DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cainii de pe strazi, bucurestiul ca o jungla

maddan
post 2 Mar 2004, 14:11
Post #91

Speedy Gonzales

Group: Members
From: Bucuresti

"cerc vicios" va spune ceva? :roll:

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mihai_E
post 2 Mar 2004, 14:40
Post #92

Membru autentic

nu, ne invirtim ca ciinele in juru' cozii

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
MoneyTalks
post 2 Mar 2004, 15:13
Post #93

-

From: Ireland

era vorba de gindire si comportament. spune-mi si mie ce se intimpla daca in Austria faci ce spui tu cu soda.

Aici nu exista ciini vagabonzi care sa te atace pe strada din senin! Vezi diferenta? Prin alte parti te poti chiar imbogati daca esti muscat de ciine icon_twisted.gif Asa ca fiecare isi tine ciinele in curte/casa, sa nici nu sperie macar trecatorii. Legea e de partea celui atacat de ciine, nu de partea ciinelui icon_twisted.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
Mihai_E
post 2 Mar 2004, 15:43
Post #94

Membru autentic

adica vrei sa spui ca in Austria nu exista nici un ciine fara stapin pe care sa-l zobesti tu cu masina sau sa-i arzi matele cu soda. :shock:

--------------------
Shit happens!
+
Marty
post 2 Mar 2004, 15:48
Post #95

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Mihai_E, in tarile cu apa calda chiar nu exista asa ceva! Imi aduc aminte ca in Elvetia era pe rol un proces in care parte pirita era o tanti cu un caine (nu stiu daca era Rotweiller dar era ceva mare, oricum) si reclamanta era o alta tanti care sarise in apa, de pe un pod din Zurich, de frica cainelui. Chiar daca respectivul animal se afla in lesa si cu botnita.
Sa-ti mai zic inca ceva, eu in Elvetia n-am auzit caine care sa.....latre. :|

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Mihai_E
post 2 Mar 2004, 15:55
Post #96

Membru autentic

pai normal, ca sint mult mai civilizati decit maidanezi nostrii, la fel cum si elvetienii sint mai civilizati decit noi

--------------------
Shit happens!
+
asarban
post 2 Mar 2004, 16:35
Post #97

Membru autentic

Group: Banned

Poate decat matale si altii din neamul lu' matale!
Ia fa matale bine si nu mai fa aprecieri d'astea....generale....ca nu place la popor!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Mihai_E
post 3 Mar 2004, 08:36
Post #98

Membru autentic

iti sugerez sa faci o recapitulare a ceea ce s-a discutat pina acum pe acest post (si pe alte posturi) si poate ai sa vezi diferenta de civilizatie dintre noi si altii, mai ales ca esti si un tip umblat prin strainataturi. aaaa si apropo, lasa neamurile in pace ca nu e civilizat sa vorbesti asa.

--------------------
Shit happens!
+
bondoo7
post 3 Mar 2004, 09:26
Post #99

Membru

From: Roman

Mihai_E

am facut eu recapitularea pentru ca am cedat psihic..... la apologia maidanezilor:vmad: .

concluzia e clara: nu are nimeni nimic impotiva cainilor da' cu astia vagabonzi nu e de glumit. drept dovada, in toate tarile cu apa calda nu exista maidanezi pentru ca sunt culesi de pe strazi si "desfiintati" fara multa vorba. cu toate acestea nici o asociatie de protectie a animalelor nu protesteaza. la noi e altceva.... daca e vorba de Romania atunci "saracu' maidanez" tre' sa fie protejat de lege, are trebuinta de tratament "uman" si alte bazaconii conforme cu asa-zise "reglementari in materie ale UE". pentru stiinta ta imi plac cainii si am crescut doi pana acum, dar i-am cresut cand stateam la casa, nu am chinuit animalele cum fac unii tinandu-i in casa, iar pe de alta parte am avut grija sa nu-si depaseasca teritoriul (curtea), asa ca las-o mai moale.... cat despre subj nu pot sa spun decat sa se treaca mai repede la actiune si sa scapam de terorismul maidanezilor....
si .... o intrebare pt tine: ce parere ai despre aia care "salveaza" maidanezii de la hingheri pe motiv ca ii adopta si in realitate ii elibereaza la primul colt de strada???????...

