine din cartier isi faceau veacul vreo 3 caini de pe care curgea pielea (la propriu)de raie,si unde mai pui ca vanzatoarele din magazin bagau jigodiile la umbra langa frigider si le dadeau sa manance in mijlocul alimentarei
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce spuneti voi aici, trebuie sa fac cinste, pentru ca sunt un om fericit. La mine in fata/statele blocului pana acum 3-4 ani erau peste 20 caini, unii chiar foarte agresi. bine ca am scapat de ei!!(in bloc,chiar daca are aproape 100 apartamente, nu sta nici un mos ni nici o baba, toasta lume e mai tanara de 45 ani, asa ca nu a avut cine sa se impotriveasca sa ii ia) Acum mai sunt cateva javre, care insa nu fac probleme, cu toate astea ar fi bine sa vine sa le ia si pe astea.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GoGu |
![]()
|
Da, ai dreptate, am gresit, trebuia sa scriu "o data".
Cat de spre cainii vagabonzi, intelegeti ca intra in categoria "daunatori". Valabil si pentru sobolani, pisici, iepuri sau orice animal care se inmulteste fara limite si provoaca pagube sau este purtator de boli. Si n-am auzit pe nimeni sa ia apararea sobolanilor, ca si ei sunt suflete ![]() Mai e si lipsa de responsabilitate. Daca va plac asa mult, luati-i pe toti in casa (cu acordul vecinilor, bineinteles) si traiti fericiti pana la adanci batraneti. Sper sa se ajunga si pe la noi ca prin tarile cu apa calda... Am citit pe aici ca nu stiu-unde daca ai caine trebuie sa ai doua garduri paralele, la vreo 2-3 metri unul de altul, ca nu cumva potaia sa sperie pe cineva. Si sa nu mai vorbesc de faza cu punga si farasul pe care posesorul de caine trebuie sa le poarte spre a strange kktul cainelui, pentru ca eu sunt satul de "terenurile minate" de prin oras ![]() Si sa nu credeti ca sunt probleme doar cu cainii... Am vecini foarte "iubitori" de dihanii care pe langa ca mi-au umplut masina de slanina incercand sa le arunce mancare pe geam (intr-o seara era sa iau si un os in cap, un femur de dinozaur cred ca era dupa dimensiune) mi-au umplut si pervazurile cu gainat pentru ca noul hobby este hranitul porumbeilor... Ca sa nu vorbesc si de mirosul de pisat de matza (posesorii stiu cum miroase) de pe casa scarii... Asta e, mentalitate de african dintr-ala care sta cu c*rul in praf si o potaie costeliva ii linge mustele de pe la ochi... Poporul roman nu se simte bine fara porc in cada, gaini pe balcon si porumb in fata blocului. Si o potaie sa "pazeasca" toate astea. Sa fim bine intelesi, nu am nimic cu proprietarii de animale care respecta regulile: spalat, vaccinat, lesa, botnita (daca e cazul) etc. Ceilalti... M-am certat si cu taica-meu cand dadea drumul cainelui in strada (ai mei stau la casa), "sa se mai racoreasca si el", saracu... Du-te si plimba-l, ii ziceam, daca ti-a trebuit caine asuma-ti responsabilitatea. Daca musca pe cineva? Multi nu inteleg... "fac ce vrea muschiu' meu" par a spune. Pai nu-i asa. Faci ce vrea muschiul tau cand decizi daca iti cumperi parizer sau muschi tiganesc. In schimb daca decizia ta afecteaza si pe altii, nu mai faci chiar orice... Si asta se aplica si la cat de tare dau muzica, la cum imi parchez masina, unde arunc gunoiul, unde schimb uleiul, cum circul, cum ma comport la un picnic si altele. Din pacate majoritatea nu gandeste asa, si asta e in proportie de 90% cauza atmosferei mizerabile in care traim. Scuzati postul lung si poate patetic dar subiectul cu cainii vagabonzi si imaginea rwandezo-congoleza pe care o creeaza chiar m-a starnit... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe mine ma enerveaza la culme posesorii de caini care se uita mandri la modul in care nobilele lor patrupede isi lasa rahatul in mijlocul trotuarului si apoi pleaca mai departe.
