Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ma chinui de cateva zile sa ma las... iau tigari numai cate una, doua... greu, frate...
am fumat ultima pe la 9 juma... as fuma acuma una si cu ochii... ar fi faina o cabana de asta, stiu ca urlu acolo o saptamana de prost dupa tigari, dar plec vindecat. hai ca ma duc la somn... mama lor de tigari... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Stimabile, primul magazin e la vreo 30 km, in comuna Tarcau...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ei, asi, si daca mergi pe tarcuta nu gasesti magazin mai aproape?
![]() This post has been edited by kaspersky: 9 Feb 2011, 01:28 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(kxz @ 9 Feb 2011, 00:43) ma chinui de cateva zile sa ma las... iau tigari numai cate una, doua... greu, frate... am fumat ultima pe la 9 juma... as fuma acuma una si cu ochii... ar fi faina o cabana de asta, stiu ca urlu acolo o saptamana de prost dupa tigari, dar plec vindecat. hai ca ma duc la somn... mama lor de tigari... nu te lasa!! aprinde-o ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
de unde sa aprind, ca nu mai aveam nici una...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da in paraul ala, izvor ce dracu' e nu poti sa te speli? Ca eu pe la munte cand sunt cu cortu' mereu campez langa o apa si gasesc dracu' un loc mai ferit unde sa ma spal linistit. Ca nu mori, serios, daca te speli cu niste apa mai rece.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 08:56) Ba da in paraul ala, izvor ce dracu' e nu poti sa te speli? Ca eu pe la munte cand sunt cu cortu' mereu campez langa o apa si gasesc dracu' un loc mai ferit unde sa ma spal linistit. Ca nu mori, serios, daca te speli cu niste apa mai rece. Tu nu auzi ca omul vrea dus, apa calda, alea alea? El vrea sa degreseze fumul de la gratar... Pai io daca nu put a gratar, nu ma simt bine acolo: de regula ma spal in albia paraului, cand ajung acasa e alta treaba, dus fierbinte, trebuie sa simt ca am stat cateva zile in salbaticie... dar ce conteaza cel mai mult e RELAXAREA, INCARCAREA BATERIILOR, dupa ce vin de acolo, sunt alt om. Apa din paraias e cam rece, dar te revigoreaza. ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2011, 08:08 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2011, 00:27) ![]() <span class='edit'>9 Feb 2011, 01:29:</span> Eu nu ii oblig sa vina! Astea-s conditiile si cu ele defilam. Ho ma, ca nu ne cunoastem. Io numai fitos nu sunt. Nu-s d-ala care strica cheful oamenilor cu fite si comentarii in paralel cu conditiile, macar pentru simplul motiv ca nici io n-am avut nicio conditie multi ani. Abia acum am inceput sa pun cosmelia pe picioare cat de cat. Ca sa nu mai spun ca ma adaptez instant la orice conditii si ca-mi place natura salbatica la nebunie. Si stai relaxat, ca nu vin. Oricum n-ai inteles ce-am spus. Vorbeam despre conditii pe termen lung, nu un uichend amarat. oricare care-o frecati aici ce tari sunteti voi cand mergeti cu cortul, stati 3 luni in conditiile alea si mai vorbim. La asta ma refeream, nu la doua zile si-o noapte. HO!!! Auzi, m-au gasit pe mine ala cu fite. ![]() QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2011, 00:37) Cabana a fost construita de familia mea (eu, frate, parinti) in 3 ani, instrumentul care si-a spus cuvantul a fost drujba, doar sindrila am cumparat-o gata facuta. Pentru asta toata stima. Dar repet atata timp cat poti pune caldura, nu sta in picioare motivul cu "natura salbatica". Ce incerci tu sa explici suna a primitivism, nu a trai in mijlocul naturii. Ca sa nu mai spun cat de frumos e sa stai seara la un vin fiert si sa auzi cum trosnesc lemnele-n soba. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(GIC @ 9 Feb 2011, 10:11) Fetita mica... ![]() 9 Feb 2011, 10:23: QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 10:13) Ho ma, ca nu ne cunoastem. Io numai fitos nu sunt. Nu-s d-ala care strica cheful oamenilor cu fite si comentarii in paralel cu conditiile, macar pentru simplul motiv ca nici io n-am avut nicio conditie multi ani. Abia acum am inceput sa pun cosmelia pe picioare cat de cat. Ca sa nu mai spun ca ma adaptez instant la orice conditii si ca-mi place natura salbatica la nebunie. Si stai relaxat, ca nu vin. Oricum n-ai inteles ce-am spus. Vorbeam despre conditii pe termen lung, nu un uichend amarat. oricare care-o frecati aici ce tari sunteti voi cand mergeti cu cortul, stati 3 luni in conditiile alea si mai vorbim. La asta ma refeream, nu la doua zile si-o noapte. HO!!! Auzi, m-au gasit pe mine ala cu fite. ![]() Pentru asta toata stima. Dar repet atata timp cat poti pune caldura, nu sta in picioare motivul cu "natura salbatica". Ce incerci tu sa explici suna a primitivism, nu a trai in mijlocul naturii. Ca sa nu mai spun cat de frumos e sa stai seara la un vin fiert si sa auzi cum trosnesc lemnele-n soba. ![]() Da Victoras, ai dreptate la faza cu soba, da' ce sa fac daca nu vor babacii godin? ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2011, 09:23 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai aia e altceva. Da nu da vina pe salbaticie.