--------------------
dacia supernova confort
toate bune ?..?..?
+
Mihai_E
post 3 Mar 2004, 09:46
Post #100

Membru autentic

Mihai_E

am facut eu recapitularea pentru ca am cedat psihic..... la apologia maidanezilor:vmad: .

concluzia e clara: nu are nimeni nimic impotiva cainilor da' cu astia vagabonzi nu e de glumit. drept dovada, in toate tarile cu apa calda nu exista maidanezi pentru ca sunt culesi de pe strazi si \"desfiintati\" fara multa vorba.  

si .... o intrebare pt tine: ce parere ai despre aia care \"salveaza\" maidanezii de la hingheri pe motiv ca ii adopta si in realitate ii elibereaza la primul colt de strada???????...

vezi, tocmai asta ziceam si io: nu sint de acord ca maidanezii sa terorizeze strazile, dar nici nu pot de acord cu solutii barbare de gen soda caustica, calcat cu masina sau alte asemenea. deci atita timp cit ciini ar fi culesi de pe strazi si eliminati civilizat nu ar fi nici o problema. dar faptul ca la noi hingherii, primaria sau mai stiu io cine nu-si fac datoria, nu cred ca ne dreptul sa ne razbunam pe niste animale, ci mai degrada pe cei mentionati mai sus. asta e parerea mea si altceva nu mai comentez.

in legatura cu intrebarea ta, consider caatit hingherii cit si respectivii oameni sint la fel de vinovati. Hingherii pentru ca nu verifica deloc daca respectivul care vine sa adopte un ciine are posibilitati sa-l creasca, sa-l tina, sa nu-l chinuie, sau cei care-i adopta ca sa apoi sa le dea drumu la coltul strazii dau dovada de inconstienta si de o lipsa crasa de civilizatie (apropo de ce ziceam mai inainte).

scuze de lungimea mesajului.

--------------------
Shit happens!
+
ashu
post 3 Mar 2004, 13:42
Post #101

Membru erectil

Organizatiile astea de protectie a animalelor care au facut atata gat cand a trecut Basescu la action sunt formate din niste femei fara pic de creier. Le-am vazut cu totii la teve la Tuca cat de stupide in gandire erau.
Mi-a povestit un prieten ca astia de la asociatiile astea s-au dus si au adoptat o gramada de caini bagabonzi ca sa-i scape de la eutanasiere. Insa normal ca nu au avut si grija de ei, asa ca ce le-a dat lor prin cap. Ca sa nu le dea drumu in Bucuresti si sa-i ia Basescu din nou, i-au bagat in dube si i-au dus pe valea prahovei unde le-au dat drumu. In cretinismul lor or fi crezut ca cainii se vor duce sa traiasca linistiti in padure. Ei bine ash, cainii au ramasa de-a lungul DN-ului, unde au fost eliberati, asa ca vreme de cateva saptamani era plin deneul de cadavre de caini calcati de masini. Inconstiente sau imbecilitate dusa la paroxism??!!?? Nefu**tele alea nu s-au gandit ca se va intampla asa? Ca e la mintea cocosului. Au chinuit si animalele si le-au si pus viata in pericol soferilor care treceau pe acolo. Io le-as fi bagat la ani grei de ocna, sincer.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Mihai_E
post 3 Mar 2004, 13:49
Post #102

Membru autentic

100% d-acord

--------------------
Shit happens!
+
bondoo7
post 3 Mar 2004, 13:56
Post #103

Membru

From: Roman

ashu-le,
s-a intamplat in toata tara ce zici tu, ca urmare unii au murit loviti de masini, altii au s-au dus pe camp si la marginea padurii... cred ca putini dintre voi stiu cam ce inseamna o haita de 6-10 caini flamanzi scapati la vanat... : cainele infometat ucide si ascunde prada pe care de multe ori nu o mai gaseste, sau daca locul este bine populat ucide mai mult decat ii trebuie. sa nu va inchipuiti insa ca nu ataca si animale mai mari decat ei... ca fapt divers in urma imprastierii maidanezilor in extravilan s-a impus prin AGVPS o actiune de exterminare daunatori (sunt inclusi cainii) pt ca Ministerul mediului a semnalat punerea in pericol a fondului de vanatoare... concluziile le trageti singuri.

--------------------
dacia supernova confort
toate bune ?..?..?
+
ashu
post 3 Mar 2004, 14:04
Post #104

Membru erectil

Pai concluzia este: de ce nu s-au luat masuri importiva asociatiilor care au facut asa ceva? Era asa greu sa li se faca dosar penal tuturor membrilor care au participat la aceste operatiuni? Nu zic parna neaparat, desi cateva luni n-ar fi stricat, dar macar ceva cu suspendare ca sa aiba cazier si sa inteleaga ca nu e de joaca. Asa, in continuare aia dorm impacati ca au facut o treaba buna si sunt convinsi ca au un suflet mare.
Prostia nu trebuie lasata sloboda ca de la sine nu trece.