Sau cei care se uita cum javrele lor se usureaza pe roata mea. Roata pe care pun mana ultrior pentru a o schimba. Daca si eu as urina pe clantele dumnealor ar fi foarte scandalizati. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ciumonk |
![]()
|
Am luat 3 pana acum in casa.Nu mai am loc de altii.Mai eu va inteleg si constientizez problema vagabonzilor,dar pe undeva constiinta mea bolnava iubitoare de animale imi spune sa ii "cert" pe cei care numesc animalele javra etc sau care le lovesc cu masina.Va rog frumos sa ma scuzati ,dar nu ma pot abtine in asemena cazuri.Si acum ca sa continuam de unde am ramas la subiectul caini:
Ganditi-va ca si oamenii sunt daunatori.De fapt sunt cea ma daunatoare specie care a trait vreodata pe aceasta planeta.Ne extindem teritoriul constant,distrugand habitatul animalelor,ne inmultim ca apucatii,diferenta dintre natalitate si mortalitate creste constant,poluam,ne razboim ,ne bombardam,ne omoram,adica ne comportam exact ca si animalele.Si de fapt suntem animale. Si apropo de rahat,duceti-va la unguri,in primul sat dupa granita,sa vedeti ce diferenta imensa exista.Eu stau in Oradea,la 15 km de granita si ma gandesc ca suntem asa de aproape si tot suntem de kkt.Si degeaba strang eu de pe strada mucu de tigara,scuipatu`,cutia de inghetata si rahatul(de toate tipurile,inclusiv al omului,"civilizatul"),daca peste 5 minute iarasi vine nea Gigi cu catzelu si imi lasa cadouri.Daca s-ar incepe acum un program de educare a populatie nici dupa 4-5 generatii nu cred ca s-ar rezolva problema.Si ganditi-va ca pana acum nu s-a dat nici un semn ca s-ar implementa asa ceva(ce a facut Basexu cu cainii e zero,trebuia sa mentina sterilizarile si deparazitarile,nu sa le faca o data).Alta rezolvare ar fi probabil aplicarea unor amenzi usturatoare celor care nu respecta legea si normele moralem,dar astea sunt vise. This post has been edited by Ciumonk: 4 Jun 2005, 20:24 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fa o reclamatie la ecarisaj.
Cu numar de inregistrare cu tot, daca vrei sa o rezolvi. Vino si pune numarul de inregistrare aici si mai vedem daca se rezolva sau nu. Am trecut prin asta, am luat un caine de la ecarisaj si pot sa va spun ca acolo dai cu subsemnatul si daca il prind hingherii a 2-a oara iti iei fain frumos 20 milioane amenda. Asa ca aveam cel mai scump caine din tot cartierul, fara sa fie tunat sau customizat, era doar o cateluse roscata tare simpatica. Vezi ca mai exista si metode mai putin ortodoxe sa scapi de ei! Nu ti le descriu pe aici ca imi atrag oprobiul public. Iubirea de animale nu are nici o legatura cu apararea cu orice pret a cainilor vagabonzi agresivi. Dezaprob uciderea unui animal dar pur si simplu sunt prea multi si trebuie facut ceva. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum nu ne apucam fiecare sa omoram cainii fara stapan, dar ar trebui luati toti de pe strazi., Cine ia in casa/curte din acei caini timp de o luna ok. Restul, omorati, dar prin metode cat mai blande.
