Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Pai ce ai cu alea pe butelii?
Nici nu's scumpe, gasesti incepand de pe la 2 bulioane juma, daca nu si mai jos. Totusi parca spuneai ca ai si generator? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
In cabana asta stam primavara, vara si toamna! Atat! Iarna nu ai ce cauta acolo ca daca se blocheaza drumul, stai pana la primavara, cand vine nus ce TAF de mai desfunda drumul. Doar de doua ori am stat iarna acolo, dar nu in cabana noastra ci in cabana unui padurar de la Ocolul Silvic de vizavi.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kxz @ 9 Feb 2011, 00:39) Pai ce ai cu alea pe butelii? Nici nu's scumpe, gasesti incepand de pe la 2 bulioane juma, daca nu si mai jos. Totusi parca spuneai ca ai si generator? Este si generator... dar nu e pacat sa-i dai drumul? Consider, nu te supara pe mine, ca e un moft, nu se potriveste curentul electric cu salbaticia locurilor unde e cabana. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
HSBP...
Asta întai pune doua poze mirifice, rupte din rai, dupa care: - corent nema (deci nici lumina, tivii, nimic) - încalzire nema (ca arde casa) - buda în casa nema - semnal gsm nema - apa nema Are doar jivine naturale prin preajma. Mira-m-as sa aiba mobila în cotetul ala, desi nu cred. This post has been edited by Markos: 8 Feb 2011, 23:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 9 Feb 2011, 00:42) Pe tine te deghizam in ursulet si sperii... fetele ca sa le apere barbatii lor... ![]() 9 Feb 2011, 00:49: QUOTE(Markos @ 9 Feb 2011, 00:42) HSBP... Asta întai pune doua poze mirifice, rupte din rai, dupa care: - corent nema (deci nici lumina, tivii, nimic) - încalzire nema (ca arde casa) - buda în casa nema - semnal gps nema - apa nema Are doar jivine naturale prin preajma. Mira-m-as sa aiba mobila în cotetul ala, desi nu cred. Nu fie cu suparare...Unora le place si fara curent, eu merg acolo sa ma detasez de lumea moderna, e ca o terapie... nu suntem oare satui de TV, lumina? La ce-ti trebuie buda in casa cand este si afara la 20 de metri distanta? gps? Apa ai de la izvor, din padure, 100 de metri de mers pe jos, de-ti cad dintii de cat de rece este... This post has been edited by dragoselu: 8 Feb 2011, 23:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
m-am linistit, buda e la 20 mp, apa la 100
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Rodi nu fwte topicu'. Hai bajti la imbecili autohtoni.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2011, 23:54) Si la cur cum te speli? Pai, dupa ce te-ai kkt, mai mergi 80 de mp. This post has been edited by Markos: 8 Feb 2011, 23:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In salbaticia aia iti pui centrala pe lemne. Bei o citirica de curaj, mai dai jos un brad.
![]() Fac un dus in rau, la 100 mp de cabana? This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2011, 00:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 01:02) In salbaticia aia iti pui centrala pe lemne. Bei o citirica de curaj, mai dai jos un brad. ![]() Fac unj dus in rau, la 100mp de cabana? http://www.craimont.ro/dusuri_solare_triga..._l_t28dy22.html 9 Feb 2011, 01:06: Ma kk pe ea de centrala pe lemne, eu nu ma duc acolo sa fac baie sau sa vorbesc la telefon... Chiar nu esti satul de lumea moderna? This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2011, 00:06 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 01:02) In salbaticia aia iti pui centrala pe lemne. Bei o citirica de curaj, mai dai jos un brad. ![]() Fac un dus in rau, la 100 mp de cabana? Tu daca nu te speli la coor 2 zile, crapi? Poftim iti instalez un dus la 10 pasi de cabana si-ti dau 3-4 pungi a 20 de litri fiecare (sunt suficiente?) si te speli taticule cat vrei tu... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
De ce intelegi gresit? Un dusulet scurt pe zi e suficient.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da nu stiu ce are lumea moderna cu caldura.
Eu stiu prea bine ce inseamna sa n-ai apa. O caram cu bidoanele de la cativa km si-o puneam la soare sa se incalzeasca. Sau, iarna, topeam zapada de prin curte. Numai ca metodele astea sunt suportabile doua, maxim trei zile. P-orma distractia se transforma in chin. Ti-am spus. Vii transpirat de prin curte, de la taiat lemne, mirosind a fum de la gratar si tot asa... Vrei si tu un pic de caldura, sa te dezmortesti si un dus, dracu', ca doar nu te culci cu alea lipite pe tine. Si mie-mi place la nebunie salbaticia, stai linistit. Da nu mai am 20 de ani. Acum sunt mai comod, sau poate mai ramolit. Imi trebuie un dus dupa o zi de zbantuiala, mai ales ca io transpir la greu daca ma agit. Si da, crap daca nu ma spal la cur 2 zile. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 00:16) io transpir la greu daca ma agit. esti gras ca porcu, de-aia. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baa,
Hai c-o dati de gard! Lasati-o-n cucu gol! Adica voi vreti sa-mi spuneti mie ca n-ati fost niciodata cu cortu'? ![]() Ezact aceleasi conditii! Care-i problema? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stiu. Da stai sa vezi. Ca de la obezitate de gradul II mai am 3 kg si ajung la supraponderal.
![]() Baaaaaaaa, v-a pus rodi la bula. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2011, 00:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Sa nu intelegeti ca eu sau cei care au fost invitati la aceasta cabana suntem niste nespalati. Am avut si 2 nemti care au stat cazati acolo si au oferit bani frumosi si vin in fiecare an si se spala la dusuri de camping si se bucura de natura, or fi excentrici sau nu, asta nu mai stim?!
![]() Pe mercedes si Adi77, daca ati luat la cunostinta de conditiile oferite, veti fi invitati. Pe Markos si Marty i-as invita, dar daca pentru ei nu corespund conditiile de cazare, ce as mai putea face? Sa-i indignez? ![]() 9 Feb 2011, 01:29: QUOTE(kum @ 9 Feb 2011, 01:18) Baa, Hai c-o dati de gard! Lasati-o-n cucu gol! Adica voi vreti sa-mi spuneti mie ca n-ati fost niciodata cu cortu'? ![]() Ezact aceleasi conditii! Care-i problema? Eu nu ii oblig sa vina! Astea-s conditiile si cu ele defilam. This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2011, 00:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Domnul profesor Dragoselu ! Explica-le te rog sa inteleaga ca daca ma jignesc am dreptul la replica si pe urma tot ei se supara ca de ce le raspund : A ce seamana asta dpdv de vedere.... Uite domnul @cdadan,
9 Feb 2011, 00:30: QUOTE(cdadan @ 8 Feb 2011, 23:54) are o stereotipie. This post has been edited by rodi: 9 Feb 2011, 00:30 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
Hai Dragoselu, ca e fain. Nu te zburli, stii cum e p'aci.
Auzi, da' tigari sunt pe'aproape? |
--------------------
Dacia 1410
/
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 18:09 |