--------------------
+
maddan
post 3 Mar 2004, 14:10
Post #105

Speedy Gonzales

mai lasa-ma cu vanatul, ca braconajul si "sarbatorile tovarasesti" organizate de toti membrii/prietenii/nasii/rudele Guvernului decimeaza mult mai multe animale decat cainii lasati prin paduri, caini care se termina rapid de foame. faza asta cu fondul cinegetic pus in pericol e demna de bancurile cu Bula. Si daca tovarasii impusca cu sute de iepuri mai multi decat au voie, au gasit si tapul ispasitor pentru ispravile lor: "cainii vagabonzi" de prin paduri. Haida-de! icon_evil.gif

insa ce-au facut dementele alea pe Valea Prahovei este absolut inadmisibil -atat pentru cei care detesta, cat si pentru cei care iubesc animalele.

pai in Sinaia erau asta toamna SUTE de caini vagabonzi, o densitate de trei-patru ori mai mare decat a oricarui cartier bucurestean!!!

foarte putini dintre ei au fost asimilati de locuitori, restul isi faceau veacul, tremurand de frig si foame printre turistii veniti "la odihna". caini de oras speriati de un mediu total nefamiliar, lasati sa moara in chinuri in numele "dragostei de animale"... De muscat, nu muscau, ba nici nu latrau, insa incurcau circulatia si detui dintre ei sfarsisera sub rotile masinilor (ca sa nu mai vorbesc de oamenii loviti in accidente din cauza lor!)

asa cum am mai scris: cine iubeste cainii maidanezi cu adevarat - sa puna banii la bataie pentru castrarea lor sau pentru plasarea lor la cine poate sa aiba grija de ei, sau sa ia unul si sa-i poarte de grija acasa la el. altfel, ciocu' mic si joc de glezne, ca nu le face nici un serviciu mutandu-i dintr-o parte in alta a tarii. e mai simplu si mai omeneste sa-i eutanasieze pe cei mai multi, si sa-i lase pe cei neagresivi sa moara de moarte buna in 3-4 ani de zile, castrati si fara posibilitatea de a se mai inmulti.

--------------------
+
MarcosBXCS
post 8 Mar 2004, 18:21
Post #106

Membru incepator

From: Bucuresti, Romania

La noi trebuie facut ca la americani : cainele prins pe strada fara stapan ridicat, daca in 10 zile nu vine dupa el eutanasiat. Si cine are caine sa umble naibii cu saculetul dupa el sa-i ridice fecalele, altfel amenda. E o chestie de civilizatie ... Nu e greu sa vezi in vreo intesectie aglomerata un stapan cu catelu in lesa care-si face nevoile cat asteapta sa se faca verde icon_evil.gif Si daca ii atragi atentia urmeaza o avalansa de injuraturi sad.gif
Eu umblu si seara tarziu cu bicicleta ... Nu mi-e frica de caini, dar ale naibii javre se aduna cate 10 si se tin asa dupa mine.
Nu sunt sadic, dar cand m-a muscat o javra am varat fo 4 plumbi in ea si nu regret ... si de acum cand se aduna daca nu se potolesc pana scot pistolu din rucsac nu vreau sa fiu in pielea lor ...

--------------------
+
bogdan_o
post 8 Mar 2004, 23:21
Post #107

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

100% de acod cu tine in privinta curatatului fecalelor de pe strada. Insa ce te faci cu cainii vagabonzi carora nu are cine sa le aduce murdaria. Nici eu nu sunt incantat de ideea de a merge pe strada si de a calca in fecalele animalelor, insa m-am obisnuit cu ideea. In plus se zice ca mai ai si noroc.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
asarban
post 9 Mar 2004, 07:17
Post #108

Membru autentic

Group: Banned

"De ce moare javreleee" parafraza O-zone!
LA mine in cartier, pe langa "fabrici si uzine" (Andries) s-a deschis un camin de batrani, in locul unei crese care ramasese fara "clienti"
Caminul e deschis cu bani de la strainezi, sub obladuirea presedintiei.
PE chestia asta: reparat borduri in zona, reasfaltat strazile in zona, demontat toate cotetele pe post de garaje (alea din sarma), montat garduri, facut curatenie in fiecare zi spre mirarea babelor din zona, alungat cersetori, curve, tigani; facut razii prin piete si....
mai ales, scapat de javrele de care v-am povestit. Cum? simpluuu, se ia una bucata lucrator DIAS, cu una bucata Glock de 9mm si....ee...incepeti sa va prindeti? MEserias baiatul! in 2 zile 9 javre!