Vrei caine? Asuma-ti responsabilitatea pentru el. Apoi trecem la adunarea matelor. Insa daca se intampla astfel, se observa ca serviciul de deratizare din Bucuresti nu-si face cu nimic simtita aparita. Pe b-dul Unirii, unde cel mai ieftin apartament este macar 100.000 de euro, am-am trezit cu un mare sobolan in fata. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Din pacate majoritatea nu gandeste asa, si asta e in proportie de 90% cauza atmosferei mizerabile in care traim. Nu este din cauza atmosferei mizerabile in care traim ci este datorita faptului ca suntem o natie de CIMPANZEI NEEDUCATI. Sa ma scuze cei care nu intra in categoria asta. Dar ma rog aici noi vorbeam de caini. Aveam o baba care locuia peste drum noroc ca s-a mutat. Nu avea bani nici sa treaca strada nici sa manance dar hranea zilnic cainii. Hraneste frate un om amarat, hraneste frate un copil sarac nu stai sa hranesti cainii pe strazi sa aiba pe mine cine sa ne muste. Cand m-au muscat cainii am fost la spitalul Colentina sa vad daca este cazul sa fac injectii. Venise un batran cu gamba sfasiata de caini. Ca acei caini pe care ii jignim numind-ui JAVRE ataca si batranii si copii ca nu le este greata. Halal tara fratii mei mare ghinion ca m-am nascut aici. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Kunzite |
![]()
|
QUOTE("dexonline") JÁVRĂ, javre s.f. 1. Câine slab și prăpădit; jigodie, potaie, cotarlă; p. gener. (depr.) câine. 2. Epitet pentru un om lipsit de caracter. [Var.: (reg.) jábră s.f.] – Din Javarra (numele unei rase de câini fără păr). Ciumonk: jos palaria. Insa... javra (limbajul "politically correct" nu ma prinde ![]() Btw: esti constient ca singura solutie este cea finala? Si asta din vina "iubitorilor" de animale, care s-au asigurat ca nimic nu va impiedica inmultirea mult-iubitelor lor posesoare de colti si purici. (ghilimelele alea nu-s puse degeaba acolo). Nu exista alternativa (doar sa fim muscati in continuare); pot doar spera ca totul sa se faca intr-o maniera civilizata (fara durere). Si ca vor exista cat mai multi care vor salva macar o parte dintre acestia. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ar mai fi o solutie de aparare: am auzit de un aparat care emite niste sunete pe care numai cainii le-ar auzi, si care i-ar deranja atat de mult incat s-ar indeparta imediat. A incercat cineva asa ceva? Cat costa, o fi eficient?
P.S. Valentine, acuma poti fi muscat de caini, caci se fac numai 3 injectii antirabice numai in mana + 1 antitetanos. Deh, ne-am mai modernizat si noi... |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
Kunzite |
![]()
|
Diac: aia nu e o solutie. E doar o metoda de a te proteja cat de cat de caini.
|
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
madalina |
![]()
|
Diac, am incercat eu . Se numea SCA (Stop cainilor agresivi). In urma cu 3 ani am dat vreo 300.000 pe el si a functionat o zi.
![]() Apoi am folosit sprayuri paralizante pentru a goni cainii - faceam cursuri in Leu, in ultima cladire din curte, pana acolo treceam pe langa minim 2 haite. Acolo m-a si muscat un caine. Iar de atunci de cate ori vad un caine fara stapan, evit pe cat posibil sa trec pe langa el. Mai bine ocolesc un kilometru decat sa trec pe langa un caine fara stapan -sau cu stapan legal, ce se ocupa de el, dar ii da drumul pe strada ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stati calmi ca problemele noastre nu sunt din cauza maidanezilor ci din cauza populatiei...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Diac |
![]()
|
Aha, o sa ma mai interesez de aparatul asta. Poate gasesc altul mai bun, cine stie. In ziua aia cand l-ai folosit a mers, adica a gonit patrupedele? Caci ma gandesc in vara asta sa mai las si eu masina in favoarea bicicletei sau a mersului pe jos...
Iar AND, problema e ca ma musca un caine si nu populatia ![]() This post has been edited by Diac: 4 Jun 2005, 23:23 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Populatia iti face mai mult rau decat muscatura aia de caine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
madalina |
![]()
|
In unica zi cand a functionat, a gonit cainii. A doua zi am apasat eu pe buton, nu se aprindea nimic, am chemat mata pe care o aveam atunci si pe care functionase aparatul cu o zi in urma, nimic, am schimbat bateriile, nimic.
Dar trebuia sa tii aparatul indreptat spre caine. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Ciumonk |
![]()
|
Voi nu vedeti ranga din ochiul vostru.Si oamenii fac exact accelasi lucru:se omoara ,se bat,chiar se musca fara nici un motiv ,de multe ori.Sau sunt psihopupu,sau se razbuna,sau le este frica,sau se apara etc.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:47 |