Duster sau mai bine alta masina, povesti, povestiri, pareri, ganduri
![]() ![]() ![]() |
Duster sau mai bine alta masina, povesti, povestiri, pareri, ganduri
tag21 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|||
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Multumesc la fel si tie si tuturor posesorilor de autoturisme indiferent de marca.
Azi am facut o mica iesire in natura, dupa ploaie si am fost nevoit sa merg pe modul auto si chiar lock. Nu mai ieseam de acolo fara 4x4. A fost super, duster-ul se comporta excelent. |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
intrebare pt cei care au fost in situatia mea: DUSTER versus IX35, buget undeva la 25 mii E , leasing. Daca era vorba de cash, era deja alta poveste.
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
raspunsul e doar la tine, daca consideri ca merita diferenta de dotari si posibil confort cei vreo 8-9 de euro cat e posibil sa fie diferenta intre cele 2 masini. + diferentele ulterioare la intretinere
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
Nu prea sunt hotarat, ideea este ca acum 4 ani am fost in aceeasi situatie: achizitionarea unui autoturism nou, in leasing. La banii de atunci ( aprox 14 mii E) nu am prea avut de ales, ramanand sa aleg intre Dacia Logan MCV si Hyundai Accent. Am ales Accent si dupa 50 mii km nu am avut probleme, dar parca un MCV fiind mai mare mi-ar fi trebuit. De aceea acum, cand schimb masina, ma interesa un sfat ceva, despre Duster. Si evident, un concurent cam la aceeasi bani (bine, + vreo 6000), ca astea par a fi cele mai ieftine SUV-uri. Ca doar de aia e forum, pt sfaturi.
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Despre duster daca citesti acest forum vei gasi toate avantajele si dezavantajele. Mai exista si alte suv-uri pana la 25000 eur: Yeti, Qasqai, Juke, TIguan, Rav4, Koleos. Nu am verificat dar cred ca se incadreaza in pret. Chiar daca suntem mai multi posesori de duster aici pe forum nu incercam sa convingem pe nimeni sa cumpere duster. Alegerea o face fiecare in functie de nevoile sale si de buget.
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
vimp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 25 October 04 From: Bacau ![]() |
Eu recomand sa conduci masini de drive test diverse modele. Restul depinde de posibilitatile, nevoile si pretentiile tale.
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
2003/2010 1.6 4x4 Dacia Duster 1.6, Laureate, 2010
Renault Clio Symbol 1.4 8V, Expression, 2003 |
|
arson |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 26 October 10 ![]() |
bine v-am regasit!
revin dupa o vacanta fortata cu noutati. cum spuneam cu ceva timp inainte, raspunsul meu e clar: mai bune alta masina! produc si dovada:o1.JPG ( Size: 414.03k ) Number of downloads: 953 o2.JPG ( Size: 463.82k ) Number of downloads: 1007 o3.JPG ( Size: 335.99k ) Number of downloads: 990 o4.JPG ( Size: 351.42k ) Number of downloads: 987 |
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
4 poze sunt dovada ca-i a ta mai buna?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.718 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Doar tu? Unde este gasca de aparatori a prafsterului?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Ce e cu gasca? fiecare isi ia ce ii doreste sufletul.
Sa o folosesti sanatos si fara incidente. Ce dotari are? motorizare? avantaje fata de duster ? ce pret ? This post has been edited by asgard1955: 8 Jul 2011, 15:42 |
--------------------
Dacia
|
|
jay333 |
![]()
|
Nu stiu la cine te referi in partea cu aparatorii. N-am actiuni la Dacia sa-mi protejez investitia si mi se rupe ce masina isi ia x sau y. Comentam doar "dovezile" solide aduse de arson. Altfel, ii doresc sa nu aiba parte de nemultumiri de la noua lui masina si sa fie sanatos cu alegerea lui.
|
--------------------
.
.
.
|
|
arson |
![]()
|
QUOTE 4 poze sunt dovada ca-i a ta mai buna? blink.gif mai pun o poza ca sa te multumesc ![]() o5.JPG ( Size: 311.41k ) Number of downloads: 972 octavia si dusterul pe care l-am avut au cam aceeasi putere. de aici incolo incep diferentele - asta e pe benzina ![]() - e confortabila - plasticul pe bord poate fi apasat cu degetul ![]() - mai ieftina cu vreo 2500 euro - ii merg toate comutatoarele - chiar daca e in segmentul low-cost, nu da impresia de ieftineala sau zgarcenie - pare construita cu mai mult simt de raspundere, sa zic asa. |
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
jay333 |
![]()
|
QUOTE(arson @ 8 Jul 2011, 15:48) Nu pe mine trebuie sa ma multumesti, nici macar nu ne cunoastem. Cum spuneam mai sus, s-o stapanesti sanatos si sa fii tu multumit de alegerea ta. Restul parerilor conteaza prea putin spre deloc, asa cum parerea ta despre guster (si a altora) n-a contat si nu conteaza pentru mine deoarece am stiut ce-mi cumpar si, pana acum, nu am avut de ce sa fiu dezamagit. Tour 1.4? Pe site e putin peste 11.000. Nu e cam lenes motorul? Gusterul tau parca era pe motorina, nitel mai mult cuplu fata de benzina, senzatie de ceva mai multa sprinteneala chiar daca tot cam aceeasi CP. |
--------------------
.