![]() Eu mi-am facut asigurare la Tiriac, pentru 100 €/an as primi 40 000€ in caz de ceva. plus clauza PF-ATU. (Asistenta tehnica de urgenta). Pe scurt imi repara moca si de urgenta avarii la diverse instalatii: gaze, apa, curent. Plus geamuri, acoperis, usi exterioare... E, asta ma face sa dorm noapte linistit. Simlu, ieftin si elegant. Inainte, cand nu aveam asigurare, stateam cu gura pe prieteni cand faceau gratar sau focul in soba. Pana veneau pompierii de la 17 km, nu mai ramanea nimic din ea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Si cabana e asigurata! Cu toate astea, no stove, no godin!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Atunci la ce dracu' ati mai asigurat-o? Sa nu v-o fure?
![]() Asta suna a plastic pe scaune sau tipla pe telecomanda. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2011, 09:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 10:33) Pai aia e altceva. Da nu da vina pe salbaticie. ![]() Eu mi-am facut asigurare la Tiriac, pentru 100 €/an as primi 40 000€ in caz de ceva. plus clauza PF-ATU. (Asistenta tehnica de urgenta). Pe scurt imi repara moca si de urgenta avarii la diverse instalatii: gaze, apa, curent. Plus geamuri, acoperis, usi exterioare... E, asta ma face sa dorm noapte linistit. Simlu, ieftin si elegant. Inainte, cand nu aveam asigurare, stateam cu gura pe prieteni cand faceau gratar sau focul in soba. Pana veneau pompierii de la 17 km, nu mai ramanea nimic din ea. Ori n-aveai tu asigurare si la Logan? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Corbex nu te baga ca nu esti pe lista de invitati la Dragoselu's Land...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am priceput ca topografia e cam asa. Ajungi daca ajungi cu masina pana intr-un loc . De-acolo scuipi dai cu plama si o ieie pe directie. E un parau pe malul caruia e la cota 350 o cenzuratoare la cota 300 o adapatoare la cota 250 loc de scaldat la cota 200 cabana cu propietar cu fobia incendiului.Cabana e folosita ca depozit clandestin de usturoi, tigari , basarabeni si peste primit spaga de propietar. Nu se stie care de la care au luat mirosul.Treaba era vergina pana au venit niste frantuji si-au invata-to ...
PS.Dom dijinte iti dau io o teracota si cu manual de utilizare. This post has been edited by bion: 9 Feb 2011, 11:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2011, 00:27) QUOTE(bion @ 9 Feb 2011, 11:05) Gresit, cabana aia de fapt e camara de provizii pentru jivinele padurii. Iar Dragoselul si-a facut lista neagra cu cei care l-au sicanat pe forum si acum vrea sa impuste doi iepuri dintr-un foc. Curata forumul de scursuri si da si de papa la jivinele din fondul propriu de vanatoare. Balcul lui Tiriac e joaca de copii nevinovati. Pe Victoras nu-l cunosc personal, dar se lauda ca ar avea kg destule, deci corespunde, Merced, de asemenea de Adi77 nu stiu ce sa zic, in schimb cu slabanogii de Marty si Marcos, raman jivinele cu foamea-n gat... This post has been edited by radian: 9 Feb 2011, 11:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Corbex du-te bai d-aci, cand te-or vedea jivinele pe tine, prefera sa intre in greva foamei...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-s eu titularul fibrei. E Fibrex insusi ! In plus, la Dragoselu, e musai sa puna cineva filtrul electric pe aragaz, ca n-are curent.
This post has been edited by corbex: 9 Feb 2011, 11:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
chek norris?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
![]() 9 Feb 2011, 11:26: ![]() This post has been edited by tribunul: 9 Feb 2011, 11:26 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma da cum a ramas cu intilnirile astea? ca catalin vad ca se retrage, deviem in analiza unei cabane in piatra neamt, etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Se vorbeste amalgamat despre doua intilniri diferite. Merced a sugerat Sarata Monteoru, in martie. In martie chiar nu prea conteaza unde e, e frig, poate zapada, importanta e intilnirea, nu locul.
Hai sa vedem daca se alege ceva de asta! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Feb 2011, 11:52) Se vorbeste amalgamat despre doua intilniri diferite. Merced a sugerat Sarata Monteoru, in martie. In martie chiar nu prea conteaza unde e, e frig, poate zapada, importanta e intilnirea, nu locul. Hai sa vedem daca se alege ceva de asta! In Sarata Monteoru am fost la o vila vis-a-vis de cimitir, nu mai stiu cum se numea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Is buni si slabanogii ca rod jivinele la oase si scapa de tartru si paradontoza.
Acolo unde zice dirigu` e cam departe pentru mandea si nu prezinta garantii traficantu`. Oricum la 1 mai la deal cam trebuie caldura. Pentru ce-am zis io e o limita pentru organizare cam prin 10 martie. 9 Feb 2011, 12:19: @ tribunul Capela This post has been edited by bion: 9 Feb 2011, 12:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:58 |