Tragi cu pusca, nu ia foc, pasarica cu noroc, jevre nu mai sunt deloc!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
DSops
post 9 Mar 2004, 10:20
Post #109

Membru autentic

From: Timisoara

Subscriu si pentru someri, handicapati, copii si gravide.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
maddan
post 9 Mar 2004, 13:11
Post #110

Speedy Gonzales

si la cine ne mai supara, eee! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
northwood
post 10 Mar 2004, 17:34
Post #111

Membru autentic

Marcos, despre ce pistol e vorba? Probabil ca arma cu aer comprimat. Ca de folosit arma de foc in intravilan sa tragi dupa caini nu cred ca poate fi vorba...

--------------------
SKARPEA MTB Galben_Gri 2009
Maxon CM 10 - Midland ML 145
+
djtzeava
post 10 Mar 2004, 17:54
Post #112

membru bosorog :D

From: beler

dar pocnitorile ce au ? eu am dat o pocnitoare unui caine in cusca lui:lol: de au iesit oamenii la geam.
Rau mai merge netu asta....

--------------------
dacia /bmw/vw supernova europa/318/passat 2.0tdi 11-01, 06-98, 04-07
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
bogdan_o
post 10 Mar 2004, 19:58
Post #113

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Tragi cu pusca, nu ia foc, pasarica cu noroc, jevre nu mai sunt deloc!

mmm  

poate ar trebui sa incerce asta si cu batranii in cauza.  
ce sa ne tot pape banii, bosorogii naibii?...  

Subscriu si pentru someri, handicapati, copii si gravide.

si la cine ne mai supara, eee!  

Ce frumos ar fi atunci. Ne-am intoarce in eopca de piatra in care fiecare facea cam ce vroia si dadea in cap cam cui vroia. Pacat de atata evolutie...

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Marty
post 10 Mar 2004, 20:06
Post #114

Apropos de faza cu bosorogii, m-am abtinut (cu mare greutate) sa nu intervin pina acum, as vrea sa va intreb ceva : voi n-aveti bunici si parinti ? Sau ai vostrii sunt exclusi din calcule ??? Pai daca e asa isi exclude fiecare ascendentii din categorisire, ii pune deoparte si, cind se trage linia finala, observam ca toti sunt trecuti la "rude". Oare de ce ?
In alta ordine de idei, credeti ca lor le place situatia in care se afla, le place ca dupa o viata de muna si lipsuri vine Bombonel si-si bate joc de ei cum vrea muschiu' lui ? Sunt oameni care au fost ca voi, cu vise, idealuri, nevoi, suparari si alte cite. Sunt oameni care au sperat la o pensie linstita, nu plina de necazuri, nevoi si nesiguranta.
Ginditi-va ca si voi o sa ajungeti ca ei (eu va doresc sa fiti tineri, frumosi si in putere toata viata si sa nu "beneficiati" de decrepirea batrinetii)!

--------------------
+
ashu
post 10 Mar 2004, 20:14
Post #115

Membru erectil

Mai Marty, chiar nu cred ca e cineva p-aici care sa gandeasca altfel. Toate citatele date de bogdan_o mai sus sunt ironii, care au fost spuse tocmai ca sa se combata kilarirea sadica a cainilor bagabonzi. Sunt absolut convins ca maddan nu gandeste asa, insusi acel "mmm" de la inceput indica ce vrea el cu adevarat sa spuna.

--------------------
+
Marty
post 10 Mar 2004, 20:21
Post #116

ashu, eu ma refeream la toate discutiile purtate pe forum pina in momentul de fata, topicul asta s-a gasit sa fie momentul unde mi-am spus pasul. Nu vreau sa-ti amintesc de cele spuse in topicul "Pensionarii - o piedica in sistemul electoral" (parca asa se numea)!