.
.
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
@Arson!
SINCER! S-o folosesti sanatos si cu placere! @All: Cred ca la capitolul masini e ca si la neveste: alegerile (bune sau rele ne apartin), deci ...... sa nu insistam in a critica alegerea altuia! @Ironik: Da, nu e nici o indoiala, nu ti-a furat nimeni userul si parola! Erai chiar tu! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
M-am speriat prima data, credeam ca si-a luat argon Octavia
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
arson |
![]()
|
multumesc pentru urari.
motorul e de 1.6 8V 102 cp. simplu si fiabil, a echipat pana in 2009 audi a4. si nu e lenesa pentru greutatea ei ![]() cuplu 148/3800. cam ca la orice benzina aspirata. sunt foarte multumit de ea, ceea ce va doresc ci voua cu suvurile romanesti:) |
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.718 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
arson |
![]()
|
ai grija ce scrii, ca eu am luat 3 luni suspendare, timp in care am reflectat asupra minunii ingineresti de la pitesti. deci, despre duster numai de bine!
|
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, la fel si despre Octavia Tour 2 1.6 8v MPI
Toata lumea multumita. Imi plac happy-endurile ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 8 Jul 2011, 16:19 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 8 Jul 2011, 17:12) QUOTE "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." (Eleanor Roosvelt) Aici ai dreptate in ce priveste citatul din semnatura. ![]() @arson. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Pana la urma ai gasit ce aveai nevoie, SUV-ul nu era ceea ce aveai nevoie. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 8 Jul 2011, 16:12) Atunci eu nu fac parte din ea. Chiar ma bucur cand ne mai luminezi cu partile bune si proaste ale unei masini dacia. Eu am luat duster-ul in cunostinta de cauza asa ca pana acum sunt multumit. Daca aveam alte drumuri sigur nu luam duster dar asa masina asta sa potrivit cel mai bine nevoilor mele. |
--------------------
Dacia
|
|
arson |
![]()
|
QUOTE @arson. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Pana la urma ai gasit ce aveai nevoie, SUV-ul nu era ceea ce aveai nevoie. mersi pentru urari, si tie asemenea. in privinta nevoilor mele de familist, as fi avut nevoie de un suv bun la pretul dusterului (din motive de siguranta, au garda inalta, par mai bine inchegate). de asta am si ales dacia, insa n-a fost sa fie. poate le-or mai pune la punct cu timpul, cine stie?!? |
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
danielst |
![]()
|
Dl Group: Members Posts: 165 Joined: 26 August 05 ![]() |
@arson, din ce ai enumerat mai sus (calitatile necesare la masina) nu aveai nevoie de Duster-ul 4x4 dci si cred ca ai fi putut sa gasesti un SUV 4x2 benzinar ceva mai dichisit undeva in banii aia. Dar daca pana la urma si Octavia face treaba pentru care ai nevoie de ea e foarte bine (si-au mai ramas si 2k euroi pt concediu
![]() Coincidenta sau nu eu chestia cu 'plasticul pe bord poate fi apasat cu degetul' o folosesc ca etalon pentru cei care NU trebuie sa-si ia Duster, no offense ![]() Nuimai bine. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI/ Duster Laureate 1.5DCI 4x4
2005/2010
- HDxxYYY
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(danielst @ 20 Jul 2011, 10:08) @arson, din ce ai enumerat mai sus (calitatile necesare la masina) nu aveai nevoie de Duster-ul 4x4 dci si cred ca ai fi putut sa gasesti un SUV 4x2 benzinar ceva mai dichisit undeva in banii aia. Dar daca pana la urma si Octavia face treaba pentru care ai nevoie de ea e foarte bine (si-au mai ramas si 2k euroi pt concediu ![]() Coincidenta sau nu eu chestia cu 'plasticul pe bord poate fi apasat cu degetul' o folosesc ca etalon pentru cei care NU trebuie sa-si ia Duster, no offense ![]() Nuimai bine. Aia cu plasticul de pe bord ar trebuii folosita nu numai pt. Dacia, ci si pentru marci cu pretentii si mai scumpe ca Toyota, Suzuki, Fiat, Nissan, Mitsubishi, Kia, Hyundai etc. ( ![]() Desi imi place foarte mult acel gen de plastic de bord, avandu-l pe fost masina, nu pot sa spun ca este un "must" la cumpararea unei masini. This post has been edited by cristic1982: 21 Jul 2011, 09:09 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dussster |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 8 April 11 ![]() |
Referitor la "plasticul pe bord poate fi apasat cu degetul" , arson nu a precizat care deget si daca de la mana sau de la picior ...
|
--------------------
ren
ren
2012 SENSEI
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Totusi, in general, masinile grupului VAG au o prestatie buna la acest capitol.
Deci, pana nu verifica cineva, ne se poate emite o parere despre asta. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Eu nu cred ca un plastic face diferenta dintre o masina buna sau mai putin buna. Ca si coeficient "ieftenache" e alta poveste. Totusi cei cu pretentii in domeniu se pot orienta catre o "englezeasca". Lemnul de pe bord nu lasa prea mult loc plasticului.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu, nu face diferenta intre o masina buna si una mai putin buna, este vorba doar de calitatea perceputa (a nu se citi calitatea fabricatiei).
This post has been edited by cristic1982: 25 Jul 2011, 10:06 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 17:08 |