--------------------
+
maddan
post 11 Mar 2004, 11:30
Post #117

Speedy Gonzales

ashu dixit! icon_mrgreen.gif

incercam sa fiu ironic, avand in vedere stilul nostru prostesc de a reactiona fata de lucrurile care ne deranjeaza.
in general incercam sa SCAPAM de ceea ce nu ne place. nu sa remediem cauzele, ci sa scapam de efecte.
nu ne plac evreii? pac, ii bagam in furnale. nu ne plac tiganii? pac, votam cu un nebun psihopat si iremediabil cretin, care promite ca ii va baga in furnale. nu ne plac cainii vagabonzi? pac, ne varsam frustrarile de peste zi pe ei.

si daca o baba ne calca pe picioare si ne da un cot in burta la o coada (cum mi s-a intamplat mie la fisc azi), uitam ca de multe ori propriile bunici fac la fel (ar fi trebuit s-o vedeti pe bunica-mea cum se urca in tramvai - zburau oamenii de pe scara in toate directiile, si ea era o mana de femeie icon_twisted.gif )

eu unul nu fac diferente de varsta in privinta respectului - atat timp cat cineva se poarta cu respect, si raspunde la respectul meu, e ok. daca e mitocan, poa' sa fie si de 90 de ani, lucrurile se schimba. nu ca i-as da in cap, da' nici nu ma voi lasa calcat in picioare.

ps.
sotia mea, mare iubitoare de caini vagabonzi, tocmai ce a primit o gaura in cizma de piele de la o haita de caini, in drumul nostru inspre parc. cu greu a reusit sa ma retina sa nu fac fotbal cu ei toti, indiferent de consecinte (e vorba de "cainii de parcare" :roll: )
apoi mi-am dat seama ca furia mea era stupida. si ca m-as fi transformat intr-o fiara absolut degeaba. nu lovirea lor drept razbunare rezolva problema, pen' ca ei nu inteleg ce e aia razbunare. acei caini sunt zilnic bombardati cu petarde, proprietarii de bull-terrieri isi asmut cainii pe ei, iar hingherii nu se baga, ca spaga 'iubitorilor' de animale e mai mare. si atunci se inmultesc, si sunt cu totii violenti pentru ca asa invata de mici sa fie.
ei sunt vinovati? nu, ei sunt doar niste caini.
vinovati sunt criminalii care impiedica munca normala a hingherilor.
si vinovati sunt si criminalii de hingheri care nu dau doi bani pe sanatatea publica, si numai pe castigul lor imediat.
si vinovati sunt toti cei de la primaria de sector care s-au bucurat ca niste imbecili de ce i-au 'tras-o' lu' Basescu, si au lasat lucrurile in voia sortii.
si vinovat e si Basescu, pentru ca n-a gasit o cale normala de dialog cu tampitii ceilalti.
si nu in ultima instanta, sunt vinovati toti ce i-au votat, toti cei care nu dau telefon la hingheri sa vina si sa rezolve treaba, si toti cei care 'iubesc' animalele, dar n-ar scoate din buzunar un leu sa-l dea la o asociatie de protectie care sa rezolve civilizat problema.

in rest, nu ma pot intreba - ce fel de om e acela care se coboara la nivelul de inteligenta al unui caine? :roll:

scuze pentru lungime, da' azi am fost la inmatriculari si m-am umplut de furie pentru toata ziua, chit ca mi-am rezolvat actele (in JUMA de zi!!!) 022.gif

--------------------
+
Mihai_E
post 11 Mar 2004, 11:44
Post #118

Membru autentic

up.gif

--------------------
Shit happens!
+
ashu
post 11 Mar 2004, 13:29
Post #119

Membru erectil

[...] si toti cei care 'iubesc' animalele, dar n-ar scoate din buzunar un leu sa-l dea la o asociatie de protectie care sa rezolve civilizat problema.

Sunt de acord cu tine in tot ce ai zis, mai putin fraza de mai sus. Care asociatii de protectie a animalelor, alea pline de isterice care au rezolvat problema luand cainii de la hinghieri si ducandu-i pe deneuri???? Pai alea nu merita un leu. Au primti fonduri europene si in loc sa se ocupe de problema, mai rau au facut. I-as baga pe toti membrii lor la zdup. Nu nene, autoritatile ar trebui sa primeasca bani si sa se ocupe de problema asta, nu niste gospodine fara ocupatie fara nici un neuron in creier.

--------------------
+
maddan
post 11 Mar 2004, 14:06
Post #120

Speedy Gonzales

ai dreptate.

numai ca intr-o tara normala, nu primaria se ocupa de caini, ci asociatile de protectie. care sunt chiar cele care eutanasiaza cainii daca nu sunt revendicati in 10 zile. frumos, civilizat, si fara ca povara fiscala sa apese asupra contribuabililor.

cum la noi insa este cale luuunga... primaria ar fi, intr-adevar, cea care sa aplice legea.

--------------------
+
8 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:46
Forum